- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
Kiz katti hamile hamile noldu sana
gördün demi o konuyu..
ayyyyyyyyabla sen niye bekliyonnnnnnn...ben cevap verim demiştimde boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrr lastikkkkkkkkkkkkkkkkkk
gel kulağına söyleyeyimmmmmm..chekk koptum bennnnnnnn..kadın nasıl laf dinliyo köşedeeeeeGördüm canım çok da üzüldüm konu sahibi kız için
Sonuçta regl dediğin 5 gün 6 gün,
Ki karın yanında cinsellikten illa o işi yapmak değil sonuçta
İnşallah akıllanmıştır adam da bir daha bakmaz öyle resimlere
söylemiyo içine ne doldurduysa..iç ve sen bul diyo ne varsaaaaaaaah canım yalnız değilsin merak etme şu karışım neymiş bi dee ben deneyim
gel kulağına söyleyeyimmmmmm..chekk koptum bennnnnnnn..kadın nasıl laf dinliyo köşedeeeee
Spiker bile utandı yaaBunu gördüğüm ilk gün aklıma gelip gelip durmuştu
Tskler canim cvbin icinsonradan açılıyolar canım benimkide boyleydi anası hareketli kızı boyle dıyordum bazende duruşuyla alakalı
ah yerimmmmmmmOda hazirliyoruz teyzoslar)
Ayy napıım oyleyim bende ..bizim herifte memnun halinden. Yerim onu ozlediimm akşam olsada görseMmgelenekçi hatunum benim
SÖLE CNMKatiiii
Gerçekten kocama doyamıyorum ya çok seviyorum allah yokluklarını göstermesin hele bu kadar zor durumdaykenAyy napıım oyleyim bende ..bizim herifte memnun halinden. Yerim onu ozlediimm akşam olsada görseMm
Amin cnm.. Rabbim ayırmasın cümlemizi..Gerçekten kocama doyamıyorum ya çok seviyorum allah yokluklarını göstermesin hele bu kadar zor durumdayken
Aminnnn cümlemizin canım benimAmin cnm.. Rabbim ayırmasın cümlemizi..
Benimkini hep kontrol edecekler doğuma kadar. Onların yapacakları hiçbir şey yok çünkü. Nörologla konuştum olumlu bakıyor ama genel olarak bebeğin sürekli geriden gelmesini hoş görmüyorlar. Cvs istediler ama nörolog şu aşamada gerek yok dedi. Eğer bebeğin kafa yapısı sürekli geriden gelip orantılı ilerlerse sorun görmüyorlar. Ama geriden gelmesinde artış olursa maalesef bebeğe zeka geriliği yada nörolojik engel eşlik edebilirmiş , bu sebeple de yapılacak maalesef hiçbirşey yok. Nörolog zeka geriliğinin derecesini de ancak doğumdan sonra öğrenebiliriz dedi. Yani şuan ne test yapılırsa yapılsın düzeltilevcek yada ilaçla tedavi olabilecek bir durumu yok. Nörolog şu yönden olumlu bakıyor beni hatırlıyor musun bilmiyorum kafam ufak, vücudum ufak tefekti. Nörolog bu yapısal olma ihtimalini arttırıyor dedi. Her ufak kafada zeka geriliği görülecek diye bir şey yok dedi. 2 Hafta geriden geliyor , vucud da geriden geliyor. Ama tabi ki kafa yapısı önemli bizim için. Orada ki bir prof fenilalenin kan sayımı yaptırmamı istedi acaba pku taşıyıcıyımıyım diye. bebek neden gelişmiyor diye , diyet mi yapıyorsun dedi bu pku hastalığında da protein içerikli hiçbirşey yememem gerekiyormuş , o kan tahlilini istedi yarın yaptırcam. Eğer varsa süt,yumurta ,et ekmek yememem lazım ki bebek gelişsin. İşte genetiğe girecektim senin yanındayken moralim bozuldu ağlayarak çıktım. Bir de ondan birşey dinlemek istemedim ki kadın çok tatlı ve insnaı sakinleştiriyor. Umarım senin içinde hayırlısı olur . cvs mi amniyosentez mi istedi senden. Bir de neler vardı di mi ? Bir kadın vardı bebeğin beyninde kan varmış sürekli, doğumuna 4 hafta kalmış ağlıyordu sürekli kapının orada oturuyordu. Bebeğinin akıbeti belli değildi. Allah herkese şifa versin. Rcep hoca çok iyidir. Bir de ultrasonda bakan atıl hocaydı dünyanın ve türkiyenin en iyi hocasıdır. Haber ver bana merak ettim durumunu. Sana ne dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?