2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ca
Canım 4ile 6ay arasında cekilebiliyor ben cektirmistim sen 6ayi gecmissin ama yinede kendi dr.sor geçici dolgu falan yapilabilirmi diye benimde dişim kırılmış tı geçici dolgu yapmıştı bide dr.dolgusu düştü gidince bir soracam bakım oluyormu diye

Canim diş dr daha çok korkuyor emin ol kaç haftalık olduğunu soruyorlar eğer riski göze almazlar benim diş dr.antibiyotik verecekti kendi dr.ara hangi antibiyotik onerirse onu kullan iki gün demişti dişimi çekmeden önce

Valla ben bugun gündüz hiç giremedim şimdi bakıyorum bende alırdım.bencede ikişer tane okuyalım okuyamazsak soyleriz

Canım bende bilmiyorum ama Türkçesinin okuyorum niyet önemli bence

Ya şeker çıkarsa diye diye stresle geçirdiğim günlerin sonunda nihayet yükleme yapıldı, çok şükür yüksek çıkmadı şekerimiz. Bu kadar çok kilo alınca kesin çıkar diye düşünüyodum şaşırdım resmen Bana direkt 100lük yükleme yapıldı. Tadı fanta gb diyenler olmuştu burda, hiiiç öyle değilmiş sanki bi tepsi baklavanın şerbetini içirmişler gb oldum, toplamda 4 kez kan alındı kollarım mosmor hemşire kızımız yüzünden. Eşim de gelmişti yanımda, yalnız olsam hem sıkıntıdan ölürdüm hem de kesin içtiğim gb çıkarırdım o berbat sıvıyı. O kadar saat boyunca söylenip durdum adamın başında et kalmadı nolurdu bana da 50lik yapsalar, hem karatay önermiyodu kendim kaşındım, niye yaptırıyoruz ki bu testi bla bla neyse ki mutlu son ama şuna kesin kanaat getirdim ben asla oruç tutamam bu sene, öğlene kadar çektiğim eziyeti anlatmam mümkün değil. Allahtan bu kiloya rağmen sonuçlar çok iyiydi de en azından ona canım sıklmadı.bugün 24+1 ken 762 gr geldi oğluşum, doktor biraz önde gidiyor dedi. Onu taktım şimdi de kafaya. Ayy annelik ne zormuş, daha doğmadan bunca evham yapıyoruz. Rabbim hiçbirimizi evladıyla sınamasın inşallah

Kizlar günaydın .benim de dun kontrolün vardı bebisim 1 kilo 60 gr olmuş.çok duygulandm.boyu da 35 cm.artik kocaman olduk:)) size sunu sorcm ben bebisin tekmelerini aşırı sağında yada aşırı solunda hissediyorum.yani nerdeyse böbreklerin orda.sanki bebek karnimda sağdan sola boylu bıyunca uzanmış.yani başka hareket olmadığını biliyrm çünkü zaten bildiğin tekme.ama bazense aklım almıyorkarnimin iiçi tamamen rahmimle mi kaplı yani.of saçmasordum belki ama aaklima takiliyo kacgundur

Kizlarrrrr benim vajinamin dis dudaginda et beni gibi bisey cikmis tuvalet kagidi ?yapismis sandim az daha koparacaktim. Esim arastirmis rahim agzi kanserine kadar goturdu bunu ve cok moralim bozuldu ya boyle bisey yasayan var mi aranizda

Kizlarrrrr benim vajinamin dis dudaginda et beni gibi bisey cikmis tuvalet kagidi ?yapismis sandim az daha koparacaktim. Esim arastirmis rahim agzi kanserine kadar goturdu bunu ve cok moralim bozuldu ya boyle bisey yasayan var mi aranizda
canım benim rahim ağzında yara vardı 2 yıl önce kadar. smear testi yapıldı. çok şükür temiz çıktı. kafana hiç takmadan doktoruna git gebelikte yapılabiliyorsa ki bence yapılabilir hemen test yaptır. kafan rahatlasın. eminim olumsuz hiçbir şey çıkmayacak.

Bu Yasin-i Şerifleri hangi niyetle okuyorsunuz acaba. Banada haftalik 7 tane sabitleyebilirsiniz.günlûk cüzlerimle beraber okurum İnşaAllah. Yeterki bebişlerimiz sağlikli olsun
eylül anneleri olarak okuyoruz..bebeklerimizin sağlığı vede kolay doğum için..ekliyorum canım

Canim aslinda hamilelikten once yaptirmistim daha bir yil bile olmadi ama tekrar mi yaptirmaliyim acaba

Canim aslinda hamilelikten once yaptirmistim daha bir yil bile olmadi ama tekrar mi yaptirmaliyim acaba
bana 6 ayda bir yaptır demişlerdi ama sadece iki kez yaptırdım. zaten belli bir yaştan sonra senede bir kez yaptırmak gerekiyormuş. tabi biz daha o yaşlara gelmedik. dediğim gibi içini ferah tut. biz gülünce bebeğimiz de gülermiş

Bu duygusal zamanlarimizda kafaya takmamak zor iste ama aksam doktor rndevum var allahtan.bobreklerde tas kum olabilir demisti ona bakacak.bu cikan seyi de gosteririm artik.peki seninki gecti mi tamamen?

nettenmi aldın malzemelri...hadi ya benim eşim gıcık ya bunlarla ne uğraşacan diyor uyuz....bende rapor alınca başlıcam yapmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…