2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim bu normal mi ya cok fazla sismis.profil fotona bakilirsa normalde zayif birisin.cok mu kilo aldin yada baska bi problemin mi var? Bikez bile sislik yasamadim ben daha.hos kilo da almadim da pek

canım 14 kilo aldım şimdiye kadar ama dr kilo ile ilgisi yok tamamen yediklerinle alakalı olabilir demişti. kimseden net birşey duyamıyorum sağlık problemim yok bildiğim kadarıyla. idrar tahlili yaptırdım 4 ünde kontrolde onunda sonucunu öğrenicem cnm bakalım ...

Canım cok gecmiş olsun 2013 eylul dogumlu bır bebegım daha var o hamıleliğimde aynen senın gıbıydım cok şükür hiç bişey cıkmadı ama cok zorlandım duzenlı tansıyon takıbı yaptık bı sure cıkmadı idrarda protein kacagı album falan varmı dıye bakıldı cıkmadı şeker yuklemem temiz cıktı tuzu hamuru bı sutçre kestım banamısın demedı sonra salmıştım ne yalan soylıyım tamamen yapısal odem demiştı her doktor bazen yuruyemez hale geliyodum sıcaklarda ıyıce şişmişti bundada tek korkum ayak şişmesi şimdiye kadar normal ama inş şişmem okadar ssna sıcak soğuk şok önerırım acımı tek hafıfleten seydı dusta dızıne kadar üçdk sıcak üç dk soğuk su soku yapcaksın kan dolasımı hızlancak sonra ayaklarını yukarı dıkıp bı muddet yat ehh inmesede bıraz tahatlatır seni Rabbim hepimize kolaylıklar versın anne olmak daha basından fedakarlıklarla baslıyo

Kizlar gunaydin dun Kanz markasinin besigini aldim baby techin sarayli modeline benziyen besiklerden.kullanan varmi aranizda sizce kalitelimidir????vmamma diye besiklerde var begenmeseniz getirin degistirelim fln dedi 450 ye aldik sizce iyimidir Kanza guvenmelimiyim???ACIILL TAVSIYELERINIZE IHTIYACIMCIM VAR KIZLAR ZATEN KURAMADIK kurunca sorun cikdi vidada.BUGUN BILGILENDIRICEZ magazayi TAVSIYE LUTFENN

canımm çok sağol. elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum ama en küçük şeyde şiş zaten daha çok şişiyor. dinlensemde eski galine gelmiyor çok üzülüyorum çok
Herkesin hamileliği aynı gececcek diye birşey yok belki sen de böylesin. Bi sıkıntı yoktur temiz çıkar insallah sonuçların. Üzme kendini :) bebişin iyi olsun yeter. Onlar için herşeye katlanırız

önerilerin için çokkkkk tşk ederim canım benim, Allah razı olsun. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın. şok olayına gelince onu da denedim internette okumuştum bana mısın demedi... beni çok iyi anladığına eminim kendimden bıkmış duruma geldim artık çünkü yürüyemiyorum da artık Allah ım yardımcımız olsun cnmm

Canim cok kotu olmuslar ya gecmis olsun biran once duzelir insallah dikkat et kendine.elinde yuzundede varmi sis canim ?

Allah razı olsun cnm... ellerimde bu haftaya kadar yoktu şimdi ellerimdede başladı artık. yumruk yapamıyorum mesela. Allah ım kimseye vermesin. şu sın aylarımız çabucak geçsin inş

Kızlar bu arada ben bebek odası takımını da hallettim. park yatak almadım. internette çok temiz 2. el buldum şansıma. 1 adet büyüyen yatak, 1 adet beşik, 3 kapılı dolap, şifonyer, elektrikli ev tipi anakucağı, normal anakucağı, perdesi, nevresim takımına inanmayacaksınız 1000 tl verdim. hemde sağolsun adamın telefona ihtiyacı varmış eşimin telefonuyla takas yaptık. gün içindede resimleri paylaşırım fikir olur. benden tavsiye internette 2. el mağazalara göre çok uygun takımlar var. bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…