2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ayy bende kötü olabiliyorum bazen...kan alma bölümünde genelde 5 kişi oluyor ve rahat 3'ü stajer öğrenci oluyor...göz gezdiriyorum büyük hemşire koltuğu boşaldığı zaman direk oraya atlıyorum..ben bu yüzden çok tartışmıştım..elin üstü daha rahat aslında hareket edebilme konusunda

Canım bende de var kan uyuşmazlığı
Bende yaptıracağım 28. haftada
Bildiğim kadarıyla yapılması mutlaka gerekli olan bir şey
Çünkü anne vücudu antikor üretirse bebeğe karşı, bebeğin hücrelerinde parçalanmalar başlıyor
Bu da çok tehlikeli hem anne hem bebek için

Hayır canım kesinlikle öyle düşünme, elbette bizimle paylaşacaksın. Ama senin de sadece kilonu, bebeğinin kıyafetlerini, hangi süt pompasını alacağını dert etmene engel olacak bir durum yok, bunu böyle kabul et bence. Hepimiz iyisini düşünmek zorundayız. Herşey yolunda canım, bize Allah yeter. Çok öpüyorum seni, iyi kandiller.

Dezavantaji olup olmadigini net bilmiyorum canim ama anne negativse mutlaka ignesi yapilmali bebgin yasamasi icin
evet anne negatif

tşk ederim sizde negatifmisiniz peki? araştırdınızmı hiç

Ilk doktorum doğumdan sonra iğne yapılacak dedi. Şimdi gittiğim ikinci doktorum geçen bazı bilgileri alırken sordu ve uyuşmazlık var dedi onun dışında herhangi birsey söylemediler çok kafam karıştı 7.ay a geldik kimse de birsey demiyor 1 ay sonra görüşelim dedi o kadar

canim her ay kan alinmaz bendede jan uyusmazligi var gebelugin 16. haftasi ve 28 haftada bir kan testi yapiliyor ona gore igne yapiliyor

Canım aynı şey bende de oluyor sol bacağımda doktora sordum bana magnezyum verdi ama bol bol tavuk yumurta süt yoğurt tüketeceksin dedi.

Banada ilk doktorum 8. haftadan sonra kanaman olursa hemen yapıcaz olmazsa 7. ay demişti şimdiki doktorum hiçbirşey demedi ama ablamda doğumdan sonra vurulmuştu.

Banada ilk doktorum 8. haftadan sonra kanaman olursa hemen yapıcaz olmazsa 7. ay demişti şimdiki doktorum hiçbirşey demedi ama ablamda doğumdan sonra vurulmuştu.
Annem de ebe hemşireydi. O da eskiden doğumdan sonra yapılırdı şimdi ne diyorlar bilmiyorum dedi. Doktor larda bişey demeyince panikliyorum ama

Merak etme yalniz deilsin bende 3 kilo aldim sadece.ama basta bulantida vermistim o da avantaj oldu ama eski kiyafetler gobekten dolayi epeydir olmuyo.ozellikle pantolonlar nrdeyse 3 aydir olmuyo.sen iyi giymissin valla

ne kilolular var normal doğum yapan biri de ablam hollanda da yaşıyor 100+ larda ve normal yaptı 3 doğumunu da.. bizim drlar nasıl kolaylarına geliyorsa öyle hareket ediyorlar dr çok önemli..
evet canım haklısın. normal doğumla uğraşmak işlerine gelmiyor. benim tanıdığımın 4 çocuğu var dördünü de 5 kilo bebek olarak normal doğurdu. çok korkuyorum normal doğuma müsait olduğum halde kumpasa getirilip sezeryana alınmaktan. katticim bu ayak ağrısı da kilo alımından kaynaklanıyor olabilir demi? kilom arttıkça ayak ağrılarım da artıyor da. sende de varmı böyle şikayetler?

Canım ben de 26+3 oldum bügün. Ben de henüz 3 kilo aldım. Zaten kilolu hamile kalmıştım biraz, çok da almadım, Perşembe gördük bebişi 800 gr ı geçmiş, doktor sıkıntı yok deyince, bizim aldığımız kiloyu şans olarak Görelim biz de

Canim sen iyisi ben 13 kilo aldım ve hiç dikkat etmiyorum artık dikkat etmem lazım bebeğim 950 gr olmuş bebekte bi anormallik yok çok şükür ama ben 100 luk şeker testinde sorun çıksada cikmasada dikkat etmem lazim bu arada senin ve herkesin kandili mübarek olsun

canım kramp girince hareket etme sakın yere uzan eğer uzanabiliyorsan ve ayagını biyere daya bastır.tek çözümü bu beni mahvetti o kramp ama eşim sağolsun bu yöntemi gösterdi askeriyede kendileri çok yaptıgı için biliyor bide bol bol maden suyu iç.doktor eğer çok olursa magnezyum başlarım demişti ama ben ilaç kullanmamak için maden suyı içiyorum azaldı kramplar

Birazdan sorup öğrenip sana mesaj atayım olur mu ?

Canım bazı doktorlar ilk gebelikte 28 haftada ve doğumdan sonra bazıları da sadece doğumdan sonra iğne vuruyorlarmış
Ayrıca kan uyuşmazlığı olan anne adaylarında en ufak bir kanamada doktora gidip göstermeleri gerekiyormuş
Benim 28. haftada iğne olacağımı doktor söyledi en baştan
Doktorunu ara sor istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…