2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Diğer haftadan itibaren sabit bende alabilirim 1 tane Yasin.. Beni de yazabilirsiniz kızlarr

bugunku hepsiburadadan aldıklarım :)
resimin biri kucucuk acıldı ama linki bu begenırsınız dıe umuyorum :)
birde ozellıkle bubchenın urunu ındırımde alcak olanlar set halınde muhakkak alın derım

Eklentiler

• Oyuncak_2552768.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 146
  • Oyuncak_2585620.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 174
  • Oyuncak_2593893.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 177
  • Oyuncak_3877995.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 223
  • Oyuncak_4636198.webp
    508 bayt · Görüntüleme: 192
  • Oyuncak_4115815.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 170
  • Oyuncak_4726178.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 181
Canım bende geçen haftalarda oturma odasının camını falan silmistim biraz yordum kendimi sabaha kadar yatamadim kasiklarim in ağrısından adet sancısı gibi kasiklarim ayaklarımı sizladi ertesi gün dr.gittim dikkat et yoksa erken doğum yaparsın dedi dikkat etmek lazım

Gecenlerde izmirde hatay pazarindan almistim 10t ye tereddutle aldim daha guzel bulurmuyum die bide ne goreyim megerse dismey lisansli urunuymus ac&ada 30 tl :) bide ayni marka tesaduf pazardan 6 tlye aldigim pelus batttaniye c&ada 30 tl :)

Eklentiler

• 20150528_205831.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 187
  • 20150528_205733.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 173
Ayyy ne bilim doktor korkuttu yemicem valla öyle tosun gibi oldum gerçekten
ben 60 ile başladım şuan 68 oldum ama benim pıhtılaşma problemim olduğu için doktor kilo almamam gerektiğini söylüyor bazen doktorların çok abarttığını düşünüyorum ama ne derlerse yapacağız neleri yasakladı doktor paylaşabilir misin fikir olur bana da

karar verdim yarın pazara gidicem bakalım küçücük pazarımızda neler var .

Kiz bende 9 kilo aldim(((listeyi ogrenirsen banada yazarmisin cnm?

size günün en komik olayını anlatayım...gecen gun gunes ısıgı almak ıcın dısarı cıktı 2 arkadas daha var sohbet edıyoruz.birinin 2 cocugu var dediki ayy benım ıkı cocukta bu donemde hamıle kalmıstım allahtan bu ay atlattık dedi:) bi kac ay oncede spıralı vardı cok rahatsız oldugu ıcın cıkarttırdı...bugun bi ögrendikki hamile gecen dedın yaa dedım ıyıkı atlattık dıe ahada haberın yokmus bak dedım kız soklarda ama sanırım doguracak kocasına nasıl soyledı acaba bu aksam cok merak edıom..bu arada bir cocugu 6 biri 3 yasında

Hangi marka krem kullaniyorsun canim.nekadar guzel bildiklerimizi paylasiyoruz mesela bunu bilmiyodum tesekkurler
Lansinoh markası canım tabi ki öğreniyoruz yavaş yavaş hele ilk bebekse tecrübesiz hissediyorum kendimi ama burda bi çok şey ogrendimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…