dün BDV 'de bir konu okuyorum...kız 1,5 aylık evli adet döneminde eşi çıplak kadınlara bakıyormuş onu görmüş ve olan olmuş bağrış çağrış vs. işte....bütün kk hatunları başlamış yoruma ama istisnasız çoğu yorum şöyle başlıyor : aaaaa şimdiden böylese sen hamile olunca ne olacak adamın hali....bende gözler fal taşıyokkkk yeaaaaaa benim eşim yapmazki diyorum içimden yapmaz demi kızlar
korkttum senden
ya ne beee tipik bir boğa kadınıyım işte Allahtan eşimde koçta isteklerimi karşılıyor
allah daha cok versin canımmbişey demedim ki
puhaaaaaaaaaaaaaaaaa gelenekselciymiş........Uzun zaman yapmayınca fantezi dünyam yerle bir oldu katicimmmAma denicimm bakalımm ..gerçi ben geleneksellciyim ama neysee
yanyana oturdunuz iki laf etmedinizmiAynen yanima oturdun dimi hatirliyorum onu da. Sen test falan yaptırdın mi sonuclarini mi bekliyosun yoksa kontrol altinda mi tutuyorlar? Dun psikolojimiz bozuldu ama orada hala gelemedik kendimize. Allah hayirlisini versin hepimize dua etmekten baska bisey yok
bizde de tam tersi hep düşünürüm kocamın isteklerini karşılayabiliyor muyum diye . hormonlar sıkıntılı bendeya ne beee tipik bir boğa kadınıyım işte Allahtan eşimde koçta isteklerimi karşılıyor
dün BDV 'de bir konu okuyorum...kız 1,5 aylık evli adet döneminde eşi çıplak kadınlara bakıyormuş onu görmüş ve olan olmuş bağrış çağrış vs. işte....bütün kk hatunları başlamış yoruma ama istisnasız çoğu yorum şöyle başlıyor : aaaaa şimdiden böylese sen hamile olunca ne olacak adamın hali....bende gözler fal taşıyokkkk yeaaaaaa benim eşim yapmazki diyorum içimden yapmaz demi kızlar
bizde sadece şu sarı kafalar gibiyizgeçengün şu oldu ama şununla sonuçlandı ben tarafından
ayyyyyyyy kendimi ifade edecek söz bulmaıyorummm..ağzım ağrıdıya gülmektenaaa hemen sende açıcan sana varda bana yok mu dicen bak nası hemen kaşı gözü ayrı oynuyo
canım ilk 3 kayıptan sonra kan pıhtılaması çıktı bende. aspirin ve clexan kullanarak kızım dünyaya geldi. sonra aynı tedaviyi uygulamama rağmen yine 3 bebek kaybettim en büyüğü 11 haftalık olan. sebeplerini araştırırken eşimin ailesinde birkaç kişide genetik bir bozukluk olduğunu öğrendik. eşimin genetik testini yeniledik. ondada aynı problem varmış. ama biz sonucu almadan ben hamile kalmıştım. şimdi çok şükür bu haftalara geldik. yani diğer kayıplarımızın net bir açıklaması yok.Canım ben de clexane ve aspirin kullanıyorum. Bana aspirini 4-5 hafta kala keseriz Demişti, bugün kontrolüm vardı ve hiç biri demedi, bugün 25+6 oldum. Sanki baya erken gibi geldi bana kesmesi. Bi de diğer gebeliklerIn neden sonlandı? Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
biz gülelimde bebeklerimizde içerde annemiz mutlu deyip keyiflenip onlarda mutlu olsunhepimizi güldürdün misk yaaa
Kiz katti hamile hamile noldu sanaen iyisi yan pozisyon hem rahat hem zevkli oluyor
puhaaaaaaaaaaaaaaaaa gelenekselciymiş........
zaten fenaydım iyice fena oldumKiz katti hamile hamile noldu sana
gelenekçi hatunum benimKızzzzz ne gülüyonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?