2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Herkese mutlu hafta sonları,okulların tatil olmasına az kaldı. Artık zaman zaman sırt ağrıları olunca sabahları kalkmak zor olmaya başladı

ayaklarım artık şişlikten patlıcak duruma geldi
Canım çok geçmiş olsun ya Benim bir arkadaşımda aynı böyle olmuştu ve çok güvenilir dediği doktor ki alanında uzman malesef gebelik zehirlenmesi olduğunu anlamamıştı ki genelde testlerle falanda zor belli olan bir durummuş son anda anlaşıldı ve acil doğuma alındı. İhmal etme mutlaka başka doktorada git iyice araştırılsın çünkü arkadaşımdaki gördüğüm ayaklar senin şuan ki ayakların gibiydi. İnşallah böyle bir durum yoktur.

Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim bu günde tüm dualarımızı kabul etsin yavrularimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Amiin canım.
çokk tşk ederim
çok geçmiş olsun cnm.inşallah bir an evvel geçer sıkıntın. benim önceki hamilelikte son bir ay şişmişti baya sıkıntı çekmiştim.Allah yardımcın olsun.
Bu arada herkese günaydın.Güzel haftalar.

günaydın arkadaşlar... geçen cuma kontrolüm vardı. bebeğim 800 gram olmuş ama doktor çok kızdı bana. 12 kilo aldım şimdiye kadar. çok almışım. diyet önerdi. kızlar size sorum şu. ben 1.70 boyundayım ve hamile kaldığımda 76 kiloydum. şimdi 88 oldum. aslında bana da kilom biraz fazla geliyor ama doktorun çok kızdığı kadar varmı kilom. ekmek kızartma yağlı ne varsa kestim. ama moralim bozuldu. normal doğum yapamazsın dedi doktor. durumum çok mu vahim?

Allah razı olsun cnmmm. biraz erken başladı benimkisi ana napalım, annelik böyle birşey işte

aaaaaaaaaaa ya umarım böyle birşey yoktur yaaa. 4 ünde kontrolüm var mutlaka sorucam dr a cnm

çok tşk ederim cnm. ayaklarımdaki şişlikten şikayetçiyim işte iyi olmaya çalışıyorum. sen nasılsın cnm
bende iyiyim o dert bende de var kızıma hamileykende olmuştu bol su iç ödem atıyor tuzu kesmen lazım o zaman hafifliyor başka da yapılacak bişey yok ne yazık ki..

Kızlar günaydın
Cuma kontrolüm vardı ben randevu saatimi beklerken 50lik şeker yükleme testi yapılacak bu hafta dediler
Ben de gittim kan verdim açlık sonra içtim benimkini elde hazırladılar, çok kötü değildi şerbet gibi içtim
Sonra kontrole girdim
Koroid pleksus kistimiz çok küçülmüş neredeyse kaybolmak üzere dedi doktor:)
Sonra tokluk şekeri verdim

Açlık 84 çıkmış 70-100 arası olmalıymış
Ama 60dk sonundaki 136 çıkmış ama yanında bir referans aralığı yok ama yine de yüksek diye düşündüm.
Burada sınır 140 diye okumuştum
Bakalım akşam konuşcağım doktorumla umarım iyi der 100 lük istemez(

aaaaaaaaaaa ya umarım böyle birşey yoktur yaaa. 4 ünde kontrolüm var mutlaka sorucam dr a cnm
canım sanırım ayaklarında şişlik varmış..bende de vardı.doktorum idrar tahlili istemişti benim..bide böbreklrine baktır bazen baskı yapabiliyormuş bebek..onun dışında içtiğin suya limon sık ödemi alıyor.ben iş çıktıktan sonra soğuk suda bekletiyorum yarım saat sonrada ayakalrım havada yatıyorum bi müddet..tam geçirmesede hafif indiriyor..

ne şeker yüklemeymiş ya..resmen insanın hamileliğini zehir ediyorlar.şu üç haftadır herkesde bi korku bi telaş...ondan öncede ikili üçlü testler sonrasında ayrıntılı velhasıl kelam iyimidir kötümüdür bu araştırmalar ben anlamadım gitti...anladığım bişey var sadece oda stresss stres stresss

kesinlikle haklısın kızıma hamileliğimi düşünüyorum da daha rahatmışım bi ikili tarama vardı o yıllarda başkada bişey yoktu ikili taramanın ne olduğunu da bilen yoktu drlar germeden kasmadan gerekli bir test diyip geçiyorlardı öyle detay vermiyorlardı.. bizlerin bu kadar bilinçlenmesi bir yandan iyi bir yandan kötü boşuna telaş yapıp duruyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…