2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar 50 lik şeker yüklemesi sonucu 140 çıktı Dr haftaya 100 luk istedi hayırlısı bakalim

kızlar herkesin kandili mübarek olsun.
uzun zamandır giremiyordum inşallah herkes iyidir.sıkıntı yoktur.
karamel benimde tam 140 çıktı.şuana kadarda açlık tokluk kan sayımında yüksek çıkmamıştı.
ilk hamilelikte de öyle bide şekerli olarak meyve dışında bişey tüketmeyen biriyim.
25.haftayım 51 kilodayım diye kendime güvenirken
benimde sınırda çıktı.hiçbişeyin garantisi yokmuş bide ne olacağı belli olmuyormuş.
canım benim doktorum 100 yaptırmak istemiyorum sana dedi.
yediklerine dikkat et dedi o kadar.benden istemediler.
sen nasıl besleniyorsun peki?dikkat ediyormusun?
birde ben çok su içmiyorum ama dikkat etmeye başladım belki o yüzden de
fazla çıkmış olabilir diyorum.

Zeka testlerim vs herşey çok iyi çıkıyor. Bebeğin beyin yapısı , alnı vs de normal. Kafası küçük olursa engelli olabilir diyorlar. O yüzden genel takip ediliyoruz. Doğum sonrası da beni korkutuyor, herşey doğumdan sonra belli olacak çünkü. Bende kendimi çok güçsüz , savunmasız hissediyorum ama dönüyorum ve diyorum ki benim büyük derdim den öte büyük bir rabbim var. Canım evet kötü şeyler yaşıyoruz. Yeri geliyor diyorum ki neden bende kilosuna , göbeğime , şekerime bakıp sadece derdim bu olsa diyorum .Neden bende normal bir hamilelik geçiremiyorum diye üzülüyorum. Ama şöyle diyelim , bebeğimiz doğduktan sonra ne olacağını bilebilir miyiz ? Hadi onu geçtim biz ne olacağız ? Eşimiz ne olacak ? Hayatta hiçbirşeyin garantisi yok. Bakma hayatta herşeyimiz imtihan. İyi olan birşey de imtihan , kötü olan da. Ve bizim yapabileceklerimiz sınırlı malesef. Bak bugün reagip kandili bol bol dua edeceğiz. Sadece dua tatlım. Senin bebiş de hemen bir operasyonla düzelecek bence. Ama sana daha önce de anlattım, bizim iş yerinde çalışanın bebeğine hem dudak hem damak yarığı var denmiş. Çok üzülmüştük diyor ama şimdi kızları 4 yaşında maşallah hiçbirşeyi yok. Öyle doğsa bile tatlım tedavisi var. Yine de hamd olsun diyelim. Ya daha kötü birşey olsa Allah beterinden saklasın.

Kızlar ya çok komik bir soru olacak ama
Bu doğumda vs damar yolu açıyorlar ya elin üstünden mi açıyorlar kol içinden mi
İçim kötü oluyor elin üstünden iğne girme fikrinden

El üstü ama istemezseniz koldan da açabilirler. Ama sonra bebeği kucağına alırken koldan rahatsız eder el üstü avantajlı

ÇOK ZOR GEBELİKTE DİYET ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM.. OKUDUKÇA KORKUYORUM BENDE HAFTAYA BUGÜN YAPTIRICAM ŞEKER YÜKLEME TOTAL 18 KİLO ALMIŞIM ŞEKER ÇIKACAK DİYE KORKUYORUM ŞUAN 74 KİLOYUM
Bende 75 olmuşum 65 ile hamile kalmıştım bende şekerden çok korktum ama çıkmadı çok şükür inşallah çıkmaz çok stres yapma

Canım gönlünü ferah tut. Senin de dediğin gibi binbir türlü sınav var bu hayatta, kim bilir daha ne zorluklar göreceğiz, yaşayacağız. Hem çapada hastaları hiç nazlamıyorlar, çok kötü durumda olsan bunu bilirdin, en kötü senaryoları yazmış olurlardı çoktan.
Ben inanıyorum ki sapasağlam bebeğin, ama sen kendini üzüyorsun, o da üzülüyor annesi.
Tabi dile kolay, yapması zor, ben böyle konuşuyorum, belki de kızıyorsun bana ama olmamış şeyleri olabilir diye düşünüp kendini yiyip bitirmenin anlamı yok. Öyle bakarsan hepimiz üzüntüden yataklara düşeriz, hiçbirimizin garantisi yok çünkü. Maalesef ki hiçbirimizin bebeğimizi kucağımıza alacağımızın garantisi yok. Alsak bile sağlıklı olacağının, sağlıklı olsa bile sağlığını kaybetmeyeceğinin garantisi yok. Ama bunları düşünmenin de bir anlamı yok, hayat böyle çünkü. Biz iyi olmasını dileyeceğiz, iyi olanı hayal edeceğiz. İnsan ne zorluklarla karşı karşıya kalıyor da gene hayat devam ediyor canım. Bugünümüze şükredip yaşayacağız. Allah tüm hastalara da sana da şifa versin inşallah.[/QUOTE]
Canım benim hiç kızar mıyım ? Elbette gönlümüzü ferah tutacağız dua edeceğiz. Ben aslında üzülüyorum , hep böyle şeyler yazıyorum diye kızlar bana kızacak. İçinizi karartıyorum. Hakkınızı helal edin.

owww yeeeeeeeeee

Geçen cumartesi yeni hemşire damarımı bulamadı
Allahım iğneyle resmen dans ediyor vücudumda
Sonra koştur koştur başka hemşireyi çağırdı
Bakamıyorum da kötü oluyorum diye
Eşime bakıyorum koluma bakıp sinirlenmeye başladı dedim ters bi şeyler oluyor kesin
Sonra diğeri geldi iğneyi çıkarmadan bir şeyler yaptı nasıl canım yandı çığlık attım sonunda
Bir kan alma 10 dk sürdü çok fena

Kızlar berat kandiliniz mübarek olsun. Rabbim kim ne istiyorsa onu size nasip eylesin. Bu mübarek 3 aylarda ve canım ramazanın yüzü suyu hürmetine rabbim ne istiyorsa onu size versin. Bu gecenin hürmetine peygamber efendimiz şöyle der "“Şaban ayının 15. gecesini ibadetle geçirin, gündüzünde de oruç tutun. Çünkü Yüce Allah, bu gece dünya semasına rahmetiyle tecelli eder ve 'Yok mu tövbe eden, tövbesini kabul edeyim! Yok mu rızık isteyen, rızık vereyim! Yok mu şifa isteyen, şifa vereyim!.. Yok mu başka isteği olan ona da istediğini vereyim" (İbn Mâce, Sünen, "İkâmetü's-salât", 191.) "
Bol bol dua ile canlarım benim ...

selam kızlar. hayırlı kandiller. rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin

bişi sorcam bilgin varmı? ablam kk sor dedi.
ablam nikah yaparken kan uyuşmazlığı testi yapmamış yada yapmamış hatırlamıyor.
birinci çocuğundada herhangi bir sorunla karşılaşmadılar.
doktor, 2. ve 3. çocukta risk oluyormuş.
her ay ablamdan kan alacaklarmış.. kanın sonucuna göre risk varsa hamilelikte iğne yapacaklar.
bu iğnenin herhangi bir dezavantajı varmıdır diye soruyor.

Canim elin ustunden sadece igne girdiyi an sinek isirigi hissediyosun sonrasi hic acitmiyo ve damara girmek daha kolay elin ustunden

slm asmu bizim gelinde vardı benim bildiğim hamileliğin yedinci ayında bi tane iğne yaptırmıştı sadece...

Biz de oyle dusunuyoruz hic birseyimizin garantisi yok Allah beterlerinden korusun herkesin de dualarini kabul etsin. O dedigin kişiler cok ilginc yani boyle ultrasonda bakip gorulmus mu net bir şekilde? Yok muymus yanlis mi gorulmus yoksa var olup da gebelikte mi birlesmis? Doktorlar ne aciklama yapmislar? Cok soru sordum nolur kusura bakma hala gönlümün bir yerinden bir mucize geçmiyor degil

Dezavantaji olup olmadigini net bilmiyorum canim ama anne negativse mutlaka ignesi yapilmali bebgin yasamasi icin

Kızlar english HOME da pijamalarda %50indirim var netten baktım güzel şeyler var ama hamilé ürünü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…