Şerbet bardakları için pembe tüy ortasına da silikonla inci yapıştırmayı düşünüyorum canım.ne güzel düşünmüşsün canım..çerçeve olayına bende bi bakayım örneklerine ...şerbet bardakları için bişeyler düşündünmü..baya süslü şeyler vardı..kendimizde hazırlayabiliriz galiba
tşk ederim canım kendi adıma.Allah kabul etsinKizlar dun gece ilk kez namaz kildim berat gecesi icin ogrendim. Hepiniz icin dua ettim sag salim bebeklerimizi kucagimiza alalim kolay dogumlar yapalim diye.allah kabul eder insallah...
evet süsleme v.s
slm savha düğün telaşı yoğun olur dikkat et kendine..çok şükür iyiyiz...Allah kabul etsin inşş hatmimizi...slm hatunlar
düğün telaşımız var giremiyorum fazla herkez iyidir umarım.
dün hatim duamız yapıldı Allah kabul etsin inş.
aslında bebek şkeri için tüy alacaktım bardak içinde kullanılabilir iyi fikirŞerbet bardakları için pembe tüy ortasına da silikonla inci yapıştırmayı düşünüyorum canım.
extra ücret alınıyor bildiğim süslü odalar için..nasıl yani düğüm atıyorsun oluyorEğer hastanede süsleme yapmıyorlar ise ki yapmıyorlar sanırım
Hastane bebek beşiğine tütü yapıcam kendim, lastiğe tülü düğüm atıyormuşsun oluyormuş
Kullan at şeffaf bardaklara "Hoşgeldin Duru" yazılı sticker yapıştıracağım bir de pembe mini fiyonk
Kapı süsünü ve altın yastığını hazır alıcam
Karaflara lohusa şerbeti ve limonata, tepsi içinde bebek çikolatası, hediyelik magnet ve sabunlarım olacak
Normal doğum yerine planlı sezaryen olursam pembe kremalı muffin yanına küçük börek sipariş edicem gelenler bişeyler yesin diye
Ama normal olursa eşime dicem normal küçük börek ve muffin alsın bulduğu pastaneden
Şeker hamurlu şeylerin tadı hoş gelmiyor bana çünkü.
extra ücret alınıyor bildiğim süslü odalar için..nasıl yani düğüm atıyorsun oluyor
Canım o felur kağıtlarını nerden temin edebiliriz? Benim hastaneye çok kimse gelemeyecek o yüzden bu kadar yoğun bir çaba içinde olmayacağım.ben felur kağıtlarından hep kapıya hem odaya süsler hazırlayacaım ikeadan büyük bir resim çerçevesi aldım içini kadife kumaşla kaplayıp kızımın ismini taşla yazıp altını uzatıp tülle süsleyeceğim. Şerbet hazırlayacağım birde pembe ekler hazırlamayı düşünüyorum :) Eki Görüntüle 1546589
anaaaaaaa bukadar basitmiymiş
Oh Maaşallah neler düşünmüşsün :) eminim her şey mükemmel olur,,şimdiden ellerine sağlık canımAy ben çok hevesliyim bu konuda :) bissuru araştırdım :) kızımın kapı susunu ben yaptım keçeden şato şeklinde internetten örneklerini görmüştüm. Sonra kristal tul aldım hastanede kızımı yatıracakları o plastik yatağın kenarına pembe tulle etek yapacağım. Pembe balonlarla süsleyeceğim. Lohusa şerbeti takımını süsledim onu götüreceğim. Şeker hamuru kurabiye yapacağım bebeğime zaten kendim butik pastacılık yapıyorum. Birde minik şişeleri süsledik içine simli pembe kolonyalar koydum. Onları da götüreceğim. Kurabiyeler için sunum ağacı alacağım. Şimdilik aklıma gelen bunlar canım :)
olmadı evimizi süsleriz ohatun..kendimiz için yaparız...benimde ev kalabalık olacak muhtemelen hastaneye pek kimse gelmez..Canım o felur kağıtlarını nerden temin edebiliriz? Benim hastaneye çok kimse gelemeyecek o yüzden bu kadar yoğun bir çaba içinde olmayacağım.
Ben de öyle düşündüm tatlım. Hastane için mi kapı süsü, bi de hastanede bebeğin yatacağı beşiğin etrafına tül düşündüm. Aman sağlıklı olsunlar da inş, onlar extrası:)olmadı evimizi süsleriz ohatun..kendimiz için yaparız...benimde ev kalabalık olacak muhtemelen hastaneye pek kimse gelmez..
cnm benimde rahim ağzı 23 mm ye kadar düştü tam bir aydır haftada bir gidiyorum nerdeyse detaylıya girdim bebekle keseyle eşiyle ilgili hiçbir sıkıntı yok çok şükür....rahim ağzı uzunluğunun 4cm olması zaten makul bende baskı hissediyordum bebeğim hep aşağıdaydı ve rahimin genişlemesi diye düşündüğüm ağrılar meğersem rahim ağzı kısalmasındanmış....bence korkma bende progestan başladım günde 600 mg ve pruloton iğne haftada bir ama yat dinlen dendi sakın ilişki de yok dendi ALLAH a şükür şimdi kasılmam kalmadı arada göbeğimde sertleşme oluyor tam muayenedeyken oldu ve doktorum baktı normal bu dedi.....anlayacağın senin durumun iyi bence ama dinlen fazla iş yapma nolur bebelerimiz sağlıkla vaktinde gelir inşalllah......rahim ağzın kısalmadıkça İNŞALLAH sorun olmaz.....Kızlar günaydın. Bana pek aydın olamadı henüz ama..
Öncekiklesavha allah razı olsun, teşekkür ederiz.
Dün kontrolüm vardı. Düzensiz arada hissettiğim sancılarım oluyordu burada da sormuştum. Bir de oğlum çok baskı yapıyordu, eli kolu çıkacak diye korkuyordum o derece. İki seferdir de başı aşağıda oğlumun. Dün ısrarla çok baskı hissediyorum diye anlatınca ultrasonda önce rahim ağzı uzunluğuna baktı doktorum. 3.9cm çıktı çok iyi dedi ama madem bu kadar baskıdan şikayetçisin bi vajinal muayene yapalım dedi. En nefret ettiğim yere çatala çıkardı4 kere muayene etti.. Emin olmam lazım diye diye.. Sonunda rahimde yumuşama var ama açılma yok, istirahat etmen lazım, dolanma gezme dedi progestan başladık, bir de bi fitil verdi kasılmalarım olmasın diye.. Duyanınız bileniniz var mı bu yumuşama sonradan düzeliyor mu? Okuduğum kitapta allah korusun yumuşama doğumun ilk evresi diyordu. Sonra açılma oluyor, doğum başlıyordu. Daha çok küçüğüz ama.. Kasılmam olcak diye aklım çıkıyor dünden beri yatıyorum..
var canım akşam eve gidince atarım :)canım şuan hazırladığın varsa resim koyar mısın?
Oh Maaşallah neler düşünmüşsün :) eminim her şey mükemmel olur,,şimdiden ellerine sağlık canım
Canım ben internetten baktım http://derpashop.com/kategori/renkli-pelur-kagitlari.aspx?Page=2 henüz bende almadım kırtasiyelerede soracağım yoksa burdan alacağım.Canım o felur kağıtlarını nerden temin edebiliriz? Benim hastaneye çok kimse gelemeyecek o yüzden bu kadar yoğun bir çaba içinde olmayacağım.
geçmiş olsun canım..dinlen bol bol..hiç bi fikrim yok benim bu konu hakkında..başka bi doktora daha görün istersen çok telaş yaptıysanKızlar günaydın. Bana pek aydın olamadı henüz ama..
Öncekiklesavha allah razı olsun, teşekkür ederiz.
Dün kontrolüm vardı. Düzensiz arada hissettiğim sancılarım oluyordu burada da sormuştum. Bir de oğlum çok baskı yapıyordu, eli kolu çıkacak diye korkuyordum o derece. İki seferdir de başı aşağıda oğlumun. Dün ısrarla çok baskı hissediyorum diye anlatınca ultrasonda önce rahim ağzı uzunluğuna baktı doktorum. 3.9cm çıktı çok iyi dedi ama madem bu kadar baskıdan şikayetçisin bi vajinal muayene yapalım dedi. En nefret ettiğim yere çatala çıkardı4 kere muayene etti.. Emin olmam lazım diye diye.. Sonunda rahimde yumuşama var ama açılma yok, istirahat etmen lazım, dolanma gezme dedi progestan başladık, bir de bi fitil verdi kasılmalarım olmasın diye.. Duyanınız bileniniz var mı bu yumuşama sonradan düzeliyor mu? Okuduğum kitapta allah korusun yumuşama doğumun ilk evresi diyordu. Sonra açılma oluyor, doğum başlıyordu. Daha çok küçüğüz ama.. Kasılmam olcak diye aklım çıkıyor dünden beri yatıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?