Çok sevindim canım; hayırlı olsun, darısı başıma ben de yarın gidicem laboratuvar açıkmış, bakalım umarım benim de çıkmaz ama bana Dr 75 lik 2 yükleme yazmışKızlar çok şükür çıkmadı seker açlık 88 tokluk 92 çıktı şimdi bekliyorum doktora göstericem :) hepinize mutlu günler
Günaydın kızlaruyku tutmadı beni heyecanda var sanırım ayrıntılı var bugün ilk defa feleket bi krampla uyandım akşam mg içimeyi unutmuşum bi öğün farkettirir mi bilmiyorum ama bir saat yatığım yerde kıpırdayamadım zaten.. Bende e bebekten aldım hatta salı gece sipariş verdim perşembe günü elime ulaştı ama 20 tl indirim yoktu sanırım yeni yapmışlar kaçırdım.. güle güle kullanalım canım inşallah
Hayırlısı olsun canım bence de böyle için rahat eder, inş temiz çıkar rahatlarsın ; ben de şu kuaförde ağda yaptırma olayından bu yüzden vazgeçtim ; riskli bi smear sonucum vardı çok şükür ki sonraki temiz çıktı; o yüzden ağdayı evde yapmaya geri döndüm biraz zor oluyor çocukla ama gece falan yapıyorum artık fırsat buluncaBen sigili aldirmaya karar verdim patalojiye gonderip hpv virusu olup olmadigini ogrenmem lazim.aksi halde sezaryen zorunlu olacak.
Canim agdayi sorcakdim bende genital bolgeye acir diye hem korkdum epilator fln halletmeye calisdim tabiki cildim berbat oldu hamilelikden sonrada mecbur jilete gecis yaptim tabiki berbat otesi biseye donusdu malum bolge simdi kuaforde tek kullanimlik kartusle yaptirayim diyorum sorun olurmu kararsiz kaldimHayırlısı olsun canım bence de böyle için rahat eder, inş temiz çıkar rahatlarsın ; ben de şu kuaförde ağda yaptırma olayından bu yüzden vazgeçtim ; riskli bi smear sonucum vardı çok şükür ki sonraki temiz çıktı; o yüzden ağdayı evde yapmaya geri döndüm biraz zor oluyor çocukla ama gece falan yapıyorum artık fırsat bulunca
canim kuafore giderken uzerine yaticagin carsafini yaninda gotur sorun olacagini sanmiyorumCanim agdayi sorcakdim bende genital bolgeye acir diye hem korkdum epilator fln halletmeye calisdim tabiki cildim berbat oldu hamilelikden sonrada mecbur jilete gecis yaptim tabiki berbat otesi biseye donusdu malum bolge simdi kuaforde tek kullanimlik kartusle yaptirayim diyorum sorun olurmu kararsiz kaldim
Tamam canim hatta diycemki ayip olsada olmasada artik ic taraflari yapmasin bide tek kullanimlik kartus acsin musteriye ozel sorun olmaz dimi cnm sende yaptiriyomusuncanim kuafore giderken uzerine yaticagin carsafini yaninda gotur sorun olacagini sanmiyorum
Ben normalde hep kendim yapardim agdami da hamilelikte basladim kuafore.ordan bulastiysa da artik basima gelecegi varmis diyorum napiim canim ya su an tek istegim virus cikmamasi...Hayırlısı olsun canım bence de böyle için rahat eder, inş temiz çıkar rahatlarsın ; ben de şu kuaförde ağda yaptırma olayından bu yüzden vazgeçtim ; riskli bi smear sonucum vardı çok şükür ki sonraki temiz çıktı; o yüzden ağdayı evde yapmaya geri döndüm biraz zor oluyor çocukla ama gece falan yapıyorum artık fırsat bulunca
Bende carsafi yanimda goturcem bidaha.ve yeni kutu acmasini isticem.kendimi cok pipirikli gorup soylemedim simdiye kadar.bisey olmaz dedim ama basima geldi isteTamam canim hatta diycemki ayip olsada olmasada artik ic taraflari yapmasin bide tek kullanimlik kartus acsin musteriye ozel sorun olmaz dimi cnm sende yaptiriyomusun
Allah sifa versin canimBen normalde hep kendim yapardim agdami da hamilelikte basladim kuafore.ordan bulastiysa da artik basima gelecegi varmis diyorum napiim canim ya su an tek istegim virus cikmamasi...
Sağol çok tesekkür ederim cnm :) yaaaa benim tansiyonum düştü. Bayılıcaktım kusucaktım az kalsın. Sanırım bünyem hassas zor dayandım.. limonlu içmeni tavsiye ederim ferahtı biraz içerken :) insallah hayırlı haberlerle gelirsin...Çok sevindim canım; hayırlı olsun, darısı başıma ben de yarın gidicem laboratuvar açıkmış, bakalım umarım benim de çıkmaz ama bana Dr 75 lik 2 yükleme yazmışhiç istememe rağmen bari tek yazsaydı
GüzelOglusumaa cici aldim :)
Canin cektigi vucuda yaramis
cok guzeller canim insan ne gorse hepsini almak istiyor..gule gule kullansin prensesin canim...Kızlar facebook da emzik zinciri diye bir şey var bakın biEki Görüntüle 1544260
ben de yaptırdım emzik é takiyorsun
nasıl sizce bu benimki değil de eşim é pahali geldi iki tane boncuk diyor
Sectiniz boncuga göre fiyat değişiyor 33 tl tuttu benimki Eki Görüntüle 1544262
ewet canim bende yaptiriyorum bencede ozel olarak tek kullanimlik kartus actirabilirsin hamile oldugun icin biraz dikkat etmen gerektigini söylersin onlarda ankayisla karşılar sanirimTamam canim hatta diycemki ayip olsada olmasada artik ic taraflari yapmasin bide tek kullanimlik kartus acsin musteriye ozel sorun olmaz dimi cnm sende yaptiriyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?