benim bi dönem sürekli yüksekti...takip altındaydım.ama biliyordumda yüksek olduğunu.baş ağrısı vs. yapıyordu...ayağa kalkamıyordum..tansiyonumu kontrolden kontrole ölçüyor dr. bundan sonra hergün eczaneye gidip ölçtürücem vallahi
aynen bende biran önce gitmek istiyorum eve..oturmaktan belim ağrıdıben güne çok enerjik başladımama şuan pert oldum çok yoruldum eve gidip ayaklarımı uzatmak istiyorum 2 saat kaldı şükür..
Birsey daha sorucam hormonlar ne alem de :) ben biraz huysuz oldum sanki :) birde çok kıskanç paranoyak gibi bişey oldum. Hiç öyle huylarim yoktu normalde. Ama şimdi deli gibi kıskanır oldum adamı. Cumartesi şeker yüklemesi yaptırmaya gitmiştik eşimin yanına hamile bi bayan oturdu catladim oturdugum yerdeyanimizdan geçerken birinin bakisina denk gelsem laf söylüyorum bakana bi de benden zayıf hamileleri kiskaniyorum bacaklar tığ gibi gogusler normal bi karinlari cikanlari ben bildiğin fil gibi oldum goguslerim kocaman oldu popo büyüdü Karnım göbek gibi bir de bir yorgunluk bir uyku isteği yemek bile yapmak istemiyorum
Birsey daha sorucam hormonlar ne alem de :) ben biraz huysuz oldum sanki :) birde çok kıskanç paranoyak gibi bişey oldum. Hiç öyle huylarim yoktu normalde. Ama şimdi deli gibi kıskanır oldum adamı. Cumartesi şeker yüklemesi yaptırmaya gitmiştik eşimin yanına hamile bi bayan oturdu catladim oturdugum yerdeyanimizdan geçerken birinin bakisina denk gelsem laf söylüyorum bakana bi de benden zayıf hamileleri kiskaniyorum bacaklar tığ gibi gogusler normal bi karinlari cikanlari ben bildiğin fil gibi oldum goguslerim kocaman oldu popo büyüdü Karnım göbek gibi bir de bir yorgunluk bir uyku isteği yemek bile yapmak istemiyorum
Ne biliym disi ya kiskanacak yer arıyorum galibayok artık eşinin yanına hamile oturmuş neyini kıskandın oda bizden ayrıca tek fil gibi olan sen değilsin merak etme bi doğuralım hep birlikte vericez o kiloları tmm mı kuzucum
Bende yaklaşık 10 kilo aldımCanım yaa koptum gülmekten. Aynen bende zayıf hamileleri görünce kıskanıyorum bende fil gibi oldum özelliklede hep bacak ve popodan aldım kiloları. Eşimi bazen arkamdan bakarken gülümsemesini yakalıyorum 2 saat burnundan getiriyorum benimle dalgamı geçiyosun diye doğumdan sonra inş hemen veririm kiloları şuana kadar toplam 14 kilo aldım
Ayy ben kacirmisim demek hepimiz mi vahim durumdayiz Ohh bir ben değilsem sevineyim minoluyoruz luckyyyyyyy...biz geçen cuma dalmıştık bu konuyaaa...hiç açmayalım daha iyi
Bende içiyorum canım hergün bir tane bende ilaç kullanmak istemem fakat 2 hafta sonra dr.kontrolune gidecem o zaman soylicem bakalım umarım o zamana kadar geçer canımcanım kramp girince hareket etme sakın yere uzan eğer uzanabiliyorsan ve ayagını biyere daya bastır.tek çözümü bu beni mahvetti o kramp ama eşim sağolsun bu yöntemi gösterdi askeriyede kendileri çok yaptıgı için biliyor bide bol bol maden suyu iç.doktor eğer çok olursa magnezyum başlarım demişti ama ben ilaç kullanmamak için maden suyı içiyorum azaldı kramplar
Kattinacim bir kase yoğurt yeterlimi senceKALSİYUM VE MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNDEN CNM.. BOL BOL SÜT İÇ VEYA HERGÜN 1 KASE YOĞURT YE GÜNDE 1 TANE MADEN SUYU İÇ MUTLAKA İŞE YARAYACAKTIR..
kaç git valla az kaldı zaten senin dimi..oyhhh ben kaçacam sanırım yaa bi yolunu bulup..acayip bunaldım..pofffffffffffffiii...
en kötü 1 kase yoğurt yemelisin cnm ama süt peynir yumurta bunlarıda tüketmeye çalış bence..Kattinacim bir kase yoğurt yeterlimi sence
Banada ters tepki yaptı..gebelikten once daha kıskançtım şimdi sadece sinirliyim..ama eşim daha kıskanç oldu sanki elbise giydirmiyo tunik altına tayt giydirmiyo makyaj yapmıyım dıye gidecegimiz yer olursa soylemıyorBirsey daha sorucam hormonlar ne alem de :) ben biraz huysuz oldum sanki :) birde çok kıskanç paranoyak gibi bişey oldum. Hiç öyle huylarim yoktu normalde. Ama şimdi deli gibi kıskanır oldum adamı. Cumartesi şeker yüklemesi yaptırmaya gitmiştik eşimin yanına hamile bi bayan oturdu catladim oturdugum yerdeyanimizdan geçerken birinin bakisina denk gelsem laf söylüyorum bakana bi de benden zayıf hamileleri kiskaniyorum bacaklar tığ gibi gogusler normal bi karinlari cikanlari ben bildiğin fil gibi oldum goguslerim kocaman oldu popo büyüdü Karnım göbek gibi bir de bir yorgunluk bir uyku isteği yemek bile yapmak istemiyorum
Valla benim Kocam in çok hoşuna gidiyor kilo almam göbüşün oglusunun büyümesineNe biliym disi ya kiskanacak yer arıyorum galibadogurmadan file benzedim daha şimdiden ayy ileriyi düşünemiyorum artık ilk doğum yapan konu açsın hep birlikte zayifliyoruz diye gaza getirelim birbirimizi
Bende yaklaşık 10 kilo aldımoturup kalkarken bazen zorlanıyorum poponu kaldiramiyorsun nasıl doguracaksin çok merak ediyorum diyo
Ayy ben kacirmisim demek hepimiz mi vahim durumdayiz Ohh bir ben değilsem sevineyim mi
Canım hergün bir yumurta 2kase yoğurt tüketiyorum birtane soda bir tanede muz yiyorumen kötü 1 kase yoğurt yemelisin cnm ama süt peynir yumurta bunlarıda tüketmeye çalış bence..
süperCanım hergün bir yumurta 2kase yoğurt tüketiyorum birtane soda bir tanede muz yiyorum
erken tabisi kirlenir yine dura dura.. en erken 34. haftada başla cnm..Kızlar ne zaman başlıcaz bebislerin eşyalarını yıka ütüle as işine ben artık dayanamıyorumm :) çok mu erken sizce ?
Canım benim hiç kızar mıyım ? Elbette gönlümüzü ferah tutacağız dua edeceğiz. Ben aslında üzülüyorum , hep böyle şeyler yazıyorum diye kızlar bana kızacak. İçinizi karartıyorum. Hakkınızı helal edin.[/QUOTE]Canım gönlünü ferah tut. Senin de dediğin gibi binbir türlü sınav var bu hayatta, kim bilir daha ne zorluklar göreceğiz, yaşayacağız. Hem çapada hastaları hiç nazlamıyorlar, çok kötü durumda olsan bunu bilirdin, en kötü senaryoları yazmış olurlardı çoktan.
Ben inanıyorum ki sapasağlam bebeğin, ama sen kendini üzüyorsun, o da üzülüyor annesi.
Tabi dile kolay, yapması zor, ben böyle konuşuyorum, belki de kızıyorsun bana ama olmamış şeyleri olabilir diye düşünüp kendini yiyip bitirmenin anlamı yok. Öyle bakarsan hepimiz üzüntüden yataklara düşeriz, hiçbirimizin garantisi yok çünkü. Maalesef ki hiçbirimizin bebeğimizi kucağımıza alacağımızın garantisi yok. Alsak bile sağlıklı olacağının, sağlıklı olsa bile sağlığını kaybetmeyeceğinin garantisi yok. Ama bunları düşünmenin de bir anlamı yok, hayat böyle çünkü. Biz iyi olmasını dileyeceğiz, iyi olanı hayal edeceğiz. İnsan ne zorluklarla karşı karşıya kalıyor da gene hayat devam ediyor canım. Bugünümüze şükredip yaşayacağız. Allah tüm hastalara da sana da şifa versin inşallah.
al benimkinden de o kadar çok mutlu adam kilo aldım diye hatta hep böyle kal çok yakıştı diyor deli yaaValla benim Kocam in çok hoşuna gidiyor kilo almam göbüşün oglusunun büyümesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?