Aynennn cnm beynim catliyor resmennn uyuyamiyorummm(((((çok tşk ederim canımbu günlerimizi çok arıcaz, kıymetini bilmek yerine sabahın köründe uyanıyoruz
selam kızlar. hayırlı kandiller. rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
bişi sorcam bilgin varmı? ablam kk sor dedi.
ablam nikah yaparken kan uyuşmazlığı testi yapmamış yada yapmamış hatırlamıyor.
birinci çocuğundada herhangi bir sorunla karşılaşmadılar.
doktor, 2. ve 3. çocukta risk oluyormuş.
her ay ablamdan kan alacaklarmış.. kanın sonucuna göre risk varsa hamilelikte iğne yapacaklar.
bu iğnenin herhangi bir dezavantajı varmıdır diye soruyor.
Günaydınnnnn
Kızlar bugun tetanoz aşısı Olacağım
Yapılırken cok acıyor mu((
Günaydın güzel anneler..
Ben gene güne gözlerimi yoğun bir kanamayla açtım, hem ne açmak fal taşı gibi
Çapada beklemedeyim şimdi, oğlum iyi çok şükür. Ama bu kanamalar artık bitirdi beni, daha olmasın.
tüm kolum uyuşuyor geçen haftalarda sağ kolulum bazen sadece bileğim elim falandı birkaç gündür iki kolumda uyuşuyor uyuşmada değil tam olarak sızlama gibi kalkıp biraz kollarımı sallıyorum yürüyorum geçiyor ama 1 saat sonra tekrar uyanıyorum yine ağrı için sanırım birazda şişti ellerim haftaya muaynem bekliyorum doktorum muhtemelen normal diyecek herşeye normal diyor karnım çok büyüdü bu arada 6 aylık olmasına herkes şaşırıyor 8 9 gibi diyolar kendimi düşünemiyorum son aylarkarpal tünel sendromu nda sadece elde ilk üç parmakta uyuysma olur tum kolda olmaz canim. Buyuk ihyimal ustune yatıyor o yuzden tum kol uyusuyordur
Canım ben 27 haftalığım benim 4 hafta falan önce çatlamaya başladıiyi geceler hanımlar bir kaç gündür uyuyamıyorum uyusam da rahat olmuyorum gece kalkıyorum sırt üstü yatıyorum ben her uyandıgımda kendimi sırt üstü buluyorum nasıl olucak bilmiyorum..................birde birde sorum karnında vb ... çatlagı olan var mı sanırım bu aydan sonra başlıcak çatır çatır çatlamaya bir yerde okudum çatlama sesini hissedenler varmış çok garip bir duygu olsa gerek
Günaydın canım hayır hiç korkma acımıyor ben 2 dozu da bitirdim hiçbir yan etkisi de olmadı. Sadece ertesi gün çok hafif aşı olan kolum ağrıdı o kadar.Günaydınnnnn
Çok fazla ayakta kalmamaya ve kendini yormamaya çalış canım. Dün akşam 3 saatten fazla ayakta kaldım gece kasıklarımda çok sancım oldu bebek baskı yaptı sanırım ama dinlenince geçti ama benim de2-3 gündür hafif hafif kasıklarıma sancı vuruyor ama bu haftalarda normal olduğunu okumuştum.günaydın kızlar dün kontrol günüm değildi ama doktorumla aynı hastanede çalışınca bebeğime bi baktırıyım dedim bikaç gündür yürürkende vajınam ağrıyordu ondan bahsetmedim hiç doktor ultrasonda bebegimin yüzünü göremedi.çünkü kafasını rahim duvarına dayamış dönmedi bi türlü secde vaziyetinde yatıyordu sürekli doktorum ağrın falan varmı dedi bende bikaç gündür var dedim kanaman ve su gelmesi olursa görüşelim mutlaka dedi.tehlikeli bişey mi varki dedim yok sadece tedbir bebeğin biraz baskı yapıyor dikkat edelim dedi ya korktumm napıcam ben şimdi
bende normal diye düşündüm hep ve şikayet olarak belirtmedim ama bebeğim ısrarla kafasını döndermeyince ve doktorda sorunca korktum sadece işim gereği fazla ayakta kalıyorum bikaç gündürde çok yoruldum ramazan hazırlığı falan yaptım temizlik yaptım bol bol galiba ondanda oldu haklısınÇok fazla ayakta kalmamaya ve kendini yormamaya çalış canım. Dün akşam 3 saatten fazla ayakta kaldım gece kasıklarımda çok sancım oldu bebek baskı yaptı sanırım ama dinlenince geçti ama benim de2-3 gündür hafif hafif kasıklarıma sancı vuruyor ama bu haftalarda normal olduğunu okumuştum.
benim önce karnım çok kaşınıyordu ama hala hiç çatlağım olmadı kremde kullanmıyorum hiç inşallah böyle devam eder çatlamadanCanım ben 27 haftalığım benim 4 hafta falan önce çatlamaya başladıki krem falan kullandığım halde...
canım özelden atmaya gerek yok. Burası paylaşımda bulunmak için. Aşerme konusunda eyvallah da beşiğimizi dolabımızı da konuşamıcaksak.. Sen at canım buradan.canım ben 2. el aldım odasını hemde piyasaya göre çok uygun. aldığım oda özel tasarım belirli bir markası yok o yüzden yazamıorum. ama sana tavsiyem sıfır ürün alıp dünyanın parasını verme. kadinlarkulubu.com-ikincielcim.com- sahibinden.com bakabileceğin yerler. istersen aldığım odanın resminşde atarım ama özelden. sonra yazanlar oluyor alan var alamayan var diye gerginliğe gerek yok :)
Kızlar biz ankaraya bebegime alışveriş yapmak için gelmek istiyoruz park yatak almayi düşünüyorum dolap olarak da belis marka ankara da nerde bulabilirim. Gelmişken bebek şekeri için malzeme de alayım diyorum isteklerimi Nerede bulabilirim yardimci olursanız sevinirim
ne alaka cnm aştık biz o konuları diye düşünüyorum paylaş da bizde görelim amacanım ben 2. el aldım odasını hemde piyasaya göre çok uygun. aldığım oda özel tasarım belirli bir markası yok o yüzden yazamıorum. ama sana tavsiyem sıfır ürün alıp dünyanın parasını verme. kadinlarkulubu.com-ikincielcim.com- sahibinden.com bakabileceğin yerler. istersen aldığım odanın resminşde atarım ama özelden. sonra yazanlar oluyor alan var alamayan var diye gerginliğe gerek yok :)
hayır ben hiç anlamadım ne ilk dozu ne ikinci dozu.. kişiye göre değişiyor sanırım..Günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?