2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ana gibi kim olabilir canım allahım başımızdan eksik etmesin

Kizlarrrrr benim vajinamin dis dudaginda et beni gibi bisey cikmis tuvalet kagidi ?yapismis sandim az daha koparacaktim. Esim arastirmis rahim agzi kanserine kadar goturdu bunu ve cok moralim bozuldu ya boyle bisey yasayan var mi aranizda
canım rahımde deil ama bende de goguste ve cildimde ara ara yag bezesı gıbı olusumlar var..hamılelık bu bunye degısıo.doktoruna gorun kafanda ewham yapma ıcın rahat olur.

Canım 2 tane de bana sabitle canim.

aynen canım ne varsa annelerimizde var valla bizim bebeğe bi ben bide annem hazırlık yapıyo kayınvalidemin aklının ucundan geçmiyor bi çöp almak hoş alsa kesin beğenmem de
aynen yaa bi günde arayp sormuyor kızım nasılsın çaılışıyorsun bana ihtiyaç varmı diyee
kimbilir belki zevkli hatunlardırda bize çaktırmıyorlar beğeniriz belkide

aynen yaa bi günde arayp sormuyor kızım nasılsın çaılışıyorsun bana ihtiyaç varmı diyee
kimbilir belki zevkli hatunlardırda bize çaktırmıyorlar beğeniriz belkide

yok bizimki soruyor arada tekme atıyo mu diye zevk alıyo belki bana vurmasından gel desek de hazır da bekliyo gibi şimdilik ama ben perk istemiyorum ya değişik bir kadın benim kayınvalidem herseye alınıyor ayy onla mı ugrascam diyorum

75lik yukleme sonucumdu gecen gun.50lik yuksek cikinca 75lik yaptilar..normal cikti ornek olsun referans araligina bakabilirsiniz

Eklentiler

• 2015-05-29 10.29.58.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 155
aldım canım sılıkon tabancası.iki boyutu vardı hatta kucuk olanından aldım.silikonu arkadan takıosun tabanca gıbı basıosun erıdıkce ucundan cıkıo:) cok zevkli bili hatta bence en guzel kısmı :) sadece keseyı yaparken daha cok vakıt harcıosun kurdela yapmakta cok zevkli gerisi yapıstırma hemen bır ornegını atayım bak :)

ilk aylarda soruyordu çok kötüyüm yatıyorum ayağa kalkamıyorum diyordum..kahkaha atıyordu..resmen zevk alıyordu...sen böyle halim yok dedikçe hoşuma gidiyor diyordubide oturup kaç yıldır çocuğum olmuyor diye hesap kitap yapmış saatlerce...hesap kitapla uğraşmasaydın bana sorsaydın ben sana söylerdim demiştimayy bizimkide alıngan...yüzüm asılda beni istemiyrmusun yoksa istemiyorsa söyle gideyim diye çıkışıyorr

Benim ogluşum çok açıkmış teyzeleri pitpit atıyor biz kahvaltı yapmaya gidiyoruz

Benimde bundan önce bi kimyasal gebeliğim olmuştu
Kayınvalidem bu ikinciyi duyunca kimseye söyleme düşer bu da belki demişti telefonda
O an yanımda olsa napardım bilmiyorum

Benimde bundan önce bi kimyasal gebeliğim olmuştu
Kayınvalidem bu ikinciyi duyunca kimseye söyleme düşer bu da belki demişti telefonda
O an yanımda olsa napardım bilmiyorum
bizimkide böyle bazen patavatsızlaşabiliyor...ben hamileyken ağaçlara tırmanırdım atlardım yinede düşmezdi derdi..
bimi hassasız çok fazla diyorum yoksa onlarmı vurdum duymaz

Günaydınnnnnnnn dün akşam çok araştırdım ve beğendiğim modeller oldu sizinle paylaşayım Üçgen kutuları şipariş verip içine badem şekeri koyup hastane ye gelenlere hediye vericem digerleri arası da seçim yapıp (lavanta kesesi agır basıyor ) kendim Yapıcam mevlid îçin kapı süsü çok basît tek sıkıntı çerçeve ıkeada var ama ordaki çok büyük inşallah küçüğünü bulurum Yaparım çok beyendim

Eklentiler

• image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 125
  • image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 122
  • image.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 127
  • image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 127

işte tan bu anlarda gitsende bi rahat etsem demek lazım ama oğlunun hatırına denmiyooo napalım oğlanlarını sevdik aldık analarınada katlanacaz artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…