elimde olan resimler bunlar
Slm cnm bende g.görende oturuyorum ama hastaneye haliç ayvansarayda balat hastanesine gidiyorum.. dr önemli çünkü içine sinen biyer olsunda uzaklığına bakma derim..günaydın güzel anneler. ben çok uzun zamandır topiği takip ediyorum ara arada size eşlik ediyorum. Kızlar bişey sorcam avrupa yakasında özellikle z.burnuna yakın hastane ya da doktor tavsiye edrmisiniz. Bugüne kadar Avrasya Hastanesinde devam ediyordum ama dün itirabiyle değiştirme kararı aldım hemde doğuma bu kadar az kalmışken.
günaydın arkadaşlar... geçen cuma kontrolüm vardı. bebeğim 800 gram olmuş ama doktor çok kızdı bana. 12 kilo aldım şimdiye kadar. çok almışım. diyet önerdi. kızlar size sorum şu. ben 1.70 boyundayım ve hamile kaldığımda 76 kiloydum. şimdi 88 oldum. aslında bana da kilom biraz fazla geliyor ama doktorun çok kızdığı kadar varmı kilom. ekmek kızartma yağlı ne varsa kestim. ama moralim bozuldu. normal doğum yapamazsın dedi doktor. durumum çok mu vahim?
uygun istiyormuşsun cnm benim evime çok yakın 2 hastane var g.görende ikiside ucuz kardeşim kolan hastanesinde yaptı fena değildi ebeler ilgiliydi dr da murat beydi ama bayanda varmış onuda çok met etmişlerdi.. birde ilgi hastanesi var oranın her branşına gittim çokta memnunum sadece kadın doğumcum bnm 12 yıllık drum o yüzden ilgi hastanesini tercih etmedim cnm..Birde doğum fiyatları çok uçuk olmayan yer önerebilirseniz çok sevinirim bu durumu bu hafta halletmem gerek
Canım çok güzelmiş güle güle kullanın
Ama aklıma takıldı söylemezsem suçlu hissederim kendimi
Masa gibi olan şifonyer sanırım onun alt tarafındaki saydam kısım cam ise onu eve gelince çıkarsanız canım
Ayaklanınca boyu yeter oraya çünkü Allah korusun
Cok guzelmis canim saglicakla dogsunda kullansin insallah..
kızlar günaydın, benim kollarım sabaha kadar ağrıyo bazen uyuşuyo gece kalkıp kollarımı sallıyorum o biraz hafifletiyor haftaya doktora gidicem böyle sıkıntı yaşayan var mı aranızda ?
canım benim sabah biraz stresliydim ama sonuçta el mecbur hepimiz yaptırıyoruz...sen şuan zaten yine tevekküldesin...Rabbimin dediği olur..Keşke hiç bir teste tabii olmasaydım ,sadece allahın verdiğine tevekkül etseydim. geçmiyor haftalar çünkü.
kattina .!.:günaydın cnm zaten haftaya okullar tatil hadi azalttın sende gözün aydın
bir diyet listesi verdi. sabah 1 bardak süt 1 dilim peynir veya yumurta 1 dilim ekmek. 4,5 zeytin. 1 kakış pekmez. ara öğün meyve. öğle yemeği bir porsiyon et veya tavuk yemeği. et yoksa baklagil. az yağlı çorba. pilav yiyeceksem bulgur pilavı.çok az ekmek. ara öğün meyve. akşam yemeği sebze. bir kase yoğurt. az yağlı çorba. gece yatarken 1 bardak süt yine. tatlı haftada bir defa. o da özellikle sütlü tatlılar. şeker yüklemesi yaptırmadım daha. ama kilom fazla diye çıkma ihtimali var dedi doktor. çarşamba öğrenecem bakalım şeker yüklemesinin sonucunu canım.Bende 175 boyum
70 le hamile kaldım suan 81 kiloyum benim doktor kilom sormuyor bile aklınca sezeryan mi düşünüyor bilmiyorum.
Bende dikkat ediyorum yedikleri ama alıyorum 32.hafta doğum izni belgesi aldıktan sonra doktor degistiricem
sen nasıl bir diyet uyguluyorsun
bende şeker de çıkmadı yükleme yaptirdim
bir diyet listesi verdi. sabah 1 bardak süt 1 dilim peynir veya yumurta 1 dilim ekmek. 4,5 zeytin. 1 kakış pekmez. ara öğün meyve. öğle yemeği bir porsiyon et veya tavuk yemeği. et yoksa baklagil. az yağlı çorba. pilav yiyeceksem bulgur pilavı.çok az ekmek. ara öğün meyve. akşam yemeği sebze. bir kase yoğurt. az yağlı çorba. gece yatarken 1 bardak süt yine. tatlı haftada bir defa. o da özellikle sütlü tatlılar. şeker yüklemesi yaptırmadım daha. ama kilom fazla diye çıkma ihtimali var dedi doktor. çarşamba öğrenecem bakalım şeker yüklemesinin sonucunu canım.
ÇOK ZOR GEBELİKTE DİYET ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM.. OKUDUKÇA KORKUYORUM BENDE HAFTAYA BUGÜN YAPTIRICAM ŞEKER YÜKLEME TOTAL 18 KİLO ALMIŞIMbir diyet listesi verdi. sabah 1 bardak süt 1 dilim peynir veya yumurta 1 dilim ekmek. 4,5 zeytin. 1 kakış pekmez. ara öğün meyve. öğle yemeği bir porsiyon et veya tavuk yemeği. et yoksa baklagil. az yağlı çorba. pilav yiyeceksem bulgur pilavı.çok az ekmek. ara öğün meyve. akşam yemeği sebze. bir kase yoğurt. az yağlı çorba. gece yatarken 1 bardak süt yine. tatlı haftada bir defa. o da özellikle sütlü tatlılar. şeker yüklemesi yaptırmadım daha. ama kilom fazla diye çıkma ihtimali var dedi doktor. çarşamba öğrenecem bakalım şeker yüklemesinin sonucunu canım.
cnm kaç kiloyla hamile kaldın şuan kaçsın ki diyete girdin şeker mi çıktı sendeBen bu diyet listesinden bile az yiyorum
ama alıyorum sabah bi yumurta peynir sut salatalık yedim mesela hamilelikden önce de tam buğday ekmeği tuketiyordum zaten.
annem falan çok yeme dikkat et falan diyor ama çok yemiyorum sıkıntı orda günden güne kilo alıyorum hayırlısı artık bugün 7.ayımn ilk günü bundan sonra kaç kilo alırım bilmiyorum
uygun istiyormuşsun cnm benim evime çok yakın 2 hastane var g.görende ikiside ucuz kardeşim kolan hastanesinde yaptı fena değildi ebeler ilgiliydi dr da murat beydi ama bayanda varmış onuda çok met etmişlerdi.. birde ilgi hastanesi var oranın her branşına gittim çokta memnunum sadece kadın doğumcum bnm 12 yıllık drum o yüzden ilgi hastanesini tercih etmedim cnm..
Herşeyi yememe rağmen 3 kilo aldım. 7.ayımdayım ve hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum göbek yok çünkü. Doktorlar bu duruma birşey demedi henüz.merhaba hanımlar, 7.aya başladık yine yorgunluklar ve uyku halleri başladı :)) yalnız bu aralarda biraz tedirginim kilo almıyorum şuana kadar sadece 3 - 3,5 kilo falan almışımdır muhtemelen. Hala kıyafetlerimin bir kısmı oluyor, gerçi annemde bana hamileyken 7.aya kadar kıyafetlerini giymiş. var mı benim durumumda olan normal mi sizce? kontrolüme 10 gün kadar var. Çok fazla yiyemiyorum ama az da olsa herşeyden yemeye çalışıyorum
karpal tünel sendromu nda sadece elde ilk üç parmakta uyuysma olur tum kolda olmaz canim. Buyuk ihyimal ustune yatıyor o yuzden tum kol uyusuyordurBende gece bazen ters hareket ettiğimde oluyor uyuşma ama geçen gün tv de söylüyor lardi hamilelik de uzun süreli el uyusmalari önemli karpel tumel sendromu diye bir hastalik sinir sikismasi oluyor muş
canim kilo alimi bunyeye gore degisir ama buandan sonra mutlaka alirsin birde ilk gebelikte cok olmuyor bebegin iyiyse sorunyok artik buraz yumutra sut ve sut urunleri tuketmelisin suan bol kasuyum ihtiyaci var bebdginmerhaba hanımlar, 7.aya başladık yine yorgunluklar ve uyku halleri başladı :)) yalnız bu aralarda biraz tedirginim kilo almıyorum şuana kadar sadece 3 - 3,5 kilo falan almışımdır muhtemelen. Hala kıyafetlerimin bir kısmı oluyor, gerçi annemde bana hamileyken 7.aya kadar kıyafetlerini giymiş. var mı benim durumumda olan normal mi sizce? kontrolüme 10 gün kadar var. Çok fazla yiyemiyorum ama az da olsa herşeyden yemeye çalışıyorum
cnm kaç kiloyla hamile kaldın şuan kaçsın ki diyete girdin şeker mi çıktı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?