2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
tansiyonumu kontrolden kontrole ölçüyor dr. bundan sonra hergün eczaneye gidip ölçtürücem vallahi
benim bi dönem sürekli yüksekti...takip altındaydım.ama biliyordumda yüksek olduğunu.baş ağrısı vs. yapıyordu...ayağa kalkamıyordum..

yok artık eşinin yanına hamile oturmuş neyini kıskandın oda bizden ayrıca tek fil gibi olan sen değilsin merak etme bi doğuralım hep birlikte vericez o kiloları tmm mı kuzucum

Canım yaa koptum gülmekten. Aynen bende zayıf hamileleri görünce kıskanıyorum bende fil gibi oldum özelliklede hep bacak ve popodan aldım kiloları. Eşimi bazen arkamdan bakarken gülümsemesini yakalıyorum 2 saat burnundan getiriyorum benimle dalgamı geçiyosun diye doğumdan sonra inş hemen veririm kiloları şuana kadar toplam 14 kilo aldım

noluyoruz luckyyyyyyy...biz geçen cuma dalmıştık bu konuyaaa...hiç açmayalım daha iyi

oyhhh ben kaçacam sanırım yaa bi yolunu bulup..acayip bunaldım..pofffffffffffffiii...

yok artık eşinin yanına hamile oturmuş neyini kıskandın oda bizden ayrıca tek fil gibi olan sen değilsin merak etme bi doğuralım hep birlikte vericez o kiloları tmm mı kuzucum
Ne biliym disi ya kiskanacak yer arıyorum galiba dogurmadan file benzedim daha şimdiden ayy ileriyi düşünemiyorum artık ilk doğum yapan konu açsın hep birlikte zayifliyoruz diye gaza getirelim birbirimizi
Bende yaklaşık 10 kilo aldım oturup kalkarken bazen zorlanıyorum poponu kaldiramiyorsun nasıl doguracaksin çok merak ediyorum diyo
noluyoruz luckyyyyyyy...biz geçen cuma dalmıştık bu konuyaaa...hiç açmayalım daha iyi
Ayy ben kacirmisim demek hepimiz mi vahim durumdayiz Ohh bir ben değilsem sevineyim mi

Bende içiyorum canım hergün bir tane bende ilaç kullanmak istemem fakat 2 hafta sonra dr.kontrolune gidecem o zaman soylicem bakalım umarım o zamana kadar geçer canım

Banada ters tepki yaptı..gebelikten once daha kıskançtım şimdi sadece sinirliyim..ama eşim daha kıskanç oldu sanki elbise giydirmiyo tunik altına tayt giydirmiyo makyaj yapmıyım dıye gidecegimiz yer olursa soylemıyor

Valla benim Kocam in çok hoşuna gidiyor kilo almam göbüşün oglusunun büyümesine

Kızlar ne zaman başlıcaz bebislerin eşyalarını yıka ütüle as işine ben artık dayanamıyorumm :) çok mu erken sizce ?

Canım benim hiç kızar mıyım ? Elbette gönlümüzü ferah tutacağız dua edeceğiz. Ben aslında üzülüyorum , hep böyle şeyler yazıyorum diye kızlar bana kızacak. İçinizi karartıyorum. Hakkınızı helal edin.[/QUOTE]
Canım aynen öyle hiç birimizin garantisi yok bebekelrimizin sağlıklı olup olmayacağını kimse bilemez dr.bile yuzdeye bakipta tahmin ediyorlar benim ablamın tahlillerinde falan hicbirsey çıkmadı bir dogduki down sendromlu yapacak bişe yok kurban olduğum allahım inş hepimizin bebisleri sağlıklı sıhhatli doğar buyur canım allahım kimseyi evladiyla sinamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…