bana fenilalenin kan sayımı yapıldı. 15 inde çıkacakmış , eğer fazla çıkarsa bebekteki geriliğin sebebi olarak bu görülecek ve bebek doğana kadar diyet yapacakmışım. Süt ,et tavuk ekmek vs yok. 3 hafta sonra kontrolüm var bakalım , neler olacak. allah bize sabrını versin. Bugün berat kandili gece bol bol dua edelim. Rabbim yok mu isteyen istediğini vereyim diyor. Bizde rabbimizden isteyelim canım. Gelişmleri haberdar et , tahlilleri falan. Bu arada tahlilleri neden istiyorlar ? genetik mi diye bakmak için mi ?Senin kan testinin bir adi var mi? Ben de her gordugum cocugun ağzına bakiyoruminsallah testlerimiz temiz cikar biz de toparlaniriz bir an önce. Allah im o nasıl bir durum öyle etraftan da duyuyorum ornekler ya da ultrasonda gozukup dogunca olmayan. Allahim hepimizin yavrularini korusun dedigin gibi en iyisini O bilir
canım sanırım ayaklarında şişlik varmış..bende de vardı.doktorum idrar tahlili istemişti benim..bide böbreklrine baktır bazen baskı yapabiliyormuş bebek..onun dışında içtiğin suya limon sık ödemi alıyor.ben iş çıktıktan sonra soğuk suda bekletiyorum yarım saat sonrada ayakalrım havada yatıyorum bi müddet..tam geçirmesede hafif indiriyor..
Sağol birtanem benim. Herkesin sınavı farklı. Hayır da bir sınav şer de bir sınav. Rabbim herkese yardım etsin. Bütün evlat bekleyenlere..Allahım şifa verir sizlere insallah... okudukça dua ediyorum sizin için. Rabbim miniğinizi korusun yardım etsin. İnsallah yanılır doktorlar insallah... sizin sınavınız bu. Güçlü olun. Herşeyin hayırlısı olur insallah....
aynen canım ya..sözde bilinçli anne olmaya çalışıyoruz .. bize kattığı bişey yok..hatta bizden götürdüğü çok şey var..kesinlikle haklısın kızıma hamileliğimi düşünüyorum da daha rahatmışım bi ikili tarama vardı o yıllarda başkada bişey yoktu ikili taramanın ne olduğunu da bilen yoktu drlar germeden kasmadan gerekli bir test diyip geçiyorlardı öyle detay vermiyorlardı.. bizlerin bu kadar bilinçlenmesi bir yandan iyi bir yandan kötü boşuna telaş yapıp duruyoruz..
yoktur inş bi sıkıntı..bende çarşamba yaptıracam..doktorum bana normal artık yavaş yavaş şişer dedi...bikaç arkadaşda daha vardı..sanırım herkesde farklı oluyor..biz şişen grubuz :))limonlu suyu sürekli içiyorum cnm bende cnm. idrar tahlili yaptırdım cnm 4 ünde kontrolde öğrenicem sonucunu inş bir sıkıntı yoktur
günaydın cnm amin sağlıkla bebişleri alalım kucağımıza psikolojim nasıl olmuşsa bu gece rüyamda kanamam vardı dr bebek riskte diyordu nasıl panikle uyandım anlatamam Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah..Gunaydin annisler hayırlı kandiller. Bu gece butin dualaribniz kabul olsun... hepimizin tek duasi hayırlı sağlıklı evlatlar. .
Tatlim annem album diye bi hastaliktan bahsediyodu album olursa ayaklar cok siser olmazsa yasamazsin diyordu seninki de mi o acaba? İnsallah devam etmez ilerleyen aylarda daha zor olur sanacanım 14 kilo aldım şimdiye kadar ama dr kilo ile ilgisi yok tamamen yediklerinle alakalı olabilir demişti. kimseden net birşey duyamıyorumsağlık problemim yok bildiğim kadarıyla. idrar tahlili yaptırdım 4 ünde kontrolde onunda sonucunu öğrenicem cnm bakalım ...
Çok güzelmiş canım güle güle kullan..elimde olan resimler bunlar
Amin canim hepimiz ayni duru dayiz sanirim surekli seneryolar yazıyorum bendegünaydın cnm amin sağlıkla bebişleri alalım kucağımıza psikolojim nasıl olmuşsa bu gece rüyamda kanamam vardı dr bebek riskte diyordu nasıl panikle uyandım anlatamam Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah..
Keşke hiç bir teste tabii olmasaydım ,sadece allahın verdiğine tevekkül etseydim. geçmiyor haftalar çünkü.aynen canım ya..sözde bilinçli anne olmaya çalışıyoruz .. bize kattığı bişey yok..hatta bizden götürdüğü çok şey var..
Bilemezdin boyle olacagini canim kendini suclama artik hic birsey icin sadece güzelce beslen.. bu aksam bütün dualarimizdasin..Keşke hiç bir teste tabii olmasaydım ,sadece allahın verdiğine tevekkül etseydim. geçmiyor haftalar çünkü.
Cok guzelmis canim saglicakla dogsunda kullansin insallah..Kızlar bu arada ben bebek odası takımını da hallettim. park yatak almadım. internette çok temiz 2. el buldum şansıma. 1 adet büyüyen yatak, 1 adet beşik, 3 kapılı dolap, şifonyer, elektrikli ev tipi anakucağı, normal anakucağı, perdesi, nevresim takımına inanmayacaksınız 1000 tl verdim. hemde sağolsun adamın telefona ihtiyacı varmış eşimin telefonuyla takas yaptık. gün içindede resimleri paylaşırım fikir olur. benden tavsiye internette 2. el mağazalara göre çok uygun takımlar var. bakın derim
Sağol canım benim..Bilemezdin boyle olacagini canim kendini suclama artik hic birsey icin sadece güzelce beslen.. bu aksam bütün dualarimizdasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?