Canim az önce yaptırdım aşıyı bende midede değil de sanki ateşim çıkacak gibi hissediyorumkızlar günaydın aşı yaptırıp geldim şimdi ağrı sızı değilde sanki mide bulantısı yaptı bende böyle olan oldu mu
tesekkurler canım:) 8 tlydi kucuk tabanca gıbı elektrıklı arkadan sılıkon takıon aksam resmını atarım onunda..çok güzel olmuş gizem eline sağlık...silikon tabancan nasıl...ne kadara aldın
benımde bır kımyasalım oldu kımseye soylemedıgıme cok memnunum hatta anneme bıle 2 hafta once soyledım sızın torununuz onceden olcaktıda nasıp olmadı dıe:)Benimde bundan önce bi kimyasal gebeliğim olmuştu
Kayınvalidem bu ikinciyi duyunca kimseye söyleme düşer bu da belki demişti telefonda
O an yanımda olsa napardım bilmiyorum
Canim az önce yaptırdım aşıyı bende midede değil de sanki ateşim çıkacak gibi hissediyorum
Günaydınnnnnnnn dün akşam çok araştırdım ve beğendiğim modeller oldu sizinle paylaşayım Üçgen kutuları şipariş verip içine badem şekeri koyup hastane ye gelenlere hediye vericem digerleri arası da seçim yapıp (lavanta kesesi agır basıyor ) kendim Yapıcam mevlid îçin kapı süsü çok basît tek sıkıntı çerçeve ıkeada var ama ordaki çok büyük inşallah küçüğünü bulurum Yaparım çok beyendim
İnşallah ya ilkinde hiçbir şey olmamıştı bunda da olmasinnnnhemşire herkeste aynı olmuyor kimisi acile kadar gidiyormuş kimisi hiç hissetmedim diyor dedi azıcık biseyler yedim iyi gibiyim şimdi ben ama bakalım aksama ne olcakk inşallah kolay geçiririz..
bizimkide böyle bazen patavatsızlaşabiliyor...ben hamileyken ağaçlara tırmanırdım atlardım yinede düşmezdi derdi..
bimi hassasız çok fazla diyorum yoksa onlarmı vurdum duymaz
benımde bır kımyasalım oldu kımseye soylemedıgıme cok memnunum hatta anneme bıle 2 hafta once soyledım sızın torununuz onceden olcaktıda nasıp olmadı dıe:)
İnşallah ya ilkinde hiçbir şey olmamıştı bunda da olmasinnnn
İnsallah cabuk gecen biseydir yaCanım genital siğiller var, yağ bezeleri var belki öyle bir şeydir hemen telaş yapma:)
İnşallah ya ilkinde hiçbir şey olmamıştı bunda da olmasinnnn
Canımın benim gorumcemdede çıkmış hamileyken siğil gibi biseymis sanırım dr.normal doğum yapamazsın demiş ne kadar doğru bilmiyorum zaten normaldede yapamazdi canlari çok kıymetli sezeryan lâ yapti[/QUO
Ya bende ona uzuldum zaten bebege bulasmasin diye sezaryen diyolarmis offf umarim oyle bisey olmaz.ya o kadar da dikkat ederim temizligime falan ama nasil da beni bulur boyle seyler
Canim diş dr daha çok korkuyor emin ol kaç haftalık olduğunu soruyorlar eğer riski göze almazlar benim diş dr.antibiyotik verecekti kendi dr.ara hangi antibiyotik onerirse onu kullan iki gün demişti dişimi çekmeden önce
tesekkurler canım:) 8 tlydi kucuk tabanca gıbı elektrıklı arkadan sılıkon takıon aksam resmını atarım onunda..
ekliyorum canımGünaydın kızlar, bugün cuma, son iş günü çok şükürson 2 haftadır yataktan çıkıp işe gelmek öyle zor ki, 37. haftaya kadar çalışmayı planlıyorum aslında ama bu yorgunlukla nasıl çalışıcam hic bilmiyorum
SUHAN canım bana da her hafta için 1 yasin sabitleyebilirsin
Günaydın kızlar, bugün cuma, son iş günü çok şükürson 2 haftadır yataktan çıkıp işe gelmek öyle zor ki, 37. haftaya kadar çalışmayı planlıyorum aslında ama bu yorgunlukla nasıl çalışıcam hic bilmiyorum
SUHAN canım bana da her hafta için 1 yasin sabitleyebilirsin
İnşallah canım elim ayağım yanmaya başladı şimdiden daha okuldan çıkıp gün var ona gidecektimmmcanım bende de ateş yapmıştı aşı ama cok uzun sürmedi, sende inşallah olmaz olursa da kısa sürüyo panik yapma, geçmiş olsun
duygularıma tercüman oldun canım şimdi böyle ise 37. haftaya kadar nasıl çalışırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?