2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Daha once böyle kıskançlık yaşamadigim için hormonlara bağladım :) yanımdan geçen herkesten kiskaniyorum öyle böyle değil inşallah gebelikten sonra normale dönerim yoksa böyle hayat geçmez :)

Kizlar bnde kanzdan bi beşik buldum da sunu sorcktm beşik 60-120.a
Sizce kucukmu
İlerdessıkıntı olurmu. Diğer beşikler 70-130 .siz nasil aldnz besinleri.bide markaları ne.yorum yaparsanız sevinirm
cnm odan müsaitse 70*130 daha mantıklı bence..

Ne zamandir yazilarinizi okuyorum ama ilk defa yaziyorum.2. Hamileligimi yasiyorum kizim 3 yasinda.simdi de nasip olursa kizim olacak 25+5 deyim.su ana kadar hersey normal.bebegim 900 g boyu 34 cm olmus.seker yuklemesi yapildi 75 lik o da normal.sadece 28 de kan uyusmazligi ignesi var. Bu arada 11 kilo aldim besinci aya kadar.Diyetisyene basladim ve son 1 ayda ben kilo almadim bebek aliyor.Simdilik böyle...

cnm hıc endıse etme benım 50lik yuklemede 172 cıktı 75lık yaptırdım sonra normal cıktı
Ben demi 75 lik isteseydim acaba Dr 50 ligi rahat içini mi 100 lugu icebilirmisin dedi içerim dedim çünkü 50 lik ten hiçbişey anlamadım tat olarak 100 lugude içerim diye düşündüm çokmu yüklemis olurumki

kızlar koltuğumuz bu. turkuazı olacak. ama mobilyaları yaptıracağımız usta elini kesmiş. adam yapamam en az iki Ay'ı bulur dedi. şimdi Başkasını bulmak gerekiyor. canım sıkıldı valla

Eklentiler

• image.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 162

Ben de beşik ve dolap araştırmasındayken belis marka beşiğe konya sokakta rastlamıştım oraya bakabilirsiniz

kızlar koltuğumuz bu. turkuazı olacak. ama mobilyaları yaptıracağımız usta elini kesmiş. adam yapamam en az iki Ay'ı bulur dedi. şimdi Başkasını bulmak gerekiyor. canım sıkıldı valla
çok güzelmiş iyi günlerde kullanın...2 ay da çok geç olur geldikten sonra düzenlemesi zaman alır son aya denk gelıyor ortalama zor olur bulursunuz başka usta :))))

çok güzelmiş iyi günlerde kullanın...2 ay da çok geç olur geldikten sonra düzenlemesi zaman alır son aya denk gelıyor ortalama zor olur bulursunuz başka usta :))))
aynen canım yaa geç olur. bakalım araştırıcaz artık.

Bu koltuğu ne için aldın canım?

Haklısın canım inş idrar tahlili de temiz çıkar ; Başka bi rahatsızlık olmasın inş önemli olan o tabi zonklar ben de varis var canım oradan biliyorum ama inş bi çözüm bulunur canım

Arkadaslar aranizda benim gibi ramazanda oruc tutmayi dusunen var mi?...Doktora bu konuyu soran oldu mu?

Selam arkadaşlar bi kaç gündür giremedim hastalıktan işten güçten. Deneyimli annelere bir sorum olacak ateş ölçer ve bebek telsizi almak istiyoruz marka önerebilirmisin özellikle ateş ölçer çok önemliymiş hatta bazıları iki tane farklı alıyomuş bi kulaktan bi temassız. Yani gerek varmı bide kulaktan mı daha iyi uzaktan mı? Şimdiden teşekkürler

Kızlar ne zaman başlıcaz bebislerin eşyalarını yıka ütüle as işine ben artık dayanamıyorumm :) çok mu erken sizce ?
Canım ben dün yıkamaya başladım ama benim ilk oğlumun eşyaları bunlar 4 yıl beklediği için yıkayıp havalandırmam istedim iyice; kuruyanları katlayıp çarşafla sarıcam kısmetse 1 ay sonra bakarım duruma göre ütüler tülbentlere sararak dolabına yerleştiririm diyorum ilk oğlumda da 7. Ayın bitiminde yapmıştım doğum çantamı da ; kendim 7 aylık doğduğum için nolur nolmaz diye

Arkadaslar aranizda benim gibi ramazanda oruc tutmayi dusunen var mi?...Doktora bu konuyu soran oldu mu?

Dayanabilirsem tutmayı düşünüyorum çünkü 30 gün borç zor olur ama baktım çok zorlanıyorum bırakırım günlük niyet ederim diye düşünüyorum zaten calismiyom evdeyim

Canım ben é bebek den braun'un ateş ölçer aldık indirimde idi 199 dan 134 é düştü birde 100 tl üzerine 20 tl indirim vardı ondan da yararlandik 115 é geldi
bi bak é bebek de ama alcaksan mağaza ya git bak

Bebek şekeri için malzemeleri suluhandan bulabilirsiniz mobilya için siteler var. Hem uygun fiyatları hemde çok güzel mobilya bulabilirsiniz benim antalyada 6000 tlye gördüğüm takımın benzerini arkadaşım sitelerde bi mağazadan 4000e aldı bi bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…