Canım 4ile 6ay arasında cekilebiliyor ben cektirmistim sen 6ayi gecmissin ama yinede kendi dr.sor geçici dolgu falan yapilabilirmi diye benimde dişim kırılmış tı geçici dolgu yapmıştı bide dr.dolgusu düştü gidince bir soracam bakım oluyormu diyeArkadaşlar biraz önce daha önce kanal yaptırdıgım dişim ikiye ayrıldı yarısı geldi gelecek, diş çektirebilirmiyim hamilelikte, çekilince yaptırabilirmiyim moralim çok bozuldu neyapacagımı şaşırdım
Canim diş dr daha çok korkuyor emin ol kaç haftalık olduğunu soruyorlar eğer riski göze almazlar benim diş dr.antibiyotik verecekti kendi dr.ara hangi antibiyotik onerirse onu kullan iki gün demişti dişimi çekmeden önceCanım sağol cevap için, akşam üzeri randevu aldım dişçiye mecbur neyapılacaksa yapılacak,hiçbirşey yiyemiyorum şuan diş ikiye ayrıldı öylece duruyor orda umarım bebişe zararı olmaz yapılacak müdahalenin
Masallah canimcanım ben beşini okudum zaten. o bitti. eksikleri tamamlarım ben.2 tane aldım şimdi. eksik kalırsa bana verin. yasini ben ezbere biliyorum. hızlı okuyorum o yüzden.
Valla ben bugun gündüz hiç giremedim şimdi bakıyorum bende alırdım.bencede ikişer tane okuyalım okuyamazsak soylerizaslında baya kalabalığız sırf o listede bile 22 kişiyiz herkes 2 tane okusa biter zaten sabitlemeler olsa güzel olurdu.. haftayada bu konu üstünde duralım yine aynı tablo çıkarsa iptal ederiz cnm.. çünkü niyet edip sayıyı toplayamamak daha günah..
Canım bende bilmiyorum ama Türkçesinin okuyorum niyet önemli bencehaydi sor sor sorrrroldu artık ıyıce kafayı yedık senınkı hıckırıyor benımkı hıckırmıyor benım kı arada hapsuruyor bu aralar horluyor hataaaa
canım sabah da bahsetmıstım braxton kasılmaları onlar rahım doguma hazırlanıyor bu haftalarda baslıyor 2 3 kere olması normal onemlı olan sıklıgı
cok cok cok gecmıs olsun
cnm ben arapca bılmıyorum bunun tartısması olmustu vebal almamak kımsenın aklında soru ısaretı olmasın dıye almak ıstemedım
Bu Yasin-i Şerifleri hangi niyetle okuyorsunuz acaba. Banada haftalik 7 tane sabitleyebilirsiniz.günlûk cüzlerimle beraber okurum İnşaAllah. Yeterki bebişlerimiz sağlikli olsun2 tane okucan canım şimdi düzeltim .ysmn1096 aldı iki tanesini.
canım ben okudum .Esmanur cnm ben 2sini alayım senden okumadıysan eyer
bitti canım. haftaya alabilirsinben takip edemedim bu hafta bitti mi yasinler
canım benim rahim ağzında yara vardı 2 yıl önce kadar. smear testi yapıldı. çok şükür temiz çıktı. kafana hiç takmadan doktoruna git gebelikte yapılabiliyorsa ki bence yapılabilir hemen test yaptır. kafan rahatlasın. eminim olumsuz hiçbir şey çıkmayacak.Kizlarrrrr benim vajinamin dis dudaginda et beni gibi bisey cikmis tuvalet kagidi?yapismis sandim az daha koparacaktim. Esim arastirmis rahim agzi kanserine kadar goturdu bunu ve cok moralim bozuldu ya boyle bisey yasayan var mi aranizda
eylül anneleri olarak okuyoruz..bebeklerimizin sağlığı vede kolay doğum için..ekliyorum canımBu Yasin-i Şerifleri hangi niyetle okuyorsunuz acaba. Banada haftalik 7 tane sabitleyebilirsiniz.günlûk cüzlerimle beraber okurum İnşaAllah. Yeterki bebişlerimiz sağlikli olsun
Canim aslinda hamilelikten once yaptirmistim daha bir yil bile olmadi ama tekrar mi yaptirmaliyim acabacanım benim rahim ağzında yara vardı 2 yıl önce kadar. smear testi yapıldı. çok şükür temiz çıktı. kafana hiç takmadan doktoruna git gebelikte yapılabiliyorsa ki bence yapılabilir hemen test yaptır. kafan rahatlasın. eminim olumsuz hiçbir şey çıkmayacak.
bana 6 ayda bir yaptır demişlerdi ama sadece iki kez yaptırdım. zaten belli bir yaştan sonra senede bir kez yaptırmak gerekiyormuş. tabi biz daha o yaşlara gelmedik. dediğim gibi içini ferah tut. biz gülünce bebeğimiz de gülermişCanim aslinda hamilelikten once yaptirmistim daha bir yil bile olmadi ama tekrar mi yaptirmaliyim acaba
Bu duygusal zamanlarimizda kafaya takmamak zor iste ama aksam doktor rndevum var allahtan.bobreklerde tas kum olabilir demisti ona bakacak.bu cikan seyi de gosteririm artik.peki seninki gecti mi tamamen?bana 6 ayda bir yaptır demişlerdi ama sadece iki kez yaptırdım. zaten belli bir yaştan sonra senede bir kez yaptırmak gerekiyormuş. tabi biz daha o yaşlara gelmedik. dediğim gibi içini ferah tut. biz gülünce bebeğimiz de gülermiş
nettenmi aldın malzemelri...hadi ya benim eşim gıcık ya bunlarla ne uğraşacan diyor uyuz....bende rapor alınca başlıcam yapmaya...canım ben kendım aldım ınan okadar kolaykı yapımı esımle bırrlıkte yapıyoruz.ornek bır ane atarım sıze az sonra :))) cokta zevklı yaaa esım gırgırına dıo bundan sona mılletınkınıde bız yapalım satarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?