2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ay sorma ya sanki bu halimizle bize kim bakacak allah aşkına kıskanılacak yerimiz var sanki bizimkide aynı durumda

Gecen tayt giydim bluzum kısa kaldı biraz ona kızdı sadece adam haklı aslında kocaman olmuş popom :)) bende çok sinirliyim her fırsatta herkesle kavga eder oldum

Aynen öyle canım. Allah herşeyin hayırlısın versin.

ekledim listeye...3 gün seçim yorucu olmadımı senin için..bildiğim kadarıyla türk sayısı fazla orda

evet Türk sayısı çok, seçime aşırı katılım olmadı ama 9 saat oturmak hergün sandığı hazırlamak toplamak teslimler vs çok yordu. eve gelip direkt yattım soluma hergün. ayaklarımı arada uzattım sandalyeye falan öyle idare ettim mecburen

Kizlar bnde kanzdan bi beşik buldum da sunu sorcktm beşik 60-120.a
Sizce kucukmu
İlerdessıkıntı olurmu. Diğer beşikler 70-130 .siz nasil aldnz besinleri.bide markaları ne.yorum yaparsanız sevinirm

Bizimkide en çok gögüslerimin büyümesine sevindi sanırımHer defasındaa aaa nasılda büyümüş diyor
Ben soylicektim de utandım hep böyle kalsın bunlar diyo
ha bi de oglumm ananin memeleri inek memesi gibi oldu bol bol emersin artık diyo

Kızlar biz ankaraya bebegime alışveriş yapmak için gelmek istiyoruz park yatak almayi düşünüyorum dolap olarak da belis marka ankara da nerde bulabilirim. Gelmişken bebek şekeri için malzeme de alayım diyorum isteklerimi Nerede bulabilirim yardimci olursanız sevinirim

Ay sorma ya sanki bu halimizle bize kim bakacak allah aşkına kıskanılacak yerimiz var sanki bizimkide aynı durumda
Ayyy benimkide gezerken mağazalara felan giriyoruz ya birşeyler almaya dikkat etmiş çalışanlar işk göbeğine BAKIYOR dedi biraz şişir diyor göbek büyük görünsün diye Şişirdim diye hoşuna mı gidiyor ki acaba

Bu kıskançlık hormonlarla mı alakalı acaba ayyynısı bende de oldu.Hiç öyle aşırı kıskançlığım falan yoktu.Simdi yalniz bi yere gitsin istemiyorum,komsulardan bile kıskanıyorum aklima sacma sapan seyler geliyo.ona caktirmamaya calisiyorum ama zormus asiri kiskanclik onu anladim.

bebek şekeri için malzemeleri suluhan var ulusta ordan alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…