Benim kız sakin olcak heralde sakin bir hamilelik geçiriyorum arada biraz vuruyor beni rahatsız edecek bir hareket yok şimdilik bende 11 kilo aldim .
Bende biraz kpss çalışayım diyordum ama sınava 1 ay kaldi
Valla iyisiniz benim bas agrisi tutunca artik parol bana misin demiyor.acillik olup serum yiyorum ama malesef artik o da etki etmiyo hemen kesmiyo. Ödüm kopuyo basim agriyacak diyeSanırım dediğin gibi suyu azalttım bu ara. Ama içmedim halen ilacı. Eşime biraz ovalattım. Çok şükür iyiym. Tesekkür ederim
bnmde net 4 kilo şuan inş böle devam ederde çok şişmeyiz yaz ya bol bol su içmek lazım ödem attırıyor hemde şişkinliği alıyor bebeğede faydalı şekerli meyvelerden uzak durmak lazım bide
Günaydın herkese
Günaydın hatunlarrr
Gunaydin guzel annisler tatli bebisleri
Günaydın kızlar
Günaydın güzel annişlerUff benim kızda pek bi sakin...annesi çok hareketli oysakiîiii
Günaydın canlarıımmmm sevgi pıtırcıklarımmm hepinizde bir pembiş kalp durumu içim açıldıbu arada dün gece bir olay yaşadık ailecek en olmaz dediğimiz şey oldu şükürler olsun Rabbime demem o ki mucizeler bizim için her an her yerde mutlu bir gün olsun hepimiz için
Çok sevimdim senin adına...benimde olmaz dıye düşündüğüm bir dileğim var inşallah rabbim de onu bana yaşatırGünaydın canlarıımmmm sevgi pıtırcıklarımmm hepinizde bir pembiş kalp durumu içim açıldıbu arada dün gece bir olay yaşadık ailecek en olmaz dediğimiz şey oldu şükürler olsun Rabbime demem o ki mucizeler bizim için her an her yerde mutlu bir gün olsun hepimiz için
amin cnm inşallah dileğin olur..Çok sevimdim senin adına...benimde olmaz dıye düşündüğüm bir dileğim var inşallah rabbim de onu bana yaşatır
günaydın cnm dikkat et kendine umarım olmadan atlatırsın.. ilaçta alamıyoruz iyileşme süresi geç oluyor gripte..Günaydın kızlar nasılsınız ...ben galiba grip oluyorum ya heryerim ağrıyoo
ortadaki kapaklar cam ve tüllü. rengi beyaz olacak. bir de 3 çekmecemi komedin var.Canım çiziminin resmini atsana görelim biz de:)
günaydın cnm dikkat et kendine umarım olmadan atlatırsın.. ilaçta alamıyoruz iyileşme süresi geç oluyor gripte..
evet anne negatif
tşk ederim sizde negatifmisiniz peki? araştırdınızmı hiç
O konuda bilgim yok doktoru simdiden arayip konusabilirsin.Evet ya ben direk doktor tavsiye si üzerine aldım Hastane aklımda karışmış.
19 haziran à randevu aldım ben de o dönemde istanbul da olacağım inş. Doktora doğum ü istanbul da düşünüyorum dicem. Bazı doktor lar Son anda hasta kabul etmiyor diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?