2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kiyamam cnm ara ara hepimize oluyor o keyifsizlik.. Hele yetememeyi sorma bende birçok şeye yetisemiyorum birsürü yapmam gereken şey var Allahtan son is günüm yarın sonrasında evde ufak ufak yapicam artık..

Buz kompres yaptım eşime biraz ovalattım daha iyiyim. İçmicem dayanıcam sanırım :/ ama inanılmaz zor. Çok tesekkür ederim cevabın için

Sanırım dediğin gibi suyu azalttım bu ara. Ama içmedim halen ilacı. Eşime biraz ovalattım. Çok şükür iyiym. Tesekkür ederim

Ya bende ilk aylarda olan her şeye ağlama duygulanma durumu geri döndü. Her gün olmasa da 2 güne bir ağlayacak bir şeyler bulup ağlıyorum, genelde de eşim bir şeyleri yapmadığı için sinirle karışık üzüntüden ağlıyorum, gıcık oluyorum kendime ya... niye ağlayıp duruyorum. eşim de niye isteklerime önem vermiyor. Nasıl mutlu bir şekilde bu dünyaya hazırlayacağım ben karnımdaki bebişi...

Fatma kasapoğlu Medicine'de değil mi?
sanırım Medicana ile karıştı.

Canım çiziminin resmini atsana görelim biz de:)

aramizda 2 gun var canim ayni haftadayiz...okulda zaten o kadar zaman yogun geciyor ki insan anlamiyor hele de su gunlerde not telasindan kafa kalmadi neyse ki az kaldi kapanmasina..bransin ne canim benim edebiyat...
Canım benim branş okul öncesi :) zevkli biraz da yorucu..

Fatma kasapoğlu Medicine'de değil mi?
sanırım Medicana ile karıştı.

Evet ya ben direk doktor tavsiye si üzerine aldım Hastane aklımda karışmış.
19 haziran à randevu aldım ben de o dönemde istanbul da olacağım inş. Doktora doğum ü istanbul da düşünüyorum dicem. Bazı doktor lar Son anda hasta kabul etmiyor diye duydum

3kilo almışm kızlar net ..inş hamileliği az kilo alarak kapatırım :) şimdi uzandım kk da bakınıyorum :)kızımda içerden talim yapmaya başladı :)bişiyde yemedim daha ama artık aç tok farketmiyor paso hareket ediyor :)
Geçen arkadaşımla konuştum ,onunda bebeği çok hareketliymiş :) doğuncada aynı oldu diyor ,hiç durmuyormuş paso evin içinde geziyormuş aurmadan :)işimiz var bu kızla galiba :)

Benim kız sakin olcak heralde sakin bir hamilelik geçiriyorum arada biraz vuruyor beni rahatsız edecek bir hareket yok şimdilik bende 11 kilo aldim .
Bende biraz kpss çalışayım diyordum ama sınava 1 ay kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…