Takip diyorlar sürekli tatlım. 3 hafta sonra gel dediler .18.06.2015 bir randevum olacak sanırım o zman net birşey söyleyecekler. Kan tahlili verdim. Nörolog bebeğin zekası ile ilgili bulguları ancak doğumdan sonra yapabiliriz dedi. Nasip canım bol bol dua ediyorum hepimiz için.belma sen nasılsın birkaç gündür bakamadım, en son heyete girmiştin ne dediler sonrasında? inşallah sapasağlam alacaksın bebişini kucağına, dualarım seninle
Çok geçmiş olsun canım. Daha önce böyle birşey duymadım. Benimde kasık ağrılarım oluyor. Bebeğin baskısı vajinama kadar vuruyor. 2 gündür de hareketlerinde azalma var. Doktora gitmeye korkuyorum. Benim gibi gelişim geriliği olan bebeklerde allah korusun kalbi durabiliyomuş. Bende bol bol hareketlerini dinliyorum. Ama rahim yumuşamasını duymadım hiç. Dikkat et kendine bol bol uzan ve stres yapma.Kızlar günaydın. Bana pek aydın olamadı henüz ama..
Öncekiklesavha allah razı olsun, teşekkür ederiz.
Dün kontrolüm vardı. Düzensiz arada hissettiğim sancılarım oluyordu burada da sormuştum. Bir de oğlum çok baskı yapıyordu, eli kolu çıkacak diye korkuyordum o derece. İki seferdir de başı aşağıda oğlumun. Dün ısrarla çok baskı hissediyorum diye anlatınca ultrasonda önce rahim ağzı uzunluğuna baktı doktorum. 3.9cm çıktı çok iyi dedi ama madem bu kadar baskıdan şikayetçisin bi vajinal muayene yapalım dedi. En nefret ettiğim yere çatala çıkardı4 kere muayene etti.. Emin olmam lazım diye diye.. Sonunda rahimde yumuşama var ama açılma yok, istirahat etmen lazım, dolanma gezme dedi progestan başladık, bir de bi fitil verdi kasılmalarım olmasın diye.. Duyanınız bileniniz var mı bu yumuşama sonradan düzeliyor mu? Okuduğum kitapta allah korusun yumuşama doğumun ilk evresi diyordu. Sonra açılma oluyor, doğum başlıyordu. Daha çok küçüğüz ama.. Kasılmam olcak diye aklım çıkıyor dünden beri yatıyorum..
Canım çok teşekkür ederiz. Cüzlerimizi okuduk, duamızı yaptık allah kabul etsin. Sende kendine dikkat et.slm hatunlar
düğün telaşımız var giremiyorum fazla herkez iyidir umarım.
dün hatim duamız yapıldı Allah kabul etsin inş.
Çok güzelmiş canımGünaydın güzel anneler babası oğluma bunu almış bayıldım :):)
cnm benimde rahim ağzı 23 mm ye kadar düştü tam bir aydır haftada bir gidiyorum nerdeyse detaylıya girdim bebekle keseyle eşiyle ilgili hiçbir sıkıntı yok çok şükür....rahim ağzı uzunluğunun 4cm olması zaten makul bende baskı hissediyordum bebeğim hep aşağıdaydı ve rahimin genişlemesi diye düşündüğüm ağrılar meğersem rahim ağzı kısalmasındanmış....bence korkma bende progestan başladım günde 600 mg ve pruloton iğne haftada bir ama yat dinlen dendi sakın ilişki de yok dendi ALLAH a şükür şimdi kasılmam kalmadı arada göbeğimde sertleşme oluyor tam muayenedeyken oldu ve doktorum baktı normal bu dedi.....anlayacağın senin durumun iyi bence ama dinlen fazla iş yapma nolur bebelerimiz sağlıkla vaktinde gelir inşalllah......rahim ağzın kısalmadıkça İNŞALLAH sorun olmaz.....
Çok geçmiş olsun bu haftalarda normal diye biliyorum erken doğum belirtileri. Bence internete ve kitaplara fazla aldanmayın. Bebeğiniz de siz de sağlıklısınız iyi düşünün iyi olsun. Stres yapmayınnnKızlar günaydın. Bana pek aydın olamadı henüz ama..
Dün kontrolüm vardı. Düzensiz arada hissettiğim sancılarım oluyordu burada da sormuştum. Bir de oğlum çok baskı yapıyordu, eli kolu çıkacak diye korkuyordum o derece. İki seferdir de başı aşağıda oğlumun. Dün ısrarla çok baskı hissediyorum diye anlatınca ultrasonda önce rahim ağzı uzunluğuna baktı doktorum. 3.9cm çıktı çok iyi dedi ama madem bu kadar baskıdan şikayetçisin bi vajinal muayene yapalım dedi. En nefret ettiğim yere çatala çıkardı4 kere muayene etti.. Emin olmam lazım diye diye.. Sonunda rahimde yumuşama var ama açılma yok, istirahat etmen lazım, dolanma gezme dedi progestan başladık, bir de bi fitil verdi kasılmalarım olmasın diye.. Duyanınız bileniniz var mı bu yumuşama sonradan düzeliyor mu? Okuduğum kitapta allah korusun yumuşama doğumun ilk evresi diyordu. Sonra açılma oluyor, doğum başlıyordu. Daha çok küçüğüz ama.. Kasılmam olcak diye aklım çıkıyor dünden beri yatıyorum..
geçmiş olsun canım..dinlen bol bol..hiç bi fikrim yok benim bu konu hakkında..başka bi doktora daha görün istersen çok telaş yaptıysan
gecmis olsun canim kendini fazla yorma ins bisey olaz..İnşallah canım. Sana da geçmiş olsun, inşallah sağlıkla vaktinde gelirler.. Benim kasılmalarım aslında cumartesinden beri azalmıştı. Hatta dün tek sefer olmuştu. Ama yumuşama olduğunu görene kadar doktorum da takılmamıştı artık başlar yavaştan kasılmalar, düzenli olmadıkça problem yok diyordu ki yumuşama var dedikten sonra tavrı değişti. Korktum.. Doktorum eğer gene artarsa nst ye yollayacağım dedi.. Çok mu yordum kendimi benim yüzümden mi böyle oldu diye kendimi suçlu hissediyorum ya
cnm olacağın önüne asla geçemezsin........karşı komşumun eşi kendini astı ve ben birebir hrşeyi arkadaşımla yaşadım savcılık olay yeri inceleme düşşünsene 3 adım atıp ulaşacağın karşı evde asılı bir adam ve feryat eden bir arkadaş.....ve ilginç olan şu ki olayın olduğu gün kontrol için doktoara gidecektim hatta aynı saatte ama doktorum un acil işi çıkıp beni aramışlardı.....bende o gün bebeğimi düşürmediğime dua ediyorum......kasılmaların azaldığında korkma ALLAHın izniyle ben 6 mayıstan buyana kullanıyorum ilaçları, aslına bakarsan 2,5 cm sınır dediler 17 ye kadar düştü ama hafta ileri diye dikiş risklii bulundu son kontrolde 2,3 cm çıkmış yani kapanma olmuş bu iyi dendi şimdi iş yapmıyorum ve bol bol dinleniyorum senin durum çok çok iyi MAŞALLAH hiç kendini suçlama bu durum sadece bizim veletlerin kısa süreli oyunları:))))sadece dinlen kaygılı olma stres yok.....RABBİM yardımcımız olsun....sana yazmamdaki neden yorma kendini yat dinlen.....İnşallah canım. Sana da geçmiş olsun, inşallah sağlıkla vaktinde gelirler.. Benim kasılmalarım aslında cumartesinden beri azalmıştı. Hatta dün tek sefer olmuştu. Ama yumuşama olduğunu görene kadar doktorum da takılmamıştı artık başlar yavaştan kasılmalar, düzenli olmadıkça problem yok diyordu ki yumuşama var dedikten sonra tavrı değişti. Korktum.. Doktorum eğer gene artarsa nst ye yollayacağım dedi.. Çok mu yordum kendimi benim yüzümden mi böyle oldu diye kendimi suçlu hissediyorum ya
Canım ben internetten baktım http://derpashop.com/kategori/renkli-pelur-kagitlari.aspx?Page=2 henüz bende almadım kırtasiyelerede soracağım yoksa burdan alacağım.
cnm olacağın önüne asla geçemezsin........karşı komşumun eşi kendini astı ve ben birebir hrşeyi arkadaşımla yaşadım savcılık olay yeri inceleme düşşünsene 3 adım atıp ulaşacağın karşı evde asılı bir adam ve feryat eden bir arkadaş.....ve ilginç olan şu ki olayın olduğu gün kontrol için doktoara gidecektim hatta aynı saatte ama doktorum un acil işi çıkıp beni aramışlardı.....bende o gün bebeğimi düşürmediğime dua ediyorum......kasılmaların azaldığında korkma ALLAHın izniyle ben 6 mayıstan buyana kullanıyorum ilaçları, aslına bakarsan 2,5 cm sınır dediler 17 ye kadar düştü ama hafta ileri diye dikiş risklii bulundu son kontrolde 2,3 cm çıkmış yani kapanma olmuş bu iyi dendi şimdi iş yapmıyorum ve bol bol dinleniyorum senin durum çok çok iyi MAŞALLAH hiç kendini suçlama bu durum sadece bizim veletlerin kısa süreli oyunları:))))sadece dinlen kaygılı olma stres yok.....RABBİM yardımcımız olsun....sana yazmamdaki neden yorma kendini yat dinlen.....
Kuzucum kaybetmeyeceksin allahın izniyle böyle şeyler söyleme , uzan dinlen kendine de suçlama sakınTeşekkür ederim misk, saol gene de. Başka doktora görünmeye daha çok korkuyorum. Önceki bebeğimi doktor yüzünden kaybettim, ben de ölümden dönmüştüm. Önce allaha sonra doktoruma güveniyorum ama olayın kendisi panikletiyor beni.. kafamı dağıtmak için eşyalarına odasına odaklanmıştım ama alırken de hep ya az daha beklesek mi diye diye almıştım. Kaybetmekten korkuyorum gene..
Allah korusun canım ..kötü düşünme...bende de o korkular var ama bastırmaya çalışıyorum sürekli.Allahın izniyle sağlıkla alacağız kucaklarımıza bebeklerimizi...Teşekkür ederim misk, saol gene de. Başka doktora görünmeye daha çok korkuyorum. Önceki bebeğimi doktor yüzünden kaybettim, ben de ölümden dönmüştüm. Önce allaha sonra doktoruma güveniyorum ama olayın kendisi panikletiyor beni.. kafamı dağıtmak için eşyalarına odasına odaklanmıştım ama alırken de hep ya az daha beklesek mi diye diye almıştım. Kaybetmekten korkuyorum gene..
geçmiş olsun canım...
Sağolun Allah razı olsun. Çok şükür çıktım evdeyim şimdi. Takip et, acil durumda gelirsin dediler, umarım olmaz bir daha.Çok geçmiş olsun canım...
Kızlar günaydın. Bana pek aydın olamadı henüz ama..
canım özelden atmaya gerek yok. Burası paylaşımda bulunmak için. Aşerme konusunda eyvallah da beşiğimizi dolabımızı da konuşamıcaksak.. Sen at canım buradan.
Bunların hepsini 1000 tl ye aldım kızlar. 0 ürün alıp dünyanın parasını vermektense 2. el (temizse) en iyisi. dediğim sitelerden bulabilirsiniz hala arayanlar varsa
Çok güzel canım güle güle kullanın:))
hayırlı olsun güle güle kullanın canım..çok şirin dünde demiştimBunların hepsini 1000 tl ye aldım kızlar. 0 ürün alıp dünyanın parasını vermektense 2. el (temizse) en iyisi. dediğim sitelerden bulabilirsiniz hala arayanlar varsa
sen naz yapacağın yerde kaynanan naz yapmış..tabi buna naz denirseKızlar ben aşımı oldum da geldim :)
Hiç acı ağrı yok sadece üstüne yatmışım gibi biraz uyuşukluk hissi:)
Yaparken de acımadı bakalım ilerleyen saatlerde bir şeyler olur mu
Bu arada ben iğneden kötü oluyorum diye eşim kayınvalidemin götürmesini istedi
Dönüşte ben çok açım yemek yiyelim mi dedi ben de kahvaltı yaptım ben çok aç değilim ama atıştırırım dedim
Sonra bildiğimiz yerlerin önünde park yeri bulamadık devam ettik tanımadığımız 2 kafeye denk geldik
Girelim bakalım dedi tamam dedim Allahım giriyor beğenmiyor, duruyor öylece hangisini beğendin diyor
İki kafe de aynı bence dedim. (aynı yemekler var yaklaşık ev yemeği satıyor iki kafede)
Beğenmediysen oraya gidelim diyor fikrini söylemiyor adam soruyor ne istersiniz diye boş boş bakıyor
Ne yemek istiyorsun dedi ben de sen nerede yemek istersen oradan yiyelim çok aç değilim ben dedim
Ben çok aç değilim ki sen yiyeceksin diye geldim dedi, kapıya doğru gidiyor çıkıcak gibi sonra içeri giriyor
Ben zaten aç değilim deyince Allahım yeter ya dedim yani içimden sonra güç bela yemek seçtik
Sevdiği marka ayran kalmamış dışarıdan istedi bardak şeklinde olan ayranlardan adam büyük boyunu almış
Adama bunu küçükle değiştirir misiniz bu çok dedi adam başka yoktu dedi
Yani kafe kafe olalı bu kadar memnuniyetsiz bir müşteri görmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?