- 10 Nisan 2015
- 446
- 523
- 23
Ay sorma ya sanki bu halimizle bize kim bakacak allah aşkına kıskanılacak yerimiz var sankiBanada ters tepki yaptı..gebelikten once daha kıskançtım şimdi sadece sinirliyim..ama eşim daha kıskanç oldu sanki elbise giydirmiyo tunik altına tayt giydirmiyo makyaj yapmıyım dıye gidecegimiz yer olursa soylemıyor
Şekerim zaten öyle olmaları gerekiyor çocuklarını taşıyoruz gurur duymaları gerekiyo can tasiyoruzal benimkinden de o kadar çok mutlu adam kilo aldım diye hatta hep böyle kal çok yakıştı diyor deli yaa
Gecen tayt giydim bluzum kısa kaldı biraz ona kızdı sadece adam haklı aslında kocaman olmuş popom :)) bende çok sinirliyim her fırsatta herkesle kavga eder oldumBanada ters tepki yaptı..gebelikten once daha kıskançtım şimdi sadece sinirliyim..ama eşim daha kıskanç oldu sanki elbise giydirmiyo tunik altına tayt giydirmiyo makyaj yapmıyım dıye gidecegimiz yer olursa soylemıyor
Karnım buyuse sevinecek de gerçi böyle de hoşuna gidiyor kollarimi bacaklarimi sıkıp duruyo :)Valla benim Kocam in çok hoşuna gidiyor kilo almam göbüşün oglusunun büyümesine
Canım panik yapma lütfen. Kendini takip et ki gerektiğinde tedbir alabilesin diye yazdım. Kafanda büyütme sakın.bebeğini kaybettiğinde kaç haftalıktı cnm
Aynen öyle canım. Allah herşeyin hayırlısın versin.Canım aynen öyle hiç birimizin garantisi yok bebekelrimizin sağlıklı olup olmayacağını kimse bilemez dr.bile yuzdeye bakipta tahmin ediyorlar benim ablamın tahlillerinde falan hicbirsey çıkmadı bir dogduki down sendromlu yapacak bişe yok kurban olduğum allahım inş hepimizin bebisleri sağlıklı sıhhatli doğar buyur canım allahım kimseyi evladiyla sinamasin
Bizimkide en çok gögüslerimin büyümesine sevindi sanırımKarnım buyuse sevinecek de gerçi böyle de hoşuna gidiyor kollarimi bacaklarimi sıkıp duruyo :)
ekledim listeye...3 gün seçim yorucu olmadımı senin için..bildiğim kadarıyla türk sayısı fazla orda
cnm hıc endıse etme benım 50lik yuklemede 172 cıktı 75lık yaptırdım sonra normal cıktıKızlar 50 lik şeker yüklemesi sonucu 140 çıktı Dr haftaya 100 luk istedi hayırlısı bakalim
Ben soylicektim de utandım hep böyle kalsın bunlar diyoBizimkide en çok gögüslerimin büyümesine sevindi sanırımHer defasındaa aaa nasılda büyümüş diyor
Ayyy benimkide gezerken mağazalara felan giriyoruz ya birşeyler almaya dikkat etmiş çalışanlar işk göbeğine BAKIYOR dedi biraz şişir diyor göbek büyük görünsün diyeAy sorma ya sanki bu halimizle bize kim bakacak allah aşkına kıskanılacak yerimiz var sankibizimkide aynı durumda
ne güzel kattial benimkinden de o kadar çok mutlu adam kilo aldım diye hatta hep böyle kal çok yakıştı diyor deli yaa
Birsey daha sorucam hormonlar ne alem de :) ben biraz huysuz oldum sanki :) birde çok kıskanç paranoyak gibi bişey oldum. Hiç öyle huylarim yoktu normalde. Ama şimdi deli gibi kıskanır oldum adamı. Cumartesi şeker yüklemesi yaptırmaya gitmiştik eşimin yanına hamile bi bayan oturdu catladim oturdugum yerdeyanimizdan geçerken birinin bakisina denk gelsem laf söylüyorum bakana bi de benden zayıf hamileleri kiskaniyorum bacaklar tığ gibi gogusler normal bi karinlari cikanlari ben bildiğin fil gibi oldum goguslerim kocaman oldu popo büyüdü Karnım göbek gibi bir de bir yorgunluk bir uyku isteği yemek bile yapmak istemiyorum
çıkar çıkar merak etme birde demekki senin iç karnın geniş ne güzel işte çatlamazsın kuzucumne güzel kattibizim ki neden çıkmıyo senin ki diye söylenip duruyor
bebek şekeri için malzemeleri suluhan var ulusta ordan alabilirsin.Kızlar biz ankaraya bebegime alışveriş yapmak için gelmek istiyoruz park yatak almayi düşünüyorum dolap olarak da belis marka ankara da nerde bulabilirim. Gelmişken bebek şekeri için malzeme de alayım diyorum isteklerimi Nerede bulabilirim yardimci olursanız sevinirim
Teşekkür ederim canımbebek şekeri için malzemeleri suluhan var ulusta ordan alabilirsin.
Canım panik yapma lütfen. Kendini takip et ki gerektiğinde tedbir alabilesin diye yazdım. Kafanda büyütme sakın.
HahhahaBen soylicektim de utandım hep böyle kalsın bunlar diyo
ha bi de oglumm ananin memeleri inek memesi gibi oldu bol bol emersin artık diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?