hayırlı olsun canım.güle güle kullanmak nasip olsunelimde olan resimler bunlar
Canım çok geçmiş olsun yaayaklarım artık şişlikten patlıcak duruma geldi
Amiin canım.Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim bu günde tüm dualarımızı kabul etsin yavrularimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
çok geçmiş olsun cnm.inşallah bir an evvel geçer sıkıntın. benim önceki hamilelikte son bir ay şişmişti baya sıkıntı çekmiştim.Allah yardımcın olsun.çokk tşk ederim
günaydın cnm zaten haftaya okullar tatil hadi azalttın sende gözün aydıngünaydın kızlarr. bir hafta aradan sonra okula gidicemm
çok güzel cnm güle güle kullan sağlıkla.. geçen hafta görüşemedik nasılsın..elimde olan resimler bunlar
çok güzel cnm güle güle kullan sağlıkla.. geçen hafta görüşemedik nasılsın..
Amiin canım.
çok geçmiş olsun cnm.inşallah bir an evvel geçer sıkıntın. benim önceki hamilelikte son bir ay şişmişti baya sıkıntı çekmiştim.Allah yardımcın olsun.
Bu arada herkese günaydın.Güzel haftalar.
Canım çok geçmiş olsun yaBenim bir arkadaşımda aynı böyle olmuştu ve çok güvenilir dediği doktor ki alanında uzman malesef gebelik zehirlenmesi olduğunu anlamamıştı ki genelde testlerle falanda zor belli olan bir durummuş son anda anlaşıldı ve acil doğuma alındı. İhmal etme mutlaka başka doktorada git iyice araştırılsın çünkü arkadaşımdaki gördüğüm ayaklar senin şuan ki ayakların gibiydi. İnşallah böyle bir durum yoktur.
bende iyiyim o dert bende de var kızıma hamileykende olmuştu bol su iç ödem atıyor tuzu kesmen lazım o zaman hafifliyor başka da yapılacak bişey yok ne yazık ki..çok tşk ederim cnm. ayaklarımdaki şişlikten şikayetçiyim işte iyi olmaya çalışıyorum. sen nasılsın cnm
canım sanırım ayaklarında şişlik varmış..bende de vardı.doktorum idrar tahlili istemişti benim..bide böbreklrine baktır bazen baskı yapabiliyormuş bebek..onun dışında içtiğin suya limon sık ödemi alıyor.ben iş çıktıktan sonra soğuk suda bekletiyorum yarım saat sonrada ayakalrım havada yatıyorum bi müddet..tam geçirmesede hafif indiriyor..aaaaaaaaaaaya umarım böyle birşey yoktur yaaa. 4 ünde kontrolüm var mutlaka sorucam dr a cnm
bende iyiyim o dert bende de var kızıma hamileykende olmuştu bol su iç ödem atıyor tuzu kesmen lazım o zaman hafifliyor başka da yapılacak bişey yok ne yazık ki..
kesinlikle haklısın kızıma hamileliğimi düşünüyorum da daha rahatmışım bi ikili tarama vardı o yıllarda başkada bişey yoktu ikili taramanın ne olduğunu da bilen yoktu drlar germeden kasmadan gerekli bir test diyip geçiyorlardı öyle detay vermiyorlardı.. bizlerin bu kadar bilinçlenmesi bir yandan iyi bir yandan kötü boşuna telaş yapıp duruyoruz..ne şeker yüklemeymiş ya..resmen insanın hamileliğini zehir ediyorlar.şu üç haftadır herkesde bi korku bi telaş...ondan öncede ikili üçlü testler sonrasında ayrıntılı velhasıl kelam iyimidir kötümüdür bu araştırmalar ben anlamadım gitti...anladığım bişey var sadece oda stresss stres stresss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?