Tevekküldeyim ama sanki insanın bilmemesi daha güzel , en azından stres yok. yine rabbim bilir tabi. Mucizeler rabbimin ...canım benim sabah biraz stresliydim ama sonuçta el mecbur hepimiz yaptırıyoruz...sen şuan zaten yine tevekküldesin...Rabbimin dediği olur..
daha önce anlattım bilmiyorum ama kadının birininin zamanında rahmi alınmak zorunda kalıyor ve çocuk sahibi olamıcak sonuçta..aradan zaman geçiyor bişeyler oluyor kadın doktora gidiyor ve mucize kadın hamile..vücudu tekrar kendi kendine tabiri yerindeyse rahmi örmüş... senin sonuçlarda kesinleşen bişey yok
Çok iyi keşke bende o kadar az almış olsaydım bugün tetonoz için gittim tartıldım 6 kilo almışım bakalım nasıl olucak ilerleyen zamanlarda ki ben 24 haftaya yenî girdimmerhaba hanımlar, 7.aya başladık yine yorgunluklar ve uyku halleri başladı :)) yalnız bu aralarda biraz tedirginim kilo almıyorum şuana kadar sadece 3 - 3,5 kilo falan almışımdır muhtemelen. Hala kıyafetlerimin bir kısmı oluyor, gerçi annemde bana hamileyken 7.aya kadar kıyafetlerini giymiş. var mı benim durumumda olan normal mi sizce? kontrolüme 10 gün kadar var. Çok fazla yiyemiyorum ama az da olsa herşeyden yemeye çalışıyorum
Aticam cnm telin bellegi dolu ne foto cekemiyorum ne paylasamiyorum hepsini bilgisayara atip buraya foto koycamCanım bi fotosunu falan atarsan , daha iyi görüp yorum yapabiliriz
evet çok üzücü olmuş tavrı.. tramvay düzargahına yakın oturuyosan ilgi hastanesi tramvay yolu üstünde kolay olur gidip gelmen ermeni hastanesi nasıl bilmiyorum.. umarım bir an önce bulursun düzgün bi dr..canım çok saol tabi öenmli olan iyi bir hastane olması bu gittiğim hastaneye sözde tanıdık aracılığıya gitmiştim ama doktor umarsamaz bir haftadır ağrım olduğunu söylüyorum ilk aradığımda önce bana minoset öneriyor sonra arkasından bir haftadır bekliyorsa bir gün daha beklesin yarın gelip muayene ederiz diyip başından salması insanın sinirlerini alt üst ediyor. bu halimle stresime stres eklemekten başka yaptığı hiç birşey yok. yakın yer aramamın sebebi zaman geçtikçe gidip gelmelerim zorlaşır o yüzden yakın yerlere bakıyorum çevre ilçelerdeki hastane fiyatlarda çok uçuk gelince size bi sorayım dedim birde z.burnundaki ermeni hastanesine bakım orası nasılmış. son 3 ayda başıma gelen duruma bakın bebeğim bile bunların yüzünden stres yaşıyor
ne kilolular var normal doğum yapan biri de ablam hollanda da yaşıyor 100+ larda ve normal yaptı 3 doğumunu da.. bizim drlar nasıl kolaylarına geliyorsa öyle hareket ediyorlar dr çok önemli..Yok canım şeker çıkmadı bende 70 le hamile kaldım 81 + küsür lerle ilerliyorum evde baskül var her gün tartiliyorum zaten
normal de çok yemek yiyen birisi değilim evde yalnız olunca bir şey yapıp yiyesim gelmiyor yoksa ben diyet uygulamiyorum.
boyum 175 normal doğum yapabilirim diye düşünüyorum
csnim dogumdaki yasanan el uyusmasi dogumdan sonra mutkaka gecer demisyi jardesim kendisi fizyoterapist oyuzden endiselenmeyinkarpal tünel sendromu nda sadece elde ilk üç parmakta uyuysma olur tum kolda olmaz canim. Buyuk ihyimal ustune yatıyor o yuzden tum kol uyusuyordur
teşekkür ederim Belma, ben rahatım ama herkes sorunca tedirgin oluyorum ister istemezHerşeyi yememe rağmen 3 kilo aldım. 7.ayımdayım ve hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum göbek yok çünkü. Doktorlar bu duruma birşey demedi henüz.
ne kilolular var normal doğum yapan biri de ablam hollanda da yaşıyor 100+ larda ve normal yaptı 3 doğumunu da.. bizim drlar nasıl kolaylarına geliyorsa öyle hareket ediyorlar dr çok önemli..
aynen canm sana katiliyorum buzim dr kolaylarina nasil geliyorsa oyle davraniyorlarne kilolular var normal doğum yapan biri de ablam hollanda da yaşıyor 100+ larda ve normal yaptı 3 doğumunu da.. bizim drlar nasıl kolaylarına geliyorsa öyle hareket ediyorlar dr çok önemli..
ona dikkat etmeye gayret ediyorum, hergün süt içemesemde yogurt sütlü tatlılar peynir :) elimden geldiğince yiyiyorum..canim kilo alimi bunyeye gore degisir ama buandan sonra mutlaka alirsin birde ilk gebelikte cok olmuyor bebegin iyiyse sorunyok artik buraz yumutra sut ve sut urunleri tuketmelisin suan bol kasuyum ihtiyaci var bebdgin
Aynı şeyi bende yaşıyorum 24.haftayı geçtik ama ben hala eski kıyafetlerimi giyiyorum hafif göbeğim var herkes hamile olduğumu öğrenince soruyor bişeyler ve bende tedirgin oluyorumteşekkür ederim Belma, ben rahatım ama herkes sorunca tedirgin oluyorum ister istemez
bana fenilalenin kan sayımı yapıldı. 15 inde çıkacakmış , eğer fazla çıkarsa bebekteki geriliğin sebebi olarak bu görülecek ve bebek doğana kadar diyet yapacakmışım. Süt ,et tavuk ekmek vs yok. 3 hafta sonra kontrolüm var bakalım , neler olacak. allah bize sabrını versin. Bugün berat kandili gece bol bol dua edelim. Rabbim yok mu isteyen istediğini vereyim diyor. Bizde rabbimizden isteyelim canım. Gelişmleri haberdar et , tahlilleri falan. Bu arada tahlilleri neden istiyorlar ? genetik mi diye bakmak için mi ?
KALSİYUM VE MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNDEN CNM.. BOL BOL SÜT İÇ VEYA HERGÜN 1 KASE YOĞURT YE GÜNDE 1 TANE MADEN SUYU İÇ MUTLAKA İŞE YARAYACAKTIR..Arkadaşlar benim çok fena ayağıma kramp giriyor biraz oturunca kalkarken resmen topalliyorum biraz yuruyunce açılıyor sağ diz kapagimin arkası yirtilacak gibi oluyor kramp mi giriyor onuda bilmiyorum gece uykudan uyandığımda oluyor neyden kaynaklanıyor sizce
Senin ne sıkıntın var canım, Allah şifa versin. Ben de uğraşıyorum işte heyet raporu almaya. Artık dayanacak gücüm kalmadı çünkü, psikolojik olarak kanama çok yıpratıyor, az buz da değil çünkü. Bir de inanılmaz kasık ve bacak ağrısı oluyor o yüzden daha fazla fedakarlık edecek halim kalmadı.canım benim ya geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum benimde ilk zamanlarım böyleydi tuvalete gitmeye korkuyordum. Ben baya bir rapor kullandım. Şanssızlığım gittiğim klinik sgk anlaşması yok o yüzden kendi kadın doğumcum veremiyordu aile hekiminden 10'ar gün olcak şekilde 40'ı tamamladım sonra devlet hastanesinden 30 gün heyet raporu aldım. şimdide fizik tedaviden 10 gün rapor aldım (40 günü geçirdim yani bi sorun çıkmadı) cuma günü bitti yarın kontrolüm var ve benim bu halde işe gitmem imkansız. Kamuda mühendisim ve denetmenim yani çogu zaman dışarda oluyorum görev icabı fakat gitsem masada da oturamam zaten yani kıpırdayamıyorum. Hamile ve kanama ihtimali varken işin sorgulanması çok mantıksız zaten sana niye böyle yaptılar anlamadım bence rapor al ve dinlen evde psikoloji de çok önemli sıkıntı falan yapma kendine olumlu düşün ve rahatlamaya çalış ve kesinlikle heyetini al yani bu keyfi bişey değil ki
ayaklarım artık şişlikten patlıcak duruma geldi
Benimde oyle canım...tek fark senin ayakların güzelde olayı kapatıyo
bana fenilalenin kan sayımı yapıldı. 15 inde çıkacakmış , eğer fazla çıkarsa bebekteki geriliğin sebebi olarak bu görülecek ve bebek doğana kadar diyet yapacakmışım. Süt ,et tavuk ekmek vs yok. 3 hafta sonra kontrolüm var bakalım , neler olacak. allah bize sabrını versin. Bugün berat kandili gece bol bol dua edelim. Rabbim yok mu isteyen istediğini vereyim diyor. Bizde rabbimizden isteyelim canım. Gelişmleri haberdar et , tahlilleri falan. Bu arada tahlilleri neden istiyorlar ? genetik mi diye bakmak için mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?