2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gördün demi o konuyu..

Gördüm canım çok da üzüldüm konu sahibi kız için
Sonuçta regl dediğin 5 gün 6 gün,
Ki karın yanında cinsellikten illa o işi yapmak değil sonuçta
İnşallah akıllanmıştır adam da bir daha bakmaz öyle resimlere

gel kulağına söyleyeyimmmmmm..chekk koptum bennnnnnnn..kadın nasıl laf dinliyo köşedeeeee

sonradan açılıyolar canım benimkide boyleydi anası hareketli kızı boyle dıyordum bazende duruşuyla alakalı
Tskler canim cvbin icin

Ama endiselendim tüm hafta boyunca sadece birgün tüm gün hareketli oluyo diger günlerde tam ben acaba acile gitsem mi bisey mi oldu derken bi pit yapiyo duruyo diger arkadaslsr yani haftamiz yakin olan arkadaslarda sürekli oynuyo fln diyince tabi ben tedirgin oldum hemen bide gece yatarken galiba uyku arasi karnimin üzerine yatmisim insallah sorun olmaz

Bide ilk hamileligim bilmiyorum gülmeyin :) benim bebegim göbek degiligim altinda sanki bazen sagda tam deligin yaninda hissediyorum cikcak herhalde dimi daha yukari hep orda mi kalcak

Ben sanmiyorum ki bebeginde bisey ciksin. Bence annesine benzeyen nazik belki basta ufak tefek bir bebek olacak. Bizimkinde de recep bey sat a göre 1hafta geri diye rapora yazmis dün atıl bey onemli degil suan icin dedi makinelerden olabilir dedi ama bilemiyorum. Gercekten atil bey de dediğin gibi. Cvs degil amniyosentez yapacaklar array istediler bir de bir genetik test daha. Normalde once hastanenin yaptigini once yapip arrayi sonra istiyorlarmis ama benim gebelik ilerledigi icin hepsi bir arada yapilacak. Allahim hayirlisini versin insallah. O kizi görünce ben çöktüm zaten bütün akşam aklimdaydi alacaklardi sanirim onun bebegini cok üzüldüm Allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…