- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
Bende 60tım 70 olmuşumben 60 ile başladım şuan 68 oldum ama benim pıhtılaşma problemim olduğu için doktor kilo almamam gerektiğini söylüyor bazen doktorların çok abarttığını düşünüyorum ama ne derlerse yapacağız neleri yasakladı doktor paylaşabilir misin fikir olur bana da
kızlar bebişim çıkış yolunu tekmeliosizde de oluomu boyle sıkıldı garıba garıbım :)
Ayyy o bazen bende de oluyor çişim geliyor alttan alttan vurdukçakızlar bebişim çıkış yolunu tekmeliosizde de oluomu boyle sıkıldı garıba garıbım :)
benimde oyle canim tekmelerini cogu zaman cok asagida his ediyorumkızlar bebişim çıkış yolunu tekmeliosizde de oluomu boyle sıkıldı garıba garıbım :)
Herkese iyi günler arkadaşlar ... Hastanede,eve gelen misafirlere mevlid de dagıtacagımız hediyelikleri düşündünüz mü ben doğumdan önce ayarlamak istiyorum doğumdan sonra Zaman'ın olmayacağından eminim karar verenler elinde görsel olanlar paylaşabilir mi
evet cnm tamda boyle birşeyBahsettiğin böyle birşey mi bilmiyorum canım. Biz de bundan sipariş verdik. Gelecek . Katlanabilir kullanışlı baya. Kayınvalideme anneme giderken felan götürürüm diye düşünüyorum.
150 ye bulduk biz netten aynı çoğu sitede . bence de çok kullanışlı :)evet cnm tamda boyle birşey) bnde bi arkdsta gördüm buna benzer.çok işine yaradgni söyledi.çocuğu 1.5 yasnda gündüzleri hala bunda uyuyo dedi.bnde iki model begndm .arastrym.bunun fiyat i nekadar
Ay ne bliyim canım ne gorsekk bilgi diye iste ama gecen grupta kizin biri demişti özel doktoru önermiş bunu :))hoşumuza gidip alışkanlık yaapmasıneşime böyle bişi varmıs desem bana delımısın der
merak etme canim bende daha hic bisey almadim kiz kardesim 10 lu bi hastane cikisi almis okadar yani daha jendim bisey alnadim daha vakit cokkkkEylul anneleri hazirliklara basladiniz mi neler yaptiniz neler aldiniz aciller neler ben daha pek bir sey almadim da acaba cok mu sallaniyorum ??
merak etme canim bende daha hic bisey almadim kiz kardesim 10 lu bi hastane cikisi almis okadar yani daha jendim bisey alnadim daha vakit cokkkk
Merhaba kızlar ;
Heyetten çıktım. Çok mutlu değilim ama buna da hamd olsun. 3 hafta sonra yine kontrolüm var. Rabbinize şükredin , ne hastalıklar ne sıkıntılar ne dertler gördüm. Allahım herkese yardımcı olsun. Rabbinizi unutmayın sakın. Bende burada beşikten , dolaptan , bebek hareketlerinden konuşmayı ve tek derdimin hangi dolabı alacağıma karar vermek olduğu bir durumda olmak isterim. Ama şuan tek derdim sağlığı, kafa çevresinin gerilememesi , doğduğunda nasıl olacağı vs vs. Yine de hamd olsun. Bu da benim sınavım. Uyumak istiyorum doğuma kadar uyumak....
Güle güle kullanın canimbugunku hepsiburadadan aldıklarım :)
resimin biri kucucuk acıldı ama linki bu begenırsınız dıe umuyorum :)
birde ozellıkle bubchenın urunu ındırımde alcak olanlar set halınde muhakkak alın derım
Aynen bende canim ilk bebisim heyecanliyim hemde annemde kayinvalidem de uzakda kimseden yardimim yok sadece burda konular acarak yorumlari okuyarak ogreniyorum bicok seyiLansinoh markası canım tabi ki öğreniyoruz yavaş yavaş hele ilk bebekse tecrübesiz hissediyorum kendimi ama burda bi çok şey ogrendimmm
Benim özellikle sağ ayağım şişiyor ve yanıyor normalmi sence canımhmm anladım bende daha daha büyük bi iş sandım dı :)
olsun ama demek buda yoruyor seni dikkat et.
ya ben ütü yaparken bile ayaklarım zonkluyor sıcakta etki ediyor tabi dayanıcaz son 3 ay
Canım bence dr.br dediyse onu yapKızlar aranızda kalsiyum+magnezyum kullanan var mı?Doktor yazdı bana günde 2 tane.Ama demir ve vitamin de kullandığım için ben kalsiyumu günde 1 tane alıyorum.Çok ilaç alınca icim rahat etmiyo pek.Gün icinde mutlaka 1kase yoğurt ve kahvaltıda peynir tüketiyorum.
Sizce günde 1 kalsiyum ilacı ve bunlar yeterli oluyor mudur?Yoksa günde 2 tane mi almalıyım? Bi fikir anneler yaa
Kurban olduğum allahım dermansiz dert vermesin.ins canım sende bunları atlatip rahat bir nefes alacaksın. Allahım yüzümüze baksın evlatlarimizla sinamasin.Merhaba kızlar ;
Heyetten çıktım. Çok mutlu değilim ama buna da hamd olsun. 3 hafta sonra yine kontrolüm var. Rabbinize şükredin , ne hastalıklar ne sıkıntılar ne dertler gördüm. Allahım herkese yardımcı olsun. Rabbinizi unutmayın sakın. Bende burada beşikten , dolaptan , bebek hareketlerinden konuşmayı ve tek derdimin hangi dolabı alacağıma karar vermek olduğu bir durumda olmak isterim. Ama şuan tek derdim sağlığı, kafa çevresinin gerilememesi , doğduğunda nasıl olacağı vs vs. Yine de hamd olsun. Bu da benim sınavım. Uyumak istiyorum doğuma kadar uyumak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?