Allah kabul etsinn inşallahevet canım buhaftanın duasıda toplandı..önümüzdeki haftalar için bu liste
bize de önce siyah beyaz sonra renkli gösterdi doktorumuz. bizimki sol ayak parmaklarını ve kalbini göstermemişti de tam 3 kez ara verip 4.de görebilmiştik. ne yorulmuştum o gün. hatta annelik şimdi başlıyor demiştim.Kizlarrr dün ayrıntılıya girmiştik Allahım bütün gece rüyamda kuzumu gördümsizlere de önce normal ultrason gibi gösterip sadece yüzünü mü renkli gösterdiler yoksa bu sadece bana mı oldu :)) çok şükür bir sıkıntımız yokmuş doktor dan da çok memnun kaldım bizim sipa biraz inatçı yüzünü gösterene kadar benim Karnım desildi :)) çok net bir resim alamadık bu sebepten :) ama bize ilk dakikalarda el salladı cidden abartmiyorum böyle kolunu basının gerisine çekip 4 5 kez el salladı
bugün sonuçları doktoruma goturucem 560 gr kilomuz az mı acaba doktor normal dedi ama ben mi panikliyorum bilemedim bizden haberler böylesizler Nasılsıniz
bize de önce siyah beyaz sonra renkli gösterdi doktorumuz. bizimki sol ayak parmaklarını ve kalbini göstermemişti de tam 3 kez ara verip 4.de görebilmiştik. ne yorulmuştum o gün. hatta annelik şimdi başlıyor demiştim.
MİSK İSTEYEN OLURSA EN ÇOK OLANLARDAN EKSİLTİP EKLERSİN LİSTEYE YENİ İSİMLERİ..listenin son halii
**kattina......................................................2
**belmaakca................................................3
**miskamber................................................1
**mehlikaazra..............................................1
**ayselcsb.....................................................1
**gayye21.....................................................1
**elifahsen....................................................1
**sevdee........................................................1
**yarenim 99................................................4
**kuzumveben..............................................2
**seda78.......................................................1
**periliceada................................................1
**pharaysun.................................................1
**esmanurcanan..........................................4
**kuzucuk87.................................................1
**chek...........................................................1
**ferideii.......................................................2
**oligosakarit..............................................2
**fulya01......................................................1
**ozim84......................................................3
**umutdünyası............................................1
**yuja...........................................................1
**ysmn1096.................................................2
**yeşilerik....................................................1
**hülyab27...................................................1
**sevda88.....................................................1
TOPLAM.............................................41
KIZLAR YİNE BİR YENİ ELEMAN KRİZİNDEYİM OUFFF Bİ EVDE KALSAM BOĞAZIM ACIYOR ANLATMAKTAN KALMIŞ 5 GÜNÜM NEYİ NE KADAR ÖĞRETECEKSEM
Gece boyu çok rahatsız oldum yüzünü açsın dönsün diye doktor bastırdı halen daha Karnım ağrıyor çok güzeldi ama hiç bitsin istemedim :)bize de önce siyah beyaz sonra renkli gösterdi doktorumuz. bizimki sol ayak parmaklarını ve kalbini göstermemişti de tam 3 kez ara verip 4.de görebilmiştik. ne yorulmuştum o gün. hatta annelik şimdi başlıyor demiştim.
Bizim ki de öyle bir heyecan bir duygu seli :)) yüzünü görünce daha çok hissettim diyo :) bütün akşam resmine baktık durduk :)Bizimki hep siyah beyazdı ya sonra dokroru beklerken esim hastanedeki renkli afisleri gordu bizimkini niye bundan yapmadilar parasi neyae verelim renkli bakalim diyoo adam oglunu gorunce kendinden gectii
Devit 3 ü ne için verdiler bende decavit i artık kullanmıyorum demir ilacım da bitti bugün yazdiricamcanim benim dr hic demir ilaci vermedi ki kullanmiyorum suan decavit ve devit 3 damla kullaniyorum
neyse ki yalnız deilmişim canım, ben mi çok nazlıyım acaba diyordum kendi kıendime, inşallah rabbim dayanma gücü versin hepimize.. 2 haftadır her gün işe geç kaldım, yakındır uyarı almam
öyle yaptım canım.7 alan vardı şimdi en fazla alan 4'e düştüMİSK İSTEYEN OLURSA EN ÇOK OLANLARDAN EKSİLTİP EKLERSİN LİSTEYE YENİ İSİMLERİ..
bende aynıyım umut ya..dün yemeği yedim bi ağrı başladı ...ne oturabildim ne yatabildim..döndüm durdum evin içinde..kemiklerime vuruyordu ağrı...ayakların şiş halini zaten hiç söyleme bildiğin balon gibi ....oyyyyyyyyyyybende erken ağırlaştım diye üzülüyorum.. hiçbirşey yapasım gelmiyor işe gelmek hiç istemiyorumakşamları ayaklarım şişmiş oluyor zaten.. dayanabildiğim yere kadar götürmeye çalışıcam. zaten ücretsiz izin alamayacağım için çalışmak zorundayım yoksa bebeğimi çok küçükken bırakmak zorunda kalırım.. Allah hemizin yardımcısı olsun canım gerçekten yaşadığımız hiç kolay birşey değil..
Aklima geldi kati seni goremeyince bi teyze daha sardilar galiba basina dedimm
bende aynıyım umut ya..dün yemeği yedim bi ağrı başladı ...ne oturabildim ne yatabildim..döndüm durdum evin içinde..kemiklerime vuruyordu ağrı...ayakların şiş halini zaten hiç söyleme bildiğin balon gibi ....oyyyyyyyyyyy
şu saat olmuş ne işi öğreteceksen...sorma ya bıktım yeminle uyuzlar
poffffffffffffffffffffffff yemek benim kabusum oldu zaten.....bi işyerinde ne yicem derdine düş bide git evde ne yemek yapıcam......geçsin şu günlerrrrrrrrrrr....evde oturup saatlerce tv karşısında kahvaltı keyfi yapıp sonrada sere serpe yatmak istiyorum tekrardanbiz napıcaaazz misk daha çoook var yaahamileliğin tadını bile çıkartamıyoruz akşama kadar çalış akşam eve git aman şu işi yapayım aman yemek yapmak lazım çamaşırdı bulaşıktı bilmem ne... valla hayatımda hiç bu kadar özenmedim ev hanımlarına eşime de dedim zaten ikinci çocuk istiyorsun 2 yıl ücretsiz izin alabilecek durumdaysak yaparım yoksa unut ne dese beğenirsin 10 sene sonra yapalım o zaman dedi ikinciyi yuhhh dedim 38 yaşında oluyorum o zaman
canim devit 3 dr kemiklerim agriuordu bide azi disim kirildi kendiliginden onu soyleyince verdi kan ilaci kullanmiyorumDevit 3 ü ne için verdiler bende decavit i artık kullanmıyorum demir ilacım da bitti bugün yazdiricam
Sende mi çapadaydın. aynı yerde miydik ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?