- 6 Mart 2015
- 441
- 541
- 18
ben takip edemedim bu hafta bitti mi yasinlerekliyorum kızlar.Allah razı olsun
canim gazide muayene ve dogum ucreti nekadsr bide dr normal doguma giriyormugünaydın ben gazi hastahanesinde yapacam doğumu inşallah
Niye erken basladinki cnm doktormu dediKizlarrr ben göğüs ucu kremi ne başladım sizde baslayin yavaştan bence
Cnm nasıl istersen öyle oku zamanında türkçe yoktu arapça indi klitabımız hiç bir hocadan duymadım türkçe meali okunursa olmaz diye.. öneml olan niyet edip okumak duanı etmektir.. o yüzden hangisini istiyorsan onu oku.. bnm annemde arapça bilmez ama kuran da elinden düşmez.. bu işler Allahla kul arasındadır, kimseye yargılamak düşmez..[/QUOTE Saol canm ben kendim okuyorum türkçe de hani burda paylaşıyorsunuz ya o yüzden sordum
Hayırlı olsun ben bu Bornoz Takımı'na bayılmıştım trendyolda indirime girmişti ama en küçüğü kalmıştı o yüzden alamamıştım iyi günlerde kullanınaldım gitti ya beynim sulandı resmen sabahtan beri
Sana kotu seyler hatirlatacaksa gitme tabi..orasıda güzeldir..
ama bi önceki kaybımı ve kürtajımı orda yaşadım ben,
onun etkisiyle dahada gitmem
Bilmiyorum ki ya orasi tam olarak neresi oluyo :)) biz navigasyonla gidiyoruz da hep. Ankaraya tasinali bir yil olduCanım Çamlıca da mı?
çok güzeller cnm iyi günlerde kullansın meleğin inş.Kizlar bugun pazara ciktim dun de dedigim gibi ve ilk alisverisimi yaptim minigim icin.... Garip bi sekildeduygusala bagladim eve geldigimde ne kadar minik bu kiyafetler yeni dogan baya minik oluyor demek ki bi tane havlu bornoz takimi vardi ama ben en cok terliklerine tav oldugum icin aldim belki hic giymeyecek terlikleri ama yine de cok sirin... Bi hastane cikisi bi de normal takim aldim, bi de agiz bezi buldum klasik ama sadece bi paket kalmisti maalesef... Resimleri paylasiyorum hepinizi opuyorum
canım tam emın deılım ama sen bu drumunu anlatınca seın yerıne bırını temın etmek zorunda die biliorumKızlar bişey danışmak istiyorum, kamu kurumunda devlet memuruyum, çalıştığım kurumda benimle aynı branştan başka mühendis yok. Ben doğumdan sonra 1 yıla kadar ücretsiz izin almayı planlıyorum ama ben gidince benim yaptığım işleri yapacak, imza atacak başka biri olmayacak. Böyle bir durumda amirimin sana ücretsiz izin veremem demek gibi bi hakkı var mı, yani bu ücretsiz izinler amirin insiyatifinde mi yoksa ben her halukarda ücretsiz izin kullanabilir miyim? İzin alamıcam diye çok korkuyorum da
canım ben kendım aldım ınan okadar kolaykı yapımı esımle bırrlıkte yapıyoruz.ornek bır ane atarım sıze az sonra :))) cokta zevklı yaaa esım gırgırına dıo bundan sona mılletınkınıde bız yapalım satarızbende gg'den baktım uygun fiyatlılar var..ama ben biblolu istiyordum onlar 2'den başlıyor..birmaxda fiyatlar çok uygun geldi...kararsızlık boğuyor beni...eşimde geçen bunlarla ne uğraşacan dedi..pofff
Canım biz tayin beklemiyoruz bu sene ama 8 haziranda açıklanacakmış diye duyduk seçimlerden dolayı.. Hakkınızda hayırlısı olsunkızlar bız gibi askerı tayınlerın acıklanmasını bekleyen varmıı???? saka gııbı ama sanırım esım temmuz sonundan ıtıbaren yanımda olmucak cıkarsa tayınımızzzz
hoşumuza gidip alışkanlık yaapmasınKızlar bakin belki işinize yarar :))
sakız al agzına aclık hıssını unutturuo..Ya aynı ben habire ağzımda bişey istiyorum. Nolcak bilmiyorum :) napalım ya strese girmek de isemiyorum. İdare edeceğiz
Onu da denedim ama sakız beni aksine acıktırıyo :) yani herkes herşey yememden yanasakız al agzına aclık hıssını unutturuo..
canım bende basladım kalsıyum ve magnezyuma...magnezyumu kramplarım gece oldugu ıcın gece yatarken almam soylendı..kalsıyumuda sabah kahvaltıdan snra tokken.ikisindende günde birer tane.extra demir hapı kullanıyorum onuda genelde süt ürünlerı tuketmedııgım arada mumkun oldugunca c vıtamını ıle bırlıkte alıyorum.zaten magnezyum ve calsıyum ıkısıde asıtlı bı ıcecek gıbı aksam sprıte gunduzde fanta ıcıomus gibi hissediom kendimiKızlar aranızda kalsiyum+magnezyum kullanan var mı?Doktor yazdı bana günde 2 tane.Ama demir ve vitamin de kullandığım için ben kalsiyumu günde 1 tane alıyorum.Çok ilaç alınca icim rahat etmiyo pek.Gün icinde mutlaka 1kase yoğurt ve kahvaltıda peynir tüketiyorum.
Sizce günde 1 kalsiyum ilacı ve bunlar yeterli oluyor mudur?Yoksa günde 2 tane mi almalıyım? Bi fikir anneler yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?