2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bizim ki de öyle bir heyecan bir duygu seli :)) yüzünü görünce daha çok hissettim diyo :) bütün akşam resmine baktık durduk :)
Sa cnm nasılsın :)resmini boşver doğunca zaten hep dipdibe olucaksınız :)inş
Lucky cnm elazığ devlete gittim bugun ,cnm çigdem hanım ne kadar tatlı bir dr mu ş öyle :)inan medikalden özelden daha çok ilgilendimbnmle ...keşke baştan beri devlete gitseymişim dedim ..senin doğum burda olacaktı değilmi yanlış hatırlamıyorsam

kizlar lar lar ben bugun giremedim giremicem de sanirim hava kötü net de bi gidip geliyor herkesi öpüyorum kendinize ve bebislere iyi bakin gaza getirip birbirinizi kudurmayin anacim

Sonuçları doktor a götürdüm yarın sabah şeker yüklemesi yapılacak 50 lik. Hastaneye guderken kotu bir olay yasadim mesafe cok uzak degil ben hem bana yürüyüş olsun diye minibüs e binmedim. Evin sokağıni geçip caddeye çıkınca genç eminim ki kardeşim den de küçüktür laf atarak geçti yanımdan tepki vermeyince bekledi tekrar arkamdan laf atıp geçti ve yüzüme baktı çok korktum ama yine muhatap olmadım biraz ilerledi dönüp yine bişeyler söyleyince bağırmaya başladım bi de bana ruh hastası demez mi çok korktum bişey olacak diye elim ayağım titredi bekledim iyice uzaklastiktan sonra başka bir yoldan gittim halen düşündükçe içim titriyor

ayyyy kızlar size birsey diyim mi bu röportaj yapılırken ben tamda ordan geçiyordum 3 gün kendime gelememiştimmm...
Yok artık tesadüfün boylesi ..bu arada izledim merfaktam midem bulandı resmen ,adama kıl oldum

Miskamber orada herkes cok kotu duruyordu ben de karsimdakini uzerim endisesiyle soramam öyle malesef konusamamis olduk

Rabbim topikçek eşlerle muhabbetinizi arttırsın arkadaşlar :)bende bugün dr a sordum bu ilişki olayını ,prezervatifsin kesinlikle yasak dedi ,spermler rahim agzının açılmasına sebep oluyormuş bunun dışında dr eşiniz çok kibar olacak vs dedi :)komikti cidden ,kadının orgazm olmaması gerekiyormuş ve ayrıca göggüsler kesinlikle uyarılmayacak ,kasılmalara sebebiyet veriyormuş

Evet canım duruma göre karar vericez bende haziran 15 ten sonra gelmeyi düşünüyorum bakalım. Hastanemizin doktorlari öyledir şeker gibi :) çok sevindim ama memnun kalmana. Iyi olur inşallah

Canim bizdede benim hormonlarda surunuyo bazen aklima geliyo ama benim kocis o konuda hayir yapmamda yapmam diyo bebegime zarar veririm diyo bizdede adamin hormonlari benden beter korkuy
ooooo bunun nasil is bole iliskiye girmekdense aynen kocisimle simdiki gibi sakin sakin uyumak da iyI

Vajinal mantarim varmış mesai saatinden sonra gittiğim için farklı doktor a gitmiştim iki kez embesil anlatıyorum o kadar hep idrar yolu icin ilaç yazmış boşuna kaç kez ilaç kullandım bugün doktorum söylendi bunlar yazılır mi diye başka bi ilaç yazdı. Adam da 2 aydır yanıma yanasmiyor ben catladim o yok olmaz hastasın diyo şu fitil de kullaniyim üzerine atlicam da bana doktor bişey demedi genel bir durum mu bu ?

canım 1 tane de bana sabitleyebilir misin fazla olan arkadaşlardan alıp...

Serefsizler hamile sin bide

Canım bir haftaya kalmaz dahada hareketlenir merak etme

canım benımde kasıntım ara ara oluo doktorum once hıc bısı yazmadı en sonunda dayanamıom ama dedım canesten yazdı içten bazen bı akıntı oluo o kasıntı yapıo.ama yıkayıp canesten surunce cok ıyı gelıo uzun sure gıdıo

Fitil verdi bana da başka bişey iyi gelmez dedi

Canim masallah bebisine :) Tatlimm aynenn bende senin gibi hissediyorum normaldir bunlar heralde buyuyolar cunku..
evt cnm sadece o kadaryanda oolmasi ilginçgeldi)) aayağınıelini uuzatıp geriniyo mu ki acaba)(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…