- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
Sağol canım zormuş gerçekten. neyse bu hafta denicem çalışmayı. yormadan aheste aheste..Çok geçmiş olsun. Inşallah bir daha yasamazsin kanama ve bunun gibi kötü şeyler... Benim ilk 3 ayim çok sıkıntılı geçti kanamadan agrilardan dolayi. Kendi kendime dedim herhalde calisamayacagim. Nasıl psikolojim bozuldu bunları düşündükçe anlatamam. Ama sonra düzeldi hersey çok şükür...
hadi gözün aydın canımKızlar çok şükür çıkmadı seker açlık 88 tokluk 92 çıktı şimdi bekliyorum doktora göstericem :) hepinize mutlu günler
ayy çok güzel hepside güle güle giysin minik kuzu inşallahdün aldıklarım. üzerimden büyüüüük bir Yük kalktı. Kıyafet kısmı tamam sayılır. bundan sonra büyük eşyalara başlıcam. Haziran 15 ten sonra odamızın siparişini vericez. çoook heyecanlı. Allah isteyen herkese nasip etsin
Sağol canımayy çok güzel hepside güle güle giysin minik kuzu inşallah
Annelerr gunaydinnnnlarrr.kizlar bu hafta insallah bebek arabasini almayi dusunuyorum kraft eco mi rlx mi wollex new york premium clasmi kafam karisdi.kraft donen yerinde kiriliyo diyenler var bana fikir verin guzeller
Iyi gunlerde kullansin bebisin insallahh.peki canim fiyat farki neden??acaba rlx biraz paha galiba ecodan.bide canim kac yasa kadar kullanilabiliyo travel sistemler???bazilari 6 aydan sonra baston puset alcam diyo onun farki ne ay ben bu bebek arabasi konusunda hic bilgim yok yaCanım bende kraftbeco rlx arasında kalmıştım. Satış görevlisine ikisi arasındaki farkın nenolduğununsordum açıkçası konfor ve kullanışta pek bir fark yok dedi. Bende eco yu aldım ama çooook güzel Bi araba.
Aynısını bende aldım memnuniyet oranı yüksekArkadaslar é bebek den braun'un ateş ölçer aldık indirimde idi bir de 100 tl alışveriş é 20 tl indirim vardı ondan da yararlandik 135 é düşmüştü 115 é almış olduk
http://mobil.e-bebek.com/braun-irt-6520-kulaktan-ates-olcer_BRU-IRT6520
canim ben lohusa pijamasi almiyorum dirak normal pijama aliyorum cunku dogumdan sonra giyiyorum dogum yapinca gobek falanda baya inmis oluyor daha kulkanisli diyorum ben 2 dogum yaptim ikisindede normal pijama aldimSelam kizlar bugun kendime lohusa pijamasi almayi dusunuyorum ama kac beden alacagim bilemedim.. 67ile hamile kaldim suan 78kg.boyumda 1,62 balik etli klasik turk bayaniyimm anlicanizsimdi ben ×Lmi alsam yoksa ××Lmi bana fikir verin bilemedimm..
canim bebege zarari olacak olsa dr almaz bence yinede sen bilirsin druna guveniyorsan sorun olmazUmarim bebege zarar gelmez
Seni rahatsiz ederse alalim dedi.ve canim yaniyo teharet esnasinda dokunuyorum oraya hep cunki.bide bulasiciysa esimi prezervatif bile korumuyomuscanim bebege zarari olacak olsa dr almaz bence yinede sen bilirsin druna guveniyorsan sorun olmaz
Hmmmm evett canimm olabilir bende cok kararsiz kaldimmm:/canim ben lohusa pijamasi almiyorum dirak normal pijama aliyorum cunku dogumdan sonra giyiyorum dogum yapinca gobek falanda baya inmis oluyor daha kulkanisli diyorum ben 2 dogum yaptim ikisindede normal pijama aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?