- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
Canım çok fazla şişmiş dinlenmiyor musun sen :/ kendini ihmal etme. Allah korusun tansiyonuna felan bak. Tuzlu seyler yeme... geçer insallahayaklarım artık şişlikten patlıcak duruma geldi
Allahım şifa verir sizlere insallah... okudukça dua ediyorum sizin için. Rabbim miniğinizi korusun yardım etsin. İnsallah yanılır doktorlar insallah... sizin sınavınız bu. Güçlü olun. Herşeyin hayırlısı olur insallah....Senin kan testinin bir adi var mi? Ben de her gordugum cocugun ağzına bakiyoruminsallah testlerimiz temiz cikar biz de toparlaniriz bir an önce. Allah im o nasıl bir durum öyle etraftan da duyuyorum ornekler ya da ultrasonda gozukup dogunca olmayan. Allahim hepimizin yavrularini korusun dedigin gibi en iyisini O bilir
Güzel günlerde kullan canımKızlar eşim birşey olur korkusuyla oda takımını doğumdan sonra almak istedi , ben de kıramadım. Zaten yatak odası için park yatak alacağız, ben de oda takımını alana kadar bi Şifonyer alayım da , en azından alınanları düzgünce koyayım diye düşündüm. Dün koçtaş a gittik, ama orda fikrimiz Değişti ve 2 kapılı bi dolap aldık. Daha iyi olur diye. Sonra da nasıl olsa işe yarar diye düşündük:)bu arada 26+2 günlük olduk. bunlarda dolabımız ve şimdilik aldıklarımEki Görüntüle 1545003 Eki Görüntüle 1545004 Eki Görüntüle 1545005 Eki Görüntüle 1545006
Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle Şeyler inş. Ben de 27 haftalık hamileyim inş canım.Saol canım Allah düşmanıma yaşatmasın. Anne karnında gerçek kordon düğümlenmesi 37 haftalıkken bebeğimi kaybettim. 11 ay bitti şimdi yeniden hamileyim. Siz ne kadarlık hamilesiniz
Canım çok güzelmiş , güzel Günler'de kullanın inş. Ne Kadar'a nerden aldın canım?Kızlar oğlumun beşiği geldi guzel mi nerdeyse her şeyi tamam biraz o da küçüldü sanki:/ gerçi yatak odasinda küçük beşikte yaticak bi sure bizimle ama acaba bu besikte ne kadar idare eder yeni evli olduğumuz için eşyalarını bozmaya kiyamadim 3yil sonra oda yapicm oğluma allah izin verirse sizce yürümeye başladığı bu beşikte zor mu olur
Yok artik yaaa bu degerlerede diyet dediyse deli mi neHayırlı pazarlar kızlar..Nasılsınız? Epeydir yazmamıştım buraya.. Herkes iyidir İnşaAllah..
Annişler ben yaklaşık 15 gün önce falan şeker yüklemesi yaptırdım.. 75grlık..
Sonuçlarım
Açlık:88
1.saat:113
2. saat:91
çıkmış.. Dr.um insülin direncin yüksek sanırım,diyet yapsan iyi olur dedi... Ama bana sanki emin olarak söylemiyor sadece tedbir için söylüyor gibi geldi..Diyetisyene yönlendirdi ama ben tatile gittiğim için gidemedim.. Sizde bu sonuçlara bakarak diyet yapmam gerekir mi? Ailemde sadece ananemde şeker var..
Ayy canim yaa cok kotu olmussun sennn bunun bir cozumu yok mu yaa nasil gecicek bu günler. .allah sifa versinayaklarım artık şişlikten patlıcak duruma geldi
Allahım şifa verir sizlere insallah... okudukça dua ediyorum sizin için. Rabbim miniğinizi korusun yardım etsin. İnsallah yanılır doktorlar insallah... sizin sınavınız bu. Güçlü olun. Herşeyin hayırlısı olur insallah....
amin.... insallah canım. Siz gülün bebeğiniz mutlu olsun... bize ihtiyaçları varAmin inşallah çok sağol dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden kimsenin sınavı evladiyla olmasın Rabbim de dermani olmayan dert vermesin. Sen de sağlıkla kavusursun inşallah yavruna
Aaaa canım bende orda yapacağım dr kimÖzel Koru Hastanesinde yapacağım ben,
Çukurambar' da.
Canım ya bol bol soğuk suyla yıkayıp havaya kaldır; tuzu da kesiyosundur zaten canım Allah kuvvet versin nasıl acıyodurayaklarım artık şişlikten patlıcak duruma geldi
1500e peşin aldık canım cibinligi demiri yatağı uyku takımı icinde kidboo magazasi teşekkür ederm :*Canım çok güzelmiş , güzel Günler'de kullanın inş. Ne Kadar'a nerden aldın canım?
canım sana bir tavsiye de bulunayım bir leğene su doldur ılık olsun içine bir avuç tuz ve bir yemek kaşığı karbonat at erisin sonra ayağını bu suya sok yarım saat kadar daha sonra bir yarım saat de yerden 30 santim kadar havada tut faydasını görürsün inşallah
Duzenli tansiyon olcumu yapiyo musunuz? Allah korusun preeklemsi falan olmasin
Canım çok fazla şişmiş dinlenmiyor musun sen :/ kendini ihmal etme. Allah korusun tansiyonuna felan bak. Tuzlu seyler yeme... geçer insallah
Canım ya bol bol soğuk suyla yıkayıp havaya kaldır; tuzu da kesiyosundur zaten canım Allah kuvvet versin nasıl acıyodur
Ayy canim yaa cok kotu olmussun sennn bunun bir cozumu yok mu yaa nasil gecicek bu günler. .allah sifa versin
Off biliyorum bu durumu..cok ayakta durdugum veya ayagim salinik halde oldugu zaman benimde cok sismisti.dr tuz ve ekmegi yasakladi.yogurt peynir et balik tavuk yani protein agirlikli beslenmemiz gerekiyormus.gecmis olsun ayagin uzat ve dinlen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?