ben hergun normal kremle yaglıomKizlarrr ben göğüs ucu kremi ne başladım sizde baslayin yavaştan bence
2 tane okucan canım şimdi düzeltim .ysmn1096 aldı iki tanesini.
9 haziran canımCanım biz tayin beklemiyoruz bu sene ama 8 haziranda açıklanacakmış diye duyduk seçimlerden dolayı.. Hakkınızda hayırlısı olsun
Canım bende geçen haftalarda oturma odasının camını falan silmistim biraz yordum kendimi sabaha kadar yatamadim kasiklarim in ağrısından adet sancısı gibi kasiklarim ayaklarımı sizladi ertesi gün dr.gittim dikkat et yoksa erken doğum yaparsın dedi dikkat etmek lazımbilmiyorum ki tekmemiydi neydi
adam gibi giyinince terlemeye başladım şıpır şıpır. bütün dolaplar değil kız bi çekmece bi dolap alt tarfta kalanlardan bişey yapmadımki içindekileri düzenledim aman aman bişey değildi yani. ne biliyim hangi doktora gittiysem yatmak oturmak yok diyo yürüyüş zaten yapamıyorum ufak ufak işler yapıyorum sadece hareket olsun diye
hiç anlamıyolar bizi hiiiçç
ben 60 ile başladım şuan 68 oldum ama benim pıhtılaşma problemim olduğu için doktor kilo almamam gerektiğini söylüyor bazen doktorların çok abarttığını düşünüyorum ama ne derlerse yapacağız neleri yasakladı doktor paylaşabilir misin fikir olur bana daAyyy ne bilim doktor korkuttu yemicem valla öyle tosun gibi oldum gerçekten
Kiz bende 9 kilo aldim(((listeyi ogrenirsen banada yazarmisin cnm?ben 60 ile başladım şuan 68 oldum ama benim pıhtılaşma problemim olduğu için doktor kilo almamam gerektiğini söylüyor bazen doktorların çok abarttığını düşünüyorum ama ne derlerse yapacağız neleri yasakladı doktor paylaşabilir misin fikir olur bana da
Yok canım yeni doğum yapan bi arkadaşım önerdi hiç yara olmamış göğüsleri paylasiyim dedim aklınızda bulunsunNiye erken basladinki cnm doktormu dedi
Hangi marka krem kullaniyorsun canim.nekadar guzel bildiklerimizi paylasiyoruz mesela bunu bilmiyodum tesekkurlerYok canım yeni doğum yapan bi arkadaşım önerdi hiç yara olmamış göğüsleri paylasiyim dedim aklınızda bulunsun
Lansinoh markası canım tabi ki öğreniyoruz yavaş yavaş hele ilk bebekse tecrübesiz hissediyorum kendimi ama burda bi çok şey ogrendimmmHangi marka krem kullaniyorsun canim.nekadar guzel bildiklerimizi paylasiyoruz mesela bunu bilmiyodum tesekkurler
Paylastim canimmmmmevet cnm istanbuldayım ben yakın bize orası.. bu arada bugün pazardan aldıklarını bizimlede paylaşmayı unutma
Bu aksam benimkisi de ayni canim yakızlar bebişim çıkış yolunu tekmeliosizde de oluomu boyle sıkıldı garıba garıbım :)
karar verdim yarın pazara gidicembakalım küçücük pazarımızda neler var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?