- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
evet süsleme v.s
alemsin katticim. sen de olmasan....Evet getir zaten yanına al ne alacaksan otur pc başına esmaburdan eğlencez müzik açıp oynucaz
korkma cnm bende de oluyor akşamları sertlik ama gün içi uzanıp dinlenemiyorum çalıştığım için ondan herhalde diyorum hergün olmasa da haftada 2-3 gün mutlaka yaşıyorum o sertliği ve gerginliği.. doğum yaklaştıkça şikayetlerimiz artacak normal bunlar..kizlar sizin de gobeginiz sert ve gergin mi..ozellikle ogleden sonra bir basliyor yatana kadar sanki patlayacak gibi oluyorum...var mi benim gibi paylayavak gibi karni sert olan..ayrica sertlik karnimin bir bolgesinde degil her yerinde oluyor...2 gundur de karnima az az sanci giriyor...kalan zamani da hayirlisi ile atlatsaydik cok korkuyorum...
ay napim cnm ya hep ciddiyet nereye kadar hayat fazla ciddi olmak için çok kısa gülelim eğlenelim Rabbim dert vermesinalemsin katticim. sen de olmasan....
Bu ne icin :)
çok güzelmiş canım güle güle kullan bende bebek arabasını ikinci el almayı düşünüyorum tutumlu anne diye bir site var henüz istediğimi bulamadım ama
benimde aynı bugun sol tarafımda toplandı bıraz sertlik sonra karnımın tamamında sancım zaten hiç bitmedi sertlik akşama doğru artıyo çatlıycak gibi oluyorumkizlar sizin de gobeginiz sert ve gergin mi..ozellikle ogleden sonra bir basliyor yatana kadar sanki patlayacak gibi oluyorum...var mi benim gibi paylayavak gibi karni sert olan..ayrica sertlik karnimin bir bolgesinde degil her yerinde oluyor...2 gundur de karnima az az sanci giriyor...kalan zamani da hayirlisi ile atlatsaydik cok korkuyorum...
saglikli gunlerde kullanmaniz dilegiyle canim...
canim benim 1 aydan fazla zamandir oluyor son 2 kontrolumde dr.uma israrla soyledim rahim nuyuyor vs. deyip duruyorbir de dr.um perinatolog guvenmek istiyorum ama sertlik her gun var korkumdan yemek bile cok yemiyorum agirlasmayayim diye anca 4,5 kg. aldimkorkma cnm bende de oluyor akşamları sertlik ama gün içi uzanıp dinlenemiyorum çalıştığım için ondan herhalde diyorum hergün olmasa da haftada 2-3 gün mutlaka yaşıyorum o sertliği ve gerginliği.. doğum yaklaştıkça şikayetlerimiz artacak normal bunlar..
of ya o catlama hissi yok mu resmen karnimin etleri kopacak gibi oluyor istisnasiz her gun...erken dohum belirtisi olmasindan cok korkuyorum canim insallah sikinti degildir...benimde aynı bugun sol tarafımda toplandı bıraz sertlik sonra karnımın tamamında sancım zaten hiç bitmedi sertlik akşama doğru artıyo çatlıycak gibi oluyorum
korkma cnm bişey olmaz ayrıca bravo gayet az almışsın olması gereken o çünkü6. ayda bebek eşi suyu en fazla 4 kilo fazlalık yaparmış 4 kilo üstünü anne kendine alırmış bnm dr öyle dedi ben 14 kilo aldımcanim benim 1 aydan fazla zamandir oluyor son 2 kontrolumde dr.uma israrla soyledim rahim nuyuyor vs. deyip duruyorbir de dr.um perinatolog guvenmek istiyorum ama sertlik her gun var korkumdan yemek bile cok yemiyorum agirlasmayayim diye anca 4,5 kg. aldim
Canım tarif ettiklerinin aynısı bendede oluyor. Şişlik zaten hemem hemen her insanda öğleden sonra oluyor ki bunu hamilelikte daha fazla hissediyoruz. Sancılarım 2 gündür benimde elekrik çarpması gibi oluyor ama normalmişkizlar sizin de gobeginiz sert ve gergin mi..ozellikle ogleden sonra bir basliyor yatana kadar sanki patlayacak gibi oluyorum...var mi benim gibi paylayavak gibi karni sert olan..ayrica sertlik karnimin bir bolgesinde degil her yerinde oluyor...2 gundur de karnima az az sanci giriyor...kalan zamani da hayirlisi ile atlatsaydik cok korkuyorum...
canim acikcasi ben kiloyu dert etmiyorum bunye meselesi veririm cok kilo alasam da insallah...benim az almam korkumdan yoksa az alayim diye degil..canim deli gibi her seyi istiyor ama yedikce karin sertlesiyor diye dikkat ediyorum...senin kilolar da gider canim azimli birisin sende kalmaz onlar...korkma cnm bişey olmaz ayrıca bravo gayet az almışsın olması gereken o çünkü6. ayda bebek eşi suyu en fazla 4 kilo fazlalık yaparmış 4 kilo üstünü anne kendine alırmış bnm dr öyle dedi ben 14 kilo aldım
sordum doktora sorun yok dedi rahim boyu suyu ıyı dedi erken doğurcam kesin hocam ben oyle hissediyorum dedim güldü yok yok zamanında gelir merak etme dedi. ayın 10'unda kontrolum tekrar soracam sertlik beni korkutuyo cunku hareketleride hissetmiyorum çalıştığım için gün içerisinde dinlenemiyorum ondan mı acabao
of ya o catlama hissi yok mu resmen karnimin etleri kopacak gibi oluyor istisnasiz her gun...erken dohum belirtisi olmasindan cok korkuyorum canim insallah sikinti degildir...
canim ben diyorum ki esime raziyim sert karinla dolasmaya rahatsizlik degil sadece korku normal olduguna kanaat getirsem hic umrumda olmayacak ama yatarken bir sey yok yururken ayaktayken davul gibiyim resmen..sancilar da 2 gundur bende de var bakalim sayili gunler gelip gececek insallah...Canım tarif ettiklerinin aynısı bendede oluyor. Şişlik zaten hemem hemen her insanda öğleden sonra oluyor ki bunu hamilelikte daha fazla hissediyoruz. Sancılarım 2 gündür benimde elekrik çarpması gibi oluyor ama normalmiş
evet süsleme v.s
Teşekkür ederim misk, saol gene de. Başka doktora görünmeye daha çok korkuyorum. Önceki bebeğimi doktor yüzünden kaybettim, ben de ölümden dönmüştüm. Önce allaha sonra doktoruma güveniyorum ama olayın kendisi panikletiyor beni.. kafamı dağıtmak için eşyalarına odasına odaklanmıştım ama alırken de hep ya az daha beklesek mi diye diye almıştım. Kaybetmekten korkuyorum gene..
canim ben de okuldayken az hissediyorum ama evde yatarken net hissediyorum sanirim sakin zamanda daha net hissediyoruz...peki rahim boyunu vajinalden mi olctu dr.un canim...sordum doktora sorun yok dedi rahim boyu suyu ıyı dedi erken doğurcam kesin hocam ben oyle hissediyorum dedim güldü yok yok zamanında gelir merak etme dedi. ayın 10'unda kontrolum tekrar soracam sertlik beni korkutuyo cunku hareketleride hissetmiyorum çalıştığım için gün içerisinde dinlenemiyorum ondan mı acaba
Bunların hepsini 1000 tl ye aldım kızlar. 0 ürün alıp dünyanın parasını vermektense 2. el (temizse) en iyisi. dediğim sitelerden bulabilirsiniz hala arayanlar varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?