- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
canım hasta değilsen evde olmak güzel. dün iyi hissettiğim için takıldım. onun dışında yat yat insan şişiyor.yaş ortalaması iyiymişya bende ev hanımlığı nasıl birşey merak ediyorum acaba sıkılır mıyım yoksa evde olmak güzel mi gelir.. doğum izni boyunca tadını çıkartalım bence zaten emekli olana kadar işten o kadar sıkılıcaz kiii malum emeklilik yaşı çoookk yüksek
ben geçen haftasonu çarşıda göz gezdirdim..bibloların tanesi 1,5 liradan başlıyordu ama birmaxda 0,40lirdan başlıyor .çok uygun geldi..sadece silikon tabancasından emin olamadım nasıl bişey diye .oda emin değilim ama 8 liraydı sanırım..silokon tabancası aldınmı sen...yok canım ben bı satıs yerınden aldım.ne alcagımı bılmedıgım ıcın gidince ögrendim.emin ol sen yaparken ufaktan yanına yanaısıp nasıl yapılıo dıe bakcak
Çok tatlı güle güle giymek nasip olsun inş canimKizlar bugun pazara ciktim dun de dedigim gibi ve ilk alisverisimi yaptim minigim icin.... Garip bi sekildeduygusala bagladim eve geldigimde ne kadar minik bu kiyafetler yeni dogan baya minik oluyor demek ki bi tane havlu bornoz takimi vardi ama ben en cok terliklerine tav oldugum icin aldim belki hic giymeyecek terlikleri ama yine de cok sirin... Bi hastane cikisi bi de normal takim aldim, bi de agiz bezi buldum klasik ama sadece bi paket kalmisti maalesef... Resimleri paylasiyorum hepinizi opuyorum
Bende duydum canım birkaç hafta sonra bende kullanmayı düşünüyorumYok canım yeni doğum yapan bi arkadaşım önerdi hiç yara olmamış göğüsleri paylasiyim dedim aklınızda bulunsun
Benim tsh 3,2 lerde ama doktorum hiç birşey söylemedi ve ilaç falanda vermedi
Çok güzelkızlar bebeğimin ilk fotosu böyle papyonlu olsun istiyorum. Ama henüz karar veremedim.Bu nasıl sizce
esmadan bir yasin alp sana yazıyorum canım..arık her hafta liste düzenlenmicek..listedekiler sabit olucak..ohafta okuyamayan olursa yerine arkadaşlardan biri okuyacak
bende hafif olmuştu...ben yaptırıp işe geçmiştim.mide bulantısı olunca yoruldum heralde demiştim hattakızlar günaydın aşı yaptırıp geldim şimdi ağrı sızı değilde sanki mide bulantısı yaptı bende böyle olan oldu mu
bende hafif olmuştu...ben yaptırıp işe geçmiştim.mide bulantısı olunca yoruldum heralde demiştim hatta
nası dayanıonuz almadanEylul anneleri hazirliklara basladiniz mi neler yaptiniz neler aldiniz aciller neler ben daha pek bir sey almadim da acaba cok mu sallaniyorum ??
Kizlarrrrr benim vajinamin dis dudaginda et beni gibi bisey cikmis tuvalet kagidi?yapismis sandim az daha koparacaktim. Esim arastirmis rahim agzi kanserine kadar goturdu bunu ve cok moralim bozuldu ya boyle bisey yasayan var mi aranizda
canım türkçe okuyan arkadaşlarımız var..bikaç kişi öyle sorunca bende net bilgim yok diye yazdım... sanırm katti yazmıştı okunur diye...5-6 kişi türkçeden okuyor zaten.Kuzum Türkçesinden okucam ben bir sorun olur mu??
Sonra bu kadar kişinin hakkına girmeyeyim de
canım türkçe okuyan arkadaşlarımız var..bikaç kişi öyle sorunca bende net bilgim yok diye yazdım... sanırm katti yazmıştı okunur diye...5-6 kişi türkçeden okuyor zaten.
ben çabuk yorulduğumdan sanırım..garip bi bulantı yapmış demekki ben de de :)daha yeni geldim yorulacak bişeyde yapmadım ama hafif bi bulantı var vücut tepki gösteriyor galiba...
Canımın benim gorumcemdede çıkmış hamileyken siğil gibi biseymis sanırım dr.normal doğum yapamazsın demiş ne kadar doğru bilmiyorum zaten normaldede yapamazdi canlari çok kıymetli sezeryan lâ yaptiKizlarrrrr benim vajinamin dis dudaginda et beni gibi bisey cikmis tuvalet kagidi?yapismis sandim az daha koparacaktim. Esim arastirmis rahim agzi kanserine kadar goturdu bunu ve cok moralim bozuldu ya boyle bisey yasayan var mi aranizda
ben kvalideyle eltimin yüzünden başlayamamıştım...ilk bebeği kaybedince ..alma ha alma bişey ...doğduktan sonra yine alınır bilmem ne bilmem ne diyee vır vır vır sinirimi bozmuşlardı..sağolsun annem hırkalar yelekler örmüşte,hastane çıkışı vs almışta kendime gelmiştimnası dayanıonuz almadanben 16. hafta cınsıyetı gorenır ogrenmez basladım hatta daha once bıle basladım sayılır.bitmek üzere hazırlıklar
Günaydın canim dün gündüz giremedim topige geceden beri bakıyorum sayfalara çok şükür yeni bitirebildim masallah var topigimizingünaydın herkese
nası dayanıonuz almadanEylul anneleri hazirliklara basladiniz mi neler yaptiniz neler aldiniz aciller neler ben daha pek bir sey almadim da acaba cok mu sallaniyorum ??
canım ben balon gıbı dusunuyorum yaKizlar günaydın .benim de dun kontrolün vardı bebisim 1 kilo 60 gr olmuş.çok duygulandm.boyu da 35 cm.artik kocaman olduk:)) size sunu sorcm ben bebisin tekmelerini aşırı sağında yada aşırı solunda hissediyorum.yani nerdeyse böbreklerin orda.sanki bebek karnimda sağdan sola boylu bıyunca uzanmış.yani başka hareket olmadığını biliyrm çünkü zaten bildiğin tekme.ama bazense aklım almıyorkarnimin iiçi tamamen rahmimle mi kaplı yani.of saçmasordum belki ama aaklima takiliyo kacgundur
ben kvalideyle eltimin yüzünden başlayamamıştım...ilk bebeği kaybedince ..alma ha alma bişey ...doğduktan sonra yine alınır bilmem ne bilmem ne diyee vır vır vır sinirimi bozmuşlardı..sağolsun annem hırkalar yelekler örmüşte,hastane çıkışı vs almışta kendime gelmiştimahhh çilekeş garippp anammm nevarsa sende var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?