- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
Seni gidi uykucu şirinn..biz güne erkrn başlayanlardanız cicim..iyi günler sanaGünaydııınnnn herkesee:) Baya geç oldu ama:))
Şimdi denedim inşallah iyi gelirbir kaşık şurup gibi süt iç cnm bende işe yarıyor..
Hadi yaaa çok zormuş. Çok şükür geçti benim hemen. Allah kolaylık versin size de.Valla iyisiniz benim bas agrisi tutunca artik parol bana misin demiyor.acillik olup serum yiyorum ama malesef artik o da etki etmiyo hemen kesmiyo. Ödüm kopuyo basim agriyacak diye
Seni gidi uykucu şirinn..biz güne erkrn başlayanlardanız cicim..iyi günler sana
Cnm ya bna kpss deme valla içim acıyor :)başvuru bile yapmadım merdiven cıkmam uzun süre oturmam sıkıntı olacagı içinBenim kız sakin olcak heralde sakin bir hamilelik geçiriyorum arada biraz vuruyor beni rahatsız edecek bir hareket yok şimdilik bende 11 kilo aldim .
Bende biraz kpss çalışayım diyordum ama sınava 1 ay kaldi
ohh ne güzel bende evde olmak istiyorum son ıkı haftadır işe zorla geliyorum izinleride 32 den sonra kullanırım diye bekletiyorum çok yorgunum çokOyhhh isleri bitirdim cok sukur banyoda yaptim sutumude aldim elime benden iyisi yok :))
Amin canim insallah hayirli haberlerle gelirsin.Allah in izniyle bisey olmicak insallah icini ferah tut.Günaydın güzel anneler :)
Bugün öğleden sonra randevum var. Açıklık olup olmadığını kontrol edecek doktorum. Sizden dua istemeye geldik oğlumla.. Sabah gene kasılmalarım oldu, ama inşallah normal olan kasılmalardır ve herşey yolundadır.. Rabbim hepimizin evlatlarını tüm kötülüklerden emin kılsın inşallah, zamanında hayırla sağlıkla kucaklarımıza alıp büyütmeyi nasip etsin
Vallahi canim hamilelikte evde olmak buyuk nimet darisi sana.Allah kolaylik versin.ohh ne güzel bende evde olmak istiyorum son ıkı haftadır işe zorla geliyorum izinleride 32 den sonra kullanırım diye bekletiyorum çok yorgunum çok
amin canım inşallah hep işten doğuma giderim gibi geliyo çalışabilir alacam 37. haftaya kadar izine ayrılırım hooppp doğuma arada yıllık izinlerlede eksiklerimi tamamlarım sağlık olsunda napalım doğum sonrasına kalsın iznimVallahi canim hamilelikte evde olmak buyuk nimet darisi sana.Allah kolaylik versin.
Canım benim ya 2 gündür girmememiştim bende yeni okudum çok geçmiş olsun sana da bol bol dinlen ve uzan. Ben tekrar heyet aldım pztsi gunü 30 gün bana gecici kalça osteoporozu tanısı koydular cok ayakta kalmamam ve yurumem gerekiyor ınşallah bu sürede geçer diyorum bende yoksa normal doğum yapmam kırılmalara bile yol açabilirmiş eşimde izin aldı bana bakıyor işte Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah anne olmak kolay değilmiş hakikatenSenin ne sıkıntın var canım, Allah şifa versin. Ben de uğraşıyorum işte heyet raporu almaya. Artık dayanacak gücüm kalmadı çünkü, psikolojik olarak kanama çok yıpratıyor, az buz da değil çünkü. Bir de inanılmaz kasık ve bacak ağrısı oluyor o yüzden daha fazla fedakarlık edecek halim kalmadı.
Canlarım ben önceki bebeğimi preeklampsi nedeniyle kaybettim. Ödem sıradan bir şey de olabilir ama çok önemli bir belirti de olabilir. O yüzden lütfen tansiyonlarınızı sık ölçtürün, ihmale gelmez.
Ben haftalarca bu illetle boğuşmuşum ve her hafta takipte olmama rağmen doktorum anlamamıştı, o yüzden lütfeeenn tansiyonlarınızı ölçtürün.
Umarım sıradan bir şeydir, önemli değildir.
Canım gönlünü ferah tut. Senin de dediğin gibi binbir türlü sınav var bu hayatta, kim bilir daha ne zorluklar göreceğiz, yaşayacağız. Hem çapada hastaları hiç nazlamıyorlar, çok kötü durumda olsan bunu bilirdin, en kötü senaryoları yazmış olurlardı çoktan.
Ben inanıyorum ki sapasağlam bebeğin, ama sen kendini üzüyorsun, o da üzülüyor annesi.
Tabi dile kolay, yapması zor, ben böyle konuşuyorum, belki de kızıyorsun bana ama olmamış şeyleri olabilir diye düşünüp kendini yiyip bitirmenin anlamı yok. Öyle bakarsan hepimiz üzüntüden yataklara düşeriz, hiçbirimizin garantisi yok çünkü. Maalesef ki hiçbirimizin bebeğimizi kucağımıza alacağımızın garantisi yok. Alsak bile sağlıklı olacağının, sağlıklı olsa bile sağlığını kaybetmeyeceğinin garantisi yok. Ama bunları düşünmenin de bir anlamı yok, hayat böyle çünkü. Biz iyi olmasını dileyeceğiz, iyi olanı hayal edeceğiz. İnsan ne zorluklarla karşı karşıya kalıyor da gene hayat devam ediyor canım. Bugünümüze şükredip yaşayacağız. Allah tüm hastalara da sana da şifa versin inşallah.
Cnm ya bna kpss deme valla içim acıyor :)başvuru bile yapmadım merdiven cıkmam uzun süre oturmam sıkıntı olacagı için1ay kısa vir süre ama degerlendirirsen 3aylık verim alınabilir ...
ohh mis afiyet olsun cnm.. yarın bende temizliğe başlıcam şöylee dip köşe bi temizlik yapayım..Oyhhh isleri bitirdim cok sukur banyoda yaptim sutumude aldim elime benden iyisi yok :))
hayır sakın kurutma cnm % 100 pamuklu olduğu için çekme yapıyormuş.. bnm makinem hem yıkama hem kurutma antibakteriyel programı var ama kurutmasız alırken satıcı özellikle uyarmıştı bebek ürünlerini bu programda yıkayın ama kurutma yapmayın çeker demişti..Selam kizlar :) evde kurutma makinasi kullananlar var mi?bebegin camasirlarini kurutma makinasinda kurutmak ne kadar sagliklidir sizce ?
Canım bîzde arçelik hem Yıkamalı hem kurutmalı var kaç kere kurutma yaptınız dersen 5 kere olmamıştır hiç işe yaramıyor fikrimce nemli kalıyor o yüzden ben memnun degilim Bebek içinde ne kadar saglıklı olur bilemiyorumSelam kizlar :) evde kurutma makinasi kullananlar var mi?bebegin camasirlarini kurutma makinasinda kurutmak ne kadar sagliklidir sizce ?
Sagol canim bende dun su toplanan camasir iplerinden yaptirdim kocama balkon icin balkonumda camekanli kapali yani. Cekme olayini dusunmemistim o aklima gelmemistihayır sakın kurutma cnm % 100 pamuklu olduğu için çekme yapıyormuş.. bnm makinem hem yıkama hem kurutma antibakteriyel programı var ama kurutmasız alırken satıcı özellikle uyarmıştı bebek ürünlerini bu programda yıkayın ama kurutma yapmayın çeker demişti..
ohh mis afiyet olsun cnm.. yarın bende temizliğe başlıcam şöylee dip köşe bi temizlik yapayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?