- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Selam arkadaşlar bi kaç gündür giremedim hastalıktan işten güçten. Deneyimli annelere bir sorum olacak ateş ölçer ve bebek telsizi almak istiyoruz marka önerebilirmisin özellikle ateş ölçer çok önemliymiş hatta bazıları iki tane farklı alıyomuş bi kulaktan bi temassız. Yani gerek varmı bide kulaktan mı daha iyi uzaktan mı? Şimdiden teşekkürler
hayır ben hiç anlamadım ne ilk dozu ne ikinci dozu.. kişiye göre değişiyor sanırım..
İyiyim bebişim sevgi yumağımnasılsın orjinal hatunnnsevgi pıtırcığım
bugünü de atlattın mı yarın zaten bi şekilde geçerİyiyim bebişim sevgi yumağımson 2 biliyosun yoğunum
Çok geçmiş olsun canım...Günaydın güzel anneler..
Ben gene güne gözlerimi yoğun bir kanamayla açtım, hem ne açmak fal taşı gibi
Çapada beklemedeyim şimdi, oğlum iyi çok şükür. Ama bu kanamalar artık bitirdi beni, daha olmasın.
kızlar hastane odası için ne düşünüyorsunuz yada düşünüyormusunuz öncelikle onu sorayım
Çok geçmiş olsun canım...
evet süsleme v.s:)) bişey derken süsleme şeker vs gibi mi?
ben felur kağıtlarından hep kapıya hem odaya süsler hazırlayacaım ikeadan büyük bir resim çerçevesi aldım içini kadife kumaşla kaplayıp kızımın ismini taşla yazıp altını uzatıp tülle süsleyeceğim. Şerbet hazırlayacağım birde pembe ekler hazırlamayı düşünüyorum :)kızlar hastane odası için ne düşünüyorsunuz yada düşünüyormusunuz öncelikle onu sorayım
kızlar hastane odası için ne düşünüyorsunuz yada düşünüyormusunuz öncelikle onu sorayım
ne güzel düşünmüşsün canım..çerçeve olayına bende bi bakayım örneklerine ...şerbet bardakları için bişeyler düşündünmü..baya süslü şeyler vardı..kendimizde hazırlayabiliriz galibaben felur kağıtlarından hep kapıya hem odaya süsler hazırlayacaım ikeadan büyük bir resim çerçevesi aldım içini kadife kumaşla kaplayıp kızımın ismini taşla yazıp altını uzatıp tülle süsleyeceğim. Şerbet hazırlayacağım birde pembe ekler hazırlamayı düşünüyorum :) Eki Görüntüle 1546589
ayy sen birsürü şey yapmışsın..neredeyse bitmiş hazırlıklarınAy ben çok hevesliyim bu konuda :) bissuru araştırdım :) kızımın kapı susunu ben yaptım keçeden şato şeklinde internetten örneklerini görmüştüm. Sonra kristal tul aldım hastanede kızımı yatıracakları o plastik yatağın kenarına pembe tulle etek yapacağım. Pembe balonlarla süsleyeceğim. Lohusa şerbeti takımını süsledim onu götüreceğim. Şeker hamuru kurabiye yapacağım bebeğime zaten kendim butik pastacılık yapıyorum. Birde minik şişeleri süsledik içine simli pembe kolonyalar koydum. Onları da götüreceğim. Kurabiyeler için sunum ağacı alacağım. Şimdilik aklıma gelen bunlar canım :)
canım şuan hazırladığın varsa resim koyar mısın?Ay ben çok hevesliyim bu konuda :) bissuru araştırdım :) kızımın kapı susunu ben yaptım keçeden şato şeklinde internetten örneklerini görmüştüm. Sonra kristal tul aldım hastanede kızımı yatıracakları o plastik yatağın kenarına pembe tulle etek yapacağım. Pembe balonlarla süsleyeceğim. Lohusa şerbeti takımını süsledim onu götüreceğim. Şeker hamuru kurabiye yapacağım bebeğime zaten kendim butik pastacılık yapıyorum. Birde minik şişeleri süsledik içine simli pembe kolonyalar koydum. Onları da götüreceğim. Kurabiyeler için sunum ağacı alacağım. Şimdilik aklıma gelen bunlar canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?