2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar günaydın aşı yaptırıp geldim şimdi ağrı sızı değilde sanki mide bulantısı yaptı bende böyle olan oldu mu
Canim az önce yaptırdım aşıyı bende midede değil de sanki ateşim çıkacak gibi hissediyorum

Benimde bundan önce bi kimyasal gebeliğim olmuştu
Kayınvalidem bu ikinciyi duyunca kimseye söyleme düşer bu da belki demişti telefonda
O an yanımda olsa napardım bilmiyorum
benımde bır kımyasalım oldu kımseye soylemedıgıme cok memnunum hatta anneme bıle 2 hafta once soyledım sızın torununuz onceden olcaktıda nasıp olmadı dıe:)

Canim az önce yaptırdım aşıyı bende midede değil de sanki ateşim çıkacak gibi hissediyorum

hemşire herkeste aynı olmuyor kimisi acile kadar gidiyormuş kimisi hiç hissetmedim diyor dedi azıcık biseyler yedim iyi gibiyim şimdi ben ama bakalım aksama ne olcakk inşallah kolay geçiririz..

Hepsi de çok hoş ama ben sondaki kafese bayıldım çok şirin görünüyo nerden baktın canım site adı verebilirmisin

hemşire herkeste aynı olmuyor kimisi acile kadar gidiyormuş kimisi hiç hissetmedim diyor dedi azıcık biseyler yedim iyi gibiyim şimdi ben ama bakalım aksama ne olcakk inşallah kolay geçiririz..
İnşallah ya ilkinde hiçbir şey olmamıştı bunda da olmasinnnn

bizimkide böyle bazen patavatsızlaşabiliyor...ben hamileyken ağaçlara tırmanırdım atlardım yinede düşmezdi derdi..
bimi hassasız çok fazla diyorum yoksa onlarmı vurdum duymaz

Sanırım ikisi de o zaman her ailede bikaç bebek kaybı oluyormuş
Şimdi yediklerimizden içtiklerimizden de vücudumuz hassas

benımde bır kımyasalım oldu kımseye soylemedıgıme cok memnunum hatta anneme bıle 2 hafta once soyledım sızın torununuz onceden olcaktıda nasıp olmadı dıe:)

Bende söylemeyecektim canım ama İstanbul'da iyi bir doktor vs bilmediğim için kayınvalideme sormak zorunda kaldık
O da öyle öğrendi e ona söyleyip anneme söylemesem olmazdı
Zaten söylediğimin ertesi günü düşük yaptım.

Günaydın kızlar, bugün cuma, son iş günü çok şükür son 2 haftadır yataktan çıkıp işe gelmek öyle zor ki, 37. haftaya kadar çalışmayı planlıyorum aslında ama bu yorgunlukla nasıl çalışıcam hic bilmiyorum

SUHAN canım bana da her hafta için 1 yasin sabitleyebilirsin

Canım dun gittim, kanal yaptırdıgım dişin bir bolumu kırılmış, anestezi vermeden spreyle uyuşturarak 1/4 bolumu çekildi dişin yani tamamı çekilmedi ilk kez başıma geliyo şimdi iyi doguma kadar idare edicez, son 3 ay yapılmıyormuş ama acil durumda mecbur oluyormuş diş ağrısı hiç birşeye benzemiyor inşallah sorunsuz atlatırız hepimiz bu sureci

ekliyorum canım

duygularıma tercüman oldun canım şimdi böyle ise 37. haftaya kadar nasıl çalışırız

bu haftanın duası toplantı..Allah kabul etsin...birer fatiha .....topikte bulunan yazan,okuyan,eylül ve öncesinde doğum yapacak olan tüm arkadaşlarımızın adına hediye edildi..içiniz rahat olsun eylül öncesi doğum bekleyen arkadaşlar :)

canım bende de ateş yapmıştı aşı ama cok uzun sürmedi, sende inşallah olmaz olursa da kısa sürüyo panik yapma, geçmiş olsun
İnşallah canım elim ayağım yanmaya başladı şimdiden daha okuldan çıkıp gün var ona gidecektimmm

duygularıma tercüman oldun canım şimdi böyle ise 37. haftaya kadar nasıl çalışırız

neyse ki yalnız deilmişim canım, ben mi çok nazlıyım acaba diyordum kendi kıendime, inşallah rabbim dayanma gücü versin hepimize.. 2 haftadır her gün işe geç kaldım, yakındır uyarı almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…