2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar çok şükür çıkmadı seker açlık 88 tokluk 92 çıktı şimdi bekliyorum doktora göstericem :) hepinize mutlu günler
Çok sevindim canım; hayırlı olsun, darısı başıma ben de yarın gidicem laboratuvar açıkmış, bakalım umarım benim de çıkmaz ama bana Dr 75 lik 2 yükleme yazmış hiç istememe rağmen bari tek yazsaydı

İnşallah canım
ayrıntılı da güzel geçer inşallah

Ben sigili aldirmaya karar verdim patalojiye gonderip hpv virusu olup olmadigini ogrenmem lazim.aksi halde sezaryen zorunlu olacak.
Hayırlısı olsun canım bence de böyle için rahat eder, inş temiz çıkar rahatlarsın ; ben de şu kuaförde ağda yaptırma olayından bu yüzden vazgeçtim ; riskli bi smear sonucum vardı çok şükür ki sonraki temiz çıktı; o yüzden ağdayı evde yapmaya geri döndüm biraz zor oluyor çocukla ama gece falan yapıyorum artık fırsat bulunca

merhaba güzel anneler, haftasonunuz keyifle geçsin.. @miskamber yasin listesine beni de ekleyip sabitlersen çok sevinirim. birde sizlere danışmak istediğim bir konu var arkadaşım eczacı BABE marka ürünlerin testerlarını gönderdi bana bebek için şampuan pişik kremi falan sizce nasıl bir marka daha önce kullanan ya da araştıran varsa süper olur :)

Canim agdayi sorcakdim bende genital bolgeye acir diye hem korkdum epilator fln halletmeye calisdim tabiki cildim berbat oldu hamilelikden sonrada mecbur jilete gecis yaptim tabiki berbat otesi biseye donusdu malum bolge simdi kuaforde tek kullanimlik kartusle yaptirayim diyorum sorun olurmu kararsiz kaldim

canim kuafore giderken uzerine yaticagin carsafini yaninda gotur sorun olacagini sanmiyorum

canim kuafore giderken uzerine yaticagin carsafini yaninda gotur sorun olacagini sanmiyorum
Tamam canim hatta diycemki ayip olsada olmasada artik ic taraflari yapmasin bide tek kullanimlik kartus acsin musteriye ozel sorun olmaz dimi cnm sende yaptiriyomusun

Ben normalde hep kendim yapardim agdami da hamilelikte basladim kuafore.ordan bulastiysa da artik basima gelecegi varmis diyorum napiim canim ya su an tek istegim virus cikmamasi...

Tamam canim hatta diycemki ayip olsada olmasada artik ic taraflari yapmasin bide tek kullanimlik kartus acsin musteriye ozel sorun olmaz dimi cnm sende yaptiriyomusun
Bende carsafi yanimda goturcem bidaha.ve yeni kutu acmasini isticem.kendimi cok pipirikli gorup soylemedim simdiye kadar.bisey olmaz dedim ama basima geldi iste

Sağol çok tesekkür ederim cnm :) yaaaa benim tansiyonum düştü. Bayılıcaktım kusucaktım az kalsın. Sanırım bünyem hassas zor dayandım.. limonlu içmeni tavsiye ederim ferahtı biraz içerken :) insallah hayırlı haberlerle gelirsin...

Kızlar facebook da emzik zinciri diye bir şey var bakın bi
ben de yaptırdım emzik é takiyorsun
nasıl sizce bu benimki değil de eşim é pahali geldi iki tane boncuk diyor
Sectiniz boncuga göre fiyat değişiyor 33 tl tuttu benimki

bugün odamıza koyacağımız köşe Takımı'na da karar verdik. heyecanım kat be kat artıyor

ewet canim bende yaptiriyorum bencede ozel olarak tek kullanimlik kartus actirabilirsin hamile oldugun icin biraz dikkat etmen gerektigini söylersin onlarda ankayisla karşılar sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…