- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
hayırlı olsun güle güle kullanın canım..çok şirin dünde demiştim
sen naz yapacağın yerde kaynanan naz yapmış..tabi buna naz denirse
Kuzucum kaybetmeyeceksin allahın izniyle böyle şeyler söyleme , uzan dinlen kendine de suçlama sakın
Allah korusun canım ..kötü düşünme...bende de o korkular var ama bastırmaya çalışıyorum sürekli.Allahın izniyle sağlıkla alacağız kucaklarımıza bebeklerimizi...
Ben çatalla kanka oldum son zamanlardazırt pırt kanamam oluyor, gelen alttan muayene yapıyor giden alttan muayene benim rahim ağzı uzunluğum 3,1 cm. Yumuşamayı hiç duymadım ama inşallah sorun olmayacaktır canım. Moralini yüksek tut, hiçbir şey olmaz Allahın izniyle.
hoşgeldin canımMeraba arkadaşlar bende yeni buldum bu topiği. İnşallah bebeklerimizi kucaklarimiza almak nasip olsu.
Çok güzel canım benim.Bunların hepsini 1000 tl ye aldım kızlar. 0 ürün alıp dünyanın parasını vermektense 2. el (temizse) en iyisi. dediğim sitelerden bulabilirsiniz hala arayanlar varsa
Hosbulduk tesekkur ederimhoşgeldin canım
Sağlıklı günlerde kullan cnm bnm çok güzeller..Bunların hepsini 1000 tl ye aldım kızlar. 0 ürün alıp dünyanın parasını vermektense 2. el (temizse) en iyisi. dediğim sitelerden bulabilirsiniz hala arayanlar varsa
Sağlıklı günlerde kullan cnm bnm çok güzeller..
ayy şaka gibi gerçekten cnm iyi tahammül etmişsin ben gerçekten şanslıyım o konuda k.valideyle kırk yılda bir görüşüyoruz çalıştığı için..Adamlar hadi abla başka kapıya dese yeridir, öylece bi 20 dk yemeklerin önünde bekledik kayınvalidemin düşünmesi için
çok güzelmiş canım güle güle kullan bende bebek arabasını ikinci el almayı düşünüyorum tutumlu anne diye bir site var henüz istediğimi bulamadım amaBunların hepsini 1000 tl ye aldım kızlar. 0 ürün alıp dünyanın parasını vermektense 2. el (temizse) en iyisi. dediğim sitelerden bulabilirsiniz hala arayanlar varsa
ayy şaka gibi gerçekten cnm iyi tahammül etmişsin ben gerçekten şanslıyım o konuda k.valideyle kırk yılda bir görüşüyoruz çalıştığı için..
Cok gecmis olsun canim rabbim bidaha yasatmasinSağolun Allah razı olsun. Çok şükür çıktım evdeyim şimdi. Takip et, acil durumda gelirsin dediler, umarım olmaz bir daha.
Ben çatalla kanka oldum son zamanlardazırt pırt kanamam oluyor, gelen alttan muayene yapıyor giden alttan muayene benim rahim ağzı uzunluğum 3,1 cm. Yumuşamayı hiç duymadım ama inşallah sorun olmayacaktır canım. Moralini yüksek tut, hiçbir şey olmaz Allahın izniyle.
Gule gule kullan canim benim cok guzellermis.Bunların hepsini 1000 tl ye aldım kızlar. 0 ürün alıp dünyanın parasını vermektense 2. el (temizse) en iyisi. dediğim sitelerden bulabilirsiniz hala arayanlar varsa
ALLAH kabul eder inşallah cnmslm hatunlar
düğün telaşımız var giremiyorum fazla herkez iyidir umarım.
dün hatim duamız yapıldı Allah kabul etsin inş.
Kotu dusunme canim bisey insallah hepimizde o korku var biseymi olack erkenmi dogacak ama elden gelen bisey yok Allah a siginacaz bol bol dua edecez.Rabbim hepimizizn bebklerini korusun saglikli hayirli bir sekilde zamaninda kaucagimiza almayi nasip etsin.İnşallah , teşekkür edrim hepinize yaa
çok g.olsun cnm merak etme bişey olmaz ilaçlarını kullan ve yat dinlen bol bol.. bnm kızıma hamileyken 4 cm açılmayı 1 hafta beklettiler ilaçla ki bebeğim büyümüştü 36 haftalıktı seninki daha minik aşırı yüklenemez istesede gücü yetmez iyi düşün iyi olsun cnm bnm.. açılman yok şükür yumuşaması da ilaçla ve dinlenmeyle geçer..Kızlar günaydın. Bana pek aydın olamadı henüz ama..
Öncekiklesavha allah razı olsun, teşekkür ederiz.
Dün kontrolüm vardı. Düzensiz arada hissettiğim sancılarım oluyordu burada da sormuştum. Bir de oğlum çok baskı yapıyordu, eli kolu çıkacak diye korkuyordum o derece. İki seferdir de başı aşağıda oğlumun. Dün ısrarla çok baskı hissediyorum diye anlatınca ultrasonda önce rahim ağzı uzunluğuna baktı doktorum. 3.9cm çıktı çok iyi dedi ama madem bu kadar baskıdan şikayetçisin bi vajinal muayene yapalım dedi. En nefret ettiğim yere çatala çıkardı4 kere muayene etti.. Emin olmam lazım diye diye.. Sonunda rahimde yumuşama var ama açılma yok, istirahat etmen lazım, dolanma gezme dedi progestan başladık, bir de bi fitil verdi kasılmalarım olmasın diye.. Duyanınız bileniniz var mı bu yumuşama sonradan düzeliyor mu? Okuduğum kitapta allah korusun yumuşama doğumun ilk evresi diyordu. Sonra açılma oluyor, doğum başlıyordu. Daha çok küçüğüz ama.. Kasılmam olcak diye aklım çıkıyor dünden beri yatıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?