2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım yavaş yavaş artık artar merak etme..haftalara göre çok fark ediyor bebekler..biz hemen hemen ayın sonu gözüküyoruz.bak önümüzdeki haftaya nasıl artıcak...bende hep sanırım tembel diyordum benimkine şimdi baya hareketlendi

Benimkini hep kontrol edecekler doğuma kadar. Onların yapacakları hiçbir şey yok çünkü. Nörologla konuştum olumlu bakıyor ama genel olarak bebeğin sürekli geriden gelmesini hoş görmüyorlar. Cvs istediler ama nörolog şu aşamada gerek yok dedi. Eğer bebeğin kafa yapısı sürekli geriden gelip orantılı ilerlerse sorun görmüyorlar. Ama geriden gelmesinde artış olursa maalesef bebeğe zeka geriliği yada nörolojik engel eşlik edebilirmiş , bu sebeple de yapılacak maalesef hiçbirşey yok. Nörolog zeka geriliğinin derecesini de ancak doğumdan sonra öğrenebiliriz dedi. Yani şuan ne test yapılırsa yapılsın düzeltilevcek yada ilaçla tedavi olabilecek bir durumu yok. Nörolog şu yönden olumlu bakıyor beni hatırlıyor musun bilmiyorum kafam ufak, vücudum ufak tefekti. Nörolog bu yapısal olma ihtimalini arttırıyor dedi. Her ufak kafada zeka geriliği görülecek diye bir şey yok dedi. 2 Hafta geriden geliyor , vucud da geriden geliyor. Ama tabi ki kafa yapısı önemli bizim için. Orada ki bir prof fenilalenin kan sayımı yaptırmamı istedi acaba pku taşıyıcıyımıyım diye. bebek neden gelişmiyor diye , diyet mi yapıyorsun dedi bu pku hastalığında da protein içerikli hiçbirşey yememem gerekiyormuş , o kan tahlilini istedi yarın yaptırcam. Eğer varsa süt,yumurta ,et ekmek yememem lazım ki bebek gelişsin. İşte genetiğe girecektim senin yanındayken moralim bozuldu ağlayarak çıktım. Bir de ondan birşey dinlemek istemedim ki kadın çok tatlı ve insnaı sakinleştiriyor. Umarım senin içinde hayırlısı olur . cvs mi amniyosentez mi istedi senden. Bir de neler vardı di mi ? Bir kadın vardı bebeğin beyninde kan varmış sürekli, doğumuna 4 hafta kalmış ağlıyordu sürekli kapının orada oturuyordu. Bebeğinin akıbeti belli değildi. Allah herkese şifa versin. Rcep hoca çok iyidir. Bir de ultrasonda bakan atıl hocaydı dünyanın ve türkiyenin en iyi hocasıdır. Haber ver bana merak ettim durumunu. Sana ne dediler.

kattide hormonlar tavan sanırım
azcıkda sende yapsa fena olmaz dimi ama korkarsın böyle işte yapılan araştırmalara göre hiç aldatmayan erkek bile 1 kez de olsa hamilelik döneminde aldatırmış sıkı tutmak lazım neme lazım erkek milleti kadın gibi değil beyinlerinden ayrı bir cumhuriyet var bedenlerinde

sonradan açılıyolar canım benimkide boyleydi anası hareketli kızı boyle dıyordum bazende duruşuyla alakalı

yok kız benim eşim yapmaz..ya benim hormonlar yerlerde sürünüyor...geçen eşim bi karışım hazırladı bana içiriyor...iç içççç çok faydalı diyorr.....ohhh içeyimde bebeğimize şifa olsun diyorum ..oda diyorki ben senin için hazırladım bakalım değişiklik olacakmı çok durgunsundaümidi iyice kesmiş benden

ayyyyyyyy abla sen niye bekliyonnnnnnn...ben cevap verim demiştimde boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrlastikkkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…