2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim kız sakin olcak heralde sakin bir hamilelik geçiriyorum arada biraz vuruyor beni rahatsız edecek bir hareket yok şimdilik bende 11 kilo aldim .
Bende biraz kpss çalışayım diyordum ama sınava 1 ay kaldi

bnmde net 4 kilo şuan inş böle devam ederde çok şişmeyiz yaz ya bol bol su içmek lazım ödem attırıyor hemde şişkinliği alıyor bebeğede faydalı şekerli meyvelerden uzak durmak lazım bide

Sanırım dediğin gibi suyu azalttım bu ara. Ama içmedim halen ilacı. Eşime biraz ovalattım. Çok şükür iyiym. Tesekkür ederim
Valla iyisiniz benim bas agrisi tutunca artik parol bana misin demiyor.acillik olup serum yiyorum ama malesef artik o da etki etmiyo hemen kesmiyo. Ödüm kopuyo basim agriyacak diye

bnmde net 4 kilo şuan inş böle devam ederde çok şişmeyiz yaz ya bol bol su içmek lazım ödem attırıyor hemde şişkinliği alıyor bebeğede faydalı şekerli meyvelerden uzak durmak lazım bide

Ödem im yok yani öyle el ayak şişmesi yok bende bünye m kilo almaya meyilli yaş 26 olunca da eskisi gibi dinç değilim
hayırlısı karpuz kavun bunlar çok şekerli imiş dikkat etmek lazım.
Mayıs anneleri nde okumuştum bazıları doğum dan sonra daha da zayıf oluyor yani aldığı kilodan fazlasını veriyor sizde az almışlar böyle olur belki ben aldığım kiloyu versem yeter

Günaydın herkese

Günaydın hatunlarrr

Gunaydin guzel annisler tatli bebisleri

Günaydın kızlar

Günaydın güzel annişlerUff benim kızda pek bi sakin...annesi çok hareketli oysakiîiii

Günaydın canlarıımmmm sevgi pıtırcıklarımmm hepinizde bir pembiş kalp durumu içim açıldı bu arada dün gece bir olay yaşadık ailecek en olmaz dediğimiz şey oldu şükürler olsun Rabbime demem o ki mucizeler bizim için her an her yerde mutlu bir gün olsun hepimiz için

Çok sevimdim senin adına...benimde olmaz dıye düşündüğüm bir dileğim var inşallah rabbim de onu bana yaşatır

Günaydın kızlar benim kızım da hareket her geçen gün artıyor babası gibi olacak herhalde :) ben çok sakin bir bebekmisim halen de sakinimdir :)

kızlar okuudugum kıtapta ödemle ilgili bilgiler vermiş.hamılelıkte buyeyen rahmınız vucudun sag yanında bulunan ana toplardamara bası yapar.bu nedenle özellıkle vucudun alt yarısındakı buyuk toplardamaların kalbe kanı gerı goturme hızını yavaslar.bu nedennle ÖDEM olur.bunun nedenı basıya ugrayan ve akımı yavaslayan toplardamaların ıclerındekı fazladan kanın sıvı kısmını damar etrafında bulunan alana sızdırmalarıdır.istirahat halındeyken sol yanınıza yatttıgınızda bu toplardamarların rahatlamasına katkıda bulunabılırsınız dıyor.cok fazla ödem oldugunu dusunuyorsanız mutlaka doktorunuza basvurunuz dıyor.bu sıvı gollenmesı aynı zamanda hemoroıde ve varıse de neden oluomus.

kızlar okuudugum kıtapta ödemle ilgili bilgiler vermiş.hamılelıkte buyeyen rahmınız vucudun sag yanında bulunan ana toplardamara bası yapar.bu nedenle özellıkle vucudun alt yarısındakı buyuk toplardamaların kalbe kanı gerı goturme hızını yavaslar.bu nedennle ÖDEM olur.bunun nedenı basıya ugrayan ve akımı yavaslayan toplardamaların ıclerındekı fazladan kanın sıvı kısmını damar etrafında bulunan alana sızdırmalarıdır.istirahat halındeyken sol yanınıza yatttıgınızda bu toplardamarların rahatlamasına katkıda bulunabılırsınız dıyor.cok fazla ödem oldugunu dusunuyorsanız mutlaka doktorunuza basvurunuz dıyor.bu sıvı gollenmesı aynı zamanda hemoroıde ve varıse de neden oluomus.

27. Haftadan itibarennn bebegin beyin gelisimine istinaden dikkat!!

Eklentiler

• 20150603_100938.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 144
günaydınnnnnn arkadaşlarrrrrrrrr, herkes iyidir umarımmmm. ben dün gece uyuyamadım bi ateş bastı bi sıcak geldi her yer anlatamam . dışarda da yağmur yağıyordu oysa ki.

evet anne negatif

tşk ederim sizde negatifmisiniz peki? araştırdınızmı hiç
O konuda bilgim yok doktoru simdiden arayip konusabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…