2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Allahım şifa verir sizlere insallah... okudukça dua ediyorum sizin için. Rabbim miniğinizi korusun yardım etsin. İnsallah yanılır doktorlar insallah... sizin sınavınız bu. Güçlü olun. Herşeyin hayırlısı olur insallah....

Güzel günlerde kullan canım

Hanımlar benim yarın tetonoz Aşısı ve şeker yüklemesi var ikisi birden agır gelmez mi ya tetenozu bir kaç gün sonra yaptırayım kaçmıyoruz ya

Kızlar oğlumun beşiği geldi guzel mi nerdeyse her şeyi tamam biraz o da küçüldü sanki:/ gerçi yatak odasinda küçük beşikte yaticak bi sure bizimle ama acaba bu besikte ne kadar idare eder yeni evli olduğumuz için eşyalarını bozmaya kiyamadim 3yil sonra oda yapicm oğluma allah izin verirse sizce yürümeye başladığı bu beşikte zor mu olur

Eklentiler

• IMG_20150531_210118.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG_20150531_205858.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG_20150531_205828.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 151
Saol canım Allah düşmanıma yaşatmasın. Anne karnında gerçek kordon düğümlenmesi 37 haftalıkken bebeğimi kaybettim. 11 ay bitti şimdi yeniden hamileyim. Siz ne kadarlık hamilesiniz
Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle Şeyler inş. Ben de 27 haftalık hamileyim inş canım.

Canım çok güzelmiş , güzel Günler'de kullanın inş. Ne Kadar'a nerden aldın canım?

Yok artik yaaa bu degerlerede diyet dediyse deli mi ne

Amin inşallah çok sağol dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden kimsenin sınavı evladiyla olmasın Rabbim de dermani olmayan dert vermesin. Sen de sağlıkla kavusursun inşallah yavruna

Amin inşallah çok sağol dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden kimsenin sınavı evladiyla olmasın Rabbim de dermani olmayan dert vermesin. Sen de sağlıkla kavusursun inşallah yavruna
amin.... insallah canım. Siz gülün bebeğiniz mutlu olsun... bize ihtiyaçları var

mutlakaaa denicem cnmm çok sağollll

Canım çok fazla şişmiş dinlenmiyor musun sen :/ kendini ihmal etme. Allah korusun tansiyonuna felan bak. Tuzlu seyler yeme... geçer insallah

canımm çok sağol. elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum ama en küçük şeyde şiş zaten daha çok şişiyor. dinlensemde eski galine gelmiyor çok üzülüyorum çok

Canım ya bol bol soğuk suyla yıkayıp havaya kaldır; tuzu da kesiyosundur zaten canım Allah kuvvet versin nasıl acıyodur

tuzu kestim zaten cnm ama yine de geçmiyor. ben bu işten hiçbir şey anlamadım. dr a sordum olabilir normal dedi. idrar tahlili yaptı. 4 ünde kontrolle birlikte öğrenicem bakalım çok acıyor geriliyor. hiçbir ayakkabım terliklerim olmuyor çok canım sıkkın çok

Ayy canim yaa cok kotu olmussun sennn bunun bir cozumu yok mu yaa nasil gecicek bu günler. .allah sifa versin

Allah razı olsun cnm. ne yaptıysam geçmedi. bazen midem almasa bile su içiyorum zorlada olsa yinede geçmiyor. bu saatten sonrası benim için çok zor olacak gibi. Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm

Off biliyorum bu durumu..cok ayakta durdugum veya ayagim salinik halde oldugu zaman benimde cok sismisti.dr tuz ve ekmegi yasakladi.yogurt peynir et balik tavuk yani protein agirlikli beslenmemiz gerekiyormus.gecmis olsun ayagin uzat ve dinlen...

offffff yaaa yemin ederim bir ben böyleyim zannediyordum... seninde durum fena canım yaaaa. tuzu ekmeği kesssende faydasını görmemiş gibisşn cnm..Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…