2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet süsleme v.s

benim hastanede ziyaretçim olur mu emin değilim, bakıcım eşim ve kendim olacaz sadece.. komşular gelir sanırım. sadece çikolata yaptırmayı düşünüyorum hani şu bebek figürlü vs... onu da eve gelen olursa veririm

korkma cnm bende de oluyor akşamları sertlik ama gün içi uzanıp dinlenemiyorum çalıştığım için ondan herhalde diyorum hergün olmasa da haftada 2-3 gün mutlaka yaşıyorum o sertliği ve gerginliği.. doğum yaklaştıkça şikayetlerimiz artacak normal bunlar..

çok güzelmiş canım güle güle kullan bende bebek arabasını ikinci el almayı düşünüyorum tutumlu anne diye bir site var henüz istediğimi bulamadım ama

çok tşk ederim cnm ben de tutumluanne den alışveriş yapıyorum. sahibinden.com a da bak derim cnm

benimde aynı bugun sol tarafımda toplandı bıraz sertlik sonra karnımın tamamında sancım zaten hiç bitmedi sertlik akşama doğru artıyo çatlıycak gibi oluyorum

canim benim 1 aydan fazla zamandir oluyor son 2 kontrolumde dr.uma israrla soyledim rahim nuyuyor vs. deyip duruyorbir de dr.um perinatolog guvenmek istiyorum ama sertlik her gun var korkumdan yemek bile cok yemiyorum agirlasmayayim diye anca 4,5 kg. aldim

o
benimde aynı bugun sol tarafımda toplandı bıraz sertlik sonra karnımın tamamında sancım zaten hiç bitmedi sertlik akşama doğru artıyo çatlıycak gibi oluyorum
of ya o catlama hissi yok mu resmen karnimin etleri kopacak gibi oluyor istisnasiz her gun...erken dohum belirtisi olmasindan cok korkuyorum canim insallah sikinti degildir...

korkma cnm bişey olmaz ayrıca bravo gayet az almışsın olması gereken o çünkü6. ayda bebek eşi suyu en fazla 4 kilo fazlalık yaparmış 4 kilo üstünü anne kendine alırmış bnm dr öyle dedi ben 14 kilo aldım

Canım tarif ettiklerinin aynısı bendede oluyor. Şişlik zaten hemem hemen her insanda öğleden sonra oluyor ki bunu hamilelikte daha fazla hissediyoruz. Sancılarım 2 gündür benimde elekrik çarpması gibi oluyor ama normalmiş

canim acikcasi ben kiloyu dert etmiyorum bunye meselesi veririm cok kilo alasam da insallah...benim az almam korkumdan yoksa az alayim diye degil..canim deli gibi her seyi istiyor ama yedikce karin sertlesiyor diye dikkat ediyorum...senin kilolar da gider canim azimli birisin sende kalmaz onlar...

o

of ya o catlama hissi yok mu resmen karnimin etleri kopacak gibi oluyor istisnasiz her gun...erken dohum belirtisi olmasindan cok korkuyorum canim insallah sikinti degildir...
sordum doktora sorun yok dedi rahim boyu suyu ıyı dedi erken doğurcam kesin hocam ben oyle hissediyorum dedim güldü yok yok zamanında gelir merak etme dedi. ayın 10'unda kontrolum tekrar soracam sertlik beni korkutuyo cunku hareketleride hissetmiyorum çalıştığım için gün içerisinde dinlenemiyorum ondan mı acaba

canim ben diyorum ki esime raziyim sert karinla dolasmaya rahatsizlik degil sadece korku normal olduguna kanaat getirsem hic umrumda olmayacak ama yatarken bir sey yok yururken ayaktayken davul gibiyim resmen..sancilar da 2 gundur bende de var bakalim sayili gunler gelip gececek insallah...

evet süsleme v.s

benim hastanede ziyaretçim olur mu emin değilim, bakıcım eşim ve kendim olacaz sadece.. komşular gelir sanırım. sadece çikolata yaptırmayı düşünüyorum hani şu bebek figürlü vs... onu da eve gelen olursa veririm

canım Allah korusun kayıp vs düşünme, yumuşama doğuma yakın olması bekleniyor ama sende açılma yokmuş, endişe etme. sadece doktorun dediği gibi dinlen, eksikler 1 günde bile hallolur yeter ki sağlıklı olsun bebişler..

canim ben de okuldayken az hissediyorum ama evde yatarken net hissediyorum sanirim sakin zamanda daha net hissediyoruz...peki rahim boyunu vajinalden mi olctu dr.un canim...

Bunların hepsini 1000 tl ye aldım kızlar. 0 ürün alıp dünyanın parasını vermektense 2. el (temizse) en iyisi. dediğim sitelerden bulabilirsiniz hala arayanlar varsa

canım çok iyi yapmışsın koltuk değil ki eskisin kirlensin mobilya mobilyadır işte:) çok da güzeller güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…