Ana gibi kim olabilir canım allahım başımızdan eksik etmesinben kvalideyle eltimin yüzünden başlayamamıştım...ilk bebeği kaybedince ..alma ha alma bişey ...doğduktan sonra yine alınır bilmem ne bilmem ne diyee vır vır vır sinirimi bozmuşlardı..sağolsun annem hırkalar yelekler örmüşte,hastane çıkışı vs almışta kendime gelmiştimahhh çilekeş garippp anammm nevarsa sende var
canım rahımde deil ama bende de goguste ve cildimde ara ara yag bezesı gıbı olusumlar var..hamılelık bu bunye degısıo.doktoruna gorun kafanda ewham yapma ıcın rahat olur.Kizlarrrrr benim vajinamin dis dudaginda et beni gibi bisey cikmis tuvalet kagidi?yapismis sandim az daha koparacaktim. Esim arastirmis rahim agzi kanserine kadar goturdu bunu ve cok moralim bozuldu ya boyle bisey yasayan var mi aranizda
Aynen öyle bencede canimnası dayanıonuz almadanben 16. hafta cınsıyetı gorenır ogrenmez basladım hatta daha once bıle basladım sayılır.bitmek üzere
canım ben balon gıbı dusunuyorum yasankı su dolu balon var karnımda bebıste balıgım
evet baya aktif bir topiğimiz varGun
Günaydın canim dün gündüz giremedim topige geceden beri bakıyorum sayfalara çok şükür yeni bitirebildim masallah var topigimizin
Canım 2 tane de bana sabitle canim.**kattina...........................................2
**belmaakca......................................3
**miskamber.....................................1
**mehlikaazra...................................1
**ayselcsb..........................................1
**gayye21..........................................1
**elifahsen..........................................1
**sevdee..............................................1
**yarenim 99......................................7
**kuzumveben...................................2
**seda78................................................1
**periliceada.........................................1
**pharaysun.........................................1
**esmanurcanan....................................7
**kuzucuk87............................................1
**chek.....................................................1
**ferideii.................................................2
**oligosakarit.........................................2
**fulya01..................................................1
**ozim84...................................................4
TOPLAM.............................................41
takip edebildiklerim bu şekilde sabitlendi..almak isteyip listede olmayan varsa alıntı yapsın fazla alan arkadaşlardan alıp paylaşım yapacam....türkçe okunması konusunda da benim net bir bilgim yok...
aynen yaa bi günde arayp sormuyor kızım nasılsın çaılışıyorsun bana ihtiyaç varmı diyeeaynen canım ne varsa annelerimizde var valla bizim bebeğe bi ben bide annem hazırlık yapıyo kayınvalidemin aklının ucundan geçmiyor bi çöp almak hoş alsa kesin beğenmem de
kesinlikle amin inşşşAna gibi kim olabilir canım allahım başımızdan eksik etmesin
yarenim99 'dan iki alıp sana veriyorum canımCanım 2 tane de bana sabitle canim.
aynen yaa bi günde arayp sormuyor kızım nasılsın çaılışıyorsun bana ihtiyaç varmı diyee
kimbilir belki zevkli hatunlardırda bize çaktırmıyorlar beğeniriz belkide
aldım canım sılıkon tabancası.iki boyutu vardı hatta kucuk olanından aldım.silikonu arkadan takıosun tabanca gıbı basıosun erıdıkce ucundan cıkıo:) cok zevkli bili hatta bence en guzel kısmı :) sadece keseyı yaparken daha cok vakıt harcıosun kurdela yapmakta cok zevkli gerisi yapıstırma hemen bır ornegını atayım bak :)ben geçen haftasonu çarşıda göz gezdirdim..bibloların tanesi 1,5 liradan başlıyordu ama birmaxda 0,40lirdan başlıyor .çok uygun geldi..sadece silikon tabancasından emin olamadım nasıl bişey diye .oda emin değilim ama 8 liraydı sanırım..silokon tabancası aldınmı sen...
ilk aylarda soruyordu çok kötüyüm yatıyorum ayağa kalkamıyorum diyordum..kahkaha atıyordu..resmen zevk alıyordu...sen böyle halim yok dedikçe hoşuma gidiyor diyorduyok bizimki soruyor arada tekme atıyo mu diye zevk alıyo belki bana vurmasındangel desek de hazır da bekliyo gibi şimdilik ama ben perk istemiyorum ya değişik bir kadın benim kayınvalidem herseye alınıyor ayy onla mı ugrascam diyorum
çok güzel olmuş gizem eline sağlık...silikon tabancan nasıl...ne kadara aldınSUHAN iste sonuc bu :)
ben kvalideyle eltimin yüzünden başlayamamıştım...ilk bebeği kaybedince ..alma ha alma bişey ...doğduktan sonra yine alınır bilmem ne bilmem ne diyee vır vır vır sinirimi bozmuşlardı..sağolsun annem hırkalar yelekler örmüşte,hastane çıkışı vs almışta kendime gelmiştimahhh çilekeş garippp anammm nevarsa sende var
bizimkide böyle bazen patavatsızlaşabiliyor...ben hamileyken ağaçlara tırmanırdım atlardım yinede düşmezdi derdi..Benimde bundan önce bi kimyasal gebeliğim olmuştu
Kayınvalidem bu ikinciyi duyunca kimseye söyleme düşer bu da belki demişti telefonda
O an yanımda olsa napardım bilmiyorum
ilk aylarda soruyordu çok kötüyüm yatıyorum ayağa kalkamıyorum diyordum..kahkaha atıyordu..resmen zevk alıyordu...sen böyle halim yok dedikçe hoşuma gidiyor diyordubide oturup kaç yıldır çocuğum olmuyor diye hesap kitap yapmış saatlerce...hesap kitapla uğraşmasaydın bana sorsaydın ben sana söylerdim demiştim ayy bizimkide alıngan...yüzüm asılda beni istemiyrmusun yoksa istemiyorsa söyle gideyim diye çıkışıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?