Canım öyle nasıl olur ben de bilmiyorum benim gittiğim birkaç yerde hep aynı ağda kutusu kullanılıyor, diğer herşey atılıyordu ama aynı kutu ısıtılıyorCanim agdayi sorcakdim bende genital bolgeye acir diye hem korkdum epilator fln halletmeye calisdim tabiki cildim berbat oldu hamilelikden sonrada mecbur jilete gecis yaptim tabiki berbat otesi biseye donusdu malum bolge simdi kuaforde tek kullanimlik kartusle yaptirayim diyorum sorun olurmu kararsiz kaldim
Ben normalde hep kendim yapardim agdami da hamilelikte basladim kuafore.ordan bulastiysa da artik basima gelecegi varmis diyorum napiim canim ya su an tek istegim virus cikmamasi...
Sağol çok tesekkür ederim cnm :) yaaaa benim tansiyonum düştü. Bayılıcaktım kusucaktım az kalsın. Sanırım bünyem hassas zor dayandım.. limonlu içmeni tavsiye ederim ferahtı biraz içerken :) insallah hayırlı haberlerle gelirsin...
Teşekkür ederim. Hayalet iple dantelleri diktim Papyonunda içine biraz elyaf koydum artık gelsin gelsin paracıklarBayildimmmm :) dantelleri diktinmi yapistirdinmi cok.guzel olmuss fikir werdin banada tesekkurler papyon cok sık olmus
Cok sagol canim.Igrenc pislik insanlar tek başıma evden çıkmaya korkar oldum Allah hepimizi böyle pisliklerden korusunAy pislik herifler. Bana da geçen yolda laf attılar. Tiksindim resmen. Ne olur dikkat et kendine. Geçmiş olsun canım
Amin amin Allah ıslah etsin böyle pislikleri de..Dünya o kadar degistiki artık yaşı kucukmus cocukmus hamileymis yasliymis hiçbir şeye bakmiyorlar.allah sonumuzu hayretsin canım
canim ben 2 dogumumdada normal aldim cokdaha iyi oldu onden dugmeli olanlar var istersen ondan alabilirsinCanım. Ben de normal mi alsam diye düşündüm, çünkü adı lohusa pijaması olunca direk çok fiyat farkı oluyor. Bi de sonradan çok kullanamam. Onun yerine 2 tane pijama mı alsam diye düşündüm? Normal pijamada emzirme falan nasıl oluyor canım?
canım ben 50lik yaptırdım 84 165 174 80 çıkmıştı. bana bile 2. doktorum ( doğum yaptıracak olan) kendini çok kasma biraz dikkat et dedi.Hayırlı pazarlar kızlar..Nasılsınız? Epeydir yazmamıştım buraya.. Herkes iyidir İnşaAllah..
Annişler ben yaklaşık 15 gün önce falan şeker yüklemesi yaptırdım.. 75grlık..
Sonuçlarım
Açlık:88
1.saat:113
2. saat:91
çıkmış.. Dr.um insülin direncin yüksek sanırım,diyet yapsan iyi olur dedi... Ama bana sanki emin olarak söylemiyor sadece tedbir için söylüyor gibi geldi..Diyetisyene yönlendirdi ama ben tatile gittiğim için gidemedim.. Sizde bu sonuçlara bakarak diyet yapmam gerekir mi? Ailemde sadece ananemde şeker var..
Pedin tamamını doldurdu nerdeyse canım. Ama devam etmiyor, zaten öyle oluyor genelde bir anda yoğun bir kanama sonra duruyor.
Valla yoruluyorum, bacak ağrısından öldüm bu hafta. Heyet raporu arıyorum, çok zor veriliyor. Keyfi istiyormuşum gibi bir tepkileri var doktorların, halden anlamıyorlarhaftası geçmeden kanamam oluyor benim. Psikolojim alt üst oldu. Tek hekim raporu hakkım da az kaldı kullana kullana. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
Kızlar dahil oldum konuşmanıza ben 3 takım aldım biri sabahlikli pijama takımı diğer ikisi gecelik sabahlik hepsine de uygun ama dediğiniz gibi sadece lohusalik için değil normal zamanda da çok rahat kullanılabilir cinsten aldım ben içime sindi emzirme yerleri var gizli kullanisli geldi bana...Canım. Ben de normal mi alsam diye düşündüm, çünkü adı lohusa pijaması olunca direk çok fiyat farkı oluyor. Bi de sonradan çok kullanamam. Onun yerine 2 tane pijama mı alsam diye düşündüm? Normal pijamada emzirme falan nasıl oluyor canım?
insallah canim cok sevindim senin adinaKizlarrrrrrr!!!!!! Sigilim dun gece kararmis ve ben gibi olmustu ve bugun baktik yokolmuscok sevindim ya aldirmaya karar vermistik. Umarim bi daha cikmaz ve sizin de basiniza gelmez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?