2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
elinde recep has filmi vardı. Siyah giyinmiştin eşinle sen miydin yoksa o ? ayy hangisiydin merak ettim. Bu arada nasıl geçti heyet ben 3 hafta sonra yine oradayım.

Aynen elimde dosyam vardi esimleydim. Siyah giymistim raporun icin seslenilince farkettim biliyorum ama nerden diye. Benim oglumda dudak damak yarikligi görülmüştü baktilar baya incelediler sivi alacaklar ve testler yapacaklar pazartesiye kaldi ama

benımde gecen gun komık bısı geldı basıma...eşim geceleri yorgun oldugunda falan cok konusur..gecen gecede bacagıma kramp gırdı kıvranıom ovcam dıe o ara uyanır gıbı oldu noldu dedı kramp girdi dedim.ne dese begenırsınız uyku sersemıı ona yapcak bısı yok yapcak bısı yok dedı dondu kıcını yattı sabah dedımkı umursamaz baba noldu dıo ddedım boyle boyle ama hıc hatırlamıo

en iyisi yan pozisyon hem rahat hem zevkli oluyor

Bizde normalde ilk 4ay yapmadık sonra bi gece bi gece bizim herif tepemdeNormal pozisyonda devam edıyoz ama siz dediniz yan olmalı dıye korktum şimdi Yandann yandan nasıl olacaksa ayy

bizde sadece şu sarı kafalar gibiyiz geçengün şu oldu ama şununla sonuçlandı ben tarafından

Sana bierşey diyeyim mi benim üzerimde puantiyeli kazak vardı, hatta eşin bana yer verdi teşekkür ettim. genetiği bekliyordum , moralim çok bozulduğu için montumu giyip gittim . Hatırlar mısın bilmiyorum ama ben seni hatırlıyorum. İnşallah herşey iyi olur kuzucuğum haberdar et beni mutlaka.

Kizlar cok güldüm yorumlara özellikle miskin olayi sari kafalarla anlatmasina

Bizdede gündemde ayni konu var biz daha hic beraber olmadik ben korkuyorum bisey olcak diye asagida bebis cünkü esim bugün artik unuttuk nasil yapildigini diyo

Söyle bi hesapladi dogum 9.ayin sonu 40 cikma olayi fln 12. Ayi bulcak herhalde diyo berabrr olmamiz buda tam bisene yapar diyo ve 12. Ayda son kez beraber olmusuz suna bak arkadas yaaa diyo

kızlar bişi dicem ama gülmeyin..şimdi bizim ince,karın barsak tam olarakk nerde..eşim üste çıktı dedi dün akşamda

Kesinlikle haklisin canim gecen sene basima oyle bisi geldi iliski esnasinda gogusler uyarildi ve benim 1cm acilmam olmustu gece bel ve kasik agrisindan sonra kanama sonuc kurtaj... simdiki gebeligimde töbe iliskimi
Zehir etmeyin hamileligi canim dikkatli olun yeter

dün BDV 'de bir konu okuyorum...kız 1,5 aylık evli adet döneminde eşi çıplak kadınlara bakıyormuş onu görmüş ve olan olmuş bağrış çağrış vs. işte....bütün kk hatunları başlamış yoruma ama istisnasız çoğu yorum şöyle başlıyor : aaaaa şimdiden böylese sen hamile olunca ne olacak adamın hali....bende gözler fal taşı yokkkk yeaaaaaa benim eşim yapmazki diyorum içimden yapmaz demi kızlar

Bak büyük konuşmayayım eğer bunu sağlıklı doğurursam gidip tüp bağlatcam o kadar ... Bu stresi bir daha yaşayamam..

kıyamam canım benim tabi senin yaşadığın zorluk başka inşallah herşey güzel olur bu günleri unutursun o zaman sende istersin zaten yavruma kardeş yapayım tek kalmasın diye :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım..

Aynen yanima oturdun dimi hatirliyorum onu da. Sen test falan yaptırdın mi sonuclarini mi bekliyosun yoksa kontrol altinda mi tutuyorlar? Dun psikolojimiz bozuldu ama orada hala gelemedik kendimize. Allah hayirlisini versin hepimize dua etmekten baska bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…