- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
Ya sorma çok özeniyorum böyle kıyafetlere :) giydirip giydirip fotoğraf çekerim sanırım :) insallah burada paylaşmak nasip olur hepimizin bebeklerini :)Sen oğlanı şimdiden düğüne hazırlamış gibisin herşey damatlık takım gibi
İnşallah canım elim ayağım yanmaya başladı şimdiden daha okuldan çıkıp gün var ona gidecektimmm
canim ben okudum yasinimi allah kabul etsin insallah bide bana herhafta icin 1tane sabitleye bilirsineylül anneleri olarak okuyoruz..bebeklerimizin sağlığı vede kolay doğum için..ekliyorum canım
tmm canım senide sabitliyorumcanim ben okudum yasinimi allah kabul etsin insallah bide bana herhafta icin 1tane sabitleye bilirsin
Allahin kudreti iste elhamdulillah bende hep onu dusunuyorum canim kaburgalara kadar buyuyo rahim normalde yumruk kadar organKizlar günaydın .benim de dun kontrolün vardı bebisim 1 kilo 60 gr olmuş.çok duygulandm.boyu da 35 cm.artik kocaman olduk:)) size sunu sorcm ben bebisin tekmelerini aşırı sağında yada aşırı solunda hissediyorum.yani nerdeyse böbreklerin orda.sanki bebek karnimda sağdan sola boylu bıyunca uzanmış.yani başka hareket olmadığını biliyrm çünkü zaten bildiğin tekme.ama bazense aklım almıyorkarnimin iiçi tamamen rahmimle mi kaplı yani.of saçmasordum belki ama aaklima takiliyo kacgundur
canım kalbimiz %40 daha fazla performansla çalıştığı için normal çarpıntı olması, ayrıca sırt üstü yatıyorsan onunda etkisi olabilir size tavsiyem sola doğru yatmanız.kizlar bende gece yatmadan once hafif ara ara kalbim çarpıyor gibi hissrdiyorum yada hissettigim kalb carpintisi bilmiyorum sizde boyle sey yasiyormusunuz acaba
Canım ben hep geriden takip ediyorum yetisemiyorum size okumadan geçmek de istemiyorum sayfaları ama benide yasin de sabitlersen her hafta okurum inşallah2 tane okucan canım şimdi düzeltim .ysmn1096 aldı iki tanesini.
evet benim doktorda soluna yatmaya dikkat et dedicanım kalbimiz %40 daha fazla performansla çalıştığı için normal çarpıntı olması, ayrıca sırt üstü yatıyorsan onunda etkisi olabilir size tavsiyem sola doğru yatmanız.
tmm canım senide yazıyorumCanım ben hep geriden takip ediyorum yetisemiyorum size okumadan geçmek de istemiyorum sayfaları ama benide yasin de sabitlersen her hafta okurum inşallah
canim solda yatiyorum sagada yine oluyor korkuyorum biraz 1 kac gun takip edip dr gitmeyi düşünüyorum benim bu ilk gebeligim dedil diğer gebeliklerde boyle bisey yasamayinca biraz endise duydum acikcasicanım kalbimiz %40 daha fazla performansla çalıştığı için normal çarpıntı olması, ayrıca sırt üstü yatıyorsan onunda etkisi olabilir size tavsiyem sola doğru yatmanız.
ben de de olmuştu bir ara ama demir ilaçlarımı alamadığım içindi, doktor demir eksikliğinin çarpıntı yaptığını söylemişti bana sen düzenli kullanabiliyor musun ?kizlar bende gece yatmadan once hafif ara ara kalbim çarpıyor gibi hissrdiyorum yada hissettigim kalb carpintisi bilmiyorum sizde boyle sey yasiyormusunuz acaba
haftaya başlıyoruz degilmi bu haftayı bitirdinz sanırımlistenin son halii
**kattina......................................................2
**belmaakca................................................3
**miskamber................................................1
**mehlikaazra..............................................1
**ayselcsb.....................................................1
**gayye21.....................................................1
**elifahsen....................................................1
**sevdee........................................................1
**yarenim 99................................................4
**kuzumveben..............................................2
**seda78.......................................................1
**periliceada................................................1
**pharaysun.................................................1
**esmanurcanan..........................................4
**kuzucuk87.................................................1
**chek...........................................................1
**ferideii.......................................................2
**oligosakarit..............................................2
**fulya01......................................................1
**ozim84......................................................3
**umutdünyası............................................1
**yuja...........................................................1
**ysmn1096.................................................2
**yeşilerik....................................................1
**hülyab27...................................................1
**sevda88.....................................................1
TOPLAM.............................................41
evet canım buhaftanın duasıda toplandı..önümüzdeki haftalar için bu listeOn
haftaya başlıyoruz degilmi bu haftayı bitirdinz sanırım
canim benim dr hic demir ilaci vermedi ki kullanmiyorum suan decavit ve devit 3 damla kullaniyorumben de de olmuştu bir ara ama demir ilaçlarımı alamadığım içindi, doktor demir eksikliğinin çarpıntı yaptığını söylemişti bana sen düzenli kullanabiliyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?