2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sağol canım zormuş gerçekten. neyse bu hafta denicem çalışmayı. yormadan aheste aheste..

hatunlar günaydınlar
dün doktora gittim ayrıntılının sonucunu göstermeye. gayet iyi dedi 3 hafta sonra fetal eko önermişti kanuni onuda aksatmayın sonrada sonucu görelim dedi. glukofen kullanıyordum onu bıraktık artık ya kilo alırsam dedim hamur işi ve muz kivi havuç gibi kalorili gıdalar yemezsen almazsın dedi salataya yüklen bol bol su iç dedi. bir aydır doğru düzgün uyuyamıyorum kaslarım acayip gergindi o yüzdende magnezyum ve kalsiyuma başladık. dün akşam ilk magnezyumu içtim iyi geldi uykum mükemmel değildi ama bacak sallarken veya koluma masaj yaparken uyanmadım. çatı ağrım geçmiyodu magnezyum onuda rahatlattı hiç olmazsa demekki dedim iyi gelecek bunlar. doktora ağrım var diyorum yürü diyo yürüyemiyorum diyorum yürü diyo madem bi sıkıntı yok dedim dün eşim pazardan 10 kg fasülye aldı onu attım dolaba dolapta yer açılsın diyede kemikli etler vardı kaynatıp et suyu yaptım. bide bizim sıpaya yelek başladım pilim bitmiş vaziyette ama durmak yok harekete devam bizim kerata 728gr olmuş doktora yeni ultrason getirmişler. şansımıza 3 boyutlu resminide verdi doktorum promosyon dedirenkli görmek iyi geldi babasına benzettik burnu aynı babasıbuda başladığım yelek. uzun oldu kusura bakmayın

ayy çok güzel hepside güle güle giysin minik kuzu inşallah

Annelerr gunaydinnnnlarrr.kizlar bu hafta insallah bebek arabasini almayi dusunuyorum kraft eco mi rlx mi wollex new york premium clasmi kafam karisdi.kraft donen yerinde kiriliyo diyenler var bana fikir verin guzeller

Selam kizlar bugun kendime lohusa pijamasi almayi dusunuyorum ama kac beden alacagim bilemedim.. 67ile hamile kaldim suan 78kg.boyumda 1,62 balik etli klasik turk bayaniyimm anlicaniz simdi ben ×Lmi alsam yoksa ××Lmi bana fikir verin bilemedimm..

Canım bende kraftbeco rlx arasında kalmıştım. Satış görevlisine ikisi arasındaki farkın nenolduğununsordum açıkçası konfor ve kullanışta pek bir fark yok dedi. Bende eco yu aldım ama çooook güzel Bi araba.
Annelerr gunaydinnnnlarrr.kizlar bu hafta insallah bebek arabasini almayi dusunuyorum kraft eco mi rlx mi wollex new york premium clasmi kafam karisdi.kraft donen yerinde kiriliyo diyenler var bana fikir verin guzeller

Iyi gunlerde kullansin bebisin insallahh.peki canim fiyat farki neden??acaba rlx biraz paha galiba ecodan.bide canim kac yasa kadar kullanilabiliyo travel sistemler???bazilari 6 aydan sonra baston puset alcam diyo onun farki ne ay ben bu bebek arabasi konusunda hic bilgim yok ya

canim ben lohusa pijamasi almiyorum dirak normal pijama aliyorum cunku dogumdan sonra giyiyorum dogum yapinca gobek falanda baya inmis oluyor daha kulkanisli diyorum ben 2 dogum yaptim ikisindede normal pijama aldim

Ben sigili aldirmaya karar verdim patalojiye gonderip hpv virusu olup olmadigini ogrenmem lazim.aksi halde sezaryen zorunlu olacak.

canim ben lohusa pijamasi almiyorum dirak normal pijama aliyorum cunku dogumdan sonra giyiyorum dogum yapinca gobek falanda baya inmis oluyor daha kulkanisli diyorum ben 2 dogum yaptim ikisindede normal pijama aldim
Hmmmm evett canimm olabilir bende cok kararsiz kaldimmm:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…