2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sağol canim teşekkür ederim

Ben demi 75 lik isteseydim acaba Dr 50 ligi rahat içini mi 100 lugu icebilirmisin dedi içerim dedim çünkü 50 lik ten hiçbişey anlamadım tat olarak 100 lugude içerim diye düşündüm çokmu yüklemis olurumki
Valla 50lik banada cok rahat icim gelmisti ama 75lik icin ayni seyi söyleyemem cok tatli geldi bide dışarıdan sicak verdiler dolaptan degilsldi.gittiğinde soyle 75lik yapsin bence

kızlar benim oda yaptırmak konusunda planlarım suya düştü sanırım. çizdiğim dolabı her mobilyacı yapamaz. Hazır da bakayım diyorum. alanlar bana marka ve model söyleyebilir mi. Netten alıcam tabi buarada. Bir de yatak odasına da anne yanı beşikten vazgeçtim. Sepet beşik alıcam. Alanlardan yine marka alabilirsem sevinirim.

Benim de damarimi bulamıyorlar 3-4 deneme de anca buluyorlar o da her yerim mosmor oluyor kabus gibi mecbur katlaniyoruz

canım ben 2. el aldım odasını hemde piyasaya göre çok uygun. aldığım oda özel tasarım belirli bir markası yok o yüzden yazamıorum. ama sana tavsiyem sıfır ürün alıp dünyanın parasını verme. tutumluanne.com-ikincielcim.com- sahibinden.com bakabileceğin yerler. istersen aldığım odanın resminşde atarım ama özelden. sonra yazanlar oluyor alan var alamayan var diye gerginliğe gerek yok :)

Benimde odam küçük 60 120 olanından aldım iki yaşına kadar uyusa yeter diye düşünüyorum
iyani cnm bende 2 yasında oda yapcm oöyle dsnyrm.parkyatak çok içime sinemedi birçok kişi al çok kullanışlıvs dedi ama ggönlümmobilya da) aartıkoda yyapinca bu beşiği de koyarm 2.bebis gelince de yatar bunda.

Aynen canim bu aldigim besigi yatak odama yanima koymayi dusunuyorum bide oda yapmayi dusunuyorum insallahh
cnm öyle yapmak bana çok mantıklı gelmiyor nedense.zaten aldığın odanın içinde beşik yokmu.o beşiği yanina koyup sonra ayirinca tekrar bebek odasına taşısan.. Yani sanki bu boşuna masraf gibi geldi bana.tabi sen bilirsn yinede

iyi geceler hanımlar bir kaç gündür uyuyamıyorum uyusam da rahat olmuyorum gece kalkıyorum sırt üstü yatıyorum ben her uyandıgımda kendimi sırt üstü buluyorum nasıl olucak bilmiyorum ..................birde birde sorum karnında vb ... çatlagı olan var mı sanırım bu aydan sonra başlıcak çatır çatır çatlamaya bir yerde okudum çatlama sesini hissedenler varmış çok garip bir duygu olsa gerek

Canim yatak odam malesef kucukondan dolayi bide yatak odasi yaparsam insallah buyuyen yatakli takim istiyorum o yatakda zaten benim odaya yerlesmez )))minik besiye ihtiyacim olcak diye dusundum cnm hem 6 7 ay yerlesirse isimi gorur ondan sonra kendi odasina insallahh,bizle uyumaya alismasini istemiyorum sonra uyku sorunu yasaniyo

yine sabahın 5 inde uyanmış bulunmaktayım ben cidden çok sıcaklıyorum yaaaaayarım saat yatakta oyalandım durdum saat oldu 05:38 an itibariyle. çok sinirlerim bozuk. bugünlerimi çok arıcam ama uyuyamıyorummmmmmmmm

Allah izin verirde sürekli emzirirsen zaten sürekli kalkacakdın cnm. ayrı odaya gerek yok. ben yaptım ama beşiğini yanıma koyucam bir süre. zamanla kendi odasını da kurarsın cnm benim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin canim Allah razi olsun insallah Rabbim hepimize sapasaglam sagsalim yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin insallah.buarada bende sabahin 5 inde uyandim))))buarada bebisin gule gule kullansin yatak odasini canim benim

Amin canim Allah razi olsun insallah Rabbim hepimize sapasaglam sagsalim yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin insallah.buarada bende sabahin 5 inde uyandim))))buarada bebisin gule gule kullansin yatak odasini canim benim

çok tşk ederim canım bu günlerimizi çok arıcaz, kıymetini bilmek yerine sabahın köründe uyanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…