Kızlar 50 lik şeker yüklemesi sonucu 140 çıktı Dr haftaya 100 luk istedi hayırlısı bakalim
Zeka testlerim vs herşey çok iyi çıkıyor. Bebeğin beyin yapısı , alnı vs de normal. Kafası küçük olursa engelli olabilir diyorlar. O yüzden genel takip ediliyoruz. Doğum sonrası da beni korkutuyor, herşey doğumdan sonra belli olacak çünkü. Bende kendimi çok güçsüz , savunmasız hissediyorum ama dönüyorum ve diyorum ki benim büyük derdim den öte büyük bir rabbim var. Canım evet kötü şeyler yaşıyoruz. Yeri geliyor diyorum ki neden bende kilosuna , göbeğime , şekerime bakıp sadece derdim bu olsa diyorum .Neden bende normal bir hamilelik geçiremiyorum diye üzülüyorum. Ama şöyle diyelim , bebeğimiz doğduktan sonra ne olacağını bilebilir miyiz ? Hadi onu geçtim biz ne olacağız ? Eşimiz ne olacak ? Hayatta hiçbirşeyin garantisi yok. Bakma hayatta herşeyimiz imtihan. İyi olan birşey de imtihan , kötü olan da. Ve bizim yapabileceklerimiz sınırlı malesef. Bak bugün reagip kandili bol bol dua edeceğiz. Sadece dua tatlım. Senin bebiş de hemen bir operasyonla düzelecek bence. Ama sana daha önce de anlattım, bizim iş yerinde çalışanın bebeğine hem dudak hem damak yarığı var denmiş. Çok üzülmüştük diyor ama şimdi kızları 4 yaşında maşallah hiçbirşeyi yok. Öyle doğsa bile tatlım tedavisi var. Yine de hamd olsun diyelim. Ya daha kötü birşey olsa Allah beterinden saklasın.Senin zeka testlerin temiz cikti ama dimi? Senden anladigim ve hissettigim yavrunda bir sey yok uzme kendini. Bize evet genetik bir sorun var mi diye bakilacak. Ama her sey temiz ciktiginda bile dogum ve sonrası o kadar korkutuyor ki beni umarim basa cikabilirim bazen kendimi cok gucsuz hissediyorum
owww yeeeeeeeeeeKızlar ya çok komik bir soru olacak ama
Bu doğumda vs damar yolu açıyorlar ya elin üstünden mi açıyorlar kol içinden mi
İçim kötü oluyor elin üstünden iğne girme fikrinden
El üstü ama istemezseniz koldan da açabilirler. Ama sonra bebeği kucağına alırken koldan rahatsız eder el üstü avantajlıKızlar ya çok komik bir soru olacak ama
Bende 75 olmuşum 65 ile hamile kalmıştım bende şekerden çok korktum ama çıkmadı çok şükür inşallah çıkmaz çok stres yapmaÇOK ZOR GEBELİKTE DİYET ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM.. OKUDUKÇA KORKUYORUM BENDE HAFTAYA BUGÜN YAPTIRICAM ŞEKER YÜKLEME TOTAL 18 KİLO ALMIŞIMŞEKER ÇIKACAK DİYE KORKUYORUM ŞUAN 74 KİLOYUM
oyhhhhhhhhh naptınız
owww yeeeeeeeeee
El üstünden canım..ben çok açtırdım zamanında orası cok esnek olmadıgı için oradan acıyolar ..koldan daha rahat bence
Canim elin ustunden sadece igne girdiyi an sinek isirigi hissediyosun sonrasi hic acitmiyo ve damara girmek daha kolay elin ustundenKızlar ya çok komik bir soru olacak ama
slm asmu bizim gelinde vardı benim bildiğim hamileliğin yedinci ayında bi tane iğne yaptırmıştı sadece...selam kızlar. hayırlı kandiller. rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
bişi sorcam bilgin varmı? ablam kk sor dedi.
ablam nikah yaparken kan uyuşmazlığı testi yapmamış yada yapmamış hatırlamıyor.
birinci çocuğundada herhangi bir sorunla karşılaşmadılar.
doktor, 2. ve 3. çocukta risk oluyormuş.
her ay ablamdan kan alacaklarmış.. kanın sonucuna göre risk varsa hamilelikte iğne yapacaklar.
bu iğnenin herhangi bir dezavantajı varmıdır diye soruyor.
Zeka testlerim vs herşey çok iyi çıkıyor. Bebeğin beyin yapısı , alnı vs de normal. Kafası küçük olursa engelli olabilir diyorlar. O yüzden genel takip ediliyoruz. Doğum sonrası da beni korkutuyor, herşey doğumdan sonra belli olacak çünkü. Bende kendimi çok güçsüz , savunmasız hissediyorum ama dönüyorum ve diyorum ki benim büyük derdim den öte büyük bir rabbim var. Canım evet kötü şeyler yaşıyoruz. Yeri geliyor diyorum ki neden bende kilosuna , göbeğime , şekerime bakıp sadece derdim bu olsa diyorum .Neden bende normal bir hamilelik geçiremiyorum diye üzülüyorum. Ama şöyle diyelim , bebeğimiz doğduktan sonra ne olacağını bilebilir miyiz ? Hadi onu geçtim biz ne olacağız ? Eşimiz ne olacak ? Hayatta hiçbirşeyin garantisi yok. Bakma hayatta herşeyimiz imtihan. İyi olan birşey de imtihan , kötü olan da. Ve bizim yapabileceklerimiz sınırlı malesef. Bak bugün reagip kandili bol bol dua edeceğiz. Sadece dua tatlım. Senin bebiş de hemen bir operasyonla düzelecek bence. Ama sana daha önce de anlattım, bizim iş yerinde çalışanın bebeğine hem dudak hem damak yarığı var denmiş. Çok üzülmüştük diyor ama şimdi kızları 4 yaşında maşallah hiçbirşeyi yok. Öyle doğsa bile tatlım tedavisi var. Yine de hamd olsun diyelim. Ya daha kötü birşey olsa Allah beterinden saklasın.
Dezavantaji olup olmadigini net bilmiyorum canim ama anne negativse mutlaka ignesi yapilmali bebgin yasamasi icinselam kızlar. hayırlı kandiller. rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
bişi sorcam bilgin varmı? ablam kk sor dedi.
ablam nikah yaparken kan uyuşmazlığı testi yapmamış yada yapmamış hatırlamıyor.
birinci çocuğundada herhangi bir sorunla karşılaşmadılar.
doktor, 2. ve 3. çocukta risk oluyormuş.
her ay ablamdan kan alacaklarmış.. kanın sonucuna göre risk varsa hamilelikte iğne yapacaklar.
bu iğnenin herhangi bir dezavantajı varmıdır diye soruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?