Sağol canım yarın gidecektim isabet oldu bakayımCanım ben é bebek den braun'un ateş ölçer aldık indirimde idi 199 dan 134 é düştü birde 100 tl üzerine 20 tl indirim vardı ondan da yararlandik 115 é geldi
bi bak é bebek de ama alcaksan mağaza ya git bak
Canım çok zor olmaz mı? Süre baya uzun ve susuzluk zorlar gibi.Arkadaslar aranizda benim gibi ramazanda oruc tutmayi dusunen var mi?...Doktora bu konuyu soran oldu mu?
Sağol canim teşekkür ederimBebek şekeri için malzemeleri suluhandan bulabilirsiniz mobilya için siteler var. Hem uygun fiyatları hemde çok güzel mobilya bulabilirsiniz benim antalyada 6000 tlye gördüğüm takımın benzerini arkadaşım sitelerde bi mağazadan 4000e aldı bi bakın isterseniz
Haklısın canım inş idrar tahlili de temiz çıkar ; Başka bi rahatsızlık olmasın inş önemli olan o tabi zonklar ben de varis var canım oradan biliyorum ama inş bi çözüm bulunur canım
Valla 50lik banada cok rahat icim gelmisti ama 75lik icin ayni seyi söyleyemem cok tatli geldi bide dışarıdan sicak verdiler dolaptan degilsldi.gittiğinde soyle 75lik yapsin benceBen demi 75 lik isteseydim acaba Dr 50 ligi rahat içini mi 100 lugu icebilirmisin dedi içerim dedim çünkü 50 lik ten hiçbişey anlamadım tat olarak 100 lugude içerim diye düşündüm çokmu yüklemis olurumki
Benim de damarimi bulamıyorlar 3-4 deneme de anca buluyorlar o da her yerim mosmor oluyor kabus gibi mecbur katlaniyoruzGeçen cumartesi yeni hemşire damarımı bulamadı
Allahım iğneyle resmen dans ediyor vücudumda
Sonra koştur koştur başka hemşireyi çağırdı
Bakamıyorum da kötü oluyorum diye
Eşime bakıyorum koluma bakıp sinirlenmeye başladı dedim ters bi şeyler oluyor kesin
Sonra diğeri geldi iğneyi çıkarmadan bir şeyler yaptı nasıl canım yandı çığlık attım sonunda
Bir kan alma 10 dk sürdü çok fena
Kolay olmaz tabi ama denicem ins tutabilirimCanım çok zor olmaz mı? Süre baya uzun ve susuzluk zorlar gibi.
kızlar benim oda yaptırmak konusunda planlarım suya düştü sanırım. çizdiğim dolabı her mobilyacı yapamaz. Hazır da bakayım diyorum. alanlar bana marka ve model söyleyebilir mi. Netten alıcam tabi buarada. Bir de yatak odasına da anne yanı beşikten vazgeçtim. Sepet beşik alıcam. Alanlardan yine marka alabilirsem sevinirim.
fiyatı iyi gibi de hem ovalmis hem de ölçüleri küçük sanrm en fazla 1 yaşına kadar yatabilir ondaCanim bende kanzdan aldim 60 100 oval yatak odama yanima koymak icin 450 ye uygunmu sence
Aynen canim bu aldigim besigi yatak odama yanima koymayi dusunuyorum bide oda yapmayi dusunuyorum insallahhfiyatı iyi gibi de hem ovalmis hem de ölçüleri küçük sanrm en fazla 1 yaşına kadar yatabilir onda
iyani cnm bende 2 yasında oda yapcm oöyle dsnyrm.parkyatak çok içime sinemedi birçok kişi al çok kullanışlıvs dedi ama ggönlümmobilya daBenimde odam küçük 60 120 olanından aldım iki yaşına kadar uyusa yeter diye düşünüyorum
cnm öyle yapmak bana çok mantıklı gelmiyor nedense.zaten aldığın odanın içinde beşik yokmu.o beşiği yanina koyup sonra ayirinca tekrar bebek odasına taşısan.. Yani sanki bu boşuna masraf gibi geldi bana.tabi sen bilirsn yinedeAynen canim bu aldigim besigi yatak odama yanima koymayi dusunuyorum bide oda yapmayi dusunuyorum insallahh
Canim yatak odam malesef kucukcnm öyle yapmak bana çok mantıklı gelmiyor nedense.zaten aldığın odanın içinde beşik yokmu.o beşiği yanina koyup sonra ayirinca tekrar bebek odasına taşısan.. Yani sanki bu boşuna masraf gibi geldi bana.tabi sen bilirsn yinede
Canim yatak odam malesef kucukondan dolayi bide yatak odasi yaparsam insallah buyuyen yatakli takim istiyorum o yatakda zaten benim odaya yerlesmez )))minik besiye ihtiyacim olcak diye dusundum cnm hem 6 7 ay yerlesirse isimi gorur ondan sonra kendi odasina insallahh,bizle uyumaya alismasini istemiyorum sonra uyku sorunu yasaniyo
Amin canim Allah razi olsun insallah Rabbim hepimize sapasaglam sagsalim yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin insallah.buarada bende sabahin 5 inde uyandimAllah izin verirde sürekli emzirirsen zaten sürekli kalkacakdın cnm. ayrı odaya gerek yok. ben yaptım ama beşiğini yanıma koyucam bir süre. zamanla kendi odasını da kurarsın cnm benim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canim Allah razi olsun insallah Rabbim hepimize sapasaglam sagsalim yavrularimizi kucaklamayi nasip etsin insallah.buarada bende sabahin 5 inde uyandim))))buarada bebisin gule gule kullansin yatak odasini canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?