2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kuzucum kaybetmeyeceksin allahın izniyle böyle şeyler söyleme , uzan dinlen kendine de suçlama sakın

Allah korusun canım ..kötü düşünme...bende de o korkular var ama bastırmaya çalışıyorum sürekli.Allahın izniyle sağlıkla alacağız kucaklarımıza bebeklerimizi...

İnşallah , teşekkür edrim hepinize yaa

Adamlar hadi abla başka kapıya dese yeridir, öylece bi 20 dk yemeklerin önünde bekledik kayınvalidemin düşünmesi için
ayy şaka gibi gerçekten cnm iyi tahammül etmişsin ben gerçekten şanslıyım o konuda k.valideyle kırk yılda bir görüşüyoruz çalıştığı için..

Bunların hepsini 1000 tl ye aldım kızlar. 0 ürün alıp dünyanın parasını vermektense 2. el (temizse) en iyisi. dediğim sitelerden bulabilirsiniz hala arayanlar varsa
çok güzelmiş canım güle güle kullan bende bebek arabasını ikinci el almayı düşünüyorum tutumlu anne diye bir site var henüz istediğimi bulamadım ama

ayy şaka gibi gerçekten cnm iyi tahammül etmişsin ben gerçekten şanslıyım o konuda k.valideyle kırk yılda bir görüşüyoruz çalıştığı için..

Sadece bu konu olsa neyse canım ama hep böyle
Bebeğe aldıklarımı onsuz alıyorum biliyorum en kaliteli marka bile olsa kulp bulacak.
Hiçbir şeyi beğenmez

Cok gecmis olsun canim rabbim bidaha yasatmasin

Reactions: 2k1
çok g.olsun cnm merak etme bişey olmaz ilaçlarını kullan ve yat dinlen bol bol.. bnm kızıma hamileyken 4 cm açılmayı 1 hafta beklettiler ilaçla ki bebeğim büyümüştü 36 haftalıktı seninki daha minik aşırı yüklenemez istesede gücü yetmez iyi düşün iyi olsun cnm bnm.. açılman yok şükür yumuşaması da ilaçla ve dinlenmeyle geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…