2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

bebek telsizini ev dubleks vs değilse gereksiz buluyorum ben, ateş ölçer önce koltuk altından ölçen kullanıyorduk bir kere bizi çok fena yanılttı hemen kulaktan ölçer aldık, braun bu konuda iyi, tavsiye ederim.

hayır ben hiç anlamadım ne ilk dozu ne ikinci dozu.. kişiye göre değişiyor sanırım..

Oyhh rahatladım valla biraz
İğne çıktıktan sonra ağrımasına katlanırım da benim derdim iğneyle
Çok korkuyorum kendilerinden

Çok geçmiş olsun canım...

kızlar hastane odası için ne düşünüyorsunuz yada düşünüyormusunuz öncelikle onu sorayım
ben felur kağıtlarından hep kapıya hem odaya süsler hazırlayacaım ikeadan büyük bir resim çerçevesi aldım içini kadife kumaşla kaplayıp kızımın ismini taşla yazıp altını uzatıp tülle süsleyeceğim. Şerbet hazırlayacağım birde pembe ekler hazırlamayı düşünüyorum :)

Ay ben çok hevesliyim bu konuda :) bissuru araştırdım :) kızımın kapı susunu ben yaptım keçeden şato şeklinde internetten örneklerini görmüştüm. Sonra kristal tul aldım hastanede kızımı yatıracakları o plastik yatağın kenarına pembe tulle etek yapacağım. Pembe balonlarla süsleyeceğim. Lohusa şerbeti takımını süsledim onu götüreceğim. Şeker hamuru kurabiye yapacağım bebeğime zaten kendim butik pastacılık yapıyorum. Birde minik şişeleri süsledik içine simli pembe kolonyalar koydum. Onları da götüreceğim. Kurabiyeler için sunum ağacı alacağım. Şimdilik aklıma gelen bunlar canım :)
kızlar hastane odası için ne düşünüyorsunuz yada düşünüyormusunuz öncelikle onu sorayım

termometre ve telsiz soranlar e bebekte indirim var sanırım bu ürünlere bakmak isteyen varsa

ne güzel düşünmüşsün canım..çerçeve olayına bende bi bakayım örneklerine ...şerbet bardakları için bişeyler düşündünmü..baya süslü şeyler vardı..kendimizde hazırlayabiliriz galiba

ayy sen birsürü şey yapmışsın..neredeyse bitmiş hazırlıkların

canım şuan hazırladığın varsa resim koyar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…