Doğum esnasında kızılay yada hastane tarafından (eger hastanenin boyle bir ıygulaması varsa)alınıyor belli bir ücret karşılığında (yaklaşık 3000tl)sen dogumdan once haber verıoosun onlar gelip alıyorlar daga sonra saklandıgı her yıl için 300Tl ödüyorsun...ama olası hastalık durumunda çok iyi bir kan olduğunu duydum biz yaptırmayacagızkızlar kordon kanı bankası hakkında arastırma yapan varmı?
ortadaki kapaklar cam ve tüllü. rengi beyaz olacak. bir de 3 çekmecemi komedin var.
Ne güzel bilgiler ..paylaşım için teşekkürler canım27. Haftadan itibarennn bebegin beyin gelisimine istinaden dikkat!!
bir kaşık şurup gibi süt iç cnm bende işe yarıyor..Kızlar midem çok fena ağzma acı su geliyo aşırı derecede yanıyo midemne yapsam geçer bilen varmı? Doktor rennie vermişti ama oda fayda etmiyor
g.olsun cnm dr dönüşü yaz bizede..Günaydın güzel anneler :)
Bugün öğleden sonra randevum var. Açıklık olup olmadığını kontrol edecek doktorum. Sizden dua istemeye geldik oğlumla.. Sabah gene kasılmalarım oldu, ama inşallah normal olan kasılmalardır ve herşey yolundadır.. Rabbim hepimizin evlatlarını tüm kötülüklerden emin kılsın inşallah, zamanında hayırla sağlıkla kucaklarımıza alıp büyütmeyi nasip etsin
g.olsun cnm dr dönüşü yaz bizede..
şüphen mi var bebişim tabisi güzel haberler alacaksınTeşekkür ederim katti. Tabiki de yazarım. İnşallah güzel haberler yazacağız
Asit kacagi var hamilelik reflusu galiba canim benim de midem eksiyo Allah yardim etsin insallah hepimizeKızlar midem çok fena ağzma acı su geliyo aşırı derecede yanıyo midemne yapsam geçer bilen varmı? Doktor rennie vermişti ama oda fayda etmiyor
Canım benim ki de kız, seninle günlerimiz aynı. Benimki de öyle bazı arkadaşların dediği gibi kıpır kıpır değil, sakin takılıyor içerde:) uzandığım zaman daha çok belli ediyor kendini.Benim kız sakin olcak heralde sakin bir hamilelik geçiriyorum arada biraz vuruyor beni rahatsız edecek bir hareket yok şimdilik bende 11 kilo aldim .
Bende biraz kpss çalışayım diyordum ama sınava 1 ay kaldi
Benim oğlan kıpır kıpır sanki hiç uyumuyor. Korkarım fırtına gibi bir çocuk olacak :)Canım benim ki de kız, seninle günlerimiz aynı. Benimki de öyle bazı arkadaşların dediği gibi kıpır kıpır değil, sakin takılıyor içerde:) uzandığım zaman daha çok belli ediyor kendini.
Malesef veremiyoruz diyor. Çok söyledim de. Tesekkür ederim canımcanım gecmıs olsun sanırım doktoruna hastane telınden ulasıyorsun ama bence kendı sahsı telını ıste sonucta ne olur ne olmaz.herkesın elınde bulunması gerek acıl durumlar ıcın
Bana da öyle demişti başta ama içmedim korktum. Geçti neyse ki :)Canım banada doktorum minoset verdi herhangi bir ağrın olursa 1 tane içebilirsin demişti ve bende çok başım ağrıdığı zamanlarda içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?