2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Dün misafir m vardı sürekli ayakta durmak çok yormus gece kasık ve bel ağrısından uyuyamadım resmen
ramazan da misafir agirlayamacagiz bu gidişle hem evi toplayıp yemek le vs ugrasinca yoruluyor insan
ben misafir kabul etmiyorum canım..gelenlerde nazımı çeken insanlar oluyor genelde..yada bana gelecekler mesela arkadaş arıyorlar akşam bizdeyiz..sırf ben yorulmayayım diye...çalışıyorsan sende alma..

3 müü ayyhh erkeklere herşey ne kadar kolay.. bizde 3 telaffuz bile edilemiyor şuan çok çocuk güzel ama hem çalışıp hem büyütmek zor.. bi doğsun da bebişler inşallah bi tadına bakalım zorluğunu görelim yine konuşuruz artık üüüçç döörrttt

dogumdan sonra bebekle bırlıkte 3. tetanoz asısı var:)

ben cok sukur hep renklı gordum :) bizimkide keyıfcı el ensede yatıo hep :)

Kızlar ya bişey soracağım da çekiniyorum çok açık olacak diye
Benim göbeğim yeni yeni şişmeye başladı,
İnternetten okudum hamileyken şey esnasında kadın üstte olmalı vs okudum ama korkuyorum da yanlış bir şey yaparım diye
hangi pozisyon daha güvenli biliyor musunuz??

Benim tsh 3,2 lerde ama doktorum hiç birşey söylemedi ve ilaç falanda vermedi
Allah Allah ben zaten 4 Yıldır Tiroid için ilaç kullanıyorum canım, o zaman normalde bile 2,5 üstünde Olmasını istemez doktorum, bi de bu gebelikte !! Bence sen bi endokrin Bölümü'ne de git orda mutlaka ilaç önerirler.

bizde 2. bile konuşulmuyor valla şu sağsalim bi doğsun da

aynen ikiye baktın üçüncüsü kalmıştı dedim...işin geyiğindeyiz tabide hayırlısıyla ilk bebeğimizia hakkıyla bakıp büyütüp besleyelimde...

Bilmezmiyim dersanede 2 yıl muhasebe dersi verdim ek iş olarak yaptım öğretmenlik.. Allah sizlere yardımcı olsun zor iş gerçekten.. hele ki yaşı küçük olanlar daha zordur eminim..
canım 7 yıllık meslek hayatımda 4 kez 1. sınıf okuttum. Kaşlarım beyazladı yeminle. ha sevmiyor muyum seviyorum

canım biz en son bebişimizi yaptık sanırsam. ödlek tipler olduğumuz için bacı kardeş gibiyiz şuan. o Yüzden bu konu hakkında herhangi bi fikrim yok

Evet kadin ustte olmaliymis yada yan yatis pozisyonunda yada el ve dizlerinin ustunde. Sirtustu altta olmak tehlikeliymis suyu bile patlatabilirmis diye okudum nette.ayrica hic bir pozisyonda gogusler kesinlikle uyarilmamaliymis erken dogum riskiymis kasilmalara sebep oluyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…