2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım hasta değilsen evde olmak güzel. dün iyi hissettiğim için takıldım. onun dışında yat yat insan şişiyor.

yok canım ben bı satıs yerınden aldım.ne alcagımı bılmedıgım ıcın gidince ögrendim.emin ol sen yaparken ufaktan yanına yanaısıp nasıl yapılıo dıe bakcak
ben geçen haftasonu çarşıda göz gezdirdim..bibloların tanesi 1,5 liradan başlıyordu ama birmaxda 0,40lirdan başlıyor .çok uygun geldi..sadece silikon tabancasından emin olamadım nasıl bişey diye .oda emin değilim ama 8 liraydı sanırım..silokon tabancası aldınmı sen...

Çok tatlı güle güle giymek nasip olsun inş canim

kızlar günaydın aşı yaptırıp geldim şimdi ağrı sızı değilde sanki mide bulantısı yaptı bende böyle olan oldu mu

esmadan bir yasin alp sana yazıyorum canım..arık her hafta liste düzenlenmicek..listedekiler sabit olucak..ohafta okuyamayan olursa yerine arkadaşlardan biri okuyacak

Kuzum Türkçesinden okucam ben bir sorun olur mu??
Sonra bu kadar kişinin hakkına girmeyeyim de

kızlar günaydın aşı yaptırıp geldim şimdi ağrı sızı değilde sanki mide bulantısı yaptı bende böyle olan oldu mu
bende hafif olmuştu...ben yaptırıp işe geçmiştim.mide bulantısı olunca yoruldum heralde demiştim hatta

Eylul anneleri hazirliklara basladiniz mi neler yaptiniz neler aldiniz aciller neler ben daha pek bir sey almadim da acaba cok mu sallaniyorum ??
nası dayanıonuz almadan ben 16. hafta cınsıyetı gorenır ogrenmez basladım hatta daha once bıle basladım sayılır.bitmek üzere hazırlıklar

Kizlarrrrr benim vajinamin dis dudaginda et beni gibi bisey cikmis tuvalet kagidi ?yapismis sandim az daha koparacaktim. Esim arastirmis rahim agzi kanserine kadar goturdu bunu ve cok moralim bozuldu ya boyle bisey yasayan var mi aranizda

Canım genital siğiller var, yağ bezeleri var belki öyle bir şeydir hemen telaş yapma:)

Kuzum Türkçesinden okucam ben bir sorun olur mu??
Sonra bu kadar kişinin hakkına girmeyeyim de
canım türkçe okuyan arkadaşlarımız var..bikaç kişi öyle sorunca bende net bilgim yok diye yazdım... sanırm katti yazmıştı okunur diye...5-6 kişi türkçeden okuyor zaten.

Kizlarrrrr benim vajinamin dis dudaginda et beni gibi bisey cikmis tuvalet kagidi ?yapismis sandim az daha koparacaktim. Esim arastirmis rahim agzi kanserine kadar goturdu bunu ve cok moralim bozuldu ya boyle bisey yasayan var mi aranizda
Canımın benim gorumcemdede çıkmış hamileyken siğil gibi biseymis sanırım dr.normal doğum yapamazsın demiş ne kadar doğru bilmiyorum zaten normaldede yapamazdi canlari çok kıymetli sezeryan lâ yapti

nası dayanıonuz almadan ben 16. hafta cınsıyetı gorenır ogrenmez basladım hatta daha once bıle basladım sayılır.bitmek üzere hazırlıklar
ben kvalideyle eltimin yüzünden başlayamamıştım...ilk bebeği kaybedince ..alma ha alma bişey ...doğduktan sonra yine alınır bilmem ne bilmem ne diyee vır vır vır sinirimi bozmuşlardı..sağolsun annem hırkalar yelekler örmüşte,hastane çıkışı vs almışta kendime gelmiştimahhh çilekeş garippp anammm nevarsa sende var

Eylul anneleri hazirliklara basladiniz mi neler yaptiniz neler aldiniz aciller neler ben daha pek bir sey almadim da acaba cok mu sallaniyorum ??
nası dayanıonuz almadan ben 16. hafta cınsıyetı gorenır ogrenmez basladım hatta daha once bıle basladım sayılır.bitmek üzere
canım ben balon gıbı dusunuyorum ya sankı su dolu balon var karnımda bebıste balıgım

aynen canım ne varsa annelerimizde var valla bizim bebeğe bi ben bide annem hazırlık yapıyo kayınvalidemin aklının ucundan geçmiyor bi çöp almak hoş alsa kesin beğenmem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…