bugün pek bi sakiniz
oyhhhh bebekler uyutmadı heralde...gece iyi uyamadı galiba kimse canım uyku modunda gibiyiz..
oyhhhh bebekler uyutmadı heralde...
öhömmmmm öhömmmmmm..tüm topik ahalisine duyrulur....duyduk duymadık demeyin......
kattinin iş yerinden ayrılması ,topiğimizdeki durgunluğun gitmesi ve kafalarımızdaki sıkıntıların bi kaç saatte olsa dağılabilmesi münasebeti ile perşembe günü saat 10:30'da topiğimizde küçük bi parti düzenlenecektir...içecekler müessesemize aittir...(süt*su*taze sıkılmış meyve suyu)yiyecek konusu serbesttir..herkes beslenme çantasında ne varsa ortaya dökecektir...bilginize
öhömmmmm öhömmmmmm..tüm topik ahalisine duyrulur....duyduk duymadık demeyin......
kattinin iş yerinden ayrılması ,topiğimizdeki durgunluğun gitmesi ve kafalarımızdaki sıkıntıların bi kaç saatte olsa dağılabilmesi münasebeti ile perşembe günü saat 10:30'da topiğimizde küçük bi parti düzenlenecektir...içecekler müessesemize aittir...(süt*su*taze sıkılmış meyve suyu)yiyecek konusu serbesttir..herkes beslenme çantasında ne varsa ortaya dökecektir...bilginize
Benimde içimde erken olucak gibi bi his var 3 4 hafta daha sabredicm dolabmz gelince başlıcm pike takımlarım falanda var yikancak lohusayken sericem ilk onlardan başlıcm zaten benim ütü yapmam uzun sürer fazla ayakta kalamiyorumCanım ben dün yıkamaya başladım ama benim ilk oğlumun eşyaları bunlar 4 yıl beklediği için yıkayıp havalandırmam istedim iyice; kuruyanları katlayıp çarşafla sarıcam kısmetse 1 ay sonra bakarım duruma göre ütüler tülbentlere sararak dolabına yerleştiririm diyorum ilk oğlumda da 7. Ayın bitiminde yapmıştım doğum çantamı da ; kendim 7 aylık doğduğum için nolur nolmaz diye
gir canım girrr...bunlar senin ve topiğimiz için ..ben sizler için varımmmAY NE GÜZEL OLUR EVET PARTİ YAPALIM HERKES GÜZEL GÜZEL GİYİNSİN GÖBİŞLERİ RSMLESİN EĞLENELİM ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN MİSK CİDDİ CİDDİ PARTİ HAVASINA GİRDİM SAYENDE
Ben bu parti işini ciddiye almıştım kızlar .. sanıyorum ki şaka bu. gerçekten o saatte yanıma içecek yiyecek bişeyler getirecektim.gir canım girrr...bunlar senin ve topiğimiz için ..ben sizler için varımmm
ciddiyiz esmacım....sanalda olsa yapıcaz bişiler...maksat şu kafalar dağılsın....herkes bu aralar kaygılıBen bu parti işini ciddiye almıştım kızlar .. sanıyorum ki şaka bu. gerçekten o saatte yanıma içecek yiyecek bişeyler getirecektim.
süpersiniz valla kızlar.ciddiyiz esmacım....sanalda olsa yapıcaz bişiler...maksat şu kafalar dağılsın....herkes bu aralar kaygılı
OYUM SANAgir canım girrr...bunlar senin ve topiğimiz için ..ben sizler için varımmm
saglikli gunlerde kullanmaniz dilegiyle canim...Bunların hepsini 1000 tl ye aldım kızlar. 0 ürün alıp dünyanın parasını vermektense 2. el (temizse) en iyisi. dediğim sitelerden bulabilirsiniz hala arayanlar varsa
Evet getir zaten yanına al ne alacaksan otur pc başına esmaBen bu parti işini ciddiye almıştım kızlar .. sanıyorum ki şaka bu. gerçekten o saatte yanıma içecek yiyecek bişeyler getirecektim.
gönlünü ferah tut cnm bişey olmaz inşallah perşembe günü moral partisi veriyoruz eğlencez stres atıcaz çok bunaldık sende gel saat 10:30 da..Evdeki neti kapattık alıntı yapmayı beceremiyorum.bugun şeker yüklemesi sonuçlarını almaya gittim kanımda enfeksiyon çıktı apar topar hastaneye gittim idrar testi icin gözüm karardı yolda bu bebegimide benden alicaklart sandımama çok şükür enfeksiyon bol icmeyle geçer dedi doktorum o kadar korktum ki şans eseri kürtaj olduğum hastanede test yaptırmak zorunda kaldım sonuçlar çıkana kadar dakikalar geçmedi yaşadığım sıkıntıyı anlatamam Allahim bebeklerimizi korusun (
yapmam mı cnm en kısa sürede hepinizi bekliyorum yanımaDarısı başımıza katicim hepimizin yerine keyif yap olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?