- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
Bu duygusal zamanlarimizda kafaya takmamak zor iste ama aksam doktor rndevum var allahtan.bobreklerde tas kum olabilir demisti ona bakacak.bu cikan seyi de gosteririm artik.peki seninki gecti mi tamamenbana 6 ayda bir yaptır demişlerdi ama sadece iki kez yaptırdım. zaten belli bir yaştan sonra senede bir kez yaptırmak gerekiyormuş. tabi biz daha o yaşlara gelmedik. dediğim gibi içini ferah tut. biz gülünce bebeğimiz de gülermiş
Canim masallah bebisine :) Tatlimm aynenn bende senin gibi hissediyorum normaldir bunlar heralde buyuyolar cunku..Kizlar günaydın .benim de dun kontrolün vardı bebisim 1 kilo 60 gr olmuş.çok duygulandm.boyu da 35 cm.artik kocaman olduk:)) size sunu sorcm ben bebisin tekmelerini aşırı sağında yada aşırı solunda hissediyorum.yani nerdeyse böbreklerin orda.sanki bebek karnimda sağdan sola boylu bıyunca uzanmış.yani başka hareket olmadığını biliyrm çünkü zaten bildiğin tekme.ama bazense aklım almıyorkarnimin iiçi tamamen rahmimle mi kaplı yani.of saçmasordum belki ama aaklima takiliyo kacgundur
Ben de cicilerimizi paylaşmak istedim. Oğlum bu gidişle baya karizmatik olur heralde. kızları olan anneler korkun bizden :)
ev hanımlığı çok güzeldi. bugün son günüm ama . pazartesi iş başı
Haklısın canım bana da doktor direk rahim ağzı kanserine kadar gider deyince yıkılmıştık ama diyoruz ya hep doktorlar acımasız olabiliyor. benim rahmimde de perde olduğu için bir dönem çok sık muayene olmuştum alttan. az miktarda yaran var derlerdi hep. geçen ay alttan muayene olmuştum yine o zaman bir şey demedi doktor. bilmiyorum şuan ne durumda. benimki seninki gibi değil. iç kısımda belki seninki kıl Dönmesi, sivilce gibi bir şeydir. rahim ağzı kanseri olabilirmiş deyince dedim ben smear testi yaptır diye.Bu duygusal zamanlarimizda kafaya takmamak zor iste ama aksam doktor rndevum var allahtan.bobreklerde tas kum olabilir demisti ona bakacak.bu cikan seyi de gosteririm artik.peki seninki gecti mi tamamen
bir taraftan okulu özlüyorum bir taraftan evde yatmak Hoşuma gidiyor. dün komşularla -YAŞ ortalaması 50- yaprak filan sardık. bebek görmeye gittikçok dertli gördüm seni
Benim tsh 3,2 lerde ama doktorum hiç birşey söylemedi ve ilaç falanda vermediCanım tsh birazcık yüksek, doktorlar 2,5 Altında hatta 2 nin altında olursa daha iyi Demişti bana, ben Tiroid ilacı kullanıyorum her ay gittiğim için ordan biliyorum.
Günaydınn kızlaaarrYarın 100lük yüklemem ve4boyutlu ultrasonm var dua edinde şeker normal çıksın 50lik yüksek çıkmıştı
Sende mi çapadaydın. aynı yerde miydik ?Merhaba belmaakca. Bugun sen de capada miydin? adini duyunca ben bir yerden hatirliyorum dedim düşününce buldum. Allah sifa versin güzel olur insallah her sey. Ben de endisesiz sadece oglumun ihtiyaclarini yapacaklarımi dusunmek isterdim ama nasip şükürler olsun yine de
**kattina...........................................2
**belmaakca......................................3
**miskamber.....................................1
**mehlikaazra...................................1
**ayselcsb..........................................1
**gayye21..........................................1
**elifahsen..........................................1
**sevdee..............................................1
**yarenim 99......................................7
**kuzumveben...................................2
**seda78................................................1
**periliceada.........................................1
**pharaysun.........................................1
**esmanurcanan....................................7
**kuzucuk87............................................1
**chek.....................................................1
**ferideii.................................................2
**oligosakarit.........................................2
**fulya01..................................................1
**ozim84...................................................4
TOPLAM.............................................41
takip edebildiklerim bu şekilde sabitlendi..almak isteyip listede olmayan varsa alıntı yapsın fazla alan arkadaşlardan alıp paylaşım yapacam....türkçe okunması konusunda da benim net bir bilgim yok...
anladim canim tamamen gecer insallah seninkide bnimkide. Normal doguma bile engelmis bebege bulasabilirmis.aksam olmaz artik bana ya benimki et beni gibi ayni ya tutuluyo yani az daha kopariyodum tuvalet kagidi yapisti sandim ya sacma sapanHaklısın canım bana da doktor direk rahim ağzı kanserine kadar gider deyince yıkılmıştık ama diyoruz ya hep doktorlar acımasız olabiliyor. benim rahmimde de perde olduğu için bir dönem çok sık muayene olmuştum alttan. az miktarda yaran var derlerdi hep. geçen ay alttan muayene olmuştum yine o zaman bir şey demedi doktor. bilmiyorum şuan ne durumda. benimki seninki gibi değil. iç kısımda belki seninki kıl Dönmesi, sivilce gibi bir şeydir. rahim ağzı kanseri olabilirmiş deyince dedim ben smear testi yaptır diye.
esmanın bir yasinini sana yazıyorum canım...topikte bulunan kişiler için diye duası toplanıyor...canım bana da 1 tane sabitler misin? daha fazla okursam ya da okuyamazsam bildiririm inşallah. birde geçenlerde bir arkadaş sormuştu sana eylül anneleri diye okuyoruz doğumlar erken de olabilir niyeti nasıl yapmalıyız diye?? benim de aklıma takıldı bu soru malum benim ağustos sonu olma ihtimali yüksek.. topikde ki bütün arkadaşlar için diye mi niyet etsek acaba??
bir taraftan okulu özlüyorum bir taraftan evde yatmak Hoşuma gidiyor. dün komşularla -YAŞ ortalaması 50- yaprak filan sardık. bebek görmeye gittikgüzeldi
Canim bu liste haftaya icin demi benide yazabilirsin.. Hatta sabitleniyosa her hafta benide yaz 1tane :)**kattina...........................................2
**belmaakca......................................3
**miskamber.....................................1
**mehlikaazra...................................1
**ayselcsb..........................................1
**gayye21..........................................1
**elifahsen..........................................1
**sevdee..............................................1
**yarenim 99......................................7
**kuzumveben...................................2
**seda78................................................1
**periliceada.........................................1
**pharaysun.........................................1
**esmanurcanan....................................7
**kuzucuk87............................................1
**chek.....................................................1
**ferideii.................................................2
**oligosakarit.........................................2
**fulya01..................................................1
**ozim84...................................................4
TOPLAM.............................................41
takip edebildiklerim bu şekilde sabitlendi..almak isteyip listede olmayan varsa alıntı yapsın fazla alan arkadaşlardan alıp paylaşım yapacam....türkçe okunması konusunda da benim net bir bilgim yok...
esmanın bir yasinini sana yazıyorum canım...topikte bulunan kişiler için diye duası toplanıyor...
yok canım ben bı satıs yerınden aldım.ne alcagımı bılmedıgım ıcın gidince ögrendim.emin ol sen yaparken ufaktan yanına yanaısıp nasıl yapılıo dıe bakcaknettenmi aldın malzemelri...hadi ya benim eşim gıcık ya bunlarla ne uğraşacan diyor uyuz....bende rapor alınca başlıcam yapmaya...
esmadan bir yasin alp sana yazıyorum canım..arık her hafta liste düzenlenmicek..listedekiler sabit olucak..ohafta okuyamayan olursa yerine arkadaşlardan biri okuyacakCanim bu liste haftaya icin demi benide yazabilirsin.. Hatta sabitleniyosa her hafta benide yaz 1tane :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?