2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Slm kızlar. Ne zamandır girip bakamadım inşallah herkes iyidir tabii bebişler de. Yasinleri allah kabul etsin. Öpüyorum hepinize sağlıklı musmutlu günler

orasıda güzeldir..
ama bi önceki kaybımı ve kürtajımı orda yaşadım ben,
onun etkisiyle dahada gitmem
Sana kotu seyler hatirlatacaksa gitme tabi..
Ben tavsiye uzerine deil oylesine basladim fena degil doktorum.allaha sukur benimki riskli bi gebelik olmadigi icin rutin kontroller icin yeterli bi doktorum var bakalim simdilik

Kizlar bugun pazara ciktim dun de dedigim gibi ve ilk alisverisimi yaptim minigim icin.... Garip bi sekildeduygusala bagladim eve geldigimde ne kadar minik bu kiyafetler yeni dogan baya minik oluyor demek ki bi tane havlu bornoz takimi vardi ama ben en cok terliklerine tav oldugum icin aldim belki hic giymeyecek terlikleri ama yine de cok sirin... Bi hastane cikisi bi de normal takim aldim, bi de agiz bezi buldum klasik ama sadece bi paket kalmisti maalesef... Resimleri paylasiyorum hepinizi opuyorum

Eklentiler

• image.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 123
  • image.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 126
  • image.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 129
  • image.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 129
çok güzeller cnm iyi günlerde kullansın meleğin inş.

canım tam emın deılım ama sen bu drumunu anlatınca seın yerıne bırını temın etmek zorunda die biliorum

kızlar bız gibi askerı tayınlerın acıklanmasını bekleyen varmıı???? saka gııbı ama sanırım esım temmuz sonundan ıtıbaren yanımda olmucak cıkarsa tayınımızzzz

bende gg'den baktım uygun fiyatlılar var..ama ben biblolu istiyordum onlar 2'den başlıyor..birmaxda fiyatlar çok uygun geldi...kararsızlık boğuyor beni...eşimde geçen bunlarla ne uğraşacan dedi..pofff
canım ben kendım aldım ınan okadar kolaykı yapımı esımle bırrlıkte yapıyoruz.ornek bır ane atarım sıze az sonra :))) cokta zevklı yaaa esım gırgırına dıo bundan sona mılletınkınıde bız yapalım satarız

kızlar bız gibi askerı tayınlerın acıklanmasını bekleyen varmıı???? saka gııbı ama sanırım esım temmuz sonundan ıtıbaren yanımda olmucak cıkarsa tayınımızzzz
Canım biz tayin beklemiyoruz bu sene ama 8 haziranda açıklanacakmış diye duyduk seçimlerden dolayı.. Hakkınızda hayırlısı olsun

canım bende basladım kalsıyum ve magnezyuma...magnezyumu kramplarım gece oldugu ıcın gece yatarken almam soylendı..kalsıyumuda sabah kahvaltıdan snra tokken.ikisindende günde birer tane.extra demir hapı kullanıyorum onuda genelde süt ürünlerı tuketmedııgım arada mumkun oldugunca c vıtamını ıle bırlıkte alıyorum.zaten magnezyum ve calsıyum ıkısıde asıtlı bı ıcecek gıbı aksam sprıte gunduzde fanta ıcıomus gibi hissediom kendimi

Ben birinin yasin ini almak istiyorum kızlar.birazdan okuyacağım.mümkün mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…