2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar kordon kanı bankası hakkında arastırma yapan varmı?
Doğum esnasında kızılay yada hastane tarafından (eger hastanenin boyle bir ıygulaması varsa)alınıyor belli bir ücret karşılığında (yaklaşık 3000tl)sen dogumdan once haber verıoosun onlar gelip alıyorlar daga sonra saklandıgı her yıl için 300Tl ödüyorsun...ama olası hastalık durumunda çok iyi bir kan olduğunu duydum biz yaptırmayacagız

ortadaki kapaklar cam ve tüllü. rengi beyaz olacak. bir de 3 çekmecemi komedin var.

Güle güle kullanın inşallah :) bi tavsiyede bulunmak istedim. Siz de düşünmüşsünüzdür elbet ama elbise askısı biraz yukarıda mı olmuş? Yani şu çubuklu askı aparatlarından kullanmayacaksınız biraz zorlanırsınız sanki :) bitmiş yüksekliğinin ne olmasını düşünüyorsunuz dolabın bilmiyorum, hani 1.60 olan dolaplar da oluyor ama altına çekmece koymuş olmanızdan ötürü yüksek olduğunu tahmin ettim kendimce :) belki bir çekmeceyi iptal edip onun yerine kapak içerisinde askının üzerine bi raf ekleyebilirsiniz eğer yüksek ise :)

Günaydın güzel anneler :)
Bugün öğleden sonra randevum var. Açıklık olup olmadığını kontrol edecek doktorum. Sizden dua istemeye geldik oğlumla.. Sabah gene kasılmalarım oldu, ama inşallah normal olan kasılmalardır ve herşey yolundadır.. Rabbim hepimizin evlatlarını tüm kötülüklerden emin kılsın inşallah, zamanında hayırla sağlıkla kucaklarımıza alıp büyütmeyi nasip etsin

K kuzucuk87 Canım dolap normal boyutlarda olacak. Şuan hatırlamıyorum. Askılar da iki kademede olacak. Boruyu istediğin kademeye istediğin zaman alma açısından.. İçinde ufak değişiklikler yaptık zaten ama son halini çekemedim adam götürdü resmimi. Ama tavsiyen için teşekkürler. Sonuçta daha yapılmadı. 1 ay var daha ve önerilere açığım sonuçta sürekli oda yaptırmıcaz. Kullanışlı olmasını isterim. :))

g.olsun cnm dr dönüşü yaz bizede..

Benim kız sakin olcak heralde sakin bir hamilelik geçiriyorum arada biraz vuruyor beni rahatsız edecek bir hareket yok şimdilik bende 11 kilo aldim .
Bende biraz kpss çalışayım diyordum ama sınava 1 ay kaldi
Canım benim ki de kız, seninle günlerimiz aynı. Benimki de öyle bazı arkadaşların dediği gibi kıpır kıpır değil, sakin takılıyor içerde:) uzandığım zaman daha çok belli ediyor kendini.

Canım benim ki de kız, seninle günlerimiz aynı. Benimki de öyle bazı arkadaşların dediği gibi kıpır kıpır değil, sakin takılıyor içerde:) uzandığım zaman daha çok belli ediyor kendini.
Benim oğlan kıpır kıpır sanki hiç uyumuyor. Korkarım fırtına gibi bir çocuk olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…