2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Artık valla sağa sola dönerken bile ay uy ediyorum ben en son denememizde dur yavaş tamam yoruldum dur bi aaa aşkım acıdı beeeee demekle son buldu (çok mu açık anlattım ne)

günün bombasıı bence buuçok güzel anlattın

valaa geçen başıma gelen bişeyi daha söliimde gülün eşimle film izliyoruz çay fln koyuyo sağolsun uzattı al hytm dedi adama ne desem beğenirsin saol anne gülsem mi ağlasam mı bilemedim aynen şöle bi yüz ifadesiyle bana bakıyodu

Canım bende bilmiyorum ama Türkçesinin okuyorum niyet önemli bence
ben de öyle yapacağım cnm eğer içi rahat etmeyen olur itiraz edilirse çıkarım
GÜNAYDIN... Yağmurlu bi Konya sabahından biz kızımla karnımızı doyurduk okula gideceğiz şimdi
evet kapalı ve yagmurlu sıkıcı sıkıcı yaz gelmicek sanırım
masallah
Kizlarrrrr benim vajinamin dis dudaginda et beni gibi bisey cikmis tuvalet kagidi ?yapismis sandim az daha koparacaktim. Esim arastirmis rahim agzi kanserine kadar goturdu bunu ve cok moralim bozuldu ya boyle bisey yasayan var mi aranizda
yok artık daha neler doktora bı goster cnm ama netten arastırma nolurr
Canim aslinda hamilelikten once yaptirmistim daha bir yil bile olmadi ama tekrar mi yaptirmaliyim acaba
ben de her chek up da yaptırıorum
canım benım de annem sureklı frenlıyor benı bı dur 28 gelsın dıye
aynen canım ne varsa annelerimizde var valla bizim bebeğe bi ben bide annem hazırlık yapıyo kayınvalidemin aklının ucundan geçmiyor bi çöp almak hoş alsa kesin beğenmem de
onu hıc sorma zaten benımkı kızımda bı ceyrek bı tane takımla geldı mısafır gıbızaten 4 aylıkken soyledım bu sefer
Herkese günaydınnn güzel anneler
gunaydın da cnm yıne nıye pasıf durumdasın bısey mı oldu yaaaaaa
sorma ya bıktım yeminle uyuzlar
ha gayret son bı sabır

Son düzenleme:
Canım C cubuk kraker in dedikleri doğru. benim karnım pek çıkmadığı için devam ediyoruz. muhtemelen 8.ayda bitiririz .

canım biz en son bebişimizi yaptık sanırsam. ödlek tipler olduğumuz için bacı kardeş gibiyiz şuan. o Yüzden bu konu hakkında herhangi bi fikrim yok

Ben doktorum yapma diyene kadar yapmayı düşünüyorum da ama şu an çok şiş değil göbeğim şimdi bile zorlanıyorum
Sonra nasıl olurum bilemem 1-2 ay sonra tamam yapmayalım diyebilirim

İnsan korkuyor ya ben de okudum öyle

Artık valla sağa sola dönerken bile ay uy ediyorum ben en son denememizde dur yavaş tamam yoruldum dur bi aaa aşkım acıdı beeeee demekle son buldu (çok mu açık anlattım ne)

Bizde de genelde iyi misin sorusuna cevap vermemle geçiyor iyi misin aşkım iyiyim iyi misin iyiyim bişeyin yok dimi hayır iyi diye uzayıp gidiyor

Kesinlikle haklisin canim gecen sene basima oyle bisi geldi iliski esnasinda gogusler uyarildi ve benim 1cm acilmam olmustu gece bel ve kasik agrisindan sonra kanama sonuc kurtaj... simdiki gebeligimde töbe iliskimi

Bende 30-32 hafta arası bitiririz diye düşünüyorum 8. aya denk geliyor:)
O sıcakta o göbekle olmaz zaten istesemde sanırım
Doğum gecikince ilişkiye girin diye tavsiye eden oluyormuş, doğum hızlansın diye 40. haftaları bekleyenlerden duydum. Ne kadar doğru bilemiyorum. Doktor risk görmedikçe devam. Dediğim gibi pek karnım olmadığı için 33. haftada bitiririz bizde.

canım muhım olan gobegıne baskı yapcak bı pozısyonda olmamak..bıde nabzını artıracak faalıyettte bulunmamak..ustte yada bence yatar pozısyon yada yan ne bılım hangısı sana daha rahat gelıyorsa.umarım anlatabılmısımdır

Bizde normalde ilk 4ay yapmadık sonra bi gece bi gece bizim herif tepemdeNormal pozisyonda devam edıyoz ama siz dediniz yan olmalı dıye korktum şimdi Yandann yandan nasıl olacaksa ayy

Yan etkisi yok. Dr. uma sordum açıklama yapmadı bırakıyoruz dedi. Kızım şimdi zatureden hast. yatıyor. kontole gelen kadın doğ.culara sormaya çalışıcam.

Onu dese sanırım ben utanırım yaw çocuğun yanında yapıyormuş gibi @belmaakca

Anladım canım göbeğe baskı yoksa tamamdır diyorsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…