2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evt cnm masallah her an kipirkipir artk)

Kızlar sizlere doktorlarınız şeker yuklemesini nasıl yaptırttı?
Bana 75 grlık 2 doz şeklinde oldu ama ilk hamileliğimde sadece 50 grlık içmştm ve birkere kan vermıştım

Cnm bu benim durumum hassas olduğundan :)ama normaldede prezervatif kullanılmalıymış ,ve tabi çok derin birleşmelerden kaçmak lazım senin bir tehliken yoksa sıkıntıda yok

Kızlar sizlere doktorlarınız şeker yuklemesini nasıl yaptırttı?
Bana 75 grlık 2 doz şeklinde oldu ama ilk hamileliğimde sadece 50 grlık içmştm ve birkere kan vermıştım
canim benim seker yuklemem sabah ac olarak gittim kan verdim sonra 50 lik sekerli su ictim 1 saat sonra tekrar kan verdim bukadar di

kızlar doktora gittim baktı genital siğil ama cok küçük önemsiz gibi görünüyo dedi
hpv virüsüne benzemiyo dedi ama rahatsız ederse lokal anestezi ile yakarak alalım patalojiye gönderelim dedi
sanırım bunu yaptırmalıyım....
pataloji ile ne olduğunu öğrenmezsem bebeğe bulaşmasın diye sezaryen olmak zorunda kalıcam
oyle üzgünüm ki....

Acaba ağdacıda falan mı bulaştı? eşime de bulaşmıs mıdır?
yada bende bu virüs varsa ömrümün sonuna kadar eşim korunmak zorunda mı kalcak?
kafamda deli sorular

ya bu konuda degim yerindeyse her kafadan bir ses cikiyor butun doktorlar farkli seyler soyluyorlar ben anlamadim valla. Benim doktorum 12. Haftaya kadar yasaklamisti sonrasinda onermiyorum ama yinede tercih sizin dedi. O kadar cok arastirdim ki nette hep iliski ve orgazm kadinda mutluluk hormonu salgiladigi bunun da bebegin gelismesinde cok faydali oldugunu okumustum.

nası dayanıonuz almadan ben 16. hafta cınsıyetı gorenır ogrenmez basladım hatta daha once bıle basladım sayılır.bitmek üzere hazırlıklar

Bende cikmak istiyorum aslinda bebegim icin alisverise ama esim daha erken diyip oturtuyor beni :) 3 ay kaldi artik vakit geliyor sanirim

Ayy gunlerdir kafama takilan sey konusulmus burda yaaa tuh kacirdim bende diyorum hamilelikte genelde hormonlar tavan yapar benimki niye boyle oldu meger yalniz degilmisim

Ah canım benim . Çok uzun bir süreç insanı yıpratıyor gerçekten ama haber ver bize mutlaka, amniyosentezi de yaptırınca haber ver. Ben 18 inde orada olacağım Haziran'da. Muhtemelen senin de sonuçlar çıkınca bir heyet isterler. Allah yardımcın olsun. Kadın aldırmayacağım diyordu en son 4 haftası kalmış çünkü. Rabbim herkese yardım etsin. Hepimiz için okuyorum. Bu topikteki herkese her hamileye dua ediyorum. Allah kimseye evlat acısı vermesin, bu çapaya gidince psikolojim bozuluyor gerçekten..

Ay pislik herifler. Bana da geçen yolda laf attılar. Tiksindim resmen. Ne olur dikkat et kendine. Geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar uyku tutmadı beni heyecanda var sanırım ayrıntılı var bugün ilk defa feleket bi krampla uyandım akşam mg içimeyi unutmuşum bi öğün farkettirir mi bilmiyorum ama bir saat yatığım yerde kıpırdayamadım zaten.. Bende e bebekten aldım hatta salı gece sipariş verdim perşembe günü elime ulaştı ama 20 tl indirim yoktu sanırım yeni yapmışlar kaçırdım.. güle güle kullanalım canım inşallah

Kızlar günaydın. seker yüklemesine geldik şimdi hastaneye iğrenç birşey kusmamak için zor duruyorum kusarsam yanacak. İnsallah birşey olmaz. Sonuçlarım da temiz çıkar insallah. Çok korkuyorum

Canin cektigi vucuda yaramis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…