Kızlar ya bişey soracağım da çekiniyorum çok açık olacak diye
Benim göbeğim yeni yeni şişmeye başladı,
İnternetten okudum hamileyken şey esnasında kadın üstte olmalı vs okudum ama korkuyorum da yanlış bir şey yaparım diye
hangi pozisyon daha güvenli biliyor musunuz??
Artık valla sağa sola dönerken bile ay uy ediyorum benen son denememizde dur yavaş tamam yoruldum dur bi aaa aşkım acıdı beeeee demekle son buldu (çok mu açık anlattım ne)
Canim vallah bizde yapmiyoruz korkudan bebege zarar verir diye hiiiic)))canım biz en son bebişimizi yaptık sanırsam. ödlek tipler olduğumuz için bacı kardeş gibiyiz şuan. o Yüzden bu konu hakkında herhangi bi fikrim yok
günün bombasıı bence buu çok güzel anlattın
ben de öyle yapacağım cnm eğer içi rahat etmeyen olur itiraz edilirse çıkarımCanım bende bilmiyorum ama Türkçesinin okuyorum niyet önemli bence
evet kapalı ve yagmurlu sıkıcı sıkıcı yaz gelmicek sanırımGÜNAYDIN... Yağmurlu bi Konya sabahındanbiz kızımla karnımızı doyurduk okula gideceğiz şimdi
masallahKizlar günaydın .benim de dun kontrolün vardı bebisim 1 kilo 60 gr olmuş.çok duygulandm.boyu da 35 cm.artik kocaman olduk:)) size sunu sorcm ben bebisin tekmelerini aşırı sağında yada aşırı solunda hissediyorum.yani nerdeyse böbreklerin orda.sanki bebek karnimda sağdan sola boylu bıyunca uzanmış.yani başka hareket olmadığını biliyrm çünkü zaten bildiğin tekme.ama bazense aklım almıyorkarnimin iiçi tamamen rahmimle mi kaplı yani.of saçmasordum belki ama aaklima takiliyo kacgundur
yok artık daha neler doktora bı goster cnm ama netten arastırma nolurrKizlarrrrr benim vajinamin dis dudaginda et beni gibi bisey cikmis tuvalet kagidi?yapismis sandim az daha koparacaktim. Esim arastirmis rahim agzi kanserine kadar goturdu bunu ve cok moralim bozuldu ya boyle bisey yasayan var mi aranizda
ben de her chek up da yaptırıorumCanim aslinda hamilelikten once yaptirmistim daha bir yil bile olmadi ama tekrar mi yaptirmaliyim acaba
canım benım de annem sureklı frenlıyor benı bı dur 28 gelsın dıyeben kvalideyle eltimin yüzünden başlayamamıştım...ilk bebeği kaybedince ..alma ha alma bişey ...doğduktan sonra yine alınır bilmem ne bilmem ne diyee vır vır vır sinirimi bozmuşlardı..sağolsun annem hırkalar yelekler örmüşte,hastane çıkışı vs almışta kendime gelmiştimahhh çilekeş garippp anammm nevarsa sende var
onu hıc sorma zaten benımkı kızımda bı ceyrek bı tane takımla geldı mısafır gıbıaynen canım ne varsa annelerimizde var valla bizim bebeğe bi ben bide annem hazırlık yapıyo kayınvalidemin aklının ucundan geçmiyor bi çöp almak hoş alsa kesin beğenmem de
gunaydın da cnm yıne nıye pasıf durumdasın bısey mı oldu yaaaaaaHerkese günaydınnn güzel anneler
ha gayret son bı sabırsorma ya bıktım yeminle uyuzlar
Canim vallah bizde yapmiyoruz korkudan bebege zarar verir diye hiiiic)))
elinde recep has filmi vardı. Siyah giyinmiştin eşinle sen miydin yoksa o ? ayy hangisiydin merak ettim. Bu arada nasıl geçti heyet ben 3 hafta sonra yine oradayım.Evet oradaydim heyete girdim ayni yerde beklemisiz
Canım C cubuk kraker in dedikleri doğru. benim karnım pek çıkmadığı için devam ediyoruz. muhtemelen 8.ayda bitiririz .Kızlar ya bişey soracağım da çekiniyorum çok açık olacak diye
İnternetten okudum hamileyken şey esnasında kadın üstte olmalı vs okudum ama korkuyorum da yanlış bir şey yaparım diye
canım biz en son bebişimizi yaptık sanırsam. ödlek tipler olduğumuz için bacı kardeş gibiyiz şuan. o Yüzden bu konu hakkında herhangi bi fikrim yok
Evet kadin ustte olmaliymis yada yan yatis pozisyonunda yada el ve dizlerinin ustunde. Sirtustu altta olmak tehlikeliymis suyu bile patlatabilirmis diye okudum nette.ayrica hic bir pozisyonda gogusler kesinlikle uyarilmamaliymis erken dogum riskiymis kasilmalara sebep oluyomus
Artık valla sağa sola dönerken bile ay uy ediyorum benen son denememizde dur yavaş tamam yoruldum dur bi aaa aşkım acıdı beeeee demekle son buldu (çok mu açık anlattım ne)
Bak büyük konuşmayayım eğer bunu sağlıklı doğurursam gidip tüp bağlatcam o kadar ... Bu stresi bir daha yaşayamam..
Canım C cubuk kraker in dedikleri doğru. benim karnım pek çıkmadığı için devam ediyoruz. muhtemelen 8.ayda bitiririz .
Kesinlikle haklisin canim gecen sene basima oyle bisi geldi iliski esnasinda gogusler uyarildi ve benim 1cm acilmam olmustu gece bel ve kasik agrisindan sonra kanama sonuc kurtaj... simdiki gebeligimde töbe iliskimiEvet kadin ustte olmaliymis yada yan yatis pozisyonunda yada el ve dizlerinin ustunde. Sirtustu altta olmak tehlikeliymis suyu bile patlatabilirmis diye okudum nette.ayrica hic bir pozisyonda gogusler kesinlikle uyarilmamaliymis erken dogum riskiymis kasilmalara sebep oluyomus
Bizimki iş üstünde, karnımı sevip kızım rahat mısın diyo. tövbe bismillah
Aynen canim tatildeyizz bosver isimizede gelmedi degil hanihepimizin aynı galiba karnım büyüdükçe daha da kaçar olduk kardeş kardeş uyuyoruz ne güzel hayallerimdeki gibiama eşim diyo sen dur o çocuk doğacak
Doğum gecikince ilişkiye girin diye tavsiye eden oluyormuş, doğum hızlansın diye 40. haftaları bekleyenlerden duydum. Ne kadar doğru bilemiyorum. Doktor risk görmedikçe devam. Dediğim gibi pek karnım olmadığı için 33. haftada bitiririz bizde.Bende 30-32 hafta arası bitiririz diye düşünüyorum 8. aya denk geliyor:)
O sıcakta o göbekle olmaz zaten istesemde sanırım
canım muhım olan gobegıne baskı yapcak bı pozısyonda olmamak..bıde nabzını artıracak faalıyettte bulunmamak..ustte yada bence yatar pozısyon yada yan ne bılım hangısı sana daha rahat gelıyorsa.umarım anlatabılmısımdırKızlar ya bişey soracağım da çekiniyorum çok açık olacak diye
Yan etkisi yok. Dr. uma sordum açıklama yapmadı bırakıyoruz dedi. Kızım şimdi zatureden hast. yatıyor. kontole gelen kadın doğ.culara sormaya çalışıcam.Canım bende clexane iğne vuruyorum ama asprin yok.Doktorun geçmişte yaşadıklarını biliyordur heralde bilmiyorsa da anlatman lazım.Eğer asprin kullanmanın yan etkilerini yaşıyorsan seni sıkıntıya sokuyorsa birşey diyemem ama herhangi bir etkisi yoksa sana neden riske atasın ki..Kullanmaya devam et..Bunların hepsini aklına takılan sıkıntıları doktorunla paylaşman lazım ki sana yol göstersin.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu..
canım muhım olan gobegıne baskı yapcak bı pozısyonda olmamak..bıde nabzını artıracak faalıyettte bulunmamak..ustte yada bence yatar pozısyon yada yan ne bılım hangısı sana daha rahat gelıyorsa.umarım anlatabılmısımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?