Kiyamam cnm ara ara hepimize oluyor o keyifsizlik.. Hele yetememeyi sorma bende birçok şeye yetisemiyorum birsürü yapmam gereken şey var Allahtan son is günüm yarın sonrasında evde ufak ufak yapicam artık..Kızlar ya benim de hormonal midir bilmiyorum ama çok keyifsizim çok şükür bi sıkıntım da yok ama havadan mı bilemiyorum Haziran da ben hep çok mutlu olurum ama okulda tayin isteğimde olmadı böyle bi huzursuzum; inş toparlarım hiç işim bitmiyor sanki hep yapacağım işler var hiçbirşeye yetemiyorum sanki sorumluluk Duygusu daha da arttı ben de; Rabbim hepimize sağlıkla kavuştursun inş güç kuvvetle :)
Buz kompres yaptım eşime biraz ovalattım daha iyiyim. İçmicem dayanıcam sanırım :/ ama inanılmaz zor. Çok tesekkür ederim cevabın içinÇok geçmiş olsun canım; inş ilaç içmeden geçer başın; minoset in normal olanı parolla aynı ben ilk hamileliğimde doğumdan sonra günde 4 taneye kadar minoset içmiştim tabi dr Um verdi yoksa göğüs ucu sinirlerim ezilmişti emziremiyordum bi süre öyle idare ettim oğlum sıkmayana kadar acıdan kıvranıyordım; böyle de zor ağrıyarak senin kararın canım; hastaneyi ara başka kadın doğumcu varsa ona sor istersen
Sanırım dediğin gibi suyu azalttım bu ara. Ama içmedim halen ilacı. Eşime biraz ovalattım. Çok şükür iyiym. Tesekkür ederimMinoset daha çok gebelerde kullanılan bir ilaç zaten hatta ben ilk 4 ay çok baş ağrısı çekmiştim ki halen devam ediyor doktorum günde 3 defa ya kadar içebilirsin dedi. Tabi ki günde 3 kez ilaç icmedim ama çok kötü olduğum zamanlarda da içiyorum. Bol su iç ayrıca susuz kalmakta baş ağrısı yapar
Ben de içmedim gerçekten de buz iyi geldi. Biraz da masaj. Misafirim gelecek şimdi oyle olmasa bu kadar önemsemezdim de. Çok şükür rahatladım biraz.Bu bas agrisi bende de var ilac icmemek icin direniyorum acikcasi
Minoset yada parol farketmez icebilirsinDoktorum minoset vermişti ağrın olursa diyeağlıyorum ağrıdan
Bas agrisinda buzu tek gecerim acaip hafifletiyorBen de içmedim gerçekten de buz iyi geldi. Biraz da masaj. Misafirim gelecek şimdi oyle olmasa bu kadar önemsemezdim de. Çok şükür rahatladım biraz.
Kızlar ya benim de hormonal midir bilmiyorum ama çok keyifsizim çok şükür bi sıkıntım da yok ama havadan mı bilemiyorum Haziran da ben hep çok mutlu olurum ama okulda tayin isteğimde olmadı böyle bi huzursuzum; inş toparlarım hiç işim bitmiyor sanki hep yapacağım işler var hiçbirşeye yetemiyorum sanki sorumluluk Duygusu daha da arttı ben de; Rabbim hepimize sağlıkla kavuştursun inş güç kuvvetle :)
Fatma kasapoğlu Medicine'de değil mi?Aynen öylecanım benim doktor okadar vurdumduymaz ki kilo takibi mi bile yapmıyor ben diyorum çok Kilo aldım hamur işi ekmek vs kes diyor klasik.
Doğum ü bende istanbul da düşünüyorum bağcılar Medicana da fatma kasapoğlu iyi dediler ama randevu çok yoğun bakalım hayırlısı
Canım çiziminin resmini atsana görelim biz de:)kızlarr bebek Odası'nı halletim. mobilyacının yaptıklarını da gördüm. gayet güzel görünüyordu. hatta çizimlerimi çok beğendi. hocam senle çalışalım filan dedive gerçekten üzerimden büyük bir Yük daha kalktı.
Canım benim branş okul öncesi :) zevkli biraz da yorucu..aramizda 2 gun var canim ayni haftadayiz...okulda zaten o kadar zaman yogun geciyor ki insan anlamiyor hele de su gunlerde not telasindan kafa kalmadi neyse ki az kaldi kapanmasina..bransin ne canim benim edebiyat...
Fatma kasapoğlu Medicine'de değil mi?
sanırım Medicana ile karıştı.
canım gecmıs olsun sanırım doktoruna hastane telınden ulasıyorsun ama bence kendı sahsı telını ıste sonucta ne olur ne olmaz.herkesın elınde bulunması gerek acıl durumlar ıcınBugün yok hastanede. Bana daha önce minoset vermişti :/ inanılmaz ağrıyor çok kötüyüm
Canım banada doktorum minoset verdi herhangi bir ağrın olursa 1 tane içebilirsin demişti ve bende çok başım ağrıdığı zamanlarda içiyorum.Uyuz oluyorum işte kendi cep telefonunu vermiyorlariçmim o zaman ben ama nasıl dayanıcam
3kilo almışm kızlar net ..inş hamileliği az kilo alarak kapatırım :) şimdi uzandım kk da bakınıyorum :)kızımda içerden talim yapmaya başladı :)bişiyde yemedim daha ama artık aç tok farketmiyor paso hareket ediyor :)
Geçen arkadaşımla konuştum ,onunda bebeği çok hareketliymiş :) doğuncada aynı oldu diyor ,hiç durmuyormuş paso evin içinde geziyormuş aurmadan :)işimiz var bu kızla galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?