- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Off canım nasıl zor oluyordur havaya kaldır da uzan birazayaklarım artık şişlikten patlıcak duruma geldi
ayaklarım artık şişlikten patlıcak duruma geldi
canım sana bir tavsiye de bulunayım bir leğene su doldur ılık olsun içine bir avuç tuz ve bir yemek kaşığı karbonat at erisin sonra ayağını bu suya sok yarım saat kadar daha sonra bir yarım saat de yerden 30 santim kadar havada tut faydasını görürsün inşallahayaklarım artık şişlikten patlıcak duruma geldi
Ah canım benim . Çok uzun bir süreç insanı yıpratıyor gerçekten ama haber ver bize mutlaka, amniyosentezi de yaptırınca haber ver. Ben 18 inde orada olacağım Haziran'da. Muhtemelen senin de sonuçlar çıkınca bir heyet isterler. Allah yardımcın olsun. Kadın aldırmayacağım diyordu en son 4 haftası kalmış çünkü. Rabbim herkese yardım etsin. Hepimiz için okuyorum. Bu topikteki herkese her hamileye dua ediyorum. Allah kimseye evlat acısı vermesin, bu çapaya gidince psikolojim bozuluyor gerçekten..
Çokmu ayakta duruyorsun benimkide şişiyor ama seninki çok fena olmuşayaklarım artık şişlikten patlıcak duruma geldi
Canim bu normal mi ya cok fazla sismis.profil fotona bakilirsa normalde zayif birisin.cok mu kilo aldin yada baska bi problemin mi var? Bikez bile sislik yasamadim ben daha.hos kilo da almadim da pekayaklarım artık şişlikten patlıcak duruma geldi
ayaklarım artık şişlikten patlıcak duruma geldi
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2. gebeliğim bu 1.si ölü doğum oldu sezeryanla aldılar meleğimi. şuan 11 haftalık hamileyim hiç bulantım yok. 1. gebeliğimde 5 ay boyunca kusmuştum 5 kilo vermeştim. Bu gebeliğimde sanki hamile değilim gibi hiç bulantım yok sadece bel ağrım oluyo. siz neler yaşıyorsunuz? Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. İnşallah evlatlarımızı kucağımıza alacağımız günleri görürüz.
ne kadar doğru bilmiyorum ama ben bebek görmeye bile dayanamıyorum artık. Eşya falan hiçbirşey almadım, almayı bırak bakmak dahi istemiyorum . O derece de psikolojim bozuldu. Evet daha onları koklayamadık bile, testlerin bir an önce olsa iyi olurdu. Benden de cvs istemişlerdi sonra birşey demediler . Zaten 27 , haftaya girdim. Kocaman olduk , bende kan testi verdim 2 hafta sonra çıkacakmış. Haber verirsin testlerini kontrolunu inşallah birşey çıkmaz . Haber okudum Amerika'da bir bebek el ve ayak parmaklarıyla birlikte 24 tane parmakla doğmuş. Üstelik kalbin de de delik varmış. Doktorlar birleşe şaşkın ultrasonda farkedilmemiş mi diye. Rabb'ine bol bol dua et en iyisini o bilir.Evet benim de sonuclardan sonra heyet var dedi ama testleri yaptiramayacagiz heralde gerildim iyicene persembe oyaladilar sonra cok hasta var dediler yarin da ulke genelinde doktorlar is birakiyorlarmis bir an once yapilsaydi. Benim de duam rabbim kimseyi evladiyla sinamasin hem biz daha kokularini bile duyamadik
Canım eğer mümkünse resimlerini koyabilir misin? Bi de ne Kadar'a aldın?Kızlar dahil oldum konuşmanıza ben 3 takım aldım biri sabahlikli pijama takımı diğer ikisi gecelik sabahlik hepsine de uygun ama dediğiniz gibi sadece lohusalik için değil normal zamanda da çok rahat kullanılabilir cinsten aldım ben içime sindi emzirme yerleri var gizli kullanisli geldi bana...
Ayyyy canımmmmmm, neden bu kadar şişmiş....ayaklarım artık şişlikten patlıcak duruma geldi
Canım çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2. gebeliğim bu 1.si ölü doğum oldu sezeryanla aldılar meleğimi. şuan 11 haftalık hamileyim hiç bulantım yok. 1. gebeliğimde 5 ay boyunca kusmuştum 5 kilo vermeştim. Bu gebeliğimde sanki hamile değilim gibi hiç bulantım yok sadece bel ağrım oluyo. siz neler yaşıyorsunuz? Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. İnşallah evlatlarımızı kucağımıza alacağımız günleri görürüz.
Off biliyorum bu durumu..cok ayakta durdugum veya ayagim salinik halde oldugu zaman benimde cok sismisti.dr tuz ve ekmegi yasakladi.yogurt peynir et balik tavuk yani protein agirlikli beslenmemiz gerekiyormus.gecmis olsun ayagin uzat ve dinlen...ayaklarım artık şişlikten patlıcak duruma geldi
Canım çok geçmiş olsuneğer özel olmazsa ne zaman ve neden kaybettin Bebeğini ? Inş bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız
ne kadar doğru bilmiyorum ama ben bebek görmeye bile dayanamıyorum artık. Eşya falan hiçbirşey almadım, almayı bırak bakmak dahi istemiyorum . O derece de psikolojim bozuldu. Evet daha onları koklayamadık bile, testlerin bir an önce olsa iyi olurdu. Benden de cvs istemişlerdi sonra birşey demediler . Zaten 27 , haftaya girdim. Kocaman olduk , bende kan testi verdim 2 hafta sonra çıkacakmış. Haber verirsin testlerini kontrolunu inşallah birşey çıkmaz . Haber okudum Amerika'da bir bebek el ve ayak parmaklarıyla birlikte 24 tane parmakla doğmuş. Üstelik kalbin de de delik varmış. Doktorlar birleşe şaşkın ultrasonda farkedilmemiş mi diye. Rabb'ine bol bol dua et en iyisini o bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?