2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
selamlar arkadaşlar ben de seçimde görevliydim burada seçim 3 gün sürdü çok yorucu oldu ama geçti şükür...
geçmişe çok az bakabildim alıntı yapamadım
SUHAN yasinlerde ben de 1 tane almak istiyorum her hafta uygun olacaksa.. çok teşekkürler..

liste tamamlandı ama fazla alan arkadaşlardan alıp sana bitane yazıyorum canım..

bebeğini kaybettiğinde kaç haftalıktı cnm

Hiçbirşey söylemedi şimdi ki doktorum hiç kanama falanda olmadığı için rahattim ben en iyisi en kisa zaman da gidip bir konuşayım

var tabi olmaz mı vücut normal ağırlığın üstüne ek ağırlık taşıyor tabiki ağrı yapıyor cnm.. bol bol ayaklarımı yukarıda tutuyorum çok faydası oluyor..

benim ablamkide 2.
genelde 2 ve 3 te olur demiş doktor

Benim ilk o yüzden bilmiyorum 2. cide ne zaman iğne olmak gerek
İkinci gebelikte anne vücudu daha önceki hamilelikten dolayı antikor geliştirmiş oluyormuş o da işte bebeği vücuttan atmak istiyor

kuzusu hiç görüşemedik bugün özledim nasılsın ben iş devretmekten helak oldum bugün ama az kaldı sabır
tahmin ettim yoğunluğunu canım benim...neyseki kurtuluyorsun son 2....sıkıcı bir gün..saçma salak şeylerle uğraşıyorum

tahmin ettim yoğunluğunu canım benim...neyseki kurtuluyorsun son 2....sıkıcı bir gün..saçma salak şeylerle uğraşıyorum
ben güne çok enerjik başladım ama şuan pert oldum çok yoruldum eve gidip ayaklarımı uzatmak istiyorum 2 saat kaldı şükür..

Birsey daha sorucam hormonlar ne alem de :) ben biraz huysuz oldum sanki :) birde çok kıskanç paranoyak gibi bişey oldum. Hiç öyle huylarim yoktu normalde. Ama şimdi deli gibi kıskanır oldum adamı. Cumartesi şeker yüklemesi yaptırmaya gitmiştik eşimin yanına hamile bi bayan oturdu catladim oturdugum yerde yanimizdan geçerken birinin bakisina denk gelsem laf söylüyorum bakana bi de benden zayıf hamileleri kiskaniyorum bacaklar tığ gibi gogusler normal bi karinlari cikanlari ben bildiğin fil gibi oldum goguslerim kocaman oldu popo büyüdü Karnım göbek gibi bir de bir yorgunluk bir uyku isteği yemek bile yapmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…