2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
50lik yükleme 162cıkınca doktorum 100lük istedi ..dün sabah gittim kanımı verdim o şeker yıgınını içtim ama sadece 40dk dayanabildim ...afedersiniz cıkardım bütün içtiğimi test iptal haliyle ..zaten midem hassas ...doktorum tekrarlamadı dikkat et yediklerine tatlı ve meyve yerken abartmadan küçük porsiyon dedi..yani biz testin sonucunu bilmeden varmış gibi davranıp dikkat edecegiz maalesef...

ayaklarım artık şişlikten patlıcak duruma geldi
canım sana bir tavsiye de bulunayım bir leğene su doldur ılık olsun içine bir avuç tuz ve bir yemek kaşığı karbonat at erisin sonra ayağını bu suya sok yarım saat kadar daha sonra bir yarım saat de yerden 30 santim kadar havada tut faydasını görürsün inşallah

Evet benim de sonuclardan sonra heyet var dedi ama testleri yaptiramayacagiz heralde gerildim iyicene persembe oyaladilar sonra cok hasta var dediler yarin da ulke genelinde doktorlar is birakiyorlarmis bir an once yapilsaydi. Benim de duam rabbim kimseyi evladiyla sinamasin hem biz daha kokularini bile duyamadik

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2. gebeliğim bu 1.si ölü doğum oldu sezeryanla aldılar meleğimi. şuan 11 haftalık hamileyim hiç bulantım yok. 1. gebeliğimde 5 ay boyunca kusmuştum 5 kilo vermeştim. Bu gebeliğimde sanki hamile değilim gibi hiç bulantım yok sadece bel ağrım oluyo. siz neler yaşıyorsunuz? Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. İnşallah evlatlarımızı kucağımıza alacağımız günleri görürüz.

Çok geçmiş olsun İnşallah bu defa sorunsuz geçer sağlıkla alırsın kucağına

ne kadar doğru bilmiyorum ama ben bebek görmeye bile dayanamıyorum artık. Eşya falan hiçbirşey almadım, almayı bırak bakmak dahi istemiyorum . O derece de psikolojim bozuldu. Evet daha onları koklayamadık bile, testlerin bir an önce olsa iyi olurdu. Benden de cvs istemişlerdi sonra birşey demediler . Zaten 27 , haftaya girdim. Kocaman olduk , bende kan testi verdim 2 hafta sonra çıkacakmış. Haber verirsin testlerini kontrolunu inşallah birşey çıkmaz . Haber okudum Amerika'da bir bebek el ve ayak parmaklarıyla birlikte 24 tane parmakla doğmuş. Üstelik kalbin de de delik varmış. Doktorlar birleşe şaşkın ultrasonda farkedilmemiş mi diye. Rabb'ine bol bol dua et en iyisini o bilir.

Canım eğer mümkünse resimlerini koyabilir misin? Bi de ne Kadar'a aldın?

Kizlar merhaba ...bu aralar karnimda gup gup birseyler baloncuk cikiyor gibi sanki sizde de oluyor mu merak ettim

Canım çok geçmiş olsun eğer özel olmazsa ne zaman ve neden kaybettin Bebeğini ? Inş bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız

ayaklarım artık şişlikten patlıcak duruma geldi
Off biliyorum bu durumu..cok ayakta durdugum veya ayagim salinik halde oldugu zaman benimde cok sismisti.dr tuz ve ekmegi yasakladi.yogurt peynir et balik tavuk yani protein agirlikli beslenmemiz gerekiyormus.gecmis olsun ayagin uzat ve dinlen...

Eklentiler

• image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 172
Kızlar eşim birşey olur korkusuyla oda takımını doğumdan sonra almak istedi , ben de kıramadım. Zaten yatak odası için park yatak alacağız, ben de oda takımını alana kadar bi Şifonyer alayım da , en azından alınanları düzgünce koyayım diye düşündüm. Dün koçtaş a gittik, ama orda fikrimiz Değişti ve 2 kapılı bi dolap aldık. Daha iyi olur diye. Sonra da nasıl olsa işe yarar diye düşündük:)bu arada 26+2 günlük olduk. bunlarda dolabımız ve şimdilik aldıklarım

Canım çok geçmiş olsun eğer özel olmazsa ne zaman ve neden kaybettin Bebeğini ? Inş bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız

Saol canım Allah düşmanıma yaşatmasın. Anne karnında gerçek kordon düğümlenmesi 37 haftalıkken bebeğimi kaybettim. 11 ay bitti şimdi yeniden hamileyim. Siz ne kadarlık hamilesiniz

Senin kan testinin bir adi var mi? Ben de her gordugum cocugun ağzına bakiyorum insallah testlerimiz temiz cikar biz de toparlaniriz bir an önce. Allah im o nasıl bir durum öyle etraftan da duyuyorum ornekler ya da ultrasonda gozukup dogunca olmayan. Allahim hepimizin yavrularini korusun dedigin gibi en iyisini O bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…