2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet cnm kızımıma da hamileyken 30 kg aldım hepsini verdim hayırlısı ile bi doğum yapayım da veririm dert etmiyorum.. hırslıyım o konuda..

canim ben de okuldayken az hissediyorum ama evde yatarken net hissediyorum sanirim sakin zamanda daha net hissediyoruz...peki rahim boyunu vajinalden mi olctu dr.un canim...
yok canım usg ile hafif sıkışık gel dedi oyle olctu 40mm gayet iyi dedi ama dogurana kadar bitmiycek korkular

Canim her anlattığı n ayni sekilde bendede okuyor.sabah dinc kalkiyorum sanki hamile ben degilom oglene dogru bi baslio gobek agirlio kasiklarim agrio sizlio gobek sertlesio yatinca rahatliyorum ama normal seylermis bunlat bebisler buyuyo baski yapio

kızlarr gün boyu yazamadım işten güçten. parti süper olur cidden göbüşleri de gönderdik mi tamam sütümü hazırlayıp gelicemm

ay yalniz degilmisim canim ya sabah yeni dogmus bebek gibi 2 saat sonra of puf basliyor neyseki son trimestire girdik...bebislerimiz buyusun yerim ben onlari

yok canım usg ile hafif sıkışık gel dedi oyle olctu 40mm gayet iyi dedi ama dogurana kadar bitmiycek korkular
anladim canim benim dr. her gittigimde bir suru olcum yapiyor ama ben sormazsam soylemiyor bir dahaki kontrolde srayim rahim boyunu merak ettim simdi...

kızlar geçmişi tam okuyamadım kontrole gittim şeker konusunu sordum 50 mg yükleme yaptıklarını söyledi. açlık tokluk şekerinden bahsettim. yüksek çıkarsa napacaz dedim diyet ve egzersiz dedi, size şimdiden yüksek çıkmış gibi davranacağıma söz veriyorum dedim:) güldü ve aileden birinci derecede şeker hastası da olmadığı için rutin şeker tahlili istedi, ona göre davranacaz. ben de bugünden itibaren sanki diyet vermiş gibi dikkat edeceğim. bebişim de iyiymiş haftasıyla uyumlu dedi herkese iyi akşamlar görüşmek üzere...

kızlar merhabaa baya uzak kaldım :) işten güçten giremiyorum da. hepimizin bebişler kafa aşağıda ayaklar yukarıda mı ? benm 21 den beri öyle de deneyimli annelere sorum şu doğuma kadar böyle mi gider? detaylıda doktor sürekli dönüyor demişti ama bir sonraki kontrolde yine o pozisyondaydı haftaya yine var kontrolüm bakalım o zaman nasıl. bu arada cuma 2.doz aşım var :)

Ben de sonunda aşımı oldum. Eski bir fobik olarak kendimle gurur duyuyorum. Fenalaşmadan, bayılmadan bunu da atlattım fobimi yendiğimden beri çok kan verdim ama ilk defa iğnenin çoğunun girdiği aşı oldum. Korkan arkadaşlara cesaret diliyorum. İnsan çok gurur duyuyor kendiyle.

Bende de enfeksiyon çıktı canım bolbol su içmek lazımmış

canim benim de en son kontrolde bebisin basi assagida idi ve dr. onemli olmadigini soyledi...

canim ben de okuldayken az hissediyorum ama evde yatarken net hissediyorum sanirim sakin zamanda daha net hissediyoruz...peki rahim boyunu vajinalden mi olctu dr.un canim...
Ben de öğretmenim canım, ben de okuldayken öyle çok fazla hissedemiyorum. Ama eve gelip şöyle bi Sırt üstü uzanınca çok şükür kızım ben burdayım anne, diyiveriyor. Ben de bugün 26+4 oldum çok şükür

Bu konuda deneyimli değilim ama benim oğlum da 1 aydan fazladır kafası aşağıda, poposu yukarıda ayakları da kaburgalarımda duruyor :) doktorum dünkü kontrolümde artık pozisyonunun değişeceğini sanmıyorum ama sıkıntı değil dedi. Bir zararı yoktur umarım.. Yarın tekrar kontrolüm var, böyle durmasının bir zararı ya da riski var mı diye soracağım. Tabi inşallah açılma olmadan şu yumuşama mevzusunu da atlatmışızdır da sorularımı soracak kafada olurum...

Kızlar benim kaburgalarim ağrıyo tam gogsumun altı gobusumun başladığı yer niye böyle oluyo benim gibi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…