2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Şerbet bardakları için pembe tüy ortasına da silikonla inci yapıştırmayı düşünüyorum canım.

evet süsleme v.s

Eğer hastanede süsleme yapmıyorlar ise ki yapmıyorlar sanırım
Hastane bebek beşiğine tütü yapıcam kendim, lastiğe tülü düğüm atıyormuşsun oluyormuş
Kullan at şeffaf bardaklara "Hoşgeldin Duru" yazılı sticker yapıştıracağım bir de pembe mini fiyonk
Kapı süsünü ve altın yastığını hazır alıcam
Karaflara lohusa şerbeti ve limonata, tepsi içinde bebek çikolatası, hediyelik magnet ve sabunlarım olacak
Normal doğum yerine planlı sezaryen olursam pembe kremalı muffin yanına küçük börek sipariş edicem gelenler bişeyler yesin diye
Ama normal olursa eşime dicem normal küçük börek ve muffin alsın bulduğu pastaneden
Şeker hamurlu şeylerin tadı hoş gelmiyor bana çünkü.

extra ücret alınıyor bildiğim süslü odalar için..nasıl yani düğüm atıyorsun oluyor

Canım o felur kağıtlarını nerden temin edebiliriz? Benim hastaneye çok kimse gelemeyecek o yüzden bu kadar yoğun bir çaba içinde olmayacağım.

Oh Maaşallah neler düşünmüşsün :) eminim her şey mükemmel olur,,şimdiden ellerine sağlık canım

Canım o felur kağıtlarını nerden temin edebiliriz? Benim hastaneye çok kimse gelemeyecek o yüzden bu kadar yoğun bir çaba içinde olmayacağım.
olmadı evimizi süsleriz ohatun..kendimiz için yaparız...benimde ev kalabalık olacak muhtemelen hastaneye pek kimse gelmez..

olmadı evimizi süsleriz ohatun..kendimiz için yaparız...benimde ev kalabalık olacak muhtemelen hastaneye pek kimse gelmez..
Ben de öyle düşündüm tatlım. Hastane için mi kapı süsü, bi de hastanede bebeğin yatacağı beşiğin etrafına tül düşündüm. Aman sağlıklı olsunlar da inş, onlar extrası:)

Kızlar günaydın. Bana pek aydın olamadı henüz ama..
Öncekikle savha allah razı olsun, teşekkür ederiz.

Dün kontrolüm vardı. Düzensiz arada hissettiğim sancılarım oluyordu burada da sormuştum. Bir de oğlum çok baskı yapıyordu, eli kolu çıkacak diye korkuyordum o derece. İki seferdir de başı aşağıda oğlumun. Dün ısrarla çok baskı hissediyorum diye anlatınca ultrasonda önce rahim ağzı uzunluğuna baktı doktorum. 3.9cm çıktı çok iyi dedi ama madem bu kadar baskıdan şikayetçisin bi vajinal muayene yapalım dedi. En nefret ettiğim yere çatala çıkardı 4 kere muayene etti.. Emin olmam lazım diye diye.. Sonunda rahimde yumuşama var ama açılma yok, istirahat etmen lazım, dolanma gezme dedi progestan başladık, bir de bi fitil verdi kasılmalarım olmasın diye.. Duyanınız bileniniz var mı bu yumuşama sonradan düzeliyor mu? Okuduğum kitapta allah korusun yumuşama doğumun ilk evresi diyordu. Sonra açılma oluyor, doğum başlıyordu. Daha çok küçüğüz ama.. Kasılmam olcak diye aklım çıkıyor dünden beri yatıyorum..

cnm benimde rahim ağzı 23 mm ye kadar düştü tam bir aydır haftada bir gidiyorum nerdeyse detaylıya girdim bebekle keseyle eşiyle ilgili hiçbir sıkıntı yok çok şükür....rahim ağzı uzunluğunun 4cm olması zaten makul bende baskı hissediyordum bebeğim hep aşağıdaydı ve rahimin genişlemesi diye düşündüğüm ağrılar meğersem rahim ağzı kısalmasındanmış....bence korkma bende progestan başladım günde 600 mg ve pruloton iğne haftada bir ama yat dinlen dendi sakın ilişki de yok dendi ALLAH a şükür şimdi kasılmam kalmadı arada göbeğimde sertleşme oluyor tam muayenedeyken oldu ve doktorum baktı normal bu dedi.....anlayacağın senin durumun iyi bence ama dinlen fazla iş yapma nolur bebelerimiz sağlıkla vaktinde gelir inşalllah......rahim ağzın kısalmadıkça İNŞALLAH sorun olmaz.....

geçmiş olsun canım..dinlen bol bol..hiç bi fikrim yok benim bu konu hakkında..başka bi doktora daha görün istersen çok telaş yaptıysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…