- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
erkek bebislere papyonlu kiyafetler cok tatli oluyor..gule gule kullanin canim...Oglusumaa cici aldim :)
cok guzeller canim insan ne gorse hepsini almak istiyor..gule gule kullansin prensesin canim...
Dünya o kadar degistiki artık yaşı kucukmus cocukmus hamileymis yasliymis hiçbir şeye bakmiyorlar.allah sonumuzu hayretsin canımYa bi gorseniz eminim ki yaşı da küçük hiç birşey den değil bebegime zarar gelecek diye korktum
günaydın kızlarr burası çok tenha bugünIyi akşamlar hanımlar ben bu akşam takı yastığı yaptım kendimce sizlerle paylaşıyorum
çok mu oldu canım. doktor bana en son arada kanaman olabilir korkma Demişti. sen çok mu yoğun çalışıyorsun evde yatma ihtimalin yok mu?Ben gene kanamayla uyandım geceolmasın artık yaaa olmasın
Bayildimmmm :) dantelleri diktinmi yapistirdinmi cok.guzel olmuss fikir werdin banada tesekkurler papyon cok sık olmusIyi akşamlar hanımlar ben bu akşam takı yastığı yaptım kendimce sizlerle paylaşıyorum
Pedin tamamını doldurdu nerdeyse canım. Ama devam etmiyor, zaten öyle oluyor genelde bir anda yoğun bir kanama sonra duruyor.çok mu oldu canım. doktor bana en son arada kanaman olabilir korkma Demişti. sen çok mu yoğun çalışıyorsun evde yatma ihtimalin yok mu?
Pedin tamamını doldurdu nerdeyse canım. Ama devam etmiyor, zaten öyle oluyor genelde bir anda yoğun bir kanama sonra duruyor.
Valla yoruluyorum, bacak ağrısından öldüm bu hafta. Heyet raporu arıyorum, çok zor veriliyor. Keyfi istiyormuşum gibi bir tepkileri var doktorların, halden anlamıyorlarhaftası geçmeden kanamam oluyor benim. Psikolojim alt üst oldu. Tek hekim raporu hakkım da az kaldı kullana kullana. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım. Ben de normal mi alsam diye düşündüm, çünkü adı lohusa pijaması olunca direk çok fiyat farkı oluyor. Bi de sonradan çok kullanamam. Onun yerine 2 tane pijama mı alsam diye düşündüm? Normal pijamada emzirme falan nasıl oluyor canım?canim ben lohusa pijamasi almiyorum dirak normal pijama aliyorum cunku dogumdan sonra giyiyorum dogum yapinca gobek falanda baya inmis oluyor daha kulkanisli diyorum ben 2 dogum yaptim ikisindede normal pijama aldim
Sağol canım. Amin çabucak geçsin bu günler, kavuşalım kuzucuklaraÇok geçmiş olsun, bir daha yaşanmaz umarım. Sağlıkla alsaydık bebişlerimizi kucağımıza, böyle sürekli diken üstünde yaşamak gerçekten zor
ben anlamıyorum ya hamile ve kanaması olan bir kadına vermeyecekler de kime verecekler bu raporu. buna iyi gelecek olan tek şey dinlenmekmiş. en azından evde ayaklarını kaldırıp yat. inşallah bu son olur canım seni çok iyi anlıyorumPedin tamamını doldurdu nerdeyse canım. Ama devam etmiyor, zaten öyle oluyor genelde bir anda yoğun bir kanama sonra duruyor.
Valla yoruluyorum, bacak ağrısından öldüm bu hafta. Heyet raporu arıyorum, çok zor veriliyor. Keyfi istiyormuşum gibi bir tepkileri var doktorların, halden anlamıyorlarhaftası geçmeden kanamam oluyor benim. Psikolojim alt üst oldu. Tek hekim raporu hakkım da az kaldı kullana kullana. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Pijama alcaksanız normal alın tabi. Ama özellikle normal doğumda gecelik lazım oluyor. Geçen ben hastanede yatarken oda arkadaşım doğuma gelmişti, biz söyledik geceliğini giy filan diye yok gerekli değil dedi ama sonra pişman olmuştu. Çünkü devamlı bir alttan kontrol söz konusu oluyor pijamayı giy çıkar zor iş.Canım. Ben de normal mi alsam diye düşündüm, çünkü adı lohusa pijaması olunca direk çok fiyat farkı oluyor. Bi de sonradan çok kullanamam. Onun yerine 2 tane pijama mı alsam diye düşündüm? Normal pijamada emzirme falan nasıl oluyor canım?
Aynen öyle canım. Rapor lafını geçirince masa başı mı çalışıyorsun diyorlar, sanki masa başı çalışan mıhlanıp kalıyor koltuğa, yorulmuyor hiç. Ne kadar dikkat etsen de yoruluyorsun işte, elin herifi halinden ne kadar anlıcak, onlara göre işe gelebiliyorsan iyisin demektir zaten. Resmen arafta kaldım, Allah hepimizin yardımcısı olsun.ben anlamıyorum ya hamile ve kanaması olan bir kadına vermeyecekler de kime verecekler bu raporu. buna iyi gelecek olan tek şey dinlenmekmiş. en azından evde ayaklarını kaldırıp yat. inşallah bu son olur canım seni çok iyi anlıyorum
Bende senin gibiyim ..sürekli wc için uyanıyorum..o da yetmez gibi sabahın köründe uykumu almış halde uyanıyorum gebelikte deliksiz uyku haram oldu ..Gebeliğin başından beri kesintisiz uykuya hasret kaldım resmen. Bi gece de 10 kere uyanmadan kafamı yastığa koyduğum gb sabah kalkayım istiyorum ama nerdee. Ya wc ihtiyacı için kalkıyorum, ya acıkıyorum ya susuyorum. En uzun uykum 1,5 - 2 saatbazen acaba vücut kendini doğum sonrasına mı alıştırıyo diyorum
Iyi akşamlar hanımlar ben bu akşam takı yastığı yaptım kendimce sizlerle paylaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?