2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
belma sen nasılsın birkaç gündür bakamadım, en son heyete girmiştin ne dediler sonrasında? inşallah sapasağlam alacaksın bebişini kucağına, dualarım seninle
Takip diyorlar sürekli tatlım. 3 hafta sonra gel dediler .18.06.2015 bir randevum olacak sanırım o zman net birşey söyleyecekler. Kan tahlili verdim. Nörolog bebeğin zekası ile ilgili bulguları ancak doğumdan sonra yapabiliriz dedi. Nasip canım bol bol dua ediyorum hepimiz için.

Çok geçmiş olsun canım. Daha önce böyle birşey duymadım. Benimde kasık ağrılarım oluyor. Bebeğin baskısı vajinama kadar vuruyor. 2 gündür de hareketlerinde azalma var. Doktora gitmeye korkuyorum. Benim gibi gelişim geriliği olan bebeklerde allah korusun kalbi durabiliyomuş. Bende bol bol hareketlerini dinliyorum. Ama rahim yumuşamasını duymadım hiç. Dikkat et kendine bol bol uzan ve stres yapma.

İnşallah canım. Sana da geçmiş olsun, inşallah sağlıkla vaktinde gelirler.. Benim kasılmalarım aslında cumartesinden beri azalmıştı. Hatta dün tek sefer olmuştu. Ama yumuşama olduğunu görene kadar doktorum da takılmamıştı artık başlar yavaştan kasılmalar, düzenli olmadıkça problem yok diyordu ki yumuşama var dedikten sonra tavrı değişti. Korktum.. Doktorum eğer gene artarsa nst ye yollayacağım dedi.. Çok mu yordum kendimi benim yüzümden mi böyle oldu diye kendimi suçlu hissediyorum ya

Çok geçmiş olsun bu haftalarda normal diye biliyorum erken doğum belirtileri. Bence internete ve kitaplara fazla aldanmayın. Bebeğiniz de siz de sağlıklısınız iyi düşünün iyi olsun. Stres yapmayınnn

geçmiş olsun canım..dinlen bol bol..hiç bi fikrim yok benim bu konu hakkında..başka bi doktora daha görün istersen çok telaş yaptıysan

Teşekkür ederim misk, saol gene de. Başka doktora görünmeye daha çok korkuyorum. Önceki bebeğimi doktor yüzünden kaybettim, ben de ölümden dönmüştüm. Önce allaha sonra doktoruma güveniyorum ama olayın kendisi panikletiyor beni.. kafamı dağıtmak için eşyalarına odasına odaklanmıştım ama alırken de hep ya az daha beklesek mi diye diye almıştım. Kaybetmekten korkuyorum gene..

gecmis olsun canim kendini fazla yorma ins bisey olaz..

cnm olacağın önüne asla geçemezsin........karşı komşumun eşi kendini astı ve ben birebir hrşeyi arkadaşımla yaşadım savcılık olay yeri inceleme düşşünsene 3 adım atıp ulaşacağın karşı evde asılı bir adam ve feryat eden bir arkadaş.....ve ilginç olan şu ki olayın olduğu gün kontrol için doktoara gidecektim hatta aynı saatte ama doktorum un acil işi çıkıp beni aramışlardı.....bende o gün bebeğimi düşürmediğime dua ediyorum......kasılmaların azaldığında korkma ALLAHın izniyle ben 6 mayıstan buyana kullanıyorum ilaçları, aslına bakarsan 2,5 cm sınır dediler 17 ye kadar düştü ama hafta ileri diye dikiş risklii bulundu son kontrolde 2,3 cm çıkmış yani kapanma olmuş bu iyi dendi şimdi iş yapmıyorum ve bol bol dinleniyorum senin durum çok çok iyi MAŞALLAH hiç kendini suçlama bu durum sadece bizim veletlerin kısa süreli oyunları:))))sadece dinlen kaygılı olma stres yok.....RABBİM yardımcımız olsun....sana yazmamdaki neden yorma kendini yat dinlen.....

Canım ben internetten baktım http://derpashop.com/kategori/renkli-pelur-kagitlari.aspx?Page=2 henüz bende almadım kırtasiyelerede soracağım yoksa burdan alacağım.

Bu kağıtlar satılıyor kırtasiyelerde. Okullara yakın olan mahalle kırtasiyelerde daha rahat bulursunuz. Hatta ben öyle küçük bi mahalle kırtasiyesinden alıyorum. Görünce dokununca belki siz de hatırlarsınız, ilkokuldayken bu kağıttan kedi merdiveni yapardık.

Allah razı olsun :) amin, yazdıkların moral oldu gerçekten :)
Ben sanırım tekrar kaybedersem diye panik oldum ama haklısın. Eşim de panik oldu dün, kendimi çok sıktım dünden beri kimseye bişey belli etmiyim diye. Takmıyorum gibi davranmaya çalıştım ama sabah tek kalınca açmıştım muslukları size yazdım bi. Teşekkür ederim. doktorum hep stres erken doğumu tetikler az rahat ol diyordu, stresten daha da uzak durmalıyım evet. Herşey olacağına varacak.. İnşalah güzel olur herşey. Rabbim acılarını göstermesin inşallah.

Kuzucum kaybetmeyeceksin allahın izniyle böyle şeyler söyleme , uzan dinlen kendine de suçlama sakın

Allah korusun canım ..kötü düşünme...bende de o korkular var ama bastırmaya çalışıyorum sürekli.Allahın izniyle sağlıkla alacağız kucaklarımıza bebeklerimizi...

geçmiş olsun canım...

Çok geçmiş olsun canım...
Sağolun Allah razı olsun. Çok şükür çıktım evdeyim şimdi. Takip et, acil durumda gelirsin dediler, umarım olmaz bir daha.

Ben çatalla kanka oldum son zamanlarda zırt pırt kanamam oluyor, gelen alttan muayene yapıyor giden alttan muayene benim rahim ağzı uzunluğum 3,1 cm. Yumuşamayı hiç duymadım ama inşallah sorun olmayacaktır canım. Moralini yüksek tut, hiçbir şey olmaz Allahın izniyle.

Kızlar ben aşımı oldum da geldim :)
Hiç acı ağrı yok sadece üstüne yatmışım gibi biraz uyuşukluk hissi:)
Yaparken de acımadı bakalım ilerleyen saatlerde bir şeyler olur mu

Bu arada ben iğneden kötü oluyorum diye eşim kayınvalidemin götürmesini istedi
Dönüşte ben çok açım yemek yiyelim mi dedi ben de kahvaltı yaptım ben çok aç değilim ama atıştırırım dedim
Sonra bildiğimiz yerlerin önünde park yeri bulamadık devam ettik tanımadığımız 2 kafeye denk geldik
Girelim bakalım dedi tamam dedim Allahım giriyor beğenmiyor, duruyor öylece hangisini beğendin diyor
İki kafe de aynı bence dedim. (aynı yemekler var yaklaşık ev yemeği satıyor iki kafede)
Beğenmediysen oraya gidelim diyor fikrini söylemiyor adam soruyor ne istersiniz diye boş boş bakıyor
Ne yemek istiyorsun dedi ben de sen nerede yemek istersen oradan yiyelim çok aç değilim ben dedim
Ben çok aç değilim ki sen yiyeceksin diye geldim dedi, kapıya doğru gidiyor çıkıcak gibi sonra içeri giriyor
Ben zaten aç değilim deyince Allahım yeter ya dedim yani içimden sonra güç bela yemek seçtik
Sevdiği marka ayran kalmamış dışarıdan istedi bardak şeklinde olan ayranlardan adam büyük boyunu almış
Adama bunu küçükle değiştirir misiniz bu çok dedi adam başka yoktu dedi
Yani kafe kafe olalı bu kadar memnuniyetsiz bir müşteri görmemiştir

canım özelden atmaya gerek yok. Burası paylaşımda bulunmak için. Aşerme konusunda eyvallah da beşiğimizi dolabımızı da konuşamıcaksak.. Sen at canım buradan.

Bunların hepsini 1000 tl ye aldım kızlar. 0 ürün alıp dünyanın parasını vermektense 2. el (temizse) en iyisi. dediğim sitelerden bulabilirsiniz hala arayanlar varsa

Eklentiler

• image.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 168
  • image.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 171
  • image.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 170
  • image.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 171
  • image.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 207
  • image.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 165
sen naz yapacağın yerde kaynanan naz yapmış..tabi buna naz denirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…