Evet cnm kızımıma da hamileyken 30 kg aldım hepsini verdim hayırlısı ile bi doğum yapayım da veririm dert etmiyorum.. hırslıyım o konuda..canim acikcasi ben kiloyu dert etmiyorum bunye meselesi veririm cok kilo alasam da insallah...benim az almam korkumdan yoksa az alayim diye degil..canim deli gibi her seyi istiyor ama yedikce karin sertlesiyor diye dikkat ediyorum...senin kilolar da gider canim azimli birisin sende kalmaz onlar...
Cnm gule gule kullan harikalar hepside bende ikinci ele sicak bakiom ama k9cam pimpirikli bu konuda :)Bunların hepsini 1000 tl ye aldım kızlar. 0 ürün alıp dünyanın parasını vermektense 2. el (temizse) en iyisi. dediğim sitelerden bulabilirsiniz hala arayanlar varsa
yok canım usg ile hafif sıkışık gel dedi oyle olctu 40mm gayet iyi dedi ama dogurana kadar bitmiycek korkularcanim ben de okuldayken az hissediyorum ama evde yatarken net hissediyorum sanirim sakin zamanda daha net hissediyoruz...peki rahim boyunu vajinalden mi olctu dr.un canim...
Bu ne icin :)
Canim her anlattığı n ayni sekilde bendede okuyor.sabah dinc kalkiyorum sanki hamile ben degilom oglene dogru bi baslio gobek agirlio kasiklarim agrio sizlio gobek sertlesio yatinca rahatliyorum ama normal seylermis bunlat bebisler buyuyo baski yapiokizlar sizin de gobeginiz sert ve gergin mi..ozellikle ogleden sonra bir basliyor yatana kadar sanki patlayacak gibi oluyorum...var mi benim gibi paylayavak gibi karni sert olan..ayrica sertlik karnimin bir bolgesinde degil her yerinde oluyor...2 gundur de karnima az az sanci giriyor...kalan zamani da hayirlisi ile atlatsaydik cok korkuyorum...
Bende bundan alacam çok güzel yaGünaydın güzel anneler babası oğluma bunu almış bayıldım :):)
masallah canim 30 kg herkesin verebilecegi bor kilo degil dogrusu...Evet cnm kızımıma da hamileyken 30 kg aldım hepsini verdim hayırlısı ile bi doğum yapayım da veririm dert etmiyorum.. hırslıyım o konuda..
sorma canim ne zaman dogurduk o zaman yok suram agirdi yok buram agirdi diye cok takilmaycagiz insallah..yok canım usg ile hafif sıkışık gel dedi oyle olctu 40mm gayet iyi dedi ama dogurana kadar bitmiycek korkular
ay yalniz degilmisim canim ya sabah yeni dogmus bebek gibi 2 saat sonra of puf basliyor neyseki son trimestire girdik...bebislerimiz buyusun yerim ben onlariCanim her anlattığı n ayni sekilde bendede okuyor.sabah dinc kalkiyorum sanki hamile ben degilom oglene dogru bi baslio gobek agirlio kasiklarim agrio sizlio gobek sertlesio yatinca rahatliyorum ama normal seylermis bunlat bebisler buyuyo baski yapio
anladim canim benim dr. her gittigimde bir suru olcum yapiyor ama ben sormazsam soylemiyor bir dahaki kontrolde srayim rahim boyunu merak ettim simdi...yok canım usg ile hafif sıkışık gel dedi oyle olctu 40mm gayet iyi dedi ama dogurana kadar bitmiycek korkular
cnm zaten doğumda en az 12-15 kg arası gidiyor kalanıda 3 ayda vermiştim..masallah canim 30 kg herkesin verebilecegi bor kilo degil dogrusu...
Bende de enfeksiyon çıktı canım bolbol su içmek lazımmışEvdeki neti kapattık alıntı yapmayı beceremiyorum.bugun şeker yüklemesi sonuçlarını almaya gittim kanımda enfeksiyon çıktı apar topar hastaneye gittim idrar testi icin gözüm karardı yolda bu bebegimide benden alicaklart sandımama çok şükür enfeksiyon bol icmeyle geçer dedi doktorum o kadar korktum ki şans eseri kürtaj olduğum hastanede test yaptırmak zorunda kaldım sonuçlar çıkana kadar dakikalar geçmedi yaşadığım sıkıntıyı anlatamam Allahim bebeklerimizi korusun (
canim benim de en son kontrolde bebisin basi assagida idi ve dr. onemli olmadigini soyledi...kızlar merhabaa baya uzak kaldım :) işten güçten giremiyorum da. hepimizin bebişler kafa aşağıda ayaklar yukarıda mı ? benm 21 den beri öyle de deneyimli annelere sorum şu doğuma kadar böyle mi gider? detaylıda doktor sürekli dönüyor demişti ama bir sonraki kontrolde yine o pozisyondaydı haftaya yine var kontrolüm bakalım o zaman nasıl. bu arada cuma 2.doz aşım var :)
Ben de öğretmenim canım, ben de okuldayken öyle çok fazla hissedemiyorum. Ama eve gelip şöyle bi Sırt üstü uzanınca çok şükür kızım ben burdayım anne, diyiveriyor. Ben de bugün 26+4 oldum çok şükürcanim ben de okuldayken az hissediyorum ama evde yatarken net hissediyorum sanirim sakin zamanda daha net hissediyoruz...peki rahim boyunu vajinalden mi olctu dr.un canim...
kızlar merhabaa baya uzak kaldım :) işten güçten giremiyorum da. hepimizin bebişler kafa aşağıda ayaklar yukarıda mı ? benm 21 den beri öyle de deneyimli annelere sorum şu doğuma kadar böyle mi gider? detaylıda doktor sürekli dönüyor demişti ama bir sonraki kontrolde yine o pozisyondaydı haftaya yine var kontrolüm bakalım o zaman nasıl. bu arada cuma 2.doz aşım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?