2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım öyle nasıl olur ben de bilmiyorum benim gittiğim birkaç yerde hep aynı ağda kutusu kullanılıyor, diğer herşey atılıyordu ama aynı kutu ısıtılıyor

Günaydııııınnnn
Sabahtan beri gecmisi okudum yatağın içinde yeni bitirdim
Rahatsızlığı olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum.İnşallah yavrularımızı sorunsuz alırız kucağımıza.
Artık kahvaltı vakti oğulcuğum acıkti tekmeleyip duruyo
Herkese musmutlu pazarlar olsun

Sağol canım inş; bana Elmalı kutu verdiler açlık 81 çıktı, 1 saat sonra kan verdim şimdi 2. Saat sonu Kanı bekliyorum, bugün sonuç çıkmaz sanıyorum inş iyi çıkar, biraz midem bulandı o kadar

Tünaydın kızlar hayırlı pazarlar herkese :):)
Bu sabah kalktım cnm nasıl pişi istiyor :)yav yağlı , hava sıcak ama can işte hamur mayaladım koca bir tabak pişi yaptım :)bir güzel yedim
Oh gelsin hamurlar pişiler kilolar bu işin sorünu kotu kızlar ...önünü alamıyorlu her an dolabın dibindeyim ağzım durmuyor :)

Ay pislik herifler. Bana da geçen yolda laf attılar. Tiksindim resmen. Ne olur dikkat et kendine. Geçmiş olsun canım
Cok sagol canim.Igrenc pislik insanlar tek başıma evden çıkmaya korkar oldum Allah hepimizi böyle pisliklerden korusun

O kadar geri de kaldım yetisemiyorum sanırım ancak yarın sabahtan başlarım kocacim da nöbetçi :)) dün şeker yuklememizi yaptık 50 lik yaptık iğrenç bir tadı vardı çok midem bulandı neyse mi 1 saat sürdü çok şükür birsey çıkmadı çok korkuyordum ailede şeker olduğundan. Sadece demirim bayaa düşük çıktı dozu 2 ye çıkardı inşallah toparlarim. Bizde haberler böyle teyzoslar :) hepimize mutlu pazarlar :)

canim ben 2 dogumumdada normal aldim cokdaha iyi oldu onden dugmeli olanlar var istersen ondan alabilirsin

Hayırlı pazarlar kızlar.. Nasılsınız? Epeydir yazmamıştım buraya.. Herkes iyidir İnşaAllah..
Annişler ben yaklaşık 15 gün önce falan şeker yüklemesi yaptırdım.. 75grlık..
Sonuçlarım
Açlık:88
1.saat:113
2. saat:91

çıkmış.. Dr.um insülin direncin yüksek sanırım,diyet yapsan iyi olur dedi... Ama bana sanki emin olarak söylemiyor sadece tedbir için söylüyor gibi geldi.. Diyetisyene yönlendirdi ama ben tatile gittiğim için gidemedim.. Sizde bu sonuçlara bakarak diyet yapmam gerekir mi? Ailemde sadece ananemde şeker var..

kızlar iyi pazarlar.çok kararsiz kalmistim ama doktoruma guvendim dün şeker yüklemesi yaptırdım.sadece yüklemeden sonra bakıldı 140 çıktı.tam sınır.doktorum 100 luk yükleme istemeyecegim dedi ama şekerden uzak dur.moralim bozuldu.

Bence doktorun tedbir amaçlı söylemiş.çünkü ben 50 gr da 1 saat sonra 140 çıktı.ve çok tedbirlidir normalde.yönlendirmedi beni bi yere.sadece şekerden uzak dur dedi.ama tlf da konuştum.sormadım tam olarak nelerden uzak durayim diye.ekmek hamur işi her türlü tatlı meyve falan.hangisine dikkat edeyim.normalde de diyodu hamurişi tatlı Kızartmadan uzak dur diye.o yüzden ciddiyetini çok da anlayamadım.

canım ben 50lik yaptırdım 84 165 174 80 çıkmıştı. bana bile 2. doktorum ( doğum yaptıracak olan) kendini çok kasma biraz dikkat et dedi.

canım benim ya geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde ilk zamanlarım böyleydi tuvalete gitmeye korkuyordum. Ben baya bir rapor kullandım. Şanssızlığım gittiğim klinik sgk anlaşması yok o yüzden kendi kadın doğumcum veremiyordu aile hekiminden 10'ar gün olcak şekilde 40'ı tamamladım sonra devlet hastanesinden 30 gün heyet raporu aldım. şimdide fizik tedaviden 10 gün rapor aldım (40 günü geçirdim yani bi sorun çıkmadı) cuma günü bitti yarın kontrolüm var ve benim bu halde işe gitmem imkansız. Kamuda mühendisim ve denetmenim yani çogu zaman dışarda oluyorum görev icabı fakat gitsem masada da oturamam zaten yani kıpırdayamıyorum. Hamile ve kanama ihtimali varken işin sorgulanması çok mantıksız zaten sana niye böyle yaptılar anlamadım bence rapor al ve dinlen evde psikoloji de çok önemli sıkıntı falan yapma kendine olumlu düşün ve rahatlamaya çalış ve kesinlikle heyetini al yani bu keyfi bişey değil ki

Kızlar dahil oldum konuşmanıza ben 3 takım aldım biri sabahlikli pijama takımı diğer ikisi gecelik sabahlik hepsine de uygun ama dediğiniz gibi sadece lohusalik için değil normal zamanda da çok rahat kullanılabilir cinsten aldım ben içime sindi emzirme yerleri var gizli kullanisli geldi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…