2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
İnşallah canım elim ayağım yanmaya başladı şimdiden daha okuldan çıkıp gün var ona gidecektimmm

inşallah geçer canım birkaç saate de programını bozmamış olursun. Benim gün içinde elim ayağım yanmıştı senin gibi, akşamında da ateşim baya yükselmişti, yatıp uyumuştum, sabahta ateş kalmamıştı yerini kol ağrısına bırakmıştı

Allahin kudreti iste elhamdulillah bende hep onu dusunuyorum canim kaburgalara kadar buyuyo rahim normalde yumruk kadar organ

herkese hayırlı cumalar arkadaşlarrrrrrrrrr, cuma vakti hadi birbirimize dua edelim
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince, bir melek, “Âmin, kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim, Tirmizi, İbni Mace]

kizlar bende gece yatmadan once hafif ara ara kalbim çarpıyor gibi hissrdiyorum yada hissettigim kalb carpintisi bilmiyorum sizde boyle sey yasiyormusunuz acaba

Az önce sağlam tekmeler yedim canım acıdı ilk defa nereye vurduysa bebiş
Erken değil mi ya canımın acıması için

kizlar bende gece yatmadan once hafif ara ara kalbim çarpıyor gibi hissrdiyorum yada hissettigim kalb carpintisi bilmiyorum sizde boyle sey yasiyormusunuz acaba
canım kalbimiz %40 daha fazla performansla çalıştığı için normal çarpıntı olması, ayrıca sırt üstü yatıyorsan onunda etkisi olabilir size tavsiyem sola doğru yatmanız.

geçmişi okuyan bazı arkadaşlar çok uzun sürdüğünden son dönemdeki sohpetlere yetişemiyorlar.. nacizane tavsiyem direk son sayfaya gelin hem sohpete dahil olun ara arada geçmişi okuyun...hem geçmişi atlamamış olursunuz hemde gündemden geri kalmamış olursunuz...

canım kalbimiz %40 daha fazla performansla çalıştığı için normal çarpıntı olması, ayrıca sırt üstü yatıyorsan onunda etkisi olabilir size tavsiyem sola doğru yatmanız.
canim solda yatiyorum sagada yine oluyor korkuyorum biraz 1 kac gun takip edip dr gitmeyi düşünüyorum benim bu ilk gebeligim dedil diğer gebeliklerde boyle bisey yasamayinca biraz endise duydum acikcasi

Şeker yüklemesi yaptırdım sabah hiçte abartilan gibi bişey yokmuş ya boş yere insanı korkutuyorlar yaptırmayı düşünenler korkmasn. Pazartesi de sonuçları almaya gittigimde 2. aşım olucak oh işler bitti :) başka aşı kalmadı demi ?

ben de de olmuştu bir ara ama demir ilaçlarımı alamadığım içindi, doktor demir eksikliğinin çarpıntı yaptığını söylemişti bana sen düzenli kullanabiliyor musun ?

listenin son halii
**kattina......................................................2
**belmaakca................................................3
**miskamber................................................1
**mehlikaazra..............................................1
**ayselcsb.....................................................1
**gayye21.....................................................1
**elifahsen....................................................1
**sevdee........................................................1
**yarenim 99................................................4
**kuzumveben..............................................2
**seda78.......................................................1
**periliceada................................................1
**pharaysun.................................................1
**esmanurcanan..........................................4
**kuzucuk87.................................................1
**chek...........................................................1
**ferideii.......................................................2
**oligosakarit..............................................2
**fulya01......................................................1
**ozim84......................................................3
**umutdünyası............................................1
**yuja...........................................................1
**ysmn1096.................................................2
**yeşilerik....................................................1
**hülyab27...................................................1
**sevda88.....................................................1

TOPLAM.............................................41

On
haftaya başlıyoruz degilmi bu haftayı bitirdinz sanırım

ben de de olmuştu bir ara ama demir ilaçlarımı alamadığım içindi, doktor demir eksikliğinin çarpıntı yaptığını söylemişti bana sen düzenli kullanabiliyor musun ?
canim benim dr hic demir ilaci vermedi ki kullanmiyorum suan decavit ve devit 3 damla kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…