2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bu duygusal zamanlarimizda kafaya takmamak zor iste ama aksam doktor rndevum var allahtan.bobreklerde tas kum olabilir demisti ona bakacak.bu cikan seyi de gosteririm artik.peki seninki gecti mi tamamen

Canim masallah bebisine :) Tatlimm aynenn bende senin gibi hissediyorum normaldir bunlar heralde buyuyolar cunku..

**kattina...........................................2
**belmaakca......................................3
**miskamber.....................................1
**mehlikaazra...................................1
**ayselcsb..........................................1
**gayye21..........................................1
**elifahsen..........................................1
**sevdee..............................................1
**yarenim 99......................................7
**kuzumveben...................................2
**seda78................................................1
**periliceada.........................................1
**pharaysun.........................................1
**esmanurcanan....................................7
**kuzucuk87............................................1
**chek.....................................................1
**ferideii.................................................2
**oligosakarit.........................................2
**fulya01..................................................1
**ozim84...................................................4

TOPLAM.............................................41

takip edebildiklerim bu şekilde sabitlendi..almak isteyip listede olmayan varsa alıntı yapsın fazla alan arkadaşlardan alıp paylaşım yapacam....türkçe okunması konusunda da benim net bir bilgim yok...

Bu duygusal zamanlarimizda kafaya takmamak zor iste ama aksam doktor rndevum var allahtan.bobreklerde tas kum olabilir demisti ona bakacak.bu cikan seyi de gosteririm artik.peki seninki gecti mi tamamen
Haklısın canım bana da doktor direk rahim ağzı kanserine kadar gider deyince yıkılmıştık ama diyoruz ya hep doktorlar acımasız olabiliyor. benim rahmimde de perde olduğu için bir dönem çok sık muayene olmuştum alttan. az miktarda yaran var derlerdi hep. geçen ay alttan muayene olmuştum yine o zaman bir şey demedi doktor. bilmiyorum şuan ne durumda. benimki seninki gibi değil. iç kısımda belki seninki kıl Dönmesi, sivilce gibi bir şeydir. rahim ağzı kanseri olabilirmiş deyince dedim ben smear testi yaptır diye.

Canım tsh birazcık yüksek, doktorlar 2,5 Altında hatta 2 nin altında olursa daha iyi Demişti bana, ben Tiroid ilacı kullanıyorum her ay gittiğim için ordan biliyorum.
Benim tsh 3,2 lerde ama doktorum hiç birşey söylemedi ve ilaç falanda vermedi

Sende mi çapadaydın. aynı yerde miydik ?

canım bana da 1 tane sabitler misin? daha fazla okursam ya da okuyamazsam bildiririm inşallah. birde geçenlerde bir arkadaş sormuştu sana eylül anneleri diye okuyoruz doğumlar erken de olabilir niyeti nasıl yapmalıyız diye?? benim de aklıma takıldı bu soru malum benim ağustos sonu olma ihtimali yüksek.. topikde ki bütün arkadaşlar için diye mi niyet etsek acaba??

Anladim
anladim canim tamamen gecer insallah seninkide bnimkide. Normal doguma bile engelmis bebege bulasabilirmis.aksam olmaz artik bana ya benimki et beni gibi ayni ya tutuluyo yani az daha kopariyodum tuvalet kagidi yapisti sandim ya sacma sapan

esmanın bir yasinini sana yazıyorum canım...topikte bulunan kişiler için diye duası toplanıyor...

bir taraftan okulu özlüyorum bir taraftan evde yatmak Hoşuma gidiyor. dün komşularla -YAŞ ortalaması 50- yaprak filan sardık. bebek görmeye gittik güzeldi

yaş ortalaması iyiymiş ya bende ev hanımlığı nasıl birşey merak ediyorum acaba sıkılır mıyım yoksa evde olmak güzel mi gelir.. doğum izni boyunca tadını çıkartalım bence zaten emekli olana kadar işten o kadar sıkılıcaz kiii malum emeklilik yaşı çoookk yüksek

Canim bu liste haftaya icin demi benide yazabilirsin.. Hatta sabitleniyosa her hafta benide yaz 1tane :)

nettenmi aldın malzemelri...hadi ya benim eşim gıcık ya bunlarla ne uğraşacan diyor uyuz....bende rapor alınca başlıcam yapmaya...
yok canım ben bı satıs yerınden aldım.ne alcagımı bılmedıgım ıcın gidince ögrendim.emin ol sen yaparken ufaktan yanına yanaısıp nasıl yapılıo dıe bakcak

Canim bu liste haftaya icin demi benide yazabilirsin.. Hatta sabitleniyosa her hafta benide yaz 1tane :)
esmadan bir yasin alp sana yazıyorum canım..arık her hafta liste düzenlenmicek..listedekiler sabit olucak..ohafta okuyamayan olursa yerine arkadaşlardan biri okuyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…