2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bana fenilalenin kan sayımı yapıldı. 15 inde çıkacakmış , eğer fazla çıkarsa bebekteki geriliğin sebebi olarak bu görülecek ve bebek doğana kadar diyet yapacakmışım. Süt ,et tavuk ekmek vs yok. 3 hafta sonra kontrolüm var bakalım , neler olacak. allah bize sabrını versin. Bugün berat kandili gece bol bol dua edelim. Rabbim yok mu isteyen istediğini vereyim diyor. Bizde rabbimizden isteyelim canım. Gelişmleri haberdar et , tahlilleri falan. Bu arada tahlilleri neden istiyorlar ? genetik mi diye bakmak için mi ?

limonlu suyu sürekli içiyorum cnm bende cnm. idrar tahlili yaptırdım cnm 4 ünde kontrolde öğrenicem sonucunu inş bir sıkıntı yoktur

Sağol birtanem benim. Herkesin sınavı farklı. Hayır da bir sınav şer de bir sınav. Rabbim herkese yardım etsin. Bütün evlat bekleyenlere..

aynen canım ya..sözde bilinçli anne olmaya çalışıyoruz .. bize kattığı bişey yok..hatta bizden götürdüğü çok şey var..

limonlu suyu sürekli içiyorum cnm bende cnm. idrar tahlili yaptırdım cnm 4 ünde kontrolde öğrenicem sonucunu inş bir sıkıntı yoktur
yoktur inş bi sıkıntı..bende çarşamba yaptıracam..doktorum bana normal artık yavaş yavaş şişer dedi...bikaç arkadaşda daha vardı..sanırım herkesde farklı oluyor..biz şişen grubuz :))

Gunaydin annisler hayırlı kandiller. Bu gece butin dualaribniz kabul olsun... hepimizin tek duasi hayırlı sağlıklı evlatlar. .
günaydın cnm amin sağlıkla bebişleri alalım kucağımıza psikolojim nasıl olmuşsa bu gece rüyamda kanamam vardı dr bebek riskte diyordu nasıl panikle uyandım anlatamam Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah..

Tatlim annem album diye bi hastaliktan bahsediyodu album olursa ayaklar cok siser olmazsa yasamazsin diyordu seninki de mi o acaba? İnsallah devam etmez ilerleyen aylarda daha zor olur sana

Amin canim hepimiz ayni duru dayiz sanirim surekli seneryolar yazıyorum bende

Slm kızlarr ..yine telden giriyorum patronla konuştum acacak internetinimi Cazgırlık yapınca olduKandiliniz mübarek olsun..cumartesi şeker yuklemem ıptal oldu çünküüüüü çıkardımm ama şeker varmış gibi dikkat edicem yediklerime

kızlar günaydın, benim kollarım sabaha kadar ağrıyo bazen uyuşuyo gece kalkıp kollarımı sallıyorum o biraz hafifletiyor haftaya doktora gidicem böyle sıkıntı yaşayan var mı aranızda ?

günaydın güzel anneler. ben çok uzun zamandır topiği takip ediyorum ara arada size eşlik ediyorum. Kızlar bişey sorcam avrupa yakasında özellikle z.burnuna yakın hastane ya da doktor tavsiye edrmisiniz. Bugüne kadar Avrasya Hastanesinde devam ediyordum ama dün itirabiyle değiştirme kararı aldım hemde doğuma bu kadar az kalmışken.

Birde doğum fiyatları çok uçuk olmayan yer önerebilirseniz çok sevinirim bu durumu bu hafta halletmem gerek

Cok guzelmis canim saglicakla dogsunda kullansin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…