2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende 60tım 70 olmuşum paylaşayım canım. Karpuz kavun kayısı mümkün olduğunca az yemem gerekiyomuş. Elma yeşil erik bol bol ye dedi. Hamur işi kesinlikle yasak. Ekmeği sadece kahvaltıda yemeye çalış dedi. Abur cubur evine sokma dedi. Tuzu tamamen bırak dedi. Çünkü ayak bileklerimde şişme oluyor bazen. İyi değilmiş erkenden şişme. çay da içme dedi onun yerine Su iç diyor. Bi de doktorum ilaç verme taraftarı değil. Magnezyum ve kalsiyum yerine günde bir avuç çiğ badem ye karşılar dedi. Oyle yapıcam insallah. Böyle işte

Ben de cicilerimizi paylaşmak istedim. Oğlum bu gidişle baya karizmatik olur heralde. kızları olan anneler korkun bizden :)

Eklentiler

• img1432643675979.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 126
  • img1432366811837.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 126
  • 20150516_171518.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 120
  • 20150515_144148.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_20150507_201219.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 132
Kizlar ben anadizi almayı dusnyrm.boyle birşey kullanan yada almayı düşünen varmı..karyola haricinde bebegin her yere taşıyabileceği boyle küçük birseye ihtiyacı olckdiye dusnym ama...

Canım ben doğumdan sonra mevlüt yapıp herkesi çağırmayı düşünüyorum mevlüt de pembe külah da şeker ve pembe tesbih
düşünüyorum kız için
bu külah lardan toptan satan siteler den alıcam içine lokum şeker vs düşünüyorum

Bahsettiğin böyle birşey mi bilmiyorum canım. Biz de bundan sipariş verdik. Gelecek . Katlanabilir kullanışlı baya. Kayınvalideme anneme giderken felan götürürüm diye düşünüyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-28-23-29-09.webp
    16 KB · Görüntüleme: 127
Bahsettiğin böyle birşey mi bilmiyorum canım. Biz de bundan sipariş verdik. Gelecek . Katlanabilir kullanışlı baya. Kayınvalideme anneme giderken felan götürürüm diye düşünüyorum.
evet cnm tamda boyle birşey) bnde bi arkdsta gördüm buna benzer.çok işine yaradgni söyledi.çocuğu 1.5 yasnda gündüzleri hala bunda uyuyo dedi.bnde iki model begndm .arastrym.bunun fiyat i nekadar

evet cnm tamda boyle birşey) bnde bi arkdsta gördüm buna benzer.çok işine yaradgni söyledi.çocuğu 1.5 yasnda gündüzleri hala bunda uyuyo dedi.bnde iki model begndm .arastrym.bunun fiyat i nekadar
150 ye bulduk biz netten aynı çoğu sitede . bence de çok kullanışlı :)

Eylul anneleri hazirliklara basladiniz mi neler yaptiniz neler aldiniz aciller neler ben daha pek bir sey almadim da acaba cok mu sallaniyorum ??

Eylul anneleri hazirliklara basladiniz mi neler yaptiniz neler aldiniz aciller neler ben daha pek bir sey almadim da acaba cok mu sallaniyorum ??
merak etme canim bende daha hic bisey almadim kiz kardesim 10 lu bi hastane cikisi almis okadar yani daha jendim bisey alnadim daha vakit cokkkk

merak etme canim bende daha hic bisey almadim kiz kardesim 10 lu bi hastane cikisi almis okadar yani daha jendim bisey alnadim daha vakit cokkkk

Ben 23 nisan indiriminde bebek arabasi aldim bir tane de ilk duydugumda kucuk bi ayakkabi oyle de kaldim baska birsey yok :) ama agirdan alan tek ben degilsem ne ala

Merhaba belmaakca. Bugun sen de capada miydin? adini duyunca ben bir yerden hatirliyorum dedim düşününce buldum. Allah sifa versin güzel olur insallah her sey. Ben de endisesiz sadece oglumun ihtiyaclarini yapacaklarımi dusunmek isterdim ama nasip şükürler olsun yine de

Lansinoh markası canım tabi ki öğreniyoruz yavaş yavaş hele ilk bebekse tecrübesiz hissediyorum kendimi ama burda bi çok şey ogrendimmm
Aynen bende canim ilk bebisim heyecanliyim hemde annemde kayinvalidem de uzakda kimseden yardimim yok sadece burda konular acarak yorumlari okuyarak ogreniyorum bicok seyi

B
hmm anladım bende daha daha büyük bi iş sandım dı :)
olsun ama demek buda yoruyor seni dikkat et.
ya ben ütü yaparken bile ayaklarım zonkluyor sıcakta etki ediyor tabi dayanıcaz son 3 ay
Benim özellikle sağ ayağım şişiyor ve yanıyor normalmi sence canım

C
Canım bence dr.br dediyse onu yap

Kurban olduğum allahım dermansiz dert vermesin.ins canım sende bunları atlatip rahat bir nefes alacaksın. Allahım yüzümüze baksın evlatlarimizla sinamasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…