Bu konuda deneyimli değilim ama benim oğlum da 1 aydan fazladır kafası aşağıda, poposu yukarıda ayakları da kaburgalarımda duruyor :) doktorum dünkü kontrolümde artık pozisyonunun değişeceğini sanmıyorum ama sıkıntı değil dedi. Bir zararı yoktur umarım.. Yarın tekrar kontrolüm var, böyle durmasının bir zararı ya da riski var mı diye soracağım. Tabi inşallah açılma olmadan şu yumuşama mevzusunu da atlatmışızdır da sorularımı soracak kafada olurum...
Misk ben nereyi susleyeyimolmadı evimizi süsleriz ohatun..kendimiz için yaparız...benimde ev kalabalık olacak muhtemelen hastaneye pek kimse gelmez..
Canim sıkısikken karnindan olcmek rahim agzini uzun gosteriyomus.. En guzeli vajinal yoldan olcum internette okumustum. Nekadar tutarli bilememyok canım usg ile hafif sıkışık gel dedi oyle olctu 40mm gayet iyi dedi ama dogurana kadar bitmiycek korkular
Kızlar inanılmaz başım ağrıyor bugün misafirlerim gelecek bu halde napıcambi minoset içsem nolur korkuyorum içmeye
Kızlar inanılmaz başım ağrıyor bugün misafirlerim gelecek bu halde napıcambi minoset içsem nolur korkuyorum içmeye
Doktorum minoset vermişti ağrın olursa diyeSakın paroldan başkasını içme canım
Bugün yok hastanede. Bana daha önce minoset vermişti :/ inanılmaz ağrıyor çok kötüyümDoktorunu ara sor canım
Onun dediği ilaçtan başka ilaç içme sakın
Gerekirse ağrıyı çek ama doktorun onay vermeden ilaç içme
Bugün yok hastanede. Bana daha önce minoset vermişti :/ inanılmaz ağrıyor çok kötüyüm
Uyuz oluyorum işte kendi cep telefonunu vermiyorlarTelefonla ulaşamıyor musun canım
Aslında sormak lazım bi yerimiz ağrımadan çok ağrırsa hangi ilacı içelim diye
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım; inş ilaç içmeden geçer başın; minoset in normal olanı parolla aynı ben ilk hamileliğimde doğumdan sonra günde 4 taneye kadar minoset içmiştim tabi dr Um verdi yoksa göğüs ucu sinirlerim ezilmişti emziremiyordum bi süre öyle idare ettim oğlum sıkmayana kadar acıdan kıvranıyordım; böyle de zor ağrıyarak senin kararın canım; hastaneyi ara başka kadın doğumcu varsa ona sor istersenUyuz oluyorum işte kendi cep telefonunu vermiyorlariçmim o zaman ben ama nasıl dayanıcam
Cnm gule gule kullan harikalar hepside bende ikinci ele sicak bakiom ama k9cam pimpirikli bu konuda :)
Bu bas agrisi bende de var ilac icmemek icin direniyorum acikcasiBugün yok hastanede. Bana daha önce minoset vermişti :/ inanılmaz ağrıyor çok kötüyüm
Buz torbasi koyun basiniza cok iyi geliyorBu bas agrisi bende de var ilac icmemek icin direniyorum acikcasi
aramizda 2 gun var canim ayni haftadayiz...okulda zaten o kadar zaman yogun geciyor ki insan anlamiyor hele de su gunlerde not telasindan kafa kalmadi neyse ki az kaldi kapanmasina..bransin ne canim benim edebiyat...Ben de öğretmenim canım, ben de okuldayken öyle çok fazla hissedemiyorum. Ama eve gelip şöyle bi Sırt üstü uzanınca çok şükür kızım ben burdayım anne, diyiveriyor. Ben de bugün 26+4 oldum çok şükür
Bende aynen bi keyifsizim banyoya girmem lazim sabahdan bi kendimi banyoya atamadim yaaa(((Kızlar ya benim de hormonal midir bilmiyorum ama çok keyifsizim çok şükür bi sıkıntım da yok ama havadan mı bilemiyorum Haziran da ben hep çok mutlu olurum ama okulda tayin isteğimde olmadı böyle bi huzursuzum; inş toparlarım hiç işim bitmiyor sanki hep yapacağım işler var hiçbirşeye yetemiyorum sanki sorumluluk Duygusu daha da arttı ben de; Rabbim hepimize sağlıkla kavuştursun inş güç kuvvetle :)
Minoset daha çok gebelerde kullanılan bir ilaç zaten hatta ben ilk 4 ay çok baş ağrısı çekmiştim ki halen devam ediyor doktorum günde 3 defa ya kadar içebilirsin dedi. Tabi ki günde 3 kez ilaç icmedim ama çok kötü olduğum zamanlarda da içiyorum. Bol su iç ayrıca susuz kalmakta baş ağrısı yaparDoktorum minoset vermişti ağrın olursa diyeağlıyorum ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?