2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Canım normal doğum için uygun pozisyon diye seviniyorum açıkçası böyle durduğu için. Bebegim diye uygulama var ya sende de yüklüdür belki orda bundan sonraki haftalar da pozisyonu hep bu sekilde gösteriyor bende merak ettim. Doktor zaten rahim iyi durumda kapalı tehlike yok demişti.

olmadı evimizi süsleriz ohatun..kendimiz için yaparız...benimde ev kalabalık olacak muhtemelen hastaneye pek kimse gelmez..
Misk ben nereyi susleyeyim doğumu annemin yanında yapacağım oraya gelen giden es dost olur ama hastaneyi mi yoksa benim annemin evindeki eski odamizi mi suslesem? Gerci çok masraf yapmak istemiyorum ama uygun fikirler olursa yazın bana

Kızlar inanılmaz başım ağrıyor bugün misafirlerim gelecek bu halde napıcam bi minoset içsem nolur korkuyorum içmeye

yok canım usg ile hafif sıkışık gel dedi oyle olctu 40mm gayet iyi dedi ama dogurana kadar bitmiycek korkular
Canim sıkısikken karnindan olcmek rahim agzini uzun gosteriyomus.. En guzeli vajinal yoldan olcum internette okumustum. Nekadar tutarli bilemem

Kızlar inanılmaz başım ağrıyor bugün misafirlerim gelecek bu halde napıcam bi minoset içsem nolur korkuyorum içmeye

Doktorunu ara sor canım
Onun dediği ilaçtan başka ilaç içme sakın
Gerekirse ağrıyı çek ama doktorun onay vermeden ilaç içme

Doktorunu ara sor canım
Onun dediği ilaçtan başka ilaç içme sakın
Gerekirse ağrıyı çek ama doktorun onay vermeden ilaç içme
Bugün yok hastanede. Bana daha önce minoset vermişti :/ inanılmaz ağrıyor çok kötüyüm

Bugün yok hastanede. Bana daha önce minoset vermişti :/ inanılmaz ağrıyor çok kötüyüm

Telefonla ulaşamıyor musun canım
Aslında sormak lazım bi yerimiz ağrımadan çok ağrırsa hangi ilacı içelim diye
Çok geçmiş olsun

Telefonla ulaşamıyor musun canım
Aslında sormak lazım bi yerimiz ağrımadan çok ağrırsa hangi ilacı içelim diye
Çok geçmiş olsun
Uyuz oluyorum işte kendi cep telefonunu vermiyorlar içmim o zaman ben ama nasıl dayanıcam

kızlarr bebek Odası'nı halletim. mobilyacının yaptıklarını da gördüm. gayet güzel görünüyordu. hatta çizimlerimi çok beğendi. hocam senle çalışalım filan dedi ve gerçekten üzerimden büyük bir Yük daha kalktı.

Uyuz oluyorum işte kendi cep telefonunu vermiyorlar içmim o zaman ben ama nasıl dayanıcam
Çok geçmiş olsun canım; inş ilaç içmeden geçer başın; minoset in normal olanı parolla aynı ben ilk hamileliğimde doğumdan sonra günde 4 taneye kadar minoset içmiştim tabi dr Um verdi yoksa göğüs ucu sinirlerim ezilmişti emziremiyordum bi süre öyle idare ettim oğlum sıkmayana kadar acıdan kıvranıyordım; böyle de zor ağrıyarak senin kararın canım; hastaneyi ara başka kadın doğumcu varsa ona sor istersen

Cnm gule gule kullan harikalar hepside bende ikinci ele sicak bakiom ama k9cam pimpirikli bu konuda :)

sen birde benim eşimi görsen. sana şu kadarını diyim cnm yemekleri ve çayı bile içme suyuyla yaptırıo sen düşün gerisini. ona kabul ettirmek zor olsada kabul etti

Kızlar ya benim de hormonal midir bilmiyorum ama çok keyifsizim çok şükür bi sıkıntım da yok ama havadan mı bilemiyorum Haziran da ben hep çok mutlu olurum ama okulda tayin isteğimde olmadı böyle bi huzursuzum; inş toparlarım hiç işim bitmiyor sanki hep yapacağım işler var hiçbirşeye yetemiyorum sanki sorumluluk Duygusu daha da arttı ben de; Rabbim hepimize sağlıkla kavuştursun inş güç kuvvetle :)

aramizda 2 gun var canim ayni haftadayiz...okulda zaten o kadar zaman yogun geciyor ki insan anlamiyor hele de su gunlerde not telasindan kafa kalmadi neyse ki az kaldi kapanmasina..bransin ne canim benim edebiyat...

Bende aynen bi keyifsizim banyoya girmem lazim sabahdan bi kendimi banyoya atamadim yaaa(((

Doktorum minoset vermişti ağrın olursa diye ağlıyorum ağrıdan
Minoset daha çok gebelerde kullanılan bir ilaç zaten hatta ben ilk 4 ay çok baş ağrısı çekmiştim ki halen devam ediyor doktorum günde 3 defa ya kadar içebilirsin dedi. Tabi ki günde 3 kez ilaç icmedim ama çok kötü olduğum zamanlarda da içiyorum. Bol su iç ayrıca susuz kalmakta baş ağrısı yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…