- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Evet canım ben negatif eşim pozitif
Ben 28 haftada olucam iğnemi, doktorum en baştan söyledi
Bir de en ufak kanamada doktorum gel uyuşmazlık testi yapıcam dedi
tşk ederim sağolun
benim ablamkide 2.Bu arada benim ilk gebeliğim
İkinci gebelikte durum farklı olabilir
liste tamamlandı ama fazla alan arkadaşlardan alıp sana bitane yazıyorum canım..selamlar arkadaşlar ben de seçimde görevliydim burada seçim 3 gün sürdü çok yorucu oldu ama geçti şükür...
geçmişe çok az bakabildim alıntı yapamadım
SUHAN yasinlerde ben de 1 tane almak istiyorum her hafta uygun olacaksa.. çok teşekkürler..
Senin ne sıkıntın var canım, Allah şifa versin. Ben de uğraşıyorum işte heyet raporu almaya. Artık dayanacak gücüm kalmadı çünkü, psikolojik olarak kanama çok yıpratıyor, az buz da değil çünkü. Bir de inanılmaz kasık ve bacak ağrısı oluyor o yüzden daha fazla fedakarlık edecek halim kalmadı.
Canlarım ben önceki bebeğimi preeklampsi nedeniyle kaybettim. Ödem sıradan bir şey de olabilir ama çok önemli bir belirti de olabilir. O yüzden lütfen tansiyonlarınızı sık ölçtürün, ihmale gelmez.
Ben haftalarca bu illetle boğuşmuşum ve her hafta takipte olmama rağmen doktorum anlamamıştı, o yüzden lütfeeenn tansiyonlarınızı ölçtürün.
Umarım sıradan bir şeydir, önemli değildir.
Canım gönlünü ferah tut. Senin de dediğin gibi binbir türlü sınav var bu hayatta, kim bilir daha ne zorluklar göreceğiz, yaşayacağız. Hem çapada hastaları hiç nazlamıyorlar, çok kötü durumda olsan bunu bilirdin, en kötü senaryoları yazmış olurlardı çoktan.
Ben inanıyorum ki sapasağlam bebeğin, ama sen kendini üzüyorsun, o da üzülüyor annesi.
Tabi dile kolay, yapması zor, ben böyle konuşuyorum, belki de kızıyorsun bana ama olmamış şeyleri olabilir diye düşünüp kendini yiyip bitirmenin anlamı yok. Öyle bakarsan hepimiz üzüntüden yataklara düşeriz, hiçbirimizin garantisi yok çünkü. Maalesef ki hiçbirimizin bebeğimizi kucağımıza alacağımızın garantisi yok. Alsak bile sağlıklı olacağının, sağlıklı olsa bile sağlığını kaybetmeyeceğinin garantisi yok. Ama bunları düşünmenin de bir anlamı yok, hayat böyle çünkü. Biz iyi olmasını dileyeceğiz, iyi olanı hayal edeceğiz. İnsan ne zorluklarla karşı karşıya kalıyor da gene hayat devam ediyor canım. Bugünümüze şükredip yaşayacağız. Allah tüm hastalara da sana da şifa versin inşallah.
liste tamamlandı ama fazla alan arkadaşlardan alıp sana bitane yazıyorum canım..
Hiçbirşey söylemedi şimdi ki doktorum hiç kanama falanda olmadığı için rahattim ben en iyisi en kisa zaman da gidip bir konuşayımCanım bazı doktorlar ilk gebelikte 28 haftada ve doğumdan sonra bazıları da sadece doğumdan sonra iğne vuruyorlarmış
Ayrıca kan uyuşmazlığı olan anne adaylarında en ufak bir kanamada doktora gidip göstermeleri gerekiyormuş
Benim 28. haftada iğne olacağımı doktor söyledi en baştan
Doktorunu ara sor istersen canım
var tabi olmaz mı vücut normal ağırlığın üstüne ek ağırlık taşıyor tabiki ağrı yapıyor cnm.. bol bol ayaklarımı yukarıda tutuyorum çok faydası oluyor..evet canım haklısın. normal doğumla uğraşmak işlerine gelmiyor. benim tanıdığımın 4 çocuğu var dördünü de 5 kilo bebek olarak normal doğurdu. çok korkuyorum normal doğuma müsait olduğum halde kumpasa getirilip sezeryana alınmaktan. katticim bu ayak ağrısı da kilo alımından kaynaklanıyor olabilir demi? kilom arttıkça ayak ağrılarım da artıyor da. sende de varmı böyle şikayetler?
canım hemen panik yapma....sen zaten tansiyonunu düzenli ölçtürüyormuşsun...tahilide yaptırmışsın zaten...bebeğini kaybettiğinde kaç haftalıktı cnm
ekledim listeye...3 gün seçim yorucu olmadımı senin için..bildiğim kadarıyla türk sayısı fazla ordatamamdır sağol canım
kuzusu hiç görüşemedik bugün özledim nasılsıncanım..
benim ablamkide 2.
genelde 2 ve 3 te olur demiş doktor
kuzusu hiç görüşemedik bugün özledim nasılsınben iş devretmekten helak oldum bugün ama az kaldı sabır
cnm seninde kandilin mübarek olsun Rabbim gönlüne göre versin..Kızlar bugun işlerden dolayı pek dahil olamadım aranıza hepinizin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah..
canım hemen panik yapma....sen zaten tansiyonunu düzenli ölçtürüyormuşsun...tahilide yaptırmışsın zaten...
ben güne çok enerjik başladımtahmin ettim yoğunluğunu canım benim...neyseki kurtuluyorsun son 2....sıkıcı bir gün..saçma salak şeylerle uğraşıyorum
panikleme cnm ya.. sakintansiyonumu kontrolden kontrole ölçüyor dr. bundan sonra hergün eczaneye gidip ölçtürücem vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?