elinde recep has filmi vardı. Siyah giyinmiştin eşinle sen miydin yoksa o ? ayy hangisiydin merak ettim. Bu arada nasıl geçti heyet ben 3 hafta sonra yine oradayım.
benımde gecen gun komık bısı geldı basıma...eşim geceleri yorgun oldugunda falan cok konusur..gecen gecede bacagıma kramp gırdı kıvranıom ovcam dıe o ara uyanır gıbı oldu noldu dedı kramp girdi dedim.ne dese begenırsınız uyku sersemıı ona yapcak bısı yok yapcak bısı yok dedı dondu kıcını yattıvalaa geçen başıma gelen bişeyi daha söliimde gülün eşimle film izliyoruz çay fln koyuyo sağolsun uzattı al hytm dedi adama ne desem beğenirsin saol anne gülsem mi ağlasam mı bilemedim aynen şöle bi yüz ifadesiyle bana bakıyodu
Bizde normalde ilk 4ay yapmadık sonra bi gece bi gece bizim herif tepemdeNormal pozisyonda devam edıyoz ama siz dediniz yan olmalı dıye korktum şimdi Yandann yandan nasıl olacaksa ayy
bende dıomkı 9 ay rısksız donem en rahat bu donemhepimizin aynı galiba karnım büyüdükçe daha da kaçar olduk kardeş kardeş uyuyoruz ne güzel hayallerimdeki gibiama eşim diyo sen dur o çocuk doğacak
ben de kocama diyorum o sözü özgürce sevişmeyi özledim arkadaş benimki sürekli panik halinde ben diyorum ona sen dur bu bebek doğacak loğusalıkta bitecek bak benden ne çekeceksinama eşim diyo sen dur o çocuk doğacak
en iyisi yan pozisyon hem rahat hem zevkli oluyorKızlar ya bişey soracağım da çekiniyorum çok açık olacak diye
Benim göbeğim yeni yeni şişmeye başladı,
İnternetten okudum hamileyken şey esnasında kadın üstte olmalı vs okudum ama korkuyorum da yanlış bir şey yaparım diye
hangi pozisyon daha güvenli biliyor musunuz??
Bizde normalde ilk 4ay yapmadık sonra bi gece bi gece bizim herif tepemdeNormal pozisyonda devam edıyoz ama siz dediniz yan olmalı dıye korktum şimdi Yandann yandan nasıl olacaksa ayy
Tamam canım ben de müsait olunca e bebekten bakarımyok cnm denge sistemi güzelyeğenime kullandık hiç sorun yaşamadık çok kullanışlı geldi bana o yüzden aynısından aldım cnm..
Sana bierşey diyeyim mi benim üzerimde puantiyeli kazak vardı, hatta eşin bana yer verdi teşekkür ettim. genetiği bekliyordum , moralim çok bozulduğu için montumu giyip gittim . Hatırlar mısın bilmiyorum ama ben seni hatırlıyorum. İnşallah herşey iyi olur kuzucuğum haberdar et beni mutlaka.Aynen elimde dosyam vardi esimleydim. Siyah giymistim raporun icin seslenilince farkettim biliyorum ama nerden diye. Benim oglumda dudak damak yarikligi görülmüştü baktilar baya incelediler sivi alacaklar ve testler yapacaklar pazartesiye kaldi ama
en iyisi yan pozisyon hem rahat hem zevkli oluyor
bizde sadece şu sarı kafalar gibiyizgeçengün şu oldu ama şununla sonuçlandı ben tarafından
Zehir etmeyin hamileligi canim dikkatli olun yeterKesinlikle haklisin canim gecen sene basima oyle bisi geldi iliski esnasinda gogusler uyarildi ve benim 1cm acilmam olmustu gece bel ve kasik agrisindan sonra kanama sonuc kurtaj... simdiki gebeligimde töbe iliskimi
ben de kocama diyorum o sözü özgürce sevişmeyi özledim arkadaş benimki sürekli panik halinde ben diyorum ona sen dur bu bebek doğacak loğusalıkta bitecek bak benden ne çekeceksin
Bak büyük konuşmayayım eğer bunu sağlıklı doğurursam gidip tüp bağlatcam o kadar ... Bu stresi bir daha yaşayamam..
Uzun zaman yapmayınca fantezi dünyam yerle bir oldu katicimmmazcık ufkunu aç fantazi yap ne demek yandan yandan monoton anne seni
Sana bierşey diyeyim mi benim üzerimde puantiyeli kazak vardı, hatta eşin bana yer verdi teşekkür ettim. genetiği bekliyordum , moralim çok bozulduğu için montumu giyip gittim . Hatırlar mısın bilmiyorum ama ben seni hatırlıyorum. İnşallah herşey iyi olur kuzucuğum haberdar et beni mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?