2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selam kızlar ne kadar birikmiş ya anlık takip gerekiyor yoksa yetişilmiyor walla agrı çekenlere tavsiyem ilaçtan bu kadar korkmamaları bende kullanıyorum doktorum parasetemol içeren ilaçları günde 4 e kadar alabileceğimi söyledi 2 günde 3 doktor gezdim 3 üde bunu söyledi minoset parol kullanılabilir yani plus olmıcak ama bende cok tedirgin oluyordum doktor kendıne ve bebege eziyet cektırme dedi. Hatta birisi voların krem verdi ama içinde özellikle son 3 ay kullanılması cok tehlikelidir diyor ondan bi kere kullandım sonra. Kendi doktorumu aradım o da kullanmazsak iyi olur sonuçta ediliyor dedi bıraktım zatenkullanmayı

Benim kız sakin olcak heralde sakin bir hamilelik geçiriyorum arada biraz vuruyor beni rahatsız edecek bir hareket yok şimdilik bende 11 kilo aldim .
Bende biraz kpss çalışayım diyordum ama sınava 1 ay kaldi
Cnm ya bna kpss deme valla içim acıyor :)başvuru bile yapmadım merdiven cıkmam uzun süre oturmam sıkıntı olacagı için 1ay kısa vir süre ama degerlendirirsen 3aylık verim alınabilir ...

Oyhhh isleri bitirdim cok sukur banyoda yaptim sutumude aldim elime benden iyisi yok :))
ohh ne güzel bende evde olmak istiyorum son ıkı haftadır işe zorla geliyorum izinleride 32 den sonra kullanırım diye bekletiyorum çok yorgunum çok

Amin canim insallah hayirli haberlerle gelirsin.Allah in izniyle bisey olmicak insallah icini ferah tut.

Selam kizlar :) evde kurutma makinasi kullananlar var mi?bebegin camasirlarini kurutma makinasinda kurutmak ne kadar sagliklidir sizce ?

Vallahi canim hamilelikte evde olmak buyuk nimet darisi sana.Allah kolaylik versin.
amin canım inşallah hep işten doğuma giderim gibi geliyo çalışabilir alacam 37. haftaya kadar izine ayrılırım hooppp doğuma arada yıllık izinlerlede eksiklerimi tamamlarım sağlık olsunda napalım doğum sonrasına kalsın iznim

Canım benim ya 2 gündür girmememiştim bende yeni okudum çok geçmiş olsun sana da bol bol dinlen ve uzan. Ben tekrar heyet aldım pztsi gunü 30 gün bana gecici kalça osteoporozu tanısı koydular cok ayakta kalmamam ve yurumem gerekiyor ınşallah bu sürede geçer diyorum bende yoksa normal doğum yapmam kırılmalara bile yol açabilirmiş eşimde izin aldı bana bakıyor işte Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah anne olmak kolay değilmiş hakikaten

Cnm ya bna kpss deme valla içim acıyor :)başvuru bile yapmadım merdiven cıkmam uzun süre oturmam sıkıntı olacagı için 1ay kısa vir süre ama degerlendirirsen 3aylık verim alınabilir ...

Valla pek bi beklentim yok da belki p3 den bi 75 üstü alsaydım kurumlar tek yılların da puanları ni kabul ediyor.
Normalde tarih Öğretmenliği mezunuyum eşim önümüzdeki sene kpss kursuna yazılım istersen diyor ama zaten eylül de yeni doğum yapmış olacağım kurs yenidoğan bebek le imkansız

Selam kizlar :) evde kurutma makinasi kullananlar var mi?bebegin camasirlarini kurutma makinasinda kurutmak ne kadar sagliklidir sizce ?
hayır sakın kurutma cnm % 100 pamuklu olduğu için çekme yapıyormuş.. bnm makinem hem yıkama hem kurutma antibakteriyel programı var ama kurutmasız alırken satıcı özellikle uyarmıştı bebek ürünlerini bu programda yıkayın ama kurutma yapmayın çeker demişti..

Dun konusmustuk hastane ikram suslemeleri uzerine hastaneye gelenler icin yaptigim kolonya siselerim, suslemesi henuz bitmemis olan sato seklinde kapi susumuz ve birdeee canim kocamin kizimiz icin yaptigi el emegi besik :) bu besigi evlenmeden once internette gorup kesin alalim bundan beegimiz oluna demistik ama daha sonra yurt disinda yapilmis olan tasarim ve tek urun oldugunu satisi olmadigini ogrenince kocacim sivadi kollari ben yaparim bunu kizima dedi ve yapti :) icine dosegini falan henuz hazirlayamadim ama birde lohusa serbeti takimimi susledim ama o suan annemin evinde orada yapmistim onu o yuzden fotograflayamiyorm...

Eklentiler

• FB_20150517_17_39_14_Saved_Picture.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 159
  • WP_20150603_12_26_12_Pro.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 148
  • WP_20150603_12_26_04_Pro.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 154
  • WP_20150603_12_26_26_Pro.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 157
Canım bîzde arçelik hem Yıkamalı hem kurutmalı var kaç kere kurutma yaptınız dersen 5 kere olmamıştır hiç işe yaramıyor fikrimce nemli kalıyor o yüzden ben memnun degilim Bebek içinde ne kadar saglıklı olur bilemiyorum

Sagol canim bende dun su toplanan camasir iplerinden yaptirdim kocama balkon icin balkonumda camekanli kapali yani. Cekme olayini dusunmemistim o aklima gelmemisti ama sagliksiz olur gibi dusunmustm. Hotpoint benim ki yikama kurutma antialerjik programda 60 derecede yikiyorum beyaz olanlari attim suan makinede deterjn olarak da omo baby antialerjenik aldim. Balkonda camlar kapali olrak kurturum ozaman esyalari.

ohh mis afiyet olsun cnm.. yarın bende temizliğe başlıcam şöylee dip köşe bi temizlik yapayım..

Aman temizlik yapacağım diye benim gibi aman temiz olsun aman düzenli olsun diye habire koşturup totonuzu yere koymamazlık yapmayın. Üstüne ağır işler için yardımcım da var haftada bir gelen ama kurtluyum, rahat duramıyorum haftada bir de ben temizlik yapıyorum.. Şimdi de üçbuçuk atıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…