kattide hormonlar tavan sanırımKiz katti hamile hamile noldu sana
Aynen canim kattinin hormonlari dans ediyorlarkattide hormonlar tavan sanırım
canım yavaş yavaş artık artar merak etme..haftalara göre çok fark ediyor bebekler..biz hemen hemen ayın sonu gözüküyoruz.bak önümüzdeki haftaya nasıl artıcak...bende hep sanırım tembel diyordum benimkine şimdi baya hareketlendiYapmazlar insallah
Yok yok yapmazlar
Ya kizlar bakiyorum herkes bebisim hic durmuyo sürekli oynuo diyolar benim kide 3 4 gün ya bi iki kere pit yapio yada yapmiyo sonra bütün gün oynuyo sonra gene 3 4 gün bisey yok benim bebikim mi uyusuk biraz acaba
Allah seni ne yapmasin kiz sesli guldurdun ya benizaten fenaydım iyice fena oldumama bişi yapamıyorum ki bi doğum yapsam rahatlıcam yaff hep hormonlardan bunlar
Benimkini hep kontrol edecekler doğuma kadar. Onların yapacakları hiçbir şey yok çünkü. Nörologla konuştum olumlu bakıyor ama genel olarak bebeğin sürekli geriden gelmesini hoş görmüyorlar. Cvs istediler ama nörolog şu aşamada gerek yok dedi. Eğer bebeğin kafa yapısı sürekli geriden gelip orantılı ilerlerse sorun görmüyorlar. Ama geriden gelmesinde artış olursa maalesef bebeğe zeka geriliği yada nörolojik engel eşlik edebilirmiş , bu sebeple de yapılacak maalesef hiçbirşey yok. Nörolog zeka geriliğinin derecesini de ancak doğumdan sonra öğrenebiliriz dedi. Yani şuan ne test yapılırsa yapılsın düzeltilevcek yada ilaçla tedavi olabilecek bir durumu yok. Nörolog şu yönden olumlu bakıyor beni hatırlıyor musun bilmiyorum kafam ufak, vücudum ufak tefekti. Nörolog bu yapısal olma ihtimalini arttırıyor dedi. Her ufak kafada zeka geriliği görülecek diye bir şey yok dedi. 2 Hafta geriden geliyor , vucud da geriden geliyor. Ama tabi ki kafa yapısı önemli bizim için. Orada ki bir prof fenilalenin kan sayımı yaptırmamı istedi acaba pku taşıyıcıyımıyım diye. bebek neden gelişmiyor diye , diyet mi yapıyorsun dedi bu pku hastalığında da protein içerikli hiçbirşey yememem gerekiyormuş , o kan tahlilini istedi yarın yaptırcam. Eğer varsa süt,yumurta ,et ekmek yememem lazım ki bebek gelişsin. İşte genetiğe girecektim senin yanındayken moralim bozuldu ağlayarak çıktım. Bir de ondan birşey dinlemek istemedim ki kadın çok tatlı ve insnaı sakinleştiriyor. Umarım senin içinde hayırlısı olur . cvs mi amniyosentez mi istedi senden. Bir de neler vardı di mi ? Bir kadın vardı bebeğin beyninde kan varmış sürekli, doğumuna 4 hafta kalmış ağlıyordu sürekli kapının orada oturuyordu. Bebeğinin akıbeti belli değildi. Allah herkese şifa versin. Rcep hoca çok iyidir. Bir de ultrasonda bakan atıl hocaydı dünyanın ve türkiyenin en iyi hocasıdır. Haber ver bana merak ettim durumunu. Sana ne dediler.Aynen yanima oturdun dimi hatirliyorum onu da. Sen test falan yaptırdın mi sonuclarini mi bekliyosun yoksa kontrol altinda mi tutuyorlar? Dun psikolojimiz bozuldu ama orada hala gelemedik kendimize. Allah hayirlisini versin hepimize dua etmekten baska bisey yok
canım yavaş yavaş artık artar merak etme..haftalara çok fark ediyor bebekler...bak haftaya nasıl artıcak...bende hep sanırım tembel diyordum benimkine şimdi baya hareketlendi
azcıkda sende yapsa fena olmaz dimi ama korkarsın böyle işte yapılan araştırmalara göre hiç aldatmayan erkek bile 1 kez de olsa hamilelik döneminde aldatırmışkattide hormonlar tavan sanırım
yanyana oturdunuz iki laf etmedinizmi[/QUOTE
Ya miskim oturdum , hatta bir ara sorayım dedim eşi de bana yer verdi sağolsun, moralim bozulunca kalktım gittim. Bilseydim kendisini bayağı dertleşirdik.
kattide hormonlar tavan sanırım
son 3 aya girince hormonlarda düşüş oluyormuş katti. Şuan hepimizin hormonları tavannzaten fenaydım iyice fena oldumama bişi yapamıyorum ki bi doğum yapsam rahatlıcam yaff hep hormonlardan bunlar
sonradan açılıyolar canım benimkide boyleydi anası hareketli kızı boyle dıyordum bazende duruşuyla alakalıYapmazlar insallah
Yok yok yapmazlar
Ya kizlar bakiyorum herkes bebisim hic durmuyo sürekli oynuo diyolar benim kide 3 4 gün ya bi iki kere pit yapio yada yapmiyo sonra bütün gün oynuyo sonra gene 3 4 gün bisey yok benim bebikim mi uyusuk biraz acaba
yok kız benim eşim yapmazazcıkda sende yapsa fena olmaz dimi ama korkarsın böyle işte yapılan araştırmalara göre hiç aldatmayan erkek bile 1 kez de olsa hamilelik döneminde aldatırmışsıkı tutmak lazım neme lazım erkek milleti kadın gibi değil beyinlerinden ayrı bir cumhuriyet var bedenlerinde
doğrudur canımmm..
benimki nedense hep yerlerdee...sürünüyor garibim hormonlarımm 6 aydan berison 3 aya girince hormonlarda düşüş oluyormuş katti. Şuan hepimizin hormonları tavann
Bu adamın hanım hasta olunca ihtiyacı nasıl gidereceğiz demesi aklıma geldi dün o konuyu okuyunca
İşyerindekiler evde yalnız izleyin ya da kulaklıkla izleyinSAKIN SESLİ İZLEMEYİN
AİDS bilgisiyle zehirleyen adam:)
https://www.youtube.com/watch?v=Z82WsgAdb5o
benimki nedense hep yerlerdee...sürünüyor garibim hormonlarımm 6 aydan beri
yok belma ya kızıma hamileyken de dr yasakladı dünyam karardı geçmedi 3 ayson 3 aya girince hormonlarda düşüş oluyormuş katti. Şuan hepimizin hormonları tavann
Geçende o istedi ama benim canım istemedi , zorladı zorladı bende aaaaaaa ne oldu yapmıyo musun dedim, karıda iş yok ki diyobenimki nedense hep yerlerdee...sürünüyor garibim hormonlarımm 6 aydan beri
ayyyyyyyy
Bu adamın hanım hasta olunca ihtiyacı nasıl gidereceğiz demesi aklıma geldi dün o konuyu okuyunca
İşyerindekiler evde yalnız izleyin ya da kulaklıkla izleyinSAKIN SESLİ İZLEMEYİN
AİDS bilgisiyle zehirleyen adam:)
https://www.youtube.com/watch?v=Z82WsgAdb5o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?