2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın hatunlar :) inşallah hepiniz iyisinizdir. Ben uyuyamadim sabah sekiz buçukta kalktım ya bugün tatil bi de uyuyacaktim ama bebeğimiz tekmelemekten uyutmadi sağolsun. Son 4 gündür böyle. Sabahın köründe çalar saat gibi sürekli tekmeleyip uyandırıyor

Günaydınlar.. dr gidenler hayırlı haberlerle dönsün evde kalanlar uykunun tadını çıkarsın çalışanlara da Allah yardım etsin.. herkesin günü güzel geçsin inşallah

Evde kalanlar uykunun tadını mi çıkarsın nerdeeee Hafta içi felaket yoruldum proje peşinde kosturmaktan. Hafta sonu uyumanin hayalini kurarken sabahın köründe uyandırdı bizim paşa sağolsun...

Evde kalanlar uykunun tadını mi çıkarsın nerdeeee Hafta içi felaket yoruldum proje peşinde kosturmaktan. Hafta sonu uyumanin hayalini kurarken sabahın köründe uyandırdı bizim paşa sağolsun...
şimdi bana hep uyurum gibi geliyor bakalım perşembe itibari ile evdeyim nasıl olacak ev hayatı..

şimdi bana hep uyurum gibi geliyor bakalım perşembe itibari ile evdeyim nasıl olacak ev hayatı..
ben de öyle sanmıştım ama nerdee.. 5 buçuk gibi bebişin tekmeleriyle uyanıyorum sonra gözler tavana dikiliyor. sonra başlasın hayaller

ben de öyle sanmıştım ama nerdee.. 5 buçuk gibi bebişin tekmeleriyle uyanıyorum sonra gözler tavana dikiliyor. sonra başlasın hayaller
çok erken kalkıyor senin minnak.. benimki benle bir uyanıyor yada ben hiiiç duymuyorum erken kalktığını

dün aldıklarım. üzerimden büyüüüük bir Yük kalktı. Kıyafet kısmı tamam sayılır. bundan sonra büyük eşyalara başlıcam. Haziran 15 ten sonra odamızın siparişini vericez. çoook heyecanlı. Allah isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• image.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 137
  • image.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 133
  • image.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 142
  • image.webp
    43 KB · Görüntüleme: 127
  • image.webp
    81,3 KB · Görüntüleme: 133
çok güzeller cnm Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.. elbiseye doymuyorum bende her gördüğümü alasım geliyor ama çok oldu eşim kızıyor çocuğun yediği helal giydiği haram diyor haklıda aslında çabuk büyüyorlar..

Inşallah iyi olur :) Ben izne bir sıkıntı çıkmazsa ağustosta ayrılmayı planlıyorum iki ay öncesinden izne cikarsam kafayı yiyebilirim çünkü. Iskolik olmak çok kötü. Bakalım 5 ay nasıl bir psikolojiye burunecegim evde...

ihtiyaçtan değilde işkoliklik yüzündense yapma cnm ya yazık sana da bebeğe de..yaz günü çekilirmi ağustosta doğuma 1 ay kalmış oluyor yoğun tempo ve sıcak mahfeder sizi..

biz iki sene uğraştık bu yaz tüp bebek yaptıracaktık. sürpriz oldu bebişimiz. o Yüzden çılgınlar gibiyim. kendimi ancak bu kadar tutabildim. eşim de acele etme Demişti hep artık başladık. adam haftasonu bile çalışıyor hiç bir göreve hayır demiyor yavrum.. Bebeğin Beşik parası deyip Kalkıyor yatağından ne yapsın

ihtiyaçtan değilde işkoliklik yüzündense yapma cnm ya yazık sana da bebeğe de..yaz günü çekilirmi ağustosta doğuma 1 ay kalmış oluyor yoğun tempo ve sıcak mahfeder sizi..

Birsey yapmadan evde durunca psikolojim altüst oluyor malesef. Sıcak mi daha kötü yoksa psikolojik sıkıntı mi şimdilik bilemiyorum. Zaten temmuzun 15 inden önce izne ayrılmam mümkün değil. Projeyi bitirip öyle gitmem lazım. Temmuz 15 ola Hayrola bakalım...

doktor bana da çalışabilirsin dedi. bu hafta yattım ya iyi geldi. ben de 37. hafta bırakıcam inşallah. benim sıkıntım da sosyal çevremden uzak kalkmak oldu. ilkini sigaradan dolayı yaşadım. sigara içenlerle uzaklaştım önce. sonra satranç hakemliğine ara verdim. en son sendika Yönetimi'nden ayrılmak zorunda kaldım bu haftaki kanamam Yüzünden. ve bunlar bana inanılmaz koydu. pazartesi Ağla Ağla içim çıktı. eve kapanmak bana göre değil..

Allah güç kuvvet versin cnm kolay değil çocuk sahibi olmak büyüdükçe ihtiyaçlarıda büyüyor..

Çok geçmiş olsun. Inşallah bir daha yasamazsin kanama ve bunun gibi kötü şeyler... Benim ilk 3 ayim çok sıkıntılı geçti kanamadan agrilardan dolayi. Kendi kendime dedim herhalde calisamayacagim. Nasıl psikolojim bozuldu bunları düşündükçe anlatamam. Ama sonra düzeldi hersey çok şükür...

bende evde çok sıkılıyorum ama uğraşı buluyorum ben kendime.. bebek doğana kadar hazırlıklar bebek şekeri oda süslemeleri yazlığa gitgelleri bitiririm doğumdan sonra istesende boş vaktin olmuyor bebekle ilgilenmekten o yüzden bol bol dinlen cnm bu günleri mumla ararsın loğusalık hem yorucu hemde çok duygusal bir süreç..

Canım hepsi de çok güzel , Allah iyi Günler'de giymeyi nasip eder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…